- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Elnézést akkor tisztáznám a dolgot NEKEM CSAK A LEAK TESZT-el van bajom de azzal igen sok...
a legföbb bajom talán ami MELIH-nek az AV tesztekkel..mikor megkérdezték Töle miért is nem szerepel a Comodo mondjuk a VB100 teszteken vagy az AV corperatives tesztjein és akkor valami olyamsit mondott / Nem biztos hogy pontosan így de nem emlékszem rá már teljes bizonyossággal
/ , hogy azok a tesztek nem egységesek és prezentálják megfelelöen hogy mit is tud VALÓJÁBAN a Comodo AV -je..Itt is valami ilyesmit érzek, mert pl ha csak aWIN7-en futtatom aLEAK tesztet mindenféle védelem nélkül ugy is elér 150 pontot DE ha pl fennt van a CIs és mondjuk elkezdem állígatni , mert teszem fel fingom nincs hozzá akkor lehet akár 20 pontot is elérni a Leak teszten....
na most akkor mitöl olyan szuper és hiteles egy ilyen LEAK teszt ???? ha csunyán akarnék fogalmazni akkor .....................
Azért írkáltam és próbáltam valahogy megfogalmazni ha már csinálnak valami tesztet akkor az a teszt ZÁRJA ki az USERT mint hibaforrást és akkor talán HITELES lehet mondjuk ez a LEAK teszt is....
ha visszaolvasol kommenteket nagyon sok olyan emberke írt ide teljesen megijedveés jogosan feltéve a kérdést hogy jaj most ennyi meg annyit értem el a LEAK teszten most akkor védett a gépem ?? vagy nem ????? teljesen be voltak rezelve mert ugye fogalmuk sincs hogy most akkor Mi van..
Ezért írtam, hogy nem lett volna egyszerübb az hogy tudják, hogy ezek a sebezhetöségek amiket a LEAK teszt vizsgál a CIS alaból tiltsa ????? Akkor már ennyivel biztonságosabb a gép mint ahogy Stealth port Wizzarddal is ha megcsináljuk akkor elméletileg ha jól tudom az internet felöl láthatatlanok a portok vagy mi....a szösz....
De ettöl függetlenül ugye az USER a legföbb hibaforrás és képtelenség olyan mértékbe automatizálni bármilyen folyamatot amiböl teljesen ki lehetne Zárni a leggyengébb láncszemet vagy is ENGEM
a felhasználót......
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest