Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz vv5204 #5115 üzenetére

1. Ha valaki kitesz ilyen jellegű videókat és ráadásul még a Comodo-hoz is köze van, akkor pláne nem lehet semennyire sem elfogult

2. Kiállni valamiért meg elfogultnak lenni, az két teljesen különböző dolog

3. Sajnos sok ember elhiszi, amit lát, a részletekre nem figyel, nevezetesen meg van rendesen kozmetikázva. Mire alapozom ezt? Hát arra, hogy annak idején, amikor tesztelte a KIS2011-et és nagyon rossz eredmény született(amit természetesen elfogadtam, ezzel nincs gond), akkor rászántam az időt, a videó alapján kiírogattam a linkeket, amit a KIS2011-hez használt, meg amit az akkori CIS teszteléséhez.
    (Tényleg nem volt kis idő, mert kiégtek a szemeim, mire a linkeket el tudtam valahogy olvasni a videón) Nos

#KIS 2011 minden linket fogott(legtöbbet még megnyitni sem engedte, nem hogy letölteni), amit a CIS teszteléséhez használt (nem mellesleg legalább 2x annyi linkel tesztelte a KIS-t, mint a CIS-t)

#CIS-re rászabadítottam a KIS2011-hez használt linkjeit, ugyanúgy számos fertőzést bekapott, többet...

Innentől számomra felejtősek a tesztjei. Fogadni mernék, ha most valaki venné a fáradságot, és a mostani CIS 5.3-as tesztjéből kiírogatná a linkeket, akkor jelen pillanatban bármely ismert kergető ugyanolyan eredményt produkálna, mint a CIS (vagy mindet fognák), de nem lenne szignifikáns különbség :N

Még1x mondom: Ez a HSZ nem a Comodo terméke ellen szól, vagy a Kasperky fényezéséről, pusztán egy emberkének a tesztjeiről, aki nem csak elfogult, de még meg is vezeti az embereket. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés