- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2299 üzenetére
megpróbáltam beírni az IP címét (192.168.1.1) a TPlinknek, de az írja ki, mikor rámentenék, hogy invalid IP address. ez meg miért lehet? én ezen keresztül érem el a TPlink firmware-ét
szerkesztés:
közben rájöttem, hogy a cisco a 192.168.0.11 címen látja a TPlinket! azon be is vette a DMZ menüben! -
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
van egy t-home-tól kapott EPC3925 routerem, ami mögött egy TPLink TL-WR1043ND működik.
minden ez utóbbin megy (wifi, tűzfal, külső meghajtón transmission stb.)
most akartam külső elérést csinálni hozzá ipdns.hu-s host-tal, de nem működik. azt a tanácsot kaptam, hogy a cisco routert állítsam át bridge üzemmódba vagy ott állítsam be a portok elérhetőségét.ahogy látom itt a többi hozzászólásból, a bridge mód nekem nem lesz elérhető. a portok beállításával el tudom érni, hogy átengedje a cisco a bejövő kéréseket?
-
válasz
sanzi89 #2296 üzenetére
nem vagyok t-s, így nem teljesen látok rá a belső dolgokra, de gondolom kérhető "egyedi" kiépítés a szolgáltatótól, csak az már üzleti kategória lesz, annak megfelelő árazással.
a szolgáltatós eszközökön a nekik tetsző firmware van, abban csak azt engednek, amit érdekükben áll és/vagy muszáj, ez van...
a túlzott melegedés is okozhat problémát, amennyiben fektetve van az eszköz, úgy már az is segíthet, ha élére állítod, és persze kellően szellőzhet, tehát nincs benyomva kis légterű helyre, illetve nem olyan eszközre van elhelyzve, ami nyomja rá alulról a meleget. -
sanzi89
addikt
Teljesen egyértelmű, de tetszik-nem tetszik, ezt kaptuk. A T meg mehet a surmákba, hogy direkt korlátozza az eszköz funkcionalitását valamint nincs lehetőség más típus választására, a régi buta kábelmodemmel jobban járnánk...
Amiket írtál rendben vannak, amiket meg tudtam tenni megtettem, minden lehetséges funkciót kikapcsoltam, utána van kötve egy TP-Link TL-ER5120-as router, aki más IP tartományban van, DHCP-ért felel, stb. A Cisco Lan1 portján csak a TP-Link Wan1 portjával kommunikál. Holnap még átnézem még egyszer az összes beállítást meg PrtinScreen-elek egy jelerősséget valamint felhívom a T-t, hogy mivan, mert ez a szakadozás nem normális.
A ventis modnak van bármi értelme? A túlmelegedés nem okozhat ilyen problémát? Bár itthon is szétkaptam a saját eszközünket (20megabites előfizetés 4 gép) és annak se mondható langyosnak a bordája... -
válasz
sanzi89 #2294 üzenetére
a szolgáltatós eszköz egyértelműen nem 150 munkaállomás kiszolgálására van tervezve, hanem csak néhány eszközre, de jobbára levehető róla a teher, ha úgy kerül beállítársa az utána lévő router, hogy a wan portjába kapja a netet, és a saját dhcp tartományából dolgozik - persze megfelelő dhcp tartomány és egyéb értékek, hogy ne legyen ütközés a szolgáltatós eszközzel.
-
sanzi89
addikt
Egy megyeszékhelyi iskolában körülbelül 150 gép osztozik a T-Home 120 Mbit/sec-es kábelnetében, ahol ez a Cisco EPC3925 dolgozik. Olyan hibát produkál a net, hogy egyre többször "megáll" a net kb 10-20 másodpercig, utána magától megjavul. Elvileg nem netszakadás, a jelszintek rendben vannak és amikor működik megy is a 120 megabit. Arra jutottam, hogy ennyi kliens esetén egyszerűen nem bírja a Nat-olást és egyéb routing feladatokat - erre lenne 50k-s routerünk, de nem tudjuk használni
-, a T nem cseréli az eszközt, a fenntartó nem fizet elő másik szolgáltatásra. Szétkaptam a modemet, a közepén van egy nagyobb borda, ami annyira meleg, hogy égeti az ember kezét. A dolgot bonyolítja, hogy egy egyébként is meleg, zárt rack szekrényben van a modem-router. Arra gondoltam, hogy egy 5V-ról - az USB kimenetéről - üzemelő 40*40*10mm-es ventit rögzítenék a bordára, még éppen befér a burkolat alá. Kérdésem, hogy van-e értelme, illetve mi egyebet tudok csinálni?
-
válasz
user112 #2291 üzenetére
a sebesség nem feltétlenül mérvadó, de mindenhol jön a maximum sebesség (30/5 netem van), csupán a megfelelő csatornét kellett beállítanom, amit más nem használ.
a mobil (s4) a leggyengébb ellenoldal - a beépített pici antennájával -, és a legnagyobb elérhető távolság és két fal (az egyik fő-, a másik pedig a vékonyabb válaszfal) esetén is csak egy egység hiányzik a maximumból.
ott nehézkesebb inkább wifi tekintetében a beépített antennás szolgáltatós eszköz, ahol vastag födém van, és úgy akarnak emeletet átlőni vele, vagy régebbi típusú házak esetén a problémásabb anyagból készült vastag falak. -
válasz
user112 #2289 üzenetére
szia,
nyilván nincs/nem lesz olyan jó szórása a beépített kis antenákkal, mint egy tl-wr84xn(d) verziós routernek, ami 2 * 5dBi külső antennával rendelkezik.
nekem t-s epc3925 van, és bőven beszórja a bő 60 nm panelt, még mobiltelefonnal is mindenhol nagyon jó a kapcsolat, el is adtam már régen a saját tl-wr941nd routert. -
user112
senior tag
Sziasztok!
Érdemes lecserélni a UPC modemet ilyenre + 2500Ft egyszeri díjért, vagy jobban járok, ha veszek egy WR841N vagy WR842ND egységet 6-8eFt-ért? Úgy olvasom, hogy a szomszédos szobákban már gyengül a jel. (most WR-542G-m van, megfelelő a jele, de ezt 2. routernek szeretném). -
stopperos
senior tag
A DMZ-vel az a baj, hogy akkor a tűzfal átenged minden forgalmat a TP-Link-re, hogy az szűrje ki. Mivel működik a címfordítás (NAT) az internet felől a TP-Link felé, ezért a Cisco eszköz NAT táblája gyorsan be fog telni, és akkor nagyon gyér lesz az élvezet.
Ha csak pár portot forwaldolsz, akkor jobb a helyzet, én inkább azt javasolnám. -
JMarty
tag
Sziasztok!
Nekem is bekötötték ezt a "csodát". Egy TPlink router szeretnék berakni a rendszerbe hogy, minden azon keresztül történjen. Van jobb mód mint hogy fix ip-t adoka tplinknek és dmz-be rakom?
Köszi a segítséget
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Telekomos Cisco EPC3925-ben hogyan lehet működésre bírni a szülői felügyeletet?
Pár ismertebb torrent oldalt beállítok a "Blocked Domain List"-hez az "Enable Parental Control"-t kipipálom, rámegyek az "Apply" gombra viszont ugyanúgy elérhetőek maradnak a blokkolásra beállított oldalak.
Ennyire lebutítja az eszközt a Telekom vagy én rontok el valamit? -
-
Létezhet hogy eddig volt 5GHz-em és most már nincs a WIFI beállításokban?
Úgy emlékszem fél évvel ezelőtt teszteltem is hogy ér-e valamit. Ma más ok miatt bementem és azt látom csak 2.4GHz van...
-
-
spacer
aktív tag
Srácok!
Kis segítség kellene. Cisco3925-re xsatlakozik egy Netgear router a szokásos Lan+Wan párosítással. Netgear routeren van egy NAS szerver.
És most jön a lényeg: Vettem egy WDTV live-ot a hálószobába. Vezetékes kábellel csatlakoztam a Cisco-ra. De hogy tudnám elérni a szervert ami a Netgear routeren csücsül? -
dzsonesz
tag
Sziasztok!
A router adott, a problémám pedig a következő lenne...
Plex média szervert szeretnék futtatni a gépen, router beállításoknál uPnP engedélyezve, port range forwarding az itt leírtak szerint beállítva, ennek ellenére valamiért mégsem akar csatlakozni a szerverhez. Esetleg valamit kihagyhattam? Ha valaki találkozott hasonló gonddal, kérem ossza meg velem a tapasztalatait.Köszönet előre is a segítségért!
üdv -
-
Stonerice
őstag
válasz
Intruder2k5 #2273 üzenetére
Rendben! Valamiért nehezen hiszem el
. Délután 4 óra után kipróbáljuk. És Reseteljük a modemet.
-
-
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Van egy EPC 3925 aminek elfelejtettük a jelszavát. Telefonnal nemtudunk fellépni a wifire, ezért azt kérdezném, hogy szabad-e resetelni? Ha reseteljük utána megmaradnak a T-home os beállítások(Kábelnet)? Ha nem akkor betudjuk állítani mi magunk? Csak a frekveniát kellesz kerestetni nem? -
Hiryu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem vagyok net szaki, ezért is fordulok hozzátok. Van egy Tré--MobilosIpTV-és, Telefonos, 25 megás csomagunk melyhez kaptuk ezt a Cisco routert. Jelenleg az internet Wifiről megy, többen is használjuk. A router alap, gyáribeállításokon megy. Előzőleg sem volt túl jó, rettenetesen ingadozott a jel és a sávszélesség. A letöltés elég lassú volt és játék közben a Ping is elég magas volt. De pár nappal ezelőtt nem lehetett felkapcsolódni netre, noha jel volt. Ekkor egy gyors ujraindítást kapott és azóta engem random ledobál az internetről, sokszor csak netezés közben. De ha játszani szeretnék egy multiplayer játékkal, akkor a szerverre való kapcsolódás után megszakad az internetes kapcsolat. Jel van továbbra is csak ott a sárga, felkiáltó jeles háromszög a netkapcsolatnál. A többi géppel nem csinálja ezt, csupán elég ritkán.
Hol a hiba? A routerben vagy annak beállításaiban? Vagy a wifi-kártyámban?
Mert az utóbbi egy TP-Link TL WN781n típusú kártya ami meg ér egy külön szent misét. Például, ha arra kattintok, hogy a háttérben fusson rendszeresen cirkuszol. Értem én ezalatt, hogy a futó játékot 2 percenként ledobálja tálcára, az böngészővel egyetemben. Ha hagyom Asztalon futni akkor nem csinál ilyet.
De! A történet csavarja, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy az előző szerződés a T-mobillal pont ugyanilyen csomagot foglalt magába, pont ugyan ilyen router-wifi párossal. Nem is volt vele semmi baj. A hűség idő lejárt és új szerződéssel új cisco routert kaptunk, a régit elvitték. A jelenlegi pedig az előző nyomába sem ér.
Segítségeteket köszönöm.
-
Edgeri
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2254 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam a switch módot, akkor már látta a Cisco a routert is. A routerra kötött eszközök is elérték a netet, kivéve az IPTV-t. Az nem ment. Akármit próbáltam teljesen befagyott, a beállítások menü sem jött be. Átdugtam a Ciscoból jövő kábelt a LAN1-ből a WAN-ba a routerban, és egyből magához tért az IPTV (persze most megint nem látom a Cisco client listájában a routert). Nem tudod mi lehet a gond, miért ilyen speciális az IPTV, hogy a router switch módja nem felel meg neki? Köszi!
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Eddig a 3925 mögé be volt kötve egy router, azon keresztül használtam a wifit. A routert most kiszedtem, mert elkezdett meghülyülni, sokszor szakadozott. Most a 3925-ön megy a wifi is. Néhány eszközön (telefon, laptop) jön teljes sávszéllel a net (10/0,5), míg más eszközökön csak korlátozott (2/0,1 és hasonlók). Ez miért lehet?
-
Edgeri
senior tag
válasz
Illetve még egy kérdés, a belinkelt megoldásban tényleg a router LAN portjába kell dugni a kábelt (ami a Cisco-ból jön), nem pedig a WAN portjába?
-
Edgeri
senior tag
válasz
Szia!
Köszönöm a válaszod, kipróbálom! -
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem
Adott: Cisco EPC3925 + TL-WR1043ND router..
Jelenlegi topológia: Cisco kábelmodem egyik LAN portból a PC-be, egy másik LAN portból a routerba. A router adja a wifit, illetve három eszköz csatlakozik hozzá kábelen: IPTV, PS3, médialejátszó.A problémám az, hogy PC-ről egyáltalán nem érem el a routert, illetve ha belépek a Cisco admin felületre, akkor a DHCP client listában sem látom a routert. Ennek ellenére a router wifijében és a kábeles kapcsolatoknál is van akadásmentes internet.
Ha jól emlékszem a router DHCP-re van állítva (nem tudtam megnézni, mivel most már nem érem el pc-ről ugyeSzerintetek mi lehet a baj, miért nem látja a kábelmodem a routert? Állítsak be valami fix IP-t a routernak a DHCP helyett? Ütközik a modem és a router IP-je?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
BBalu
csendes tag
Tárgytalan, sikerült megoldani, upnp enable
)
Mégegy kérdés, tudom hogy ez a router topikja de t-nél kábelneten az 50 megás netet meg szabad rendelni, vagy csak felesleges pénzkidobás, jelenleg 20 megásom van, ahol a letöltés maxon jön, a kábelt egyébként tavaly húzták be ebbe az utcába, azon kívül hogy a technika sajnos már nem új..
-
BBalu
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem, szeretnék torrentezni, de utorrentben tesztet futtatva ezt az üzenetet kapom: a port nincs nyitva (a letöltés továbbra is lehetséges). Port forwardingot megcsináltam, a helyzet változatlan. Eset Smart Security van a gépemen és Win8 ha esetleg ezek fontosak, bár otthon a családomnál, hibátlanul megy minden, de ott TP-LINK router van és más szolgáltató
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Képtelen vagyok aktiválni az URL szűrést a facebook-ra.
Készülék: EPC-3925
Firmware Version: epc3925-E15-12-v302r125555-130808c-MYR
Google-ztam sokat, és megtaláltam mit hogy kellene beállítani, de másoknak se ment úgy láttam.
Valakinek valaha sikerült használhatóan beállítani ezt a neves "cisco" eszközt? >> ez lenne a kérdésem.
Üdv: TakiTibi -
szondil
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2246 üzenetére
Közben meg találtam a hibát. Két helyen kel megadni a mac címet. Csak valamelyiket átviszi automatikusan valamelyiket meg nem!
Köszönöm a segítséget! -
-
szondil
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy furcsa problémám!
Én is ezt a típusú routert használom a t-home jóvoltából. Jelszóval és MEC-szűrővel védem a hálózatom, eddig ment is minden rendesen. Először kb. egy hónapja próbáltam a kollégám laptopját csatlakoztatni a routerhez, mec cím megadása után csatlakozás, kérte a jelszót, jelszót elfogatta, azt jelzi a laptop, hogy csatlakozva, de adatforgalmat nem bonyolít.
A második egy sony xperia u mobil a sztori ugyan ez, azt jelzi, hogy csatlakozva de adatforgalom nincs!
A harmadik egy no name tábla pc, dettó!
A negyedik készülék egy samsung s4 mini, ez is csatlakozik, de netezni nem lehet!Ha tud valaki valami megoldást, kérem jelezze!
Előre is köszönöm! -
-
Babetta-X
senior tag
-
Balinov
titán
válasz
fogtunder #2240 üzenetére
ha, USZ. 1x hivtam fel az itteni UPC-t szamlaugybol kifolyolag, meg 1x tavasszal, mikor a Cisco HD-s box 0km-esen szar volt...azota inkabb irasban...itt full indiai/paki az usz-je az UPC-nek.
Mondjuk a GW-n az fw tavaly juliusi datum, de legalabb a Bridge mod nincs benne letiltva.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Balinov #2239 üzenetére
én admin menüből, meg hardveres kapcsolóval, ármtalanítva többször újraindítottam. reseteltem is, nem ért semmit. aztán a csajszi mondta, hogy valamiben más az, mikor ők indítják újra, részleteket nem akart/tudott mondani, hogy miben.
meg is oldotta a bajokat, csak könyörgöm, miért kell ehhez vevőszolgálatot hívnom, ahol 10 perc várakozás után, mikor vázolom a problémát 3-ból 3 ügyintéző megkérdi, hogy nem írtam-e el a wifi jelszót?valós hibát képtelenek megoldani, csak a jelszóval dobálózni, újraindítani, meg azt hajtogatni, hogy valami beállításbeli gond lesz, egy olyan hálózatban, amit tökéletesen össze lett lőve és működött előző nap.
ellenben a menüben a legszükségesebbeken kívül nem lehet állítani semmit, és bridge üzemmód sincs, ha esetleg a kedves felhasználó igényeit nem elégíti ki a kiherélt konfig menü.
mondjuk az előző ADSL Zte cuccnál még mindig sokkal jobb, de az nem egy nagy teljesítmény. -
Balinov
titán
tenyleg, erdemes idokozonkent admin menubol ujrainditani?
Babetta-X: nekem az otthoni Vidanetes kabelmodemre rakott G-s TPlink router csinalt ilyet nyaron.1 asztali rj45-on, 1 SGSIII wifin, meg egy Pavilion DV6 (wifi) csatlakozott. desktopon, telefonon gyonyoruen ment a net, asszonykam notijan csak a skype. Probaltunk mindent, reset, dns, egyeb beallitasok a tplinken, laptopon, semmi. Aztan mentem en is haza nyarra, ugyanazon a tplinken logva ment minden az One-n meg a Nexus7-en is. A megoldas egy uj, kozepkategorias TPlink lett.
A hiba okara/megoldasara a mai napig nem sikerult rajonnom. Poen, kivittem anyumekhoz (T-s DSL), raroffent, minden ment, a 2 telefon, az N7, es ugyanaz a laptop.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Babetta-X #2236 üzenetére
nekem most olyat produkált ez a csoda, hogy a rákötött két access point egyikén sem tudtam csatlakozni, nem csak net nem volt, hanem fel sem enegedett a hálózatra, viszont a csatlakozott kliensek között ott volt minden, amit visszautasított. már amikor elértem a beállításokat, merthogy ez és a saját is wifi része is eléggé kétesélyes jelleggel működött, mikor éppen nem, akkor pont azt csinálta, mint neked. közben kábelen minden ment, ahogy kell, belső hálózati forgalom (bár annak a nagy része egy switchen keresztül megy) és internet is, csak a wifi szart be. próbáltam újraindítani, resetelni, semmi nem segített, végül fehívtam őket, újraindították a központból és minden megjavult.
dns szervert is állítottam google félére, nem ért semmit.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Múltkori problémám ugyan megoldódott a wifivel, de most van újabb
Azt csinálja a rendszer, hogy van net (skype megy), de a böngészőben akármit szeretnék megnézni annyi a válasz, hogy oldal nem elérhető. Lent annyit látok, hogy szerver azonosítás folyamatban, majd bedobja ezt a hibát Kihúztam bedugtam többször is, de nem javult a dolog. Ismét csak wifinél áll fent a hiba.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
asturel
őstag
Van valami megoldas, hogy az idle kapcsolatokat ne bontsa a router? (pl. ssh) (es itt nem programspecifikus beallitasokra gondolok, mivel az oke, hogy sshnal tudok idle packetet kuldeni, de nem mindenhol jarhato ez az ut)
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #2233 üzenetére
A Ping az jó mindkettőnknél, portok be vannak állítva routeren és a Windows tűzfalon is, ált. Host Migration feliratot kapok, de csak én, akármit teszek nem enged játszani. Battlefield 3 esetében pedig nálam nagy a Ping, viszont a másik gépen minden ok..
-
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #2231 üzenetére
Hát nála alapból gyorsabb a net letöltés, játék közben pedig (FarCry 3) kidobál a szerver, őt pedig nem, úgy is ha mindketten akarnánk játszani és akkor is, ha csak egyedül.
-
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja új szerződést kötöttünk a Telekommal amihez, kaptunk egy Cisco EPC3925 routert, minden tökéletesen működik wifi/net is, 3 gép van hozzácsatlakoztatva, abból csak kettő folyamatosan.
Én és az öcsém szoktunk játszani, mindketten a FarCry 3 mutliban, illetve BF3 multijával. Nos nála minden tökéletesen üzemel, engem pedig folyamatosan kidobálnak a szerverek, van amikor teljesen jól megy minden, aztán ahogy bekapcsolja a számítógépét onnantól kezdve nem tudok játszani semmilyen online játékkal van, hogy a net *zarakszik..
Ez mitől lehet
mert mi sajnos nem nagyon értünk hozzá, a t-fos pedig 4500 ft-ért csinált egy nagy semmit.. -.-"
Köszi a segítséget előre is
-
BobaFett90
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2228 üzenetére
Ezt cseszhetem. Még jó, hogy most cseréltem le a fél konfigomat :/
-
válasz
BobaFett90 #2227 üzenetére
-
BobaFett90
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2226 üzenetére
Cisco EPC3925 EuroDocsis 3.0 2-PORT Voice Gateway
Ez a router van. A wireless beállításoknál van egy QoS lehetőség amelyben ez szerepel:WMM Support: Enable/ Disable (Default: Enable) Itt enable van beállítva
No ACK: Enable/ Disable (Default: Disable) Itt pedig disableCsak nem tudom, hogy mire van.
Korábban nem volt ilyen probléma. Most egy pár napja áll fenn. -
válasz
BobaFett90 #2225 üzenetére
Szia!
Sajnos a szolgáltatós eszközökben nem jellemző, hogy Bandwidth Limiter, vagy QoS lenne megtalálható, ettől ezek igénytelenebb cuccok! Esetleg szoftveres szabályozással lehet próbálkozni (CfosSpeed), de ezt akkor az összes gépre fel kell tenni, hogy azok együtt tudjanak működni! Ha ez nem, akkor kell egy olyan router, amiben lehet a klienseket priorizálni, és azt kell használni!
-
BobaFett90
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem.
Albérletben ez a modem van. Többen is használjuk. Korábban naponta elment a jel. Végül kapott egy resetet ami után jött egy netcsomag(ami állítólag gyorsabb mint az előző volt) váltás a főbérlő részéről más szolgáltatóval viszont ez a rémség maradt. Most pedig ha játszok multiplayer játékokkal(Bf3, Red Orchestra2 stb) állandóan problémám van a pingel. Ha valaki betölt egy lapot felszalad 80-ról 1200-ra a pingem vagy ha mások neteznek esélytelen feljutni is egy játékszerverre, pedig nekem pl böngészőben semmi problémám, ott elég gyorsan tölt be a weblap.
Lehet, hogy be kellene állítani a routert? Van hozzá valami megoldás?
Köszönöm. -
-
gabendog
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2220 üzenetére
-
gabendog
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2220 üzenetére
ok + próbálom nemsokára jelentkezem köszönöm szépen
-
-
gabendog
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2210 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Gubek-Einste #2207 üzenetére
Koszi a tippet
ezt sikerult futtatni melohelyi laptopon, win7enteprise alatt levo korlatozott user accounttal.
Sajna Intruder2k5 tippje nem jott be, a telepito futtatasahoz is rendszergizda jogosultsag kene.
-
gabendog
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2210 üzenetére
rendicsek és azt hogyan? sajna nem vagyok guru ezért elnézést.
-
-
gabendog
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2208 üzenetére
rendben futtatom mely adatok kellenek?
-
-
-
-
gabendog
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2203 üzenetére
ezt pontosan nem tudom mire gondolsz de leírom a jelenlegi beállításokat.
Wireless / Basic settingsWireless Network: Enable
Wireless Configuration: ManualNetwork Mode: B/G/N mixed
Radio Band: Enable 2.4 GHz (nem változtatható)
Channel Width: Standard - 20 MHz Channel
Standard Channel: Auto Current Channel: 6
Wireless Network Name (SSID) BSSID Broadcast SSID
(a kapcsolat neve) 38:60:77F:00:E5 (pipa)
MAC Filter Disable
Access Restriction
Block computers listed below from accessing the wireless networkMAC Address Filter List
A gond az, hogy most is kb 0.5 Mbps a le és 0 a feltöltési sebességem az eddigi kb 28/3 hejett és a beállítást csak a szomszédnál tudjuk +csinálni mert ott az eszköz. kábelen viszont tökéletes a sebesség csak a wifi megy el vagy csökken így le állandóan.
MAC 01: -től MAC 32: -ig 00:00:00:00:00:00
Advanced Wireless
Transmission Rate: Auto (Default: Auto)
CTS Protection Mode: Disable (Default: Disable)Beacon Interval: 100 (Default: 100 msec, Range: 1-65535)
DTIM Interval: 1 (Default: 1, Range: 1-255)
Fragmentation Threshold: 2346 (Default: 2346, Range: 256-2346)
RTS Threshold: 2347 (Default: 2347, Range: 0-2347)WDS
WDS MAC Address: 38:60:77
F:00:E5
Note: Only WEP encryption mode or encryption disabled can be used with WDS. Before enabling WDS, please set the "Wireless Configuration" to "Manual" and the "Wireless Security Mode" to "WEP" on the Wireless Security page.
Allow wireless signal to be repeated by a repeater
Remote Access Point's MAC Address:MAC 1: (üres)
MAC 2: (üres)
MAC 3: (üres)Quality of Service (QoS)
Wireless
WMM Support: Enable (Default: Enable)
No ACK: Disable (Default: Disable) -
Balinov
titán
válasz
Gubek-Einste #2203 üzenetére
szia, inSSIDer -bol letezik portable verzio is? fake-t talaltam, de letoltheto mukodot nem ezidaig.
-
-
gabendog
csendes tag
Sziasztok!
Egy Cisco EPC3925 van felszerelve és a problémám, hogy a wifin keresztül naponta többször megszűnik, vagy teljesen elmegy a net. Abban kérném a segítségeteket, hogy lépésről lépésre hogyan állítsam be a wifit, hogy ezt kiküszöbölhessem végre mert naponta 2x kell újraindítanom emiatt. 2 pc működik róla 1 kábelen 1 wifin a távolság miatt. Ezek a setup adatok:
AboutModel: Cisco EPC3925
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
MAC Address: 24:37:4c:04:45:e4
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125555-130808c-MYR
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125555-130808c-MYR.bin
Firmware Build Time: Aug 8 10:17:50 2013
Cable Modem Status: Operational
Wireless Network: EnableCable Modem State
DOCSIS Downstream Scanning: Completed
DOCSIS Ranging: Completed
DOCSIS DHCP: Completed
DOCSIS TFTP: Completed
DOCSIS Data Reg Complete: Completed
DOCSIS Privacy: DisabledDownstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -0.8 dBmV 39.5 dB
Channel 2: -1.7 dBmV 39.5 dB
Channel 3: -1.0 dBmV 39.4 dB
Channel 4: -0.9 dBmV 39.2 dB
Channel 5: -0.8 dBmV 39.5 dB
Channel 6: -1.2 dBmV 39.4 dB
Channel 7: -1.6 dBmV 39.0 dB
Channel 8: -2.3 dBmV 38.6 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 50.5 dBmV
Channel 2: 49.7 dBmV
Channel 3: 50.9 dBmV
Channel 4: 49.7 dBmVelőre is köszönöm a segítséget.
-
szia,
a tl-wdr3600 és attól felfelé okés, de azzal számolni kell, hogy a wifi nem csak router kérdése, a környezeti tényezők és az ellenoldalak milyensége is nagyban számít, illetve a megfelelő beállítások is.
hiába a legjobb router, ha a környezet problémás - és 3 fal már erősen az lehet -, vagy az ellenolalak nem okésak, netán nem megfelelő valamelyik beállítás...giorgio; nem csak 5 gigahertz esetén van kihasználva a harmadik antenna, bár 5 gigahertz alatt 3*3:3 mimo adott, 2.4 gigahertz alatt pedig csak 2*2:2, de nem rossz dolog, ha utóbbi esetben a két használt antennát a háromból tudja kiválasztani, az ellenoldali elhelyezkedés függvényében, a legidálisabb szórás érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest