- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Nem értem hogy ezen mit kell amúgy felháborodni, a RHEL-nél emberek dolgoznak pénzért"
15 éve dolgoznak ott emberek pénzért, ez alatt a 15 év alatt a rh végig nyereséges volt. Nem szorulnak rá.
Az érem másik odala, nem csak pénzért dolgoznak ott emberek, hanem önkéntesen tesztelőként. Na eddig ez volt a "jutalmuk". Mostmár dolgozzanak ingyen, fizessenek ha kell valami."jobb ha nincs ingyen."
Tévedsz. Amióta egyre inkább nincs ingyen, egyre rosszabb a helyzet. Kezd az egész kóceráj a használhtatatlansági lóoldalra esni. A katedrális és bazár elvet érted?"Mondjuk én könnyen beszélek egyelőre."
Mondjuk ha 20 éven át tolnád a kódot és a tesztelést önkéntes alapon a free szoftverbe és cserébe jogosan használnád ingyen a rh cuccokat mondjuk 50 szerveren - de lehe akár 500 is és most közölnék vele, hogy köszi a munkát de ezentúl fizess, hogy goldozhass.... égnek állna a hajad.
"potyáztak"
Potyáznak... mondom én, hogy el vagy tévedve. Ez nem ms. Még. De már dolgoznak rajta. Potyázva sikerült eljuttatni a közösséget oda, hogy milliárdos üzlet lett. De milliárd már kevés, kell a második, haramadik stb...a kressesről: láttál valaha kresselni top disztrót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest