- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Megvártam!
Bejelentem, hogy kb. este fél tizenkettőkor lett hivatalosan is multilingual a CIS.
-
blattida
nagyúr
válasz
Biga Csiga #193 üzenetére
Ez a legfrissebb. Ma volt egy apró programfrissítés, ami az adatbázis frissítésének problémáját orvosolta, előtte .507 volt a verzió!
-
Biga Csiga
csendes tag
Manuálisan lejött egy verziófrissítés: 3.9.81003.508. Nálatok is ez a verziószám szerepel?
-
mg105
senior tag
sziasztok!
az új COMODO NIS már kompatibilis a windows 7-tel? még egy hónapja nem működött (nekem legalábbis), azóta változott valami? -
Spidee
senior tag
Ha szabad kérnem akkor valaki küldje el nekem e-mail-ben, egybe szedve azokat a fájlokat amik kellenek a magyar nyelvhez.
Előre is köszönöm!
-
Tosee
őstag
Ezzel már működik köszi!
Bár én mindegyik fájlból szedtem le, és másoltam át a translation mappába!
Nevezetesen:
cavscan.hungarian.lang
cfp...
cfpconfg
cfplogvw
cfpupdatFájlokat másoltam át! Azt hittem, hogy mindegyik kelleni fog.
Tudom, hogy melyik fájl mit fordított volna, és azért gondoltam, hogy kelleni fog!
És most, hogy így hirtelen megnéztem pl az frissítések ellenőrzésének ablaka már angolul jelenik meg! Szóval szerintem kelleni fognak azok is... esetleg majd javítanak még rajta! -
Tosee
őstag
A 3-as oldalról indultam visszafele (megnéztem, hogy milyen fájlok vannak a translation mappába, és az szerint töltöttem le őket)... szóval mindenből a legfrissebbet elvileg!
Igen küld el légyszíves! Hátha azzal sikerül! Előre is köszi!Látom már el is küldted! Köszi még egyszer egy fél óra múlva lesz időm és kipróbálom... Majd írok, hogy sikerült-e!
-
Tosee
őstag
válasz
blattida #179 üzenetére
én telepítettem az új változatot, és letöltöttem hozzá a .lang fájlokat is a comodo fórumáról!
A gond csak az vele, hogy nem jelenik meg magyarul hiába indítom újra...Hibaüzenet:
Multilanguage subsystem
Localization error of format stringResource ID:101
Original:
&About &s...Localized comodo internet security napló
Vista 64 bitre telepítettem, értelemszerűen a 64bit-es változatot!
Én csinálhattam valamit rosszul? kitömörítettem a .rar fájlokat, majd átmásoltam őket a program files/comodo/comodo internet security/translations mappába! Újraindítottam a comodo-t és a fenti hibaüzenet fogadott! Ha visszaállítom a nyelvet angolra, akkor minden rendben... -
syler
aktív tag
No nekem lejött a frissítés
Szóval már nem bétázom
-
blattida
nagyúr
válasz
Expertus #168 üzenetére
Az ask.com marad, de jól láthatóan választható lesz, elvileg. A Safesurf megszűnik, mert beintegrálták a csomagba.
Mindenkinek: magyar idő szerint este nyolc-kilenc óra felé lesz elérhető, a 3.8-ast le kell szedni, mert nem frissíti magát, és tiszta telepítést kell csinálni a 3.9-essel. A beállítások elmenthetőek és be lehet őket importálni, nem vesznek el.
-
Expertus
csendes tag
Az ask.com szutyok és a SafeSurf Toolbar ugyanúgy benne lesz az új verzióban is?
-
Jofi81
őstag
Nem is hallottam még a CIS-ről. A tűzfalukat használtam régen, nagyon jó volt, csak gondja volt a uTorrent-tel... Lehet, hogy ennek is adok egy esélyt, ha már teljesen ingyenes, bár nem tudom, hogy a NOD-ot érdemes-e lecserélnem erre.
-
-
blattida
nagyúr
Négyes verzió, idézet a hivatalos fórumból:
"CIMA Heuristics will work with Behavior Blocker in v4 (Be like CIMA+), With Sandboxing, Time Machine, Brand new GUI, HUGE usability... exciting stuff"
Év vége felé várható, addig dolgoznak a srácok.
-
blattida
nagyúr
A UAC nem = a Defense +-al. Az előbbi a felhasználói jogosultságokkal áll igen szoros kapcsolatban, míg a másiknak ehhez semmi köze, mert az az alkalmazások közötti interakciókat figyeli, valamint az operációs rendszerhez,a perifériákhoz, rendszerösszetevőkhöz irányuló folyamatokat ellenőrzi, kernel szinten is. A D+ sokkal hatékonyabb, mint a UAC, igaz, tudni kell, mit engedélyezz és mit tilts...
Két tűzfal sose legyen aktív egyszerre, mert csak gondot okoznának. Viszont a UAC maradhat aktív, ha gondolod. -
bozont
veterán
Most tervezem telepíteni a Windows 7-et és ugye ebben (meg a Vista-ban is) van ez az UAC. Ahogy nézem ez olyasmi mint a comodo-nál a defense+, kérdésem hogy melyiket érdemesebb használni? Kettő már sok lenne. Na meg érdemes bekapcsolva hagyni a win beépített tűzfalát a comodo mellett vagy nyugodtan kikapcsolhatom?
-
blattida
nagyúr
válasz
Matthewus #150 üzenetére
Én azt mondanám, hogy igen. Spyware-ek ellen is véd, de a cookie-kat nem vizsgálja, jelenleg. Az av is egész jó már, a végleges 3.9-esben jelenik meg az újabb motor, fejlettebb heurisztikával és felismerési aránnyal, ám a CIMA majd csak a 4-esben debütál.
Az erőforrásigénye is drasztikusan kevesebb, nem is beszélve a keresés sebességéről... -
Matthewus
őstag
Pár kérdés: Ha kijön a 3.9, az elég jó lesz már ahhoz, hogy telepíthessem egybe az egész CIS-t tűzfallal, vírusirtóval együtt? A vírusirtó rész tud spyware-t irtani? A böngésző sütijeit tudja-e vizsgálni?
Eddig avastot használtam, meg Comodo tűzfalat, de ha már elég megbízható lesz a vírusirtó rész, akkor szívesebben rakok fel egy programot. -
blattida
nagyúr
Május 12-én jön a 3.9-es, elvileg.
-
Moonline.
aktív tag
Ha jól látom megújult a comodo honlapja
-
blattida
nagyúr
Az adatbázis már túl a 4,6M mintán...az RC 2 már megjelent, nem lesz több kiadás, már csak a végleges, elvileg két héten belül kiadják...
-
blattida
nagyúr
Ő az egyik fordító...elfoglalt, sok a dolga, saját elmondása szerint bele is fáradt egy kicsit a comodo-sok hozzáállásába, ám él és tevékenykedik...
Itt látható az egyik újdonság...
Az állapottartó fájlvizsgálat. Az első keresés után csak a megváltozott fájlokat vizsgálja...sokkal gyorsabb keresést biztosít. -
blattida
nagyúr
Mire lettél volna kíváncsi? Safe módban megy,internet security beállítás,memóriakép-ellenőrzés normál, csomagszűrés aktív, memóriatúlcsordulás elleni védelem aktív, antivírus valósidejű, minden win szolgáltatás és periféria védelme aktív...
sdi: mi csináljuk a honosítást, ezért láthatod magyarul...ez már a 3.9-es, de béta, kábé két hét múlva jön a végleges...és egyértelműen jobb, mint a 3.8-as...
-
Froclee
őstag
Amúgy ezen a teszten elég csúnyán elbukott a Comodom. Kezdem azt hinni, hogy valami szarul állítok be bakker..
blattida, a konfigurációdat feltöltenéd valahova?
-
Froclee
őstag
Ugyebár volt szó erről setup.exéről (letöltés) a vírusirtó topikban, ami vírusos.
Nos beküldtem a Comodo-nak e-mailben, illetve a Submit Suspicious Files opciót használtam a programban. Ez olyan 3 hete volt.
Frissítgettem a progit, és scanneltem a setup.exét hogy mikor ismeri már fel végre a vírusirtó.
Semmi. De tegnap nyomtam egy full system scan-t és megtalálta.Mitől lehet az, hogy ha csak azt a filet scannelem akkor nem találja meg, de ha az egész rendszert akkor meg vírusosnak látja?
-
blattida
nagyúr
Most már 3.8M-nál tartanak...
-
Narxis
nagyúr
Nagyon istenítitek ezt a programot, pedig semmivel sem jobb a többinél, kicsit már fanboy szintű ez a topik.
-
blattida
nagyúr
Nagyjából két hét múlva érkezik a végleges 3.9-es, amiben debütál a magyar nyelvi fájl is. Nem sokára beszélhettek vele a nyelvünkön.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire érdemes feltenni ezt a CIS-t? Mert nekem most egy Avita+Comodo Firewall páros van fent. És eddig nem észleltem semmilyen problémát.
-
blattida
nagyúr
A szignatúrák átlépték a 2.8M-t...két hét múlva már óránként fognak frissíteni, elvileg...
-
sinick
senior tag
válasz
blattida #122 üzenetére
Köszi! Klassz, hogy így jelzed a híreket, változásokat, stb. (kicsit visszaolvastam)...
Az Antispam egyelőre felejtős, mert 1) kb. heti 1 spammet kapok, 2) a haverek leveleiből néhányat kivágott. Biztos okosítható, de nem volt türelmem hozzá. A BOClean és Antivirus marad, a Firewallon még gondolkodom (hardveresen Router mögött vagyok, szoftveresen meg - egyelőre - elvagyok a HijackThissel, a cFosSpeed forgalomelemzőjével és a jó öreg Task Managgerrel).
A #117-ben írt béta a legfrisebb béta?
-
blattida
nagyúr
A frissebb bétában orvosolták a problémát, a fagyás megszűnt és tovább gyorsult a kereső, most a teljes gép vizsgálata 25 perc, ~300000 fájlon...
-
sinick
senior tag
Próbálgatom a CIS Free-t, most csak az Antivirus részét tettem fel.
Kell mellé a Comodo BOClean Anti-malware és/vagy Comodo Antispam?(Vagy az antivirus ezeket már tartalmazza?)
-
blattida
nagyúr
A 3.9-es végre ismét nem akad nagyon a spysweeper-rel...a 3.8-as mellett nagyon lelassult a keresés, ez most a régi szintre tért vissza...
-
blattida
nagyúr
Megjelent az első hivatalos 3.9-es béta, letöltés: 32 bit
64 bitNem atom stabil, ezért óvatosan a telepítéssel. Nálam gond nélkül fut, csak a teljes rendszer ellenőrzés közben fagyasztja le a rendszert, amúgy más gond nincs, apróbb bugokat leszámítva...a fordítással jól haladunk, szinte készen áll...a boclean viszont benne van, ha a valósidejű kereső aktív, a boclean is az...bekerült a stateful fájl-vizsgálat, mellyel gyorsítható a keresés, mert csak a megváltozott fájlokat ellenőrzi, ehhez persze kell egy első vizsgálat is, amikor még mindent. Hasonló a kaspersky iswift és istreams technológiájához.
A cima egyelőre kimaradt... -
blattida
nagyúr
Trainig módban persze, hogy gyengébb a teljesítménye, nálam safe módban van minden és 100%-os a teszt, 340 pont...
A gyakori frissítés nem a programon múlik, hanem a comodo-sokon. Csúszik, mert a 3.9-en dolgoznak gőzerővel és infrastrukturális fejlesztéseket is csináltak, most alapozzák meg a gyakori frissítés lehetőségét. Május elejére ígérik.
-
Froclee
őstag
240 pontot szereztem 340-ből. Most megpróbálom training modeban.
-
blattida
nagyúr
Az adatbázis mérete immár 2,7millió szignatúra...
-
blattida
nagyúr
Mivel elkészült a fordítóeszköz, dolgozunk a fordításon.Április 14-e után teszteli a Comodo gárdája, majd a végleges 3.9-ben jelenik meg a mi nyelvünkön is...
-
blattida
nagyúr
Most már biztos, hogy ebben a hónapban nem teljesül az óránkénti frissítés...nem ez élvez privilégiumot, hanem bevallottan a 3.9-es verzió, amit áprilisra ígérnek..a 3.8-asból elvileg már nem lesz újabb kiadás, pedig kellene a hibajavítás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest