- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
bferenc #1936 üzenetére
Nem.. Fix ip-s vagyok, de a torrent nem megy, illetve a viber sem tud a wifimről menni..
Teljesen külön életet él most a netem.. Van ami megy, van ami nem.. Semmi változás nem volt pedig benne.
Resi volt, nincs változás.
A laposon elkezdtem a tűzfalat állítgatni, de rájöttem felesleges, mivel a telefonon sem megy, illetve a viber sem működik.1,5 éve ugyan azt a beállítást használom, eddig nem volt baja.. 31.-étől van megzavarodva minden..
De egy kóros oldalon tudják mi a hiba (legalábbis ami a torrentet illeti) és a static routing table átírásával elvileg megkerülhető lenne a dolog. (globális dolog, nem csak nekem áll ez jelenség fenn)
De nekem nincs olyan menü a routerben, azért kérdeztem hogy tudnám azt beállítani, vagy milyen címszó alatt találnám azt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest