Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Polllen
nagyúr
válasz F e Z o #3976 üzenetére
Azért a mobilneteseket nem komálom...100-120-s ping és ott már van baj...néha teleportálnak kicsit...Egyszer én is kipróbáltam, de elég zavaró volt még nálam is.
Mondjuk cod4-ben messziről ki lehet őket szúrni
Viszont ETQW még mobilnettel is nagyon szépen fut.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
priti
addikt
válasz F e Z o #3953 üzenetére
A PC mindig is komplexebb szolgáltatást fog nyújtani, mint egy box, de én már csak emiatt az átalakító miatt is úgy vagyok vele, hogy ennél pofátlanabb rablás nincs. Felmentem az apróra és 4000Ft-ért ez a joy teljesen über, oké hogy boltban újonnan 10k körül van, de itt most nem ez a lényeg, hanem az, hogy mik a valós lehetőségek. Egy BOX-ban minden olyan, amilyen, ha nem tetszik a hangminősége például akkor vehetsz mellé HiFi-t, a gépbe meg veszek egy szép hangú hangkártyát és megoldva. Én nagyon úgy látom, hogy az alapgép ára csak egy csali amire ha ráharapsz ugyanúgy elköltöd a PC árát és még mindig csak egy BOX-od van, és ha teszem azt elkoszolódik a dvd olvasója már meg vagy lőve, meg az ilyen teljesen alap dolgok, hogy akarsz bele egy HDD-t és olyan horror pénzért adják az ilyen kis szarokat amiket PC-hez már úgy dobnak utánad ezerért hogy őrület. Az egész egy vicc, az összes létező kiegészítő horror drága úgy hogy közben a játékok is a duplájába kerülnek és akkor kezdi nekem haverom hogy a box az jobb, amikor ott van neki egymás mellett kettő, az egyik feltörve a másik meg gyári, kiváncsi vagyok összesen mennyit költött idáig box-ra de ha rákérdezek persze hantázik. Nekem hiába mutogatja a játékokat, egyik se tud lekötni max ilyen 20 percre, csak az ilyen COD-os multis hentelés tudja elvonni a figyelmem, a BOX-ban inkább az tetszik, hogy sokkal inkább ki van találva arra, hogy élőben játszanak rajta ketten, az ember barátokkal legyen és ne kockuljon be otthon egyedül. Ezt nem lehet elvitatni tőle, az más kérdés, hogy én annyira alkalmatlan vagyok azzal a görbe fütyivel való operálásra, hogy szabályosan szenvedek attól, ha nekem játszanom kell egy XBOX-al.
Hardverlesen
-
priti
addikt
válasz F e Z o #3976 üzenetére
Az nem kp, valahol lvl35 körül kapod meg, ilyen válltámaszos automata, rövid sorozatokat lő, nekem nagyon tetszik, gyakran át is váltok rá a főfegyóról amikor a főfegyón lévő radar szerint van időm az átváltásra, mert az olyan hogy ha rendesen célzol vele, akkor egy sorozat elég, így egy klikkel szeded le, lehet vele pörögni
(#3991) D1Rect
Várd meg az enyémet ha nem sürgős, ha nem lesz lean a nagy patch-ben amit még megvárok, akkor én odaadom neked 7k-ért, a steam-en meg tudod változtatni a nevet, jelszót, erről nem küld e-mail-t, de ha az megnyugtat a freemail címet is nekedadom amivel regeltem a steam-re azt is magadévá teheted megváltoztatva a jelszavát mielőtt a steam-en átírod a jelszót, aztán ha megváltoztattál mindent és meggyőződtél róla hogy azt a mail-ből sem tudhatom, akkor majd visszaadod a freemail címet úgy hogy itt priviben megírod a jelszavát, ha meg a steam-es jelszót nem ismerem nem fogok tudni multizni vele hiába ismerem az eredeti key-t, mivel nem fogok tudni belépni a steam-be, így kvázi a tiéd lett a játék. A multiban meg újat lehet kezdeni lvl70 után, így az sincs hogy megfosztalak a fejlődés örömétől, 100%-os a gém
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
priti
addikt
válasz F e Z o #4043 üzenetére
Akkor ATT-ben jól ügyeskedtél valszeg, én nem foglalkozom vele, olvastam annó katt írását az ATT-ről és elég pöcsölősnek tűnt nekem, ahhoz túl munkás, hogy hetente cseréld a VGA-t, én meg minden szart kipróbálok és emiatt gyakran cserélek, most éppen egy 4890CF-en töröm a fejem, csak egyenlőre nem akarják olcsón adni a tulajok, újonnan 42k használtan meg 39-40, ha reális lesz és olyan 30-35 körül mennek majd a használtak lehet egyből megsasolom hogy mit tud CF-ben a kilencvenes.
Amúgy ez is csak azt igazolja, hogy valami a CCC-vel nem kerek, nyilván lesz új CCC, COD tömegjáték, így tutira vehetjük.Hardverlesen
-
priti
addikt
válasz F e Z o #4056 üzenetére
Aham, tuti valami kutyulás van a CCC-ben szokás szerint, sokan mondták már, hogy csak a driver és nincs gondod, csak nekem TV-n van a cucc így kell a CCC hogy tudjam állítani a képméretet, mert valami miatt alapból csak a driver-rel a kártya által adott kép nincs akkora 1920x1080-ban mint amekkora a TV panelja, a CCC-ben meg van egy ilyen hogy overscan és azzal meg tudom növelni a képméretet, hogy körben ne legyen fekete keret és mind a 40"-t kihasználjam. Ha ez nem lenne én se tenném föl.
Amúgy ti nem érzitek úgy, hogy a gránátokat nagyon lassan lehet csak eldobni? Alig van szitu amikor van rá elég idő, úgy dobja mint a lassított felvétel nem? Egy csomószor beszívom, mert megszoktam a 4-ben hogy ennyi idő kell, elkezdem dobni és leszednek dobás közben, mert addigra odaér a target.
(#4057) Talib
Továbbá:
-ha meccs közben kilép a host leáll a játék, várni kell, de közben mégis tovább fut, mert én jártam úgy hogy pont egy rakétát indítottam a föld felé amikor kilépett, új host keresése stb. elindul a játék és a következő kép hogy a rakéta kb. 20 méterre van a földtől és esélyem se volt irányítani hogy hová essen faca
-nincs lean
-ha meccs közben új host-ot keres van hogy egyszerűen kidob, így is jártam már
-idióta alapbeállítások a cfg-ben
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
v!ct0y
veterán
válasz F e Z o #4310 üzenetére
De ezek csak ilyen krekk elleni frissítések mert a steam kiemelné ha valami nagy újdonság lenne. Nem bánnám ha jönne már egy change team frissétés is mert 6v2 be nem az igazi.
Nem jöttek még rá, hogy ez nem úgy megy, hogy mindenki végigjátsza az összes meccset és csak a menübe lép ki[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz F e Z o #5003 üzenetére
Na ez igaz, most is már cserélgetem a fegyókat, hogy unlockolja a fejlesztéseket.
Feka: Mivel nevet változtat így hiába küldöm be azóta már sztem volt vagy ötféle neve. De ha így lehet simán aimbotozni, nagyon gyorsan elfog terjedni és ez a gém rovására fog menni. Remélem Steamék már dogloznak is vmi hotfixen.
[ Szerkesztve ]
-
Fix
tag
válasz F e Z o #5690 üzenetére
A fenéket (upssz ez lehet ez csúnya volt) 1280x1024 ben win7 64bit 1,760Gb és ez csak úgy, hogy az MW2 menüjében vagyok (tehát éppen nem a játékban vagyok).
Gondolom amikor benne vagyok a játékban akkor még többet kérne ha lenne.[ Szerkesztve ]
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
LamaCube
addikt
válasz F e Z o #5967 üzenetére
Ugyanezen a beállításon tolom.
alibaba78
Csak az texturákat kell highra venni és minden jó lesz.Bár az a proci lehet kevés a vga-nak meg kellene húzni legalább 3ghz-re[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Axel pRo
aktív tag
válasz F e Z o #6057 üzenetére
"1280*1024-hez elég a bőven a 4850, még egy 3870 is."
Áh! Édes istenem ne csesszél már fel agyilag Hogyne volna elég egy 4850 vagy egy 3870? ez mikor volt kérdés? (hozzáértők körében)
Jájj istenem mit érzek most.. na mindegy az a lényeg hogy ebben a felbontásban a crysis ugy megy highon 30 fps-el dx10-ben hogy csak ugy fütyül.. és hol van ahhoz a "mezei Cod Engine"? Jajj hagyjuk már... És az a 3.00Ghz-s c2d jajj istenem mintha valami 3 év múlva megjelenő hiperszuper game minimum rendszerkövetelményét olvasnám... nah csak az egyszerűség kedvéért a 2.00Ghz-s dual core procimon meg az 1Gb-os 4850-emen maxon megy kivéve az élsimítást mert az visszaraktam 2x-be (nem mintha 1GB Vrammal nem engedhetném meg) Havernál 2.5-ös procin 3850-el... csak viszonyításképpSzóval... igen... konkluziót le lehet vonni.
"Cogito ergo Sum."
-
Malachi
addikt
válasz F e Z o #6188 üzenetére
ha az a duplacsövű satgan az, akkor arról annyit, hogy tele vele a tököm. tegnap megnéztem egy figurát aki azzal nyomta, 5m-ről bármit és bárkit leszed kb. célzás nélkül, párosával dől előtte az ellen, mint a búza aratáskor. már a hangját is gyűlölöm, ha meghallom. közben a stabil szuper kis ACR-rel nem elég 3 lövés senkire, néha fél tárat bele kell ereszteni mire elfekszik. néha úgy érzem nem lett valami jól eltalálva a sebzés. FFA-ben ezért már szinte csak P90-nel nyomom, már a headshot is szépen megy vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest