Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én bannolnálak is!

-
albert8
veterán
-
albert8
veterán
rossz volt a kép ez jobb

[URL=http://img233.imageshack.us/i/nvtelenasgsah.png/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/5319/nvtelenasgsah.th.png[/URL]Na szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni
Ha valaki azt gondolná hogy az enyém nagyot téved mert sose hackelek
Mappa
kés
az UAV meglesz 2 nap alatt de max 1 hét
én úgy csináltam hogy beraktam Uav meg counter uav és a hardline oszt nyomtam minden menetbe vagy 20 at
-
Mappa
addikt
vááá bent maradt a 10.Nuke
hülye chopper hülye chopper 
nem lehet kiszállni valahogy abból ?
-
busman
veterán
De koraiak vagytok!

-
Mappa
addikt
én haveri társasában gondoltam azt megnézni, de már a trailere is kinyír, sztem film vége fele ilyen 112 hívás állapotok lesznek majd.totál off : játszom itten ezzel a crysis warhead-el ...úgy durva 3 óra game után elfogyott a vga vagy nem tudom de diavetítés lett ahogy a vonatos pályára értem. ma elég volt a darálásból

-
feka007
veterán
"aki szerint elképzelhető, hogy a játék segítette a merénylőt a támadás kivitelezésében"
Azért ez lol amiket tudnak írni, kétlem, hogy a domogyedovói reptér lenne benne mérnöki pontossággal.. Még ha annyit írnak, hogy ötletet adott nekik, akkor ok, de Moszkvában mostanában havonta robbantgatnak a chechinek, nem hiszem, hogy ezerrel nyomják az ilyenek a CoD-ot. Mégha öltönyben, M249-cel meg RPD-vel nyomták volna..

Raidon: Ezek nem egyszerű zártosztályi esetek, ezeket terroristák csinálják. Végülis meg lehet érteni, hogy függetlenedni akarnak az oroszoktól, de ezekkel úgyse sokat érnek el.
-
mongi
senior tag
a baromság magasiskolája, ismét persze ámerikái köntösben:
"HÍR-TV: Egy videojátéknak is köze lehet a merénylethez"
no és vajon melyik játékra gondoltak???
"A New York Times The Lede című blogja bejegyzésében idézi az orosz állami fenntartású, angol nyelvű Russian Today televíziós csatorna riportját, amelyben azt sugallták, a Call of Duty: Modern Warfare 2 című videojáték erőszakos jelenetei szolgálhattak mintául a véres akcióhoz. Megszólaltatták az amerikai Fox News terrorizmussal foglalkozó szakértőjét, Walid Pharest is, aki szerint elképzelhető, hogy a játék segítette a merénylőt a támadás kivitelezésében."
-
Winne
nagyúr
Off: meglestem ezt: 1. Paranormal.Activity.2007.720p.BluRay.DTS.x264-EbP
Aki látta, az tudja miről szól, hát ennyire fosatós szart még életemben nem láttam, pedig sok horrort láttam már. Hozzá tartozik, hogy most lett vége, full sötétben és csendben néztem, de ez már beteg, idegőrlő, omg. Az asszony itt alszik mellettem, az előbb ránéztem, és így félig felült, nyitva volt a szeme, de nem volt magánál, még szóltam is neki, de nem reagált, majd visszafeküdt. Hát majdnem beszartam.

-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére

ide már nagyobb felbontás / monitor is dukálna

nálam 1920*1080 minden high - szűrők off (asszem off
) ...és csak ha füstön megyek át akkor darabosodik be tehát karcolhatja a 30 fps alatti értéket de egyébként vígan pörög. mivel a tuning nem érdekel engem, így fps-t nem tudok mondani 
ha tűrhető lesz az ára ennek az új GTX 560 -nak akkor lehet az váltaná ÁjszKu4850-emet
-
LamaCube
addikt

Hát kb. 5 percet próbáltam privát meccsen afgánon.(azért lényeg, mert előtte a 4850-el is itt próbáltam)4850-es beállítások.(1280x1024)
AA2X
árnyék off text high
specular on
és a célkereszt homályosítás (nem jut eszembe a neve az árnyék alatt van) onA játékban 87-89 fps nagy átlagban, de pl. egy robbanás a közelemben vagy egy g18 akimboval történő folyamatos lövésnél leesett 55-60Fps-re. Árnyék bekapcsolásánál kissebb fajta laggok és több fps csökkenés.
GTX 460-nál + árnyék bekapcsolás+ AA4X fixen 89 FPS robbanás,g18 stb. semmi fps csökkenés. Holnap este fogok egy nagyobb játék tesztet csinálni, majd akkor kiderül.
4850 alapon 41-42C° Gtx 30-31C° Játékban 57-nél jobban nem ment fel.
-
Raidon
őstag
Legalábbis ahogy ő mondta.... nekem meg van vmi geb@sz a netemmel...
30mega helyett alig 10 és nagyon be van lassulva...
Szal lehet ma nem jövök... -
Raidon
őstag
Winnie még jó darabig nem fog jönni...

Tuti lesz 2 hét mire meglesik neki :S
Nem kívánom hogy így legyen de benne van a pakliban... -
LamaCube
addikt
Ma biztosan nem leszek. Újra tettem a gépem, mert egy új vga-nak kijár.
Valaki privátban ts-adatokat küldje már el.
Jó játékot! -
albert8
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
Akkor ugye adsz egyet?

Srácok van egy nagy baj
tegnap secret jóvoltából kipróbáltam a black opsot
és hát mit mondjak beleestem
nekem nagyon tetszik minden forummal ellentétben
de ez lehet csak azért van mert már unom az mw2-ötSzerencsétek hogy nincs rá 10k-m mert nem biztos hogy látnátok többet
Na jó ,de az is igaz hogy nem hagynám itt ezt a jó bandát
-
koshmar
veterán
Egyébként hogyan kell bombát telepíteni?

Most ott vagyok. -
koshmar
veterán
válasz
BigStraw
üzenetére
Az még a küldetés elején volt. Ment is, ahogy kell.
Most mentünk ketten egy ideig a hóban, lelőttünk egy-két embert, aztán a társam felugrott egy szemmagasságban lévő sziklafalra.
Nekem az nem megy. Space-t nyomom ugrik, de a kezeit nem használja, hogy felkapaszkodjon. -
koshmar
veterán
Szevasztok!
Tegnap óta játszom a COD6-tal, és hát nagyon tetszik.
Sosem játszottam egyik Cod-dal sem, szóval jól belecsaptam a lecsóba.
Most tartok a második (havas) küldetésnél, és elakadtam annál a résznél, ahol egy szemmagasságban lévő falra kellene felugrani.
A Space-t nyomva csak egy ugrik egyet, de a falra felkapaszkodni nem tud.
Milyen billentyűkombinációt kéne alkalmazzak? -
Trident28
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tupa: De amúgy igazad van... "lassabb, többet eszik üresjáratban és terhelve is, elavult technológia......"
Sőt én vagyok elavult, mert volt pofám feltenni ide és okot adni arra, hogy alaptalanul piszkálódjatok!
Sőt én vagyok lassú, mert képtelen vagyok a saját hozzászólásaimat figyelmesen elolvasni és értelmezni...
Sőt én most üresjáratban vagyok, de tény hogy terhelve 2x annyit meg tudok enni reggelire...
Amúgy meg 2 éves a cikk(amit linkeltem), tehát az akkori ár van kiírva!!!
Természetesen kevesebb, mint fele áron jutok hozzá(használtan, még több mint 1 év garival). Így azért alatta van még a jelenlegi PH-s áraknak is(nem sokkal). Jahh és még mindig nem az alap széria(hagy ne linkeljek).... Voltage Tweak Edition néven emlegetik...Persze ez a hozzászólás sem bizonygatás, hogy a 275 a jobb!!!
Még mielőtt azt hinnétek! 
-
Trident28
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tényleg elvesztetted! De sebaj! "Így szeretünk"!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feka007
veterán
[link] A "No Russian" chapter úgy tűnik megihletett vkiket
Elég durva -
tupacamaru
veterán
válasz
albert8
üzenetére
ASUS 580 megvan a rá való csak még várok egy kicsit, 100-110 körül adok érte. Nem sürgős.

THX a mai gémet.
Testre ment! 
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tupa te is beójithatnál már egy jobb VGA-t

Vagy elég még az? -
Raidon
őstag
Ha szerveznénk bulit én is beszállnék a sörbe

-
LamaCube
addikt
válasz
Trident28
üzenetére
Ez nekem akart szólni
,,mert semmiféle rosszindulatot nem tételeztem fel. Csak tényként közöltem, hogy nem erősebb a 275 
Semmi "kinek az apukája erősebb" versenyt nem akartam generálni
Nem is cserélnék, ha a fiamnak nem állítottam volna össze egy konfigot. Sőt azon a felbontáson , amin én játszom a 4850 bőven elég, de gondolni kell a jövőre is XD

Lara te meg pipázd le a bikát
Elmehetnél teszternek valamelyik nagy számítástechnikai céghez. 
+1 a sörre

-
Laraxior
titán
nah majd dobok én is CPU-Z-t az új VGAmról..

-
Trident28
tag
Nahh! Legalább lett mindenkinek hozzászólasa!

1. Memória adatátvitelre gondoltam!!! De az előző hozzászólasban írtam is, hogy az "enyémen" milyen van.

2. Képek alapján "mondtam", amit "mondtam"(netesek). Ott ebben gyorsabbnak látszik a 275-ös/adatátvitelben, nem összteljesítményben/(nem nézelődtem utána-különben azt linkelem(mint te), vagy valami... Nem???).
3. Semmiféle "rossz" szándék nem vezetett(nekem úgy tűnik te értetted úgy). Meg külömben is, akkor nem dicsértem volna előtte!!! OMG!!!
4. Csak azért tettem fel, mert örülök neki, nem pedig, h kié a jobb...vagy ilyesmi...
5. Nekem ez is fog akkora élményt okozni a 8800GT után, mint neked a 4850 után( Persze nem bisztos)
6. Amúgy meg magasról le.........., hogy ki mit gondol.
(vicc volt) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kés

hülye chopper hülye chopper

Nem kell odamenni közel hozzá és majd felsegít minket?