- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Nem értem hogy ezen mit kell amúgy felháborodni, a RHEL-nél emberek dolgoznak pénzért"
15 éve dolgoznak ott emberek pénzért, ez alatt a 15 év alatt a rh végig nyereséges volt. Nem szorulnak rá.
Az érem másik odala, nem csak pénzért dolgoznak ott emberek, hanem önkéntesen tesztelőként. Na eddig ez volt a "jutalmuk". Mostmár dolgozzanak ingyen, fizessenek ha kell valami.
"jobb ha nincs ingyen."
Tévedsz. Amióta egyre inkább nincs ingyen, egyre rosszabb a helyzet. Kezd az egész kóceráj a használhtatatlansági lóoldalra esni. A katedrális és bazár elvet érted?"Mondjuk én könnyen beszélek egyelőre."
Mondjuk ha 20 éven át tolnád a kódot és a tesztelést önkéntes alapon a free szoftverbe és cserébe jogosan használnád ingyen a rh cuccokat mondjuk 50 szerveren - de lehe akár 500 is és most közölnék vele, hogy köszi a munkát de ezentúl fizess, hogy goldozhass.... égnek állna a hajad.
"potyáztak"
Potyáznak... mondom én, hogy el vagy tévedve. Ez nem ms. Még. De már dolgoznak rajta. Potyázva sikerült eljuttatni a közösséget oda, hogy milliárdos üzlet lett. De milliárd már kevés, kell a második, haramadik stb...a kressesről: láttál valaha kresselni top disztrót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- PlayStation 5
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest