- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Nem értem hogy ezen mit kell amúgy felháborodni, a RHEL-nél emberek dolgoznak pénzért"
15 éve dolgoznak ott emberek pénzért, ez alatt a 15 év alatt a rh végig nyereséges volt. Nem szorulnak rá.
Az érem másik odala, nem csak pénzért dolgoznak ott emberek, hanem önkéntesen tesztelőként. Na eddig ez volt a "jutalmuk". Mostmár dolgozzanak ingyen, fizessenek ha kell valami."jobb ha nincs ingyen."
Tévedsz. Amióta egyre inkább nincs ingyen, egyre rosszabb a helyzet. Kezd az egész kóceráj a használhtatatlansági lóoldalra esni. A katedrális és bazár elvet érted?"Mondjuk én könnyen beszélek egyelőre."
Mondjuk ha 20 éven át tolnád a kódot és a tesztelést önkéntes alapon a free szoftverbe és cserébe jogosan használnád ingyen a rh cuccokat mondjuk 50 szerveren - de lehe akár 500 is és most közölnék vele, hogy köszi a munkát de ezentúl fizess, hogy goldozhass.... égnek állna a hajad.
"potyáztak"
Potyáznak... mondom én, hogy el vagy tévedve. Ez nem ms. Még. De már dolgoznak rajta. Potyázva sikerült eljuttatni a közösséget oda, hogy milliárdos üzlet lett. De milliárd már kevés, kell a második, haramadik stb...a kressesről: láttál valaha kresselni top disztrót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest