Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
blattida #10767 üzenetére
1"az online telepítőnek több értelme van, mivel a felhasználó állíthatja be, hogy mire van szüksége, mit húzzon le a telepítő."
Oké - tekintsünk el attól, hogy már baromi régóta nem célszerű a netre engedni a gépet tűzfal nélkül, még online tűzfal telepítőért sem, - bizonyára elsiklottam afelett, hogy hogyan lehet kiválasztani, hogy nem kérem a homokozót meg a viruscope-t meg a cse-t. Megmutatnád pár képpel?"a hetes windows óta meg az összes tűzfal csak a win api-n keresztül fér hozzá a hálózathoz, így, gyakorlatilag, csak egy felületet adnak a windows tűzfalához."
Szerintem meg az összes tűzfal, - beleértve a windowsét is - csak felület a win hálózatot kezelő részének api-jához, különben a windows nem írná ki, hogy a windows tűzfal kikapcsolva/nem aktív.3"Ezt annyira nem értem."
A Windows logban ott a bejegyzés, hogy:- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="cmdagent" />
<EventID Qualifiers="49152">1</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>10</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2018-01-03T15:29:46.603322100Z" />
<EventRecordID>183</EventRecordID>
<Channel>COMODO Internet Security Trace</Channel>
<Computer>esattila-PC</Computer>
<Security />
</System>
- <EventData>
<Data>Fail download telemetry config (hr=0x80070002)</Data>
</EventData>
</Event>Nekem a tűzfal kell - de lehet, hogy ilyen pupokkal már nem sokáig -. Nem kell sem a viruscope, sem a homokozó sem a cse, sem az internet security. És nem is akarom, hogy ezek bármekkora helyet foglaljanak a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest