- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma volt egy kis összetűzésem 3 francia játékossal, mikor gondoltam hogy multizok egy kicsit.
1 versenyen volt az, hogy iszonyúan utálom azt, amikor szélárnyékból kijövök a kocsija mögött, a sebesség előnyöm következtében mennék el mellette, de csak mennék, ugyanis 300-as tempó mellett simán rám rántja a kormányt.
Persze kiütött, de 1 körrel később megint utolérem, és gondolhatja mindenki, hogy most nem én mentem a pálya szélére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek után következő versenyen már 3 autó-val játszottam roncsderbit, már rajtnál bevágtak elém 2-en, én voltam a célpont, a gyerekeknek az volt a szórakozás, hogy csak felém a kormányt.
Vicc, de még így is legyőztem a szerencsétleneket, ezek után lettem CHEATER xDHiányzik a ph-s csapat, nem kéne újra multiznunk?
Vagy szoktatok játszani, de nélkülem?

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy szoktatok játszani, de nélkülem?