- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Nagyon nagy ez a jatek, teljesen kesz vagyok tole! Eloszor billentyuzettel probaltam, nagyon megtetszett, aztan elkezdtem morforndirozni azon milyen lehet kormannyal, de egy normalisabbal, mert par eve hirtelen felindulasbol vettem egy 5000 forintos Genius-t (de minek). Szoval az nagyon szar volt. Ugyhogy addig-addig nezelodtem, hogy kozben teljesen be lettem sozva plusz talaltam egy aruhazban piszkosul olcson (kb 10 ezer forinttal) es elmentem es megvettem A LOGITECH DRIVING FORCE GT-t! Ma hajnali hatig, 3 lakotarsam is nalam jatszott, koztuk egy lany is, ugy kellett harcolni egy korert! A nagyon durva ez a jatek ezzel a kormannyal! Azt olvastam, hogy a Pro verzio (a GT elodje) is majdnem ilyen jo, tudom nem olcso mulatsag, (25-30 ezer, a GT meg szeintem 35-40) de aki teheti, nevezzen be ra mert biztos vagyok benne, hogy hosszu tavu befektetes, es logitech minoseg evekig birni fogja a strapat, es remek barati, de akar csaladi program, gyerekeknek, felnotteknek, lanyoknak es fiuknak is!
Tessek egy link, akit erdekel olvassatok el, ez egy osszefoglalo cikk a kaphato tipusokrol ajanlasokkal, elonyokkel hatranyokkal, javasolt beallitasokkal egy profi szimularorostol:
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/logitech.html
Billentyuzettel nem az igazi!
Mas:
Lehet, hogy mar kerdeztek, ez esetben bocsanat. Nem tudjatok hogy lehet kikapcsolni a Ghost-cart? Szerintem nagyon idegesito! Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest