Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iZed
aktív tag
vital pontok: fej, nyak, sziv. de mivel itt katonakrol beszelunk, igy a sziv jelen esetben nem vital mert a golyoallo miatt csak a masodik szivlovestol halnak meg. marmint a jatekban, eloben valtozo kiveve persze a sniper.
mondjuk az nemtom h gameban eleg-e egy nyakloves de egy komam megjarta a francia idegenlegiot es szerinte a nyakloves azonnali siker, meg ha nem is azonnali halal. az ellenfel azonnal harckeptelenne valik es az is marad. az h mennyi ido alatt hal meg ugyis tokmindegy ha nem tamad
-
iZed
aktív tag
eloben a sisak nem nyujt komoly vedelmet. van egy minimalis szog, ha abban esik be a golyo akkor elcsuszik rajta de talan 100bol egyszer jon be. valojaban csak a granatok robbanasa ellen jo, ha 5meterre elotted robban a (vedekezo)granat es hasalsz akkor a tormelek nem lyuggatja ki a fejed.
-
DonMedve
addikt
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
beatkeksz
tag
Elérte a 70-es szintett és utána van lehetőség újrakezdeni a gamet! és akkor ilyen rangod lesz végig!
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. pwd by cOKyY
-
Dr. Romano
veterán
Csak azért írtam, mert a Vista akkor rinyál hogy betelik a ram, ha nincs virtuális memória. Írtad hogy neked nem szokott rinyálni emiatt, ezért is mondtam hogy nálad ON módban van (2GB mellett ajánlott is!). Tehát nincs mi beteljen. Ha a virtuális memória kevés, akkor csak írja, hogy a minimumát növeld meg, ehhez meg ugye csak hely kell a HDD-n
4GB-nál már érdemes kikapcsolni a vir.ramot, mert lesz több szabad helyed, a hdd sem swappel feleslegesen és ritka az a játék jelenleg, amit megtölt annyit (ez közéjük tartozik).
Fogyasztásra nincs semmi lényegi hatással.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
@rglaaf
veterán
AK-ért nem is érdemes nyomni az biztos ACR jó csak sok kell az ellenbe még HC-n is, amúgy meg utálom az orosz mapot csak a kemp megy, amikor az a map van nem csinálok semmit mert ha ki megyek a bunkerből lelönek azonnal inkább a földalatti részen bolyongok és leölöm aki arra jár
PSN:BiZzare_0 ️
-
BandiHUN
veterán
nem rossz az,erős,jól lő,de lassú...tunkoláshoz nem jó,de hc-n vagy kempelni nekem bejövős,bár az m4 sem rosszabb...és az alapból van szerintem ami ér valamit,az az m4,a hkmp5 és az acr...nomeg a két akimbó shoti sem rossz
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
boogie84
veterán
-
beatkeksz
tag
-
Undoroid
őstag
Ha ezzel a valóságban eltalálnak valakit,abból minimum egy szép darabot kitépne...Nem tudom,hogy itt miért lett annyira gyatra a sebzése!Lehet,hogy túl erős fegyver lenne a játékban? Legyen kevesebb lőszer hozzá,hogy meglegyen a balance...
Volt még egy másik vicces dolog,amin jót nevettem: Hangtompítós shoti! Erről a hangtompítós kalapács ugrott be!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
bandiie
aktív tag
tudom hogy nincs értelme, de én megse állok. ha a másodikkal végzek megint lépek tovább.
legalább nem unom meg a fegyvereket. ja meg kellenének a plusz slotok is a classoknak.
ha most megállok a challengeken kívül nincs semmi cél, úgy legalább haladok. ha annyit fogok játszani vele mint a 4-el, akkor idővel meglesz a max. is. -
bandiie
aktív tag
én is csak 2 elsődleges fegyvert használok. interwention meg acr.
de akkor is kellene több slot a classoknak, hogy variálva legyenek a perkek meg a másodlagos fegyverek + attachmentek aszerint, hogy épp mit játszol, vagy pl. kempelni akarsz-e stb.
meg pl. hogy legyen olyan amiben tactical insert van, meg olyan is amibe c4 stbstb.
na boom.Polllen: jaja, alapba nem annyira jó, de én csak hc-t játszok.
-
beatkeksz
tag
-
BandiHUN
veterán
jaja,mst fejeztem be,háát nem mondom,hogy nem bámultam nagyokat gyönyörű full hd-ben,ráadásul mégjobban látni a dolgokatmert csak 24 col,és gyorsabb is,mint a régi monitorom,LED paneles,és teljesen elégedett vagyok a sebességgel is...4x élsimitás mellett minden high,az árnyékot kikapcsoltam,de azt birná végülis,de a cod4-ben is csak zavart,és nem éri meg a plusz teljesitményigénye...és igyis áll a 91fps-en,semmiféle akadást nem tapasztaltam!viszont 1680-ban minden extrán is full fps volt árnyék nélkül,de néha kifagyott a játék valamilyen errorral betöltés közben...sajna a feliratot nem ltudtam megnézni,mivel.igy jobb a békesség,és szalad,ahogy kell,viszont persze 4G ram és 1G videómemó.viszont a vidkari 640 helyett 500Mhz-en futva is tudja a fix 91-et,vagyis van tartalék,és még az árammal is spórolok...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Undoroid
őstag
Hidd csak el,hogy sokan vagyunk ezzel így!Részemről is ez volt az utolsó COD,ha ebben a formájában marad...
Rekordokat döntött az eladási és bevételi listákon...Elég ? pénzt hozott már!Akkor minek javítani rajta? Nem érdekük javítani... Időnként kiadnak valami tapaszt a törtesek ellen és ezzel ennyi...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Svájcinéger
őstag
De nekem eddig nem volt ilyen, pedig a megjelenés óta játszok. Host keresés, zárás map közben és ilyenek voltak, de ez az üzi nem.
Laraxior: a fiammal már a 3. prestiget toljuk, a közepe fele járunk, de én még mindig tanulok a fialmtól, hogy mi a jó fegyver. A kettes prestige szinten az ACR-t szerettem meg, egy kicsit lassú, de pontos és alig pattog, a shotiknál az M1014-et, most meg a Strikert. Baromira jó. A G18 akimbo a legdarálósabb fegyver, csak mióta lenooboztak vele nem használom. De azért lehet, hogy beállítom az egyik classhoz, ha a sok GL miatt felhúzzák az agyam.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Laraxior
titán
hát igen,ugyanaz a bajom ezzel is mint az M16al hogy 3as lövés van...le is cseréltem egy jó öreg M4re ez eddig nem rossz..még kell pár kiegészítő rá,aztán kiderül.
Beállítottam egy Barrett-et is,de még nem használtam,nem volt olyan pálya....asszem annak az Afghan mapon lehet hasznát venni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Hunter2
addikt
Nincs, egyébként is csak 1 AC130-as küldetéás van. Pedig nagyon FUN. (csak hogy szép magyarosan fejezzem ki magam)
Van egy másik küldetés amikor az egyik játékos egy helikopterben kezeli a gépágyút a másik meg a földön jut el A-ból B-be, az se rossz.Más
Tegnap egy arabig nem volt net ezért végigtoltam a játék maradék single részét Veteran-on de ahogy néztem ma a steam nem adta be a single achievments-eket. Lehet ezt anélkül orvosolni hogy újra megcsinálnám?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
objectdock a neve..parancsikonok helyett van
teljesen freeware..le lehet tölteni, nem is nehéz beállítani.
és nincsen ikon az asztalon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Screamer84
tag
Így igaz,globális, szopunk mint a torkos borz...., nem értem mitől ratyi megint ez a sz.r.. ,10 perce a steam-be sem tudok belépni,aztán egyszer sikerül utána meg jött a iw csatlakozási baj
Az tuti hogy meg nem veszek még 1x egy olyan game-et sem ami steam & iw-netes, Istenem add hogy elteljen már ez a hét és ideérjen a BC2,az biztos hogy süllyesztőbe küldöm a cod-ot.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Ja, client update, aztan meg a friends listem törlődött... dejó hogy nem fizikai dolog, felgyujtanam a g€cibe.
mod: Steeam community bejelentkezést nem enged: Automatikus bejelentkezés gyanúja .... a jó édes....
mod2: bejelentkezek nagynehezen -> myhistory (hátha van valami) erre megint kib....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
SipiBcs
őstag
Olyankor érdemes berakni perknek a blindet. Mozgásérzékelő + FMJ! A killstreakba berakni az uavot és látsz mindent a mappon. Kifejezetten olyan szituációt kell keresni, amikor tereptárgyon vagy falon keresztül ölsz. Seperc alatt megvan a 40 kill!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest