Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Mas a GUI
NA, de komolyam. En nem vagyok Comodo guru, de par honapig hasznaltam, igy velemenyt tudok rola irni. AV resze sztem nem rossz, es a felho sokat dob rajta, talan a motor felismeresen, meg lehetne javitani + ugye ott a piac egyi legkobb tuzfala. Kicsi hozzaertessel a ComodoIS nagyon brutal vedelem. Proci, mem.hasznalat egesz alacsony, de en ugy vettem eszre, hogy neha, csunyan megporgette a vinyot, es ez miatt belassult a masina. Bar akkor nem volt annyira friss mar a rendszerem. Az biztos, hogy masabb, mint az avast, de nem mondom, hogy rosszabb vagy jobb. A masik biztos, hogy csak harcedzettebb virusvadasznak ajanlot, hozzanemertonek jobb az Avast. Amugy, ha megjon az uj laptopom, esetleges terv nekem is ujra feldobni, es hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
NA, de komolyam. En nem vagyok Comodo guru, de par honapig hasznaltam, igy velemenyt tudok rola irni. AV resze sztem nem rossz, es a felho sokat dob rajta, talan a motor felismeresen, meg lehetne javitani + ugye ott a piac egyi legkobb tuzfala. Kicsi hozzaertessel a ComodoIS nagyon brutal vedelem. Proci, mem.hasznalat egesz alacsony, de en ugy vettem eszre, hogy neha, csunyan megporgette a vinyot, es ez miatt belassult a masina. Bar akkor nem volt annyira friss mar a rendszerem. Az biztos, hogy masabb, mint az avast, de nem mondom, hogy rosszabb vagy jobb. A masik biztos, hogy csak harcedzettebb virusvadasznak ajanlot, hozzanemertonek jobb az Avast. Amugy, ha megjon az uj laptopom, esetleges terv nekem is ujra feldobni, es hasznalni.