Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akkor ez egy ilyen nap volt...

-
Lankadatlan
tag
Kössz még1x-er a gammet srácok!

Jó volt! -
Tomko78
addikt
Az mitől lehet bármilyen perk van belőve az akna nem öl meg csak hallom kattan egyet és kész mikor másodjára vissza megyek akkor robban

-
Laraxior
titán
válasz
Lankadatlan
üzenetére
ha tudnám ki vagy...

-
Wans
aktív tag
válasz
Lankadatlan
üzenetére
én nem ismerem a kobold nevű tagot, sem lankadatlant xD
-
LamaCube
addikt
Én felvettelek, de sokat nem ígérhetek. Hála a sorsnak nagyon sokan vagyunk esténként, de ha van hely szívesen látunk.Természetesen előnyt élveznek a régi tagok, így ha valaki beesik és nincs hely, akkor az újak adják át vagy 2 csapatra osztódunk , ha nagyon sokan vagyunk

-
Lankadatlan
tag
akkor jó Mr. Monk!

-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Nem volt nehéz kikövetkeztetni.

-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Lara biztos azért tagadja, mert meleg.

-
EkSYS
senior tag
sziasztok !
szeretnek valami jo kis cod mw2 multiba csatlakozni, elsosorban ott ahol magyarok vannak tobben.
kerem aki tud segiteni vegyen fel es segitsen kicsit: eki77
koszi
b -
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Te vagy Mr. Kobold?

-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Gondolhatjátok, szétkúrt az ideg. Főleg, hogy 2 óráig el se tudtam aludni, annyira köhögtem.
Az jó szoros meccs volt

-
laca000
őstag
Sziasztok!
A Private Match csak LAN-ban működik?
Online nem?
Próbáltunk volna ketten egymás ellen játszani de nem lehetett küldeni invite-ot???Apropo,ha találkoztok bobbyfischer 888-al,na az én vagyok...
Jó játékot mindenkinek!
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ezen jól lebökködtem volna őket.

-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kösz a gamet

Jól toltuk de vót pár nagy tuber meg az rpg menetről nem is beszélve
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jah az kemény volt!
De azért hoztuk! Képed van róla? -
tupacamaru
veterán
THX a gémet mindenkinek, az uccsó meccs az húzós volt rendesen.

-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Nem a nettel van baj, critical user error...

-
LamaCube
addikt
Boci srácok valami gebasz van a nettel, össze-vissza ugrál. Jó játékot

-
LamaCube
addikt
Na ma kicsit gyakoroltam a gamet. kb. 20 meccset toltam. Megcsináltam egy csomó titlet meg emblémát. Meglett a thermal a csipára és 10 kill kell a one shot one kill maxolásához is. Próbáltam a hctdm-et, mert még kellene 7 győzelem, de egyszerűen az a kemp ami ott megy úgy felqrta az agyam, hogy inkább rá is hagytam. Komolyan mondom ott lenne mellettem az a gyökér kemper úgy belevernék a fejébe, hogy szétesne.
A lényeg , hogy egy csaló és wh-s se volt. Gondolom mindenki ezzel a low crysis-al tolja, hála az égnek. Ó , hogy az mekkora k@ki játék. -
F e Z o
veterán
válasz
BigStraw
üzenetére
Sportból azért könnyebb megélni, mint egy pc-s játékból, ez sajnos keveseknek adatik meg.
Tegnap megint egy vagon cheaterrel találkoztunk. Meg volt egy francia klán (noobclan volt a nevük), iszonyat jól játszották a hq-t, viszont volt nálunk egy-két hülye, akik gl-thumper-rpg-vel elrontották a játékot, ezután már ők is használták 1000-rel. -
BigStraw
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jaja szép volt !

Hát remélem majd lesz olyan nap is, hogy nem kell edzésen rohadnom és akkor birok jönni kezdettől veletek

-
tupacamaru
veterán
Én is THX, az utolsó Afghan-on még sikerült 7 embert lebombázni.
-
Winne
nagyúr
Köszöntem én is, kellő mennyiségű malacot vágtam le ma is.

-
LackoMester
addikt
Köszönet a ma esti játékot, kicsit fárdt voltam kifacsart a foci.

-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
Winne
nagyúr
Majd rájöttök, hogy a számítástechnika egyik legnagyobb találmánya a világítós billentyűzet.

-
LamaCube
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ne szégyelld végigenni és végigenni a készletet, egy rossz szót ne halljak rólaD!

-
albert8
veterán
A BF3 inkább taktikára épül szerintem mint a BFBC2 is ézért nem annyira jön be mint a cod
a CoD-ba szerintem végig tűzpárbajba vagy és végig jönnek mindenhonnan ez pedig egy kicsit gyengébb ezen a téren de grafikailga valami eszméletlen élethű lesz meg a hongok is nagyon jók lesznek Jó meccs lesz itt az Mw3 és e közt szerintem
De majd meglátjukLacko:Grat

-
Mappa
addikt
steam frissítés után nem dobta nektek át NAT:Strict -re
nem tudom mi alapján megy ez nála egyszer open egyszer strict ...de dögöljek meg érezhető hogy szar hostokra dobál fel

-
Pickle Rick
senior tag
Én ma este nem leszek, mert felező bálra megyek. Hétvégén viszont összegyűlhetne már mindenki, és akkor megcsinálhatnánk a képeket.

-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Csak hajrá, mi védjük a valagad, ha mondod.

-
-
Mappa
addikt
igen, mw3 engem is jobban érdekel.... mi sül ki belőle. de azért itt a BC3 videón tátva maradt a szám, a hangok is rendben vannak. mondjuk a 2-nél sem volt ezzel probléma
-
Rusher
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Grat a nuke-hoz, nekem is 7 kell még

LamaCube Jónak tűnik így ezen videó alapján, dehát az elején melyik nem? A MoH is jól indult aztán, hogy milyen lett azt hagyjuk....sztem ez semmiben sem fog különbözni a BC2/MoH-tól, de persze ne legyen igazam....

-
Mappa
addikt
Battlefield 3 ?
ütős -
Mappa
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
mennyinél tartasz nuke-ban ???
LamaCube - engem sem győzött nagyon meg...tegnap elszórakoztam késő estig vele, 3. szinten vagyok, olyan vegyes érzelmek jó is meg nem is

-
LamaCube
addikt
Na uraim lehetséges, hogy este már leszek, de nem akarom még elkiabálni. A gyógyulás útjára lépett a család minden tagja.
Gratula a nuke-hoz.
Tegnap kb. 40 percet játszottam a crysis 2-vel, de valahogyan nem tudott meggyőzni. Én már csak ilyen cod multi kocka maradok
-
Edem05
őstag
Köszöntem a mai játékot...kicsit fura volt BO után! Még mindig jó a társaság,egyszerűen verhetetlenek vagytok.
Gondolom nem sűrűn szoktatok veszíteni?
Lackónak meg gratula. -
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Grat, szép játék volt.

-
BigStraw
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Grat hozzá
hanyadik ? 
-
Motaba78
addikt
sziasztok
privát széron nyomjátok ? vagy merre tudnák veletek játszani ha van lehetőség rá ?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Revolut
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Router gondok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor még nem voltál szerintem.

Nekem nagyon szarul ment ma is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)