- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #2998 üzenetére
Igazából lehet ha profi programozó csinálja alap lapon van is egy rész ahova egy csatlakozót kell be forrasztani stb stb de ehhez kéne egy mérnök infos .
-
-
abcde21
csendes tag
Sziasztok!
Megmaradt az internet-szolgáltatótól egy Cisco epc3925 modem, ami egyben router is. Routerként nem tudom használni, mivel nincs WAN portja, hanem csak KOAX csatlakozója van. Jelenleg wifi hozzáférési pontként használom.
Az az ötletem támadt, hogy esetleg ha lecserélném a firmware-t, akkor alkalmassá lehetne tenni valamire. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne lecserélni (ha egyáltalán le lehet) a firmware-t. És jöhetnek ötletek is, hogy mire lehetne használni, minden őrült ötlet érdekel.
-
p2pp
őstag
Tp-link wdr4300-al szeretném összekötni, mit kell beállítanom?
-
fPApi
őstag
Ha így csinálod, akkor arra azért figyelni kell, hogy olyan IP-t kérjen a kamera, amit a router nem oszt ki más eszköznek. Nálam nem volt gond, hogy ezeket a fix IP-ket is a routerrel osztottam ki (és ha nem felejtettem el, akkor a másik eszköznél is beállítottam, így a "tuti").
-
Sasos
senior tag
Pontosan milyen kamera ez?
Az enyém (Linksys) úgy csinálja, ha a kamera admin felületén kérem a fix IP-t, akkor tök mindegy, hogy lan vagy wifi kapcsolat jön létre, az IP az a kért lesz. Természetesen egyszerre csak 1 módon csatlakozik, ha van bedugva kábel akkor lan-on, ha nincs akkor wifin keresztül. Így, mivel mindig ugyanaz az IP, nem változik semmi annak függvényében, hogy hogyan csatlakozik a routerhez.
Ami hirtelen eszembe jutott, esetleg MAC filter nincs bekapcsolva wireless részen, ami esetleg megfogná a kamerát wifi esetén? Bár ha resetelted akkor ez nem nagyon lehet... -
Gsx-rr
veterán
Lassan ez már az Ip kamera topicban kellene folytatni.
Mindent reseteltem és működik is addig ,amíg wifin nem csatlakozok és új ip címet kap. Utána beállítom azt a port forward oldalon de csak a helyi hálón érem el.
-
Sasos
senior tag
-
Sasos
senior tag
Teljesen igazad van.
Azt viszont, hogy a kedves kolléga elolvasta-e a leírását a készülékeinek és hogy a "Már direkt ezért reseteltem mindkét routert!" konkrétan mit takar, nem derült ki számomra. Mivel egy viszonylag egyszerű, pár beállítással megoldható problémát nem sikerült orvosolnia, feltételeztem, hogy a reset gomb egyszeri, rövid megnyomása nála - és a felhasználók többségénél - a "resetelés". Jelen esetben ez viszont csak újraindítás, így az esetleg bennmaradó port forward beállítás okozhat galibát. Valóban félrevezető a "A router resetelésével a beállítások nem változnak" állításom és nem igaz. Elnézést kérek a félreérthető megfogalmazásért. -
fPApi
őstag
Te is írod, tehát tudod, hogy kétfajta reset van és az adott esetben természetesen a hard resetre gondoltunk. Megnéztem a manualt és itt is kétfajta van:
"RESET – Ha rövid ideig (1-2 másodpercig) nyomva tartja ezt a gombot, újraindul az EMTA. Ha a gombot több mint tíz másodpercig tartja nyomva, akkor először minden beállítás visszaáll gyári alapértékére, majd újraindul az átjáró" -
Sasos
senior tag
Konkrétan ennél az eszköznél még nem próbáltam, de a legtöbb hálózati eszköz esetén nem állítja vissza defaultra valamennyi értéket. Ha például nincs meg a jelszavad a routerhez, akkor resetelgetheted, amíg egy "hard reset" -et nem csinálsz addig a beállított jelszó megmarad. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom eddig.
Szerk: A konkrét példánál maradva egyszerűbb megnézni, hogy maradt-e valami beállítás a portforwardban, mint abban bízni, hogy egy reset miatt már nincs, noha nem működik a beállításokkal.
-
-
Sasos
senior tag
Már miért ne menne wifi-n? Nekem is azon megy. Az, hogy az eszköz milyen módon csatlakozik a routerhez tökmindegy. Ha a kamera fix IP-n van, és erre az IP-re irányítod a megfelelő portot, akkor akár kábelen akár wifin keresztül is működik a dolog.
A router resetelésével a beállítások nem változnak, ergo ha a CISCO-ban most a kamera portja át van irányítva, akkor nem fogja a DMZ-re dobni a portot. Ezen a reset nem változtat, a forward beállítás megmarad.
Amúgy miért kell az ASUS is a hálózatba?
-
Gsx-rr
veterán
Már direkt ezért reseteltem mindkét routert!
Belső hálóról elérem, a portot is ellenőriztem.
Már gondolkoztam a kamerát megpróbálom a cisco-ba dugni és ott beállítani a kamerának a port forwardot ,csak akkor meg max addig működne amíg nem akarnám leválasztani ,hogy utána wifin csatlakozzon
-
Sasos
senior tag
DMZ esetén minden nem átirányított portra érkező kérés, automatikusan a DMZ-nek beállított eszközre kerül továbbításra. Azonban ha a CISCO-ban egy korábbi próbálkozás alkalmával bent maradt az IP kamera portjának továbbítása, akkor az nem megy a DMZ-re tovább, hanem a CISCO-ban megadott IP-re fut. Ezt esetleg nézd meg, nem maradt-e benne valami.
Belső hálóról eléred a kamerát? Alap esetben legtöbb IP kamera a 80-as portot használja, de legtöbbnél megváltoztatható a port, ha esetleg több kamera kerülne a rendszerbe. Biztosan jó portot irányítasz át?Nálam itthon így dolgozik: IP kamera átállítva 1024-es portra. A kamera fix IP-n van, nem DHCP által osztotton (Így biztosan oda megy a port irányítás, ahova kell). A CISCO-ban a kamera IP-jére irányítva a 1024-es port. Nálam dolgozik.
-
-
pecz
csendes tag
Tiszteletem!
nem hibával hanem puszta kíváncsisággal fordulok hozzátok, ennek a wifi-modemnek a wifije milyen? Sebességileg átvinné a upc 120 megát?
-
-
Gsx-rr
veterán
Még mindíg nem tudom elérni az Ip kamerámat a távolból.
A Ciscohoz egy Asus Router csatlakozik DMZ-vel elvileg az osztja ki az Ip címet és ott van a kamera ip cime beállítva a port forwardnál!A Cisco-n is be van kapcsolva a DHCP. Az Asus wan portjába van dugva a hálózati kábel!
Itt többen írták ,hogy a lan portban jobb használni!Miért? Lehet az a baj nálam is?
-
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #2973 üzenetére
Hálás köszönetem!
Kovács Pál -
-
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #2971 üzenetére
192.168.178.12
úgy néz ki, mintha a Cisco -tól kapná, mert rajta van a Connected Devices Summary listán. -
-
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #2969 üzenetére
A LAN1 portját használja WAN gyanánt. Egy laptop lóg rajta a LAN3 porton és látja a netet meg a Ciscot is.
-
-
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #2967 üzenetére
Kösz, de nem is arra gondoltam, csak hogy nincs e hiba a leírt beállításokban.
Kovács Pál
-
-
Palkova
tag
válasz
Gubek-Einste #2965 üzenetére
Nos sokmindent próbáltam azóta és semmi.
A szolgáltató szerint nyilvános IP cimem van. 92.52.234.34. A SIP protokol által ( VOIP szolgáltató szerint is) használt 5060 -as portot forwardoltam, az Open Port Chek Tool szerint nyitva van.
A rendszer:EPC3925: IP 192.168.178.2
DHCP enable 192.168.178.10 -től
Firewall off, off
VPN Passthrough enable, enable
VPN disable
Port Range Forwarding 5060,5061, 192.168.178.1 5060,5061
DMZ enable 192.168.178.1
Internet Connection Type DHCP
MTU 150A VOIP routerem
Fix IP 192.168.178.1Mindkét eszközről megy a net. Ha a VOIP routeremet az ADSL kapcsolatra állítom megy mindhárom VOIP szolgáltatóm, ha az EPC3925 -re akasztom a magyar VOIP szolgáltató (voipshop), aki a behívószámot adja, nem elérhető. A két külföldi (FREEVOIPDEAL és a BROWSERCALLS ) viszont működik.
Egyébként az EPC alapbeállításaival is ugyan ez a helyzet.
Ha megnéznéd, hátha a fenti beállításokban elrontottam valamit.
Előre is köszi: Kovács Pál -
-
Palkova
tag
Üdvözlöm a Tudós Társaságot!
Egy hete én is beléptem
a klubba.
Már több mint 4 éve nyomulok egy FRITZ.BOX nevű masinával ami ADSL modem, router, WIFI és VOIP ATA egyben. A LAN1 portján képes routerként is működni. A napokban ADSL ről átálltam kábel netre, mert havi 1000 Ft -al olcsóbb, és dupla a sávszélesség. A szolgáltató az EXTERNET (mindkét esetben) a Tré drótjain . A szerelő beállította ezt Cisco EPC 3925 nevű agyonbutított T dombot, amin természetesen csak a saját méregdrága telefonjuk menne. Ráakasztottam a FRITZ.BOX -t, és pillanatok alatt beállítottam amit kell, internet rendben, próbahívás egy külföldi Voip szolgáltatóval (30 fillér/perc vonalas és 2.10 forint/perc mobil irányba!) minden rendben, örül.
Kb. két nap után feltűnt, hogy senki nem keres telefonon. A behívószámomat a VOIPShop nevű magyar szolgáltató biztosítja. Kiderült, bár a Fritz.BOX a szolgáltatást regisztráltnak jelzi, ezzel a szolgáltatóval nem lehet hívást se fogadni se kezdeményezni.
Már mindennel próbálkoztam, DHCP-vel, fix IP -vel mindig ugyan az. A szolgáltató szerint náluk minden rendben, a FRITZ.BOX szerint regisztrálatlan IP cím a hiba. Lehet, hogy a T tilt valamit (kitelik tőle)? De akkor miért megy a külföldi szolgáltató? És miért megy, a még néhány napig aktív ADSL kapcsolattal?
A VOIPSHOP ügyfélszolgálata szerint nálam van a hiba, amiben én kételkedtem. Javasolta, hogy töltsem le a gépre a VOIP programjukat, mert azzal mennie kell. Hát azzal sem ment, tehát nem az én beállításaimban, hanem az EPC 3925 ben van a gubanc, vagy az aTdomb (mindha Kínában lennénk) korlátoz valamit.Kérem, ha valaki tud valami okosságot az üggyel kapcsolatban, ne fogja vissza magát!
Kovács Pál
P.s. Természetesen átnyálaztam a hozzászólásokat, de semmit nem találtam amit relevánsnak tartottam a problémámra. Persze ez a tudatlanságom miatt is lehet.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2962 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
-
bcslaci
csendes tag
1., Acess Restriction -> Basic Rules oldalon megalkotod a saját szabályaidat, Enable parential controll bepipál
2., Acess Restriction ->User Setup oldalon hozzáadsz egy új felhasználót és a Content Rule mezőben megadod a saját szabályodat (amit először megalkottál, itt legördülő menüből ki tudod választani)
3., Save settings és már működik is
-
Sasos
senior tag
Nem kaptam hozzá leírást. Leszedtem a CISCO féle leírását, de ott csak annyit ír, hogy Enable Parental Control checkbox pipa be, majd alkalmaz. Ezután ami a listákba kerül, az megfogja. Hát nálam nem fogja meg. Már próbáltam csak ".hu"-val is de semmilyen tartományt nem fog meg a kis dög. Restart is volt már.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2952 üzenetére
-
Sasos
senior tag
A szervizeshez kikapcsolt a 1412, aki azt állította, hogy külső meghajtó dugható rá. Mikor rákérdeztem a mikéntjére csak mellébeszélt... No comment.
Szerinte a Parental Controlnak is működnie kell, de nálam nem akar megfogni semmit. Akkor lehet, hogy az se jó semmire T esetén?
-
Sasos
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2953 üzenetére
Ahhoz meg szar helyen van, legalább elől lenne.
-
-
-
Sasos
senior tag
Üdv urak!
Van valakinek tapasztalata T-s firmware-el megáldott készülék esetén a Szülői felügyelettel kapcsolatban?
Domaint szerettem volna blokkolni, de hiába rakom be a listába, gond nélkül benyitható. Kulcsszó esetén sem fogja meg a készülék a böngészőt. Én baltázok el valamit, vagy a T-s készülék erre alkalmatlan?Más... Az USB mire és hogyan használható a készüléken? Sehol nem találok róla infót sajna.
-
Sonja
nagyúr
válasz
kalozhun100 #2902 üzenetére
Ezeket az adatokat hogy lehet előcsalni a Cisco-ból?
Kíváncsi lennék az értékekre.
-
pe-T-yaa
csendes tag
válasz
thebiker #2943 üzenetére
Igen, T-nél tiltják a bridge módot, mint megtudtam egy szerelőtől azért, mert IPTV-t is adnak, és ha a júzer átállítgatja, és ezzel elrontja az IPTV-t, akkor ebből hibaelhárítás lesz... Továbbá nem tudja garantálni azt senki sem, hogy bármilyen utána kötött router rendesen kezeli az IPTV-t... Ezért inkább tiltva van.
-
thebiker
tag
Sziasztok,
Igen, igen
T-komos Köszönöm a segítséget!
-
thebiker
tag
Sziasztok,
Van még lehetőség arra, hogy a bridge módot előcsalogassam? Próbáltam hivatalosan is de nem megy. Itt vannak a paraméterek:
Model: Cisco EPC3925
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
MAC Address: 38:c8:5c:88:b5:08
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125573-131202c
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125573-131202c.bin
Firmware Build Time: Dec 3 09:44:16 2013
Cable Modem Status: OperationalHosszú órákat töltöttel a neten azzal, hogy olvasgassam de sehogy nem tudom böngésző alól átírni a megadott oldalt ....
http://hup.hu/node/113471 <-- ez is végigolvastam
http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2056758726<-- ez is végigolvastamKöszi előre is!!
Üdv:Robi
-
-
Tibric
tag
Sziasztok!
Most kaptam sávszél bővítés miatt egy epc3925 routert én is.
Most bridge módban van és egy wrt54g van mögötte, de a wrt54g instabil már egy jóideje, gondoltam átkonfigolom az epc-t és kihagyom a wrt54g-t.
Egy dolgot nem találok, ebben kérném a segítségetek.
Az access restriction mneüben a wrt54g-ben gyönyörűen meg tudom adni, hogy egy adott ip-tartományra letiltom a 80as portot meg a https-t, de csak ezt a kettőt elegendő hogy ne tudjanak netezni, mert levelezésre kliensprogrammal meg használják a az adott gépeket.
Az epc3925-el hogy tudom ezt megoldani mert ilyen lehetőséget nem látok csak weboldal blokkolást stbstb? -
Anathema67
tag
Sziasztok,
van egy Netgear ReadyNas 102 NAS-om, és egy ilyen T-s routerem. Teljesen láma vagyok, hogy lehet a letöltést beállítani? Köszi
-
Dimond G
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2931 üzenetére
Másik eszközzel is ezt csinálta. Bejelentettem a T-home-nál és azt közölték, hogy náluk van a hiba és dolgoznak rajta. Fel is hívtak és mondták hogy nézegessem és holnap hívnak. Most értem haza és nem volt net. Újraindítottam a modemet és most van! Kíváncsi leszek hogy reggel mi lesz a helyzet.
-
Inferno1988
csendes tag
válasz
KamuMazsola #2937 üzenetére
Igen, amit linkeltem leírásban, ott is ugyanezt írták, de nem működik sehogy sem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Inferno1988 #2936 üzenetére
-
Inferno1988
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok megoldani egy bizonyos problémát, ezen modemmel próbáltam volna aktív módban lenni torrentezéskor, de nem megy, pedig már átnyálaztam több leírást. Korábban D-link modemünk volt, azzal ment simán upnp segítségével, Otthon szintén rendben van az új ZTE ADSL modemmel minden.
Telekomos kábelnetről van szó, 30\5-ös csomag.
Ezen leírás alapján megcsináltam a port forwardot, de semmi:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Cisco/EPC3925/Utorrent.htmKilőttem a tűzfalat is erre az időre, megvártam, hogy frissítsen a tracker, semmi. UPNP-t kilőttem a modem beállításai közül és az utorrentben is. Vírusirtóm most éppen nincs, mert másikat keresek, szóval az se zavarhat be, routerünk nincs, úgyhogy a modem és a gép között más eszköz nincs.
DMZ-t is próbáltam, az sem működik.
Port checker zártnak látja a portot, viszont utorrent szerint minden rendben van vele, ez egy 3.0.x verzió.
Valakinek volna esetleg valami ötlete, hogy mit lehetne még varázsolni? Tanácstalan vagyok, a feltöltésem alig pár 10 kbyte, pedig 5 megás csomagom volna felfelé...
Köszi előre is!
-
tojaaji
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek.
-
wmati
addikt
válasz
tojaaji #2932 üzenetére
Fogsz valami hegyes tárgyat a bekapcsolt eszköz hátulján keresel egy lukat amiben van egy gomb azt meg nyomod a hegyes tárgyal kb 30 másodpercig ha sikerült akkor máshogy kezd világítani az eszköz kb 2-3 perc alatt újra fel áll.
(#2933) stopperos Azok a fránya másodpercek.
-
tojaaji
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdéssel jöttem hozzátok. Hogy tudok factory resetet csinálni?
-
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mások találkoztak ezzel a problémával, de nálam olyan gond merült fel, hogy párom kapott egy Lenovo pc-t és az első összeszerelés során semmi gond nem volt, rendesen volt net, kábelesen, persze.
Este kikapcsolta a gépet, majd reggel újra vissza, de ekkor már nem volt net és nem is volt kapcsolat a modemmel. Napközben semmi gond nincs, mindig van net. Csak reggel, bekapcsolásnál jelentkezik ez a gond. Wifivel viszont nincs semmi baj nincs, ha ez a probléma fennáll, akkor is tudok wifivel csatlakozni.Szerintetek mi lehet a gond? A modem kezd bedögleni, vagy csak beállítási probléma a modemnél, vagy a pc-nél?
-
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2928 üzenetére
Ha állítva van és úgy is és nem megoldható pl egy ventilátor akkor kuka a eszköz.
-
kalozhun100
őstag
Marhára melegszik a kütyüm és ma is meg tegnap is ujra kellett indítanom, mert egyszerűen lecsökkent a sávszélességem, de annyira, hogy szinte nem volt net. 30Mbitből 0-3 Mbit között jött.
-
zoltannovak
tag
válasz
zoltannovak #2926 üzenetére
direkt ezért cseréltettem ki a upc-vel ubee csodájukat erre a ciscó csodára, hogy tudjak mac-hez dhcpt rendelni..
-
zoltannovak
tag
ha a "Pre-assigned DHCP IP Addresses" beállítok minden mac címhez egy ipcímet pl.:
FFF
F.FF
F 192.168.1.15 rányomok hogy add static ip. akkor beteszi a listába oda irja mellé, hogy reserved. Nyomok ennek a gépnek egy release renew párost erre nem a 15-ös ipt adja ki neki, hanem az első címet amit ki lehet osztani. akár mit csinálok a gépek bekapcsolási sorrendjébe osztja ki az ip-t aztán a listában már az FF
F
F.FF
F nél 192.168.1.11 reserved mintha átírta volna magának ahogy tetszik és ő azt rögzíti be... Nem tudom érthető-e amit leirtam. Valaki valami tanács mert hülyét kapok mindjárt
(epc3925 nek az 1 portjára van kötve egy nas fix ipvel, 3as portjára egy 16 portos tplink switch 4es portjára egy cisco SF100D 8 portos switch (egyelöre a cisco switchen kapcsolódó gépeknek próbálom az ip rögzítést beállítani)
-
-
stopperos
senior tag
Lehet hülyeséget mondok, de nekem még anno (2 éve) az MTU méret 1500-ra állítását javasolták. Nem tudom mennyit segít a te helyzeteden.
Nálunk amúgy ilyen akkor szokott előfordulni, hogy ha gyenge a jel a kábelen. Esetleg arról az oldalról a router felületéről egy képet be tudnál vágni? -
QDIR
újonc
Sziasztok, nekem is ezt a "csodás" cisco router/modemet hozta ki a t-home annak ellenére hogy nem használunk IPTV-t. A gond az, hogy állandó periodikusan ismétlődően magas pingem van 10-20 másodpercenként felugrik 1000-3000 közé a pingem
.Hiába próbáltam wifi-vel, kábellel és nem megy a letöltés, közvetlen a routerre kötésnél is fennáll a hiba. Rohadt idegesítő tud lenni játszás közben mert állandóan megfagy más játékoknál meg timewarp lép fel
. Valaki esetleg valami megoldás?
-
-
Apachee
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2917 üzenetére
Hát ez sem segített.
Max 1 perc után eldobja a 150Mbps kapcsolatot, visszaáll 75-re.
Meghibásodott a router? Eddig semmi baja sem volt.T ilyen esetbe kicseréli, vagy semmi esély rá?
-
-
Apachee
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2915 üzenetére
Odavittem a gép mögé az routert. Szóval most tuti nem árnyékolja semmi.
Átállítottam a csatornát 1-esre (wide 5). Csatlakozik, de kb 1 mp múlva el is dobja az 5-ös wide csatornát és beállítja magát 75Mbps-re. Nem értek hozzá, de valahogy úgy kéne kinézni a csatornáknak inSSID-er-ben, hogy 1+5, nem?Ami tényleg furcsa, hogy 2 évig tökéletesen működött.
Bidefender tűzfal nem szólhat bele? Esetleg rossz a TP-Link adapterem? -
-
Apachee
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2913 üzenetére
Szia.
2 éve használom így a routert, semmi sem változott. Sem a gép, sem a router helyzete.
Kb 3 méterre vannak egymástól, jelerősség a maximumon.
Ezzel az adapterrel használom: TL-WN751ND.
150 Mbps a standard 6 wide 10-es csatornán működött eddig, máshol eddig sem. Most már azon sem.
Bármelyik csatorna párost is próbalom, max 75Mbps.
Érdekes, hogy az inSSID csak 1 csatornát lát.Köszi
-
-
Apachee
csendes tag
Sziasztok. Nekem is egy ilyen modemem van T-től.
A wifi eddig szuperul ment wide-on, Hálózati kapcsolatokban 150Mbps kapcsolatot írt, letöltés jött is 50Mbps-al. A napokban viszont már csak 75Mbps-al kapcsolódik, hiába van wide-ra állítva. A letöltés így persze max 35-40Mbps. Ha véletlenül el is kapj a 150Mbps-ot kb 10 másodperc múlva megszakad és visszaáll 75Mbps-ra.
Volt már reset, mindenféle beállításpróbálkozás, csatornák közötti variálás, semmi sem segített.Ötlet, hasonló tapasztalat?
Előre is köszi -
Drone86
tag
Sziasztok!
Most kaptam a T-től egy Cisco EPC3925 modemet, és látom másnak is meggyűlt a baja a fix ip-k kiosztásával. Hiába adom meg az eszközök mac cimét és hozzá a kiosztando ip-t, legközelebbi inditáskor tuti más ip-t kapnak az eszközök. Ha meg kikapcsolom a dhcp-t nem tudok fix cimet foglalni. Én csinálok vmit rosszul vagy ez vmi bug? Elég nehéz igy port forwardolni...
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nekem a jövő héten hoz a UPC egy ilyen modemet, mert nekem még egy régebbi típus van, ami nem tudta a wifi opciót.
Olyan kérdésem lenne, hogy az 5GHz-es sávon milyen tapasztalatotok van (már ha valaki használja) stabilitás,hatótáv meg ilyenek. Később majd tervezek egy dual band-es routert venni, de most még nem tudok, ezért kértem a modem cserét.
Köszönöm. -
pestibenji
senior tag
Sziasztok!
Wifi-n keresztül mekkora sebességre képes ez az eszköz?
A TC7200 kb 80 megát bír, ez is tud annyit?
Köszönöm a segítséget előre is! -
wmati
addikt
válasz
kalozhun100 #2904 üzenetére
Lehet hirtelen jelszint ingás, modem hiba vagy hálózati hiba.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Miért van az, hogy a 30Mbites netem egyszer gondol egyet és alig megy 5 Mbittel, amikor 20Mbit a garantált, és csak akko rhajlandó újra 30Mbit körüli értékkel menni, ha ki-be kapcsolom vagy resetelem a hgw-t. Amúgy nekem csak az internet megy a dobozról( értem itt, hogy nincs tv+telefon mellette). Miért csinálhatja ezt?
-
válasz
Megfelelőek az értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest