Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát ha kapok egy jó ajánlatot akkor miért is ne?
amugy csak CM 692re cserélném le a mostanit
-
tupacamaru
veterán
Mára feladtam én is.

albert8 csak nem házat keresel??

-
Raidon
őstag
Jól kezdődött
első körben összeszedtem egy AC-t már csak 4 kell xD
A kövi körökben meg osztottam a népet G18 al XD nagy puskák ellen nem volt esély egymás után 3 at is legyaktam

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Gép nélkül nehéz sajnos...

-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
1000ft van rajta
itthon tartom a pénzem...aszonták a TVben az a legbiztonságosabb jelenleg magyarországon.
még amúgysincsen sok..csak egy havi megtakarítás... 
nem titok..összekempeltem...először próbálkoztam az egyik házban A- mellett...ahol belátni egy hosszú utcát..kutya nem jött onnan
majd átmentem egy másikba szintén a-nál..nah onnan már csak szivárogtak...volna 
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
eddig se játszott..most isten megbüntette...most már nem is játszhat

-
Laraxior
titán
Egy hét múlva 25 leszek....
beírjam ide a számlaszámom és a címem,hogy kedveskedhessetek nekem valamivel,vagy jöttök személyesen?

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Milyen jó, hogy nem magyaron van a steamem...

-
Kib4
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hajlandó lennék csak nem tudom hogy pl régiónál mire gondolt.... ami persze már be van állítva.... a routerhez meg nem értek bocs
-
tupacamaru
veterán
Steam-> Beállítások-> Letöltés+Felhő-> Letöltési régi-> Hungary
TP-Link-> Advanced Settings-> Forwarding-> UPnP-> Enabled
Nekem régebbi router-em van, de valami hasonló helyen van neked is szerintem. Részemről ez volt az utolsó segítség mert az már látszik hogy magadtól még hajlandóságod sincs a megoldás megkeresésére.
Laraxior +1

-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
ja én sem értem mi alapján vált át...mert most ok, hogy router restartal produkálja, de előtte? pedig én sem nyúltam hozzá.. mind1 lényeg hogy orvosolható legalább is nálam.
(#24175) Kib4 - a régió neked mire van állítva ? mert central europe mondják többen hogy az alapján jobban talál host-ot
amúgy az a jelenség nekem is van, hogy indítom a játékot és kb 1-2 percet a menüben kell várakoznom mire azonnal bedob egy hostra, mert ha egyből rányomok a find games-re akkor elszámol vagy 130ms ping-ig
-
Kib4
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hali
Nem arról van szó hanem hogy mióta kiírja nehezen talál Host-ot a gépem és rohadt zavaró pl belépek find server stb. és utána ott mutatja hogy keres de közbe csak 50 től felfelé számolja a pinget és ennyi mert ugye mikor rendben van minden 0 van ot pl 0/4 és ha talál értelemszerűen egyből berak oda vagy legalább 1 -re vagy 2 -őre változik a nullás szám .úgy fog keresni rendesen hogy várok fél órát [képletesen] a menübe mikor elindul a játék tehát ahol még választhatok hogy single player menübe menjek stb. vagy private match-be bemegyek valakivel majd pedig kilépek utána keres rendesen és akkor is ha csatlakozok csak 3 kis zöld vonalka van vagy annyi se pedig eddig mindig 5volt [ping ] vagyis nem laggoltam meg semmi és gondolom emiatt van az egész a migration meg UPnp miatt, de ha nem akkor szóljatok ... amúgy nincsen semmi gond mert már azt írja ki hogy open ott a menüben meg menni mehetek multizni csak nehezen talál szervert és laggolok általánosságban Mellesleg a routerem TP-Link[ ha valamit nem jól írtam vagy ilyesmi elnézést ]
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
nekem kb fél év után írta ki Strict-re a kapcsolatot először...aztán próbáltam mindent. ha kihúzom a routert és vissza akkor strict majd megint restart akkor ismét open. és ezt el játszhatom vele 10x felváltva open/strict ..UPnP aktív ..port számokat is próbáltam már, de nálam csak a router restart oldotta meg.
-
SipiBcs
őstag
Szia!
Te most nem tudsz játszani vagy eleve nem indul a multi? Vagy csak ki van írva, hogy
Open: értelemszerűen a legjobb állapot.
NatType: Strict?? Próbáltam vissza keresni az alapot, de nem ment.Ha tudsz játszani, de strict: semmi gáz, csak annyi a gond, hogy nem leszel host a játékban. Egy picit lassabban talál játékot.
Ha nem tudsz játszani emiatt, akkor dobd ki a routered.
Egyébként meg le van írva ott a hostmigration oldalon kb 5 típusra, hogy miként kell a portokat megnyitni, az UPnP-t engedélyezni. -
-
Kib4
csendes tag
hali
most már valami hostmigrationt is kiír vagyis hogy menjek a www.infinityward.com/hostmigration -ra
Mivel a szövegben ami az oldalon volt ugyanazt írja mint a másiknál szinte ... azt szeretném tudni hogyan lehet bekapcsolni az UPnP -t ?mellesleg itt a szöveg:
Kaptam egy üzenetet irányító számomra, hogy ezen az oldalon, amikor a saját játékomat próbált vándorolnak házigazdák, miért van ez?
Host migráció célja, hogy auto-select a következő rendelkezésre álló legjobb házigazda a hallban, amikor az eredeti befogadó elhagyja a játékot. Ha a fogadó migráció működik tökéletesen akkor nem veszik észre, ahogy lennie kell egy meglehetősen zökkenőmentes átmenetet. Azonban a fogadó migráció hatással lehet az egyéni felhasználók hálózati beállításokat, vagy más elháríthatatlan körülmények között, ez az, ahol javíthatja a befogadó migráció sikeres, biztosítva, hogy Ön a legoptimálisabb hálózati beállítást online játék.
A NAT-típus jelenik meg a Spec Ops két játékos Online menüt, és az online menü Multiplayer (Xbox LIVE az X360, PS3 Playstation Network számára, és IWNet PC). Lesz egy az alábbi három jelennek meg:
* Open - Kapsz a játékok gyorsabban, jobb üzletember, és a fogadó migráció sikerül majd gyakrabban.
* Mérsékelt - Társkereső megy lassabban, kapsz a kevésbé játékokat, és a fogadó migráció nehezebb lesz.
* Szigorú - Kapsz a kevésbé játékok, üzletember is hosszú időt vesz igénybe, és akkor nem fog áttérni az új fogadó gyakrabban.OPEN Ön NAT:
Egy jó első lépés, hogy megpróbálja újraindul a router, néha megnyílik a NAT azonnal.
Következő, jelentkezzen be a routert, és kapcsolja be a UPnP (Universal Plug and Play), a legtöbb router már ezt a lehetőséget az adminisztráció fülre.
A cél az, hogy van egy OPEN NAT annak érdekében, hogy a fogadó Spec Ops játékot, és kap egy szélesebb választékát MP mérkőzés csatlakozni.
További információ, hogy lehetővé tegye UPnP útválasztó, látogasson el a router gyártójának honlapján. Néhány a legnépszerűbb router internetes oldalak az alábbiak:
* Linksys: http://www.linksysbycisco.com/support
* Netgear: http://kb.netgear.com/app/
* D-Link: http://www.dlink.com/support/
* Belkin: http://en-us-support.belkin.com/ -
Raidon
őstag
Hát most nem haverom telepített ő meg telepakolta minden sz@r progival...
Persze hogy besokalt a cucc...
No meg most nem kapar állandóan a vinyó Sentinellel meglestem 100% semmi gánya
-
Raidon
őstag
Gyerekek behalok... Újratettem a rendszert és hát most semmi gáz a legfrissebb driverrel sem...
Szal jövök lőni
-
Kib4
csendes tag
1 óráig írta ki a most megint csak annyi van hogy Open szóval .. akkor csak jó kösz a válaszokat . Nem tom támogatja -e aroutert vagy ilyesmi anyit tudok hogy mióta kiírta eléggé laggolok ... mellesleg hogy kapcsoljam be az uPnP-t ?
-
Raidon
őstag
Te jóember elég a sima 10.10 vagy kell hozzá a Hotfix is?
Jah meg pls dobjatok TS-t
-
tupacamaru
veterán
A routeredben kapcsold be az UPnP-t. Akkor a jó ha OPEN-t ír, de megy a gém akkor is ha STRICT csak akkor nem lehetsz host asszem. Még szoktak a router-ben portokat is megynyitni de nekem nem kellett azt sem. Egyébként ez szerintem részben szolgáltató függő is mert olyat is hallottam hogy bármit is csinált sohasem lett OPEN.
-
Trident28
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem olyan rossz az!
(nekem is az van
) -
Trident28
tag
-
Kib4
csendes tag
Hali
Arra lennék kíváncsi hogy beléptem mw 2őbe és asszem még rá se mentem a find servers -re de megjelent olyan hogy menjek a www.infinityward.com/nat ra és ott valamit állítsak be valamit .. és felette meg your type nat : egy szó ( ami változik ) ... ez most mi vagy hogy kell beállítani a dolgokat... valaki segítene hogy ez mire jó és mit kell csinálni ?
ahova mentem link egy ilyen szöveg fogadott:
Log into your router and turn on UPnP (Universal Plug and Play), most routers have this option in the Administration tab.
The goal is to have an OPEN NAT in order to host Spec Ops games and get a wider selection of MP matches to join.
Also ensure that under your security options that Anonymous NAT Redirection is allowed and is not filtered. This may also be referred to as 'Filter InternetNAT Redirection' - in which case you want this disabled.
For more information on enabling UPnP on your router, visit your router manufacturer's website. A few of the most popular router web sites are listed below:
* Linksys: http://www.linksysbycisco.com/support
* Netgear: http://kb.netgear.com/app/
* D-Link: http://www.dlink.com/support/
* Belkin: http://en-us-support.belkin.com/ -
Raidon
őstag
Winnie itt jön ki a tuning hátránya
De reméljük semmi komoly a mai számtekipar kiszámíthatatlan minden cucchoz kell vmi szoftveres téma 
Én még mindig nemtom miért akad a menü a codban...

-
Winne
nagyúr
CMOS reset is megvolt már, gyk mindent cseréltem, ami volt itthon, még egy tápot akarok valahogyan, aztán ha az sem, akkor alaplap valszeg...
-
Winne
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Sajnos nem így megy ez... Most vagy alaplapos, vagy a táp, esetleg annak a 12V-os ága, nem tudom. Memóriát már cserélgettem, nem az lesz, videokártyát szintén, az sem lesz, tápkábelt is a biztonság kedvéért, de az sem segített. Ezt produkálja:
A kettő sípolást csinálja gyakrabban, de néha olyat is csinál, hogy benyomom, sípol egyet, majd kikapcsol pár másodpercre, aztán újra be és újra kettőt. Ezután már nem kapcsol ki, csak jár alapon.
-
Laraxior
titán
ahogy indult a mai napom Wastelanden,olyan fosul folytatódott

legyűrtem némi tápanyagot,és két doboz élénkítőt....remélem már jobban fogok látni,ha nem akkor pattanok mariozni
a minap tettem fel..nagyon adja

Winne: Neked mindig valami gondod van fiam. Rakd rendbe azt a szarkupacot,oszt ne piszkáld ha egyszer rendben van.

ED Angelnek meg üzenem,hogy hagyjon minket is kibontakozni ha velünk gamel
jó hogy voltál fater..legalább kompenzáltad az én negatív statjaimat 
44-0 Afghan...nah takarodj

-
Raidon
őstag
No remélem én is összetudom barkácsolni a vasat aztán jönni mert tegnap egész jó volt
adta mint állat 
Neki kell feszülnöm a dolognak
-
Laraxior
titán
jól kezdődik a nap
22-0..a végére 30-8 Wastelandon 
rossz classt választottam ki...onnantól baszhattam az egészet
-
Laraxior
titán

-
Raidon
őstag
Egy normális ember van itt aki nem csak beszólogat

-
Raidon
őstag
Azt lelehet szedni ATI AMD ről mert nem találtam elég gányán szokták eldugni... de majd megkeresem
Kösz a Tippet 
-
Raidon
őstag
A játékkal semmi gáz... megy mint atom csak idegesít hogy mikor elindítom a játékot a menü picit befagyogat... megáll az egér 2X-3X aztán utánna minden kafa...
Csak nemtudom miért legfrisebb ATI driver van fent... Meg nemtom h ez vmi segédprogi miatt van e... -
Raidon
őstag
Mert Gonosz Winnie meg Busman nem adják meg báár Laraxior megadta tegnap de sajna elfelejtettem leírni a steam chat meg nem ment XD
-
Raidon
őstag
De sok embernek van ATI-ja... És hogy lehet hogy más játéknál semmi?
Több gémem is van ami Activisionos meg egyebek ugyanaz a formátumu vidi
és semmi gáz... A legutóbbi cod frissítés óta csinálja...
Jah nem fut sok-kevés alkalmazás... Ami megy az a Catalyst meg a Nod úgymond a többi az rendszer alapú... -
Raidon
őstag
Skacok kérdés... mi fenéért van az hogy elindítom a gémet és a bevezető vid single nél akad mint állat meg multinál menü befagyogat néha de utánna minden simán megy a gémben is kurvasok fps em van fullon nem akad...
Jah és értelmes válaszokat várok
Köszi a megértéseteket

-
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Bocs, hogy így eltűntem tegnap, de elment a net....
Vártam fél órát, de semmi azt mentem aludni 
-
laca000
őstag
De még miért van mindig annyi szájbavert csaló a szervereken?
Az összes cheater rohadjon meg a pokol legmélyebb bugyrában!
Szánalmas kis faszkazetta mind! -
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Megint áruló voltam egy kör erejéig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De Tupa szép killcamot lőtt legalább
Kösz a gamet

-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most meg Connecting to IWNet.....

-
albert8
veterán
Na zúzzunk egy kicsit
Ki jön? -
Laraxior
titán
ma lesztek?
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ja azt észrevettük és mi is elszálltunk

-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Dupe, fos a net...
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Köszi, bár elkéstél egy pár hónapot.

-
Laraxior
titán
Scrapyardon kalap szar az Apache...olyan lassan ér a map fölé
3at sikerült vele ölnöm..majd leöltek
AC-130al simán nukeom lett volna 
-
LackoMester
addikt
Winne Isten hozott az Őstag klubban.
Lackó bátyátok már Prestige 10.
-
F e Z o
veterán
Játszottunk ma SVK klán-nal, de nyert a RoaD, habár nem volt sima...
Nem tudtak magyarul... -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
még 4 kell...
van amikor egy hétig semmi..meg van most hogy majdnem egymás után körben...ha én nem toltam akkor Close
mondjuk nekem is csak egy kill híja volt..egy buzicsipás kiszedett 
-
Laraxior
titán
Ma két NUKE-ot toltam
két doboz Burn után Clos3 és Xander társaságában 
-
Black Dragon
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem is kell, csak egy gyenge poén volt.

-
tupacamaru
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha kicsit vastagabb vagy akkor P45 

Cask "kibújt a szög a zsákból"!!!
első körben összeszedtem egy AC-t már csak 4 kell xD

![[link] [link]](http://img834.imageshack.us/img834/4928/iw4mp2011011717420204.th.jpg)

![[link] [link]](http://img692.imageshack.us/img692/481/iw4mp2011011613411080.th.jpg)