- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Én most negyedszerre kezdtem elölről ugyanazt a nagydíjat, mert a kerékcserét mindig elkúrták nekem.
Először később akartam kijönni a lágy gumival (mert ugye muszáj azzal rajtolnom, mert a Q3-ba azzal mentem), de már sárga volt mind a 4 gumi a kör elején is, így egy körrel az ajánlott után, de egy körrel az álltalam tervezett előtt bementem, rittig bejött valaki mögöttem, és 20 mp-et álltam.
Utána eggyel az ajánlott előtt akartam kimenni, akkor ketten jöttek utánam, megint vártam huszon akárhány másodpercet.
Aztán megpróbáltam még egyszer 2 körrel később kimenni és addig kímélni a lágy gumikat, de akkor két autó elengedését kellett megvárnom a depóban.
Negyedszerre kimentem a második kör végén, és rohadjanak meg utánam jött valaki (volt sárga zászló, gondolom letört valamije).
Úgyhogy ez kurvára el van baszva, az egyetlen értelmes módszer, ha nem jutsz be a Q3-ba, és tök más gumival indulsz, mint a többiek, akkor van esély elkerülni, hogy legyen akárki a depóban.
Rohadtul felidegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest