Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Na Uraim, egy érdekes dolog történt az alaplapos mókámban. Nemrég visszaküldtem garanciába, amit ma kaptam meg. A következő gubanc történt ezzel kapcsolatban:
Ez az ami nekem volt: [link]
Ez az amit kaptam azzal, hogy ez a javított termék: [link]
Természetesen írtam nekik egyből mailt, kíváncsian várom mi lesz belőle...
-
simi762
tag
Halihó!
Gondolom már volt róla szó, de abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy az eredeti játékkal, hogyan tudok felmenni tört szerverekre.
Egyáltalán érdemes megkockáztatni, és nem lesz-e gondom a steames accomnak!?
Köszike!
simi -
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Basszus ma én sem leszek, de ez nem kifogás. Tessék megvenni drága pénzért a dlc-t.

Lackó
+1
Igen a rendszeres eladóknak talán megéri, de a "kisemberek" megint csak becopják. Persze ez az élet. Mindenütt így van. A teleszemetelésre meg annyit, hogy az nem az eladók hibája, hogy bunkó emberek beszólnak a hirdetéseikbe.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
LamaCube
üzenetére
Szvsz. teljesen jó elgondolás. Így legalább nem lesz teleszemetelve az apró, és tényleg több értelme lesz az értékelésnek. Aki rendszeres eladó PH!-n annak szerintem lesz havi 3000 Ft-ja arra, hogy kitegyen 10 hirdetést. Jó lesz ez...

Az más téma, hogy kicsit Vatera szagú az egész.. de hát ez van...
Más: Ma nem leszek, úgy hogy tolhatjátok a DLC-s mapokon.

-
LamaCube
addikt
válasz
SipiBcs
üzenetére
Én speciel szomorú vagyok, hogy eltűntél, de ha ott leled meg a játék okozta örömet, akkor ott

albert8
Ez így van ennyi erővel tesz-vesz-re is fel lehet tenni. Sok jó dolognak búcsút mondhatunk, arról nem is beszélve, hogy bele fogják az árba kalkulálni a hirdetés árát is

-
SipiBcs
őstag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Láma kolléga látja jól a szitut... de biztos csak azért mert sokat büfiztem ts-en a fülébe... bele!
BO-ban bontogatom a szárnyaimat két napja.... 
-
LamaCube
addikt
Uhh most olvasom, milyen változtatások lesznek a hardver aprón. Még jó, hogy megvettem mindent amit akartam. Szvsz a megbízható eladókkal szúrnak ki

-
LackoMester
addikt
Köszi srácok.

-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére

Lackó többet ért volna, ha vettél volna egy ezresért egy Bo tokot. Biztosan eladta volna bárki.

-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én a Black Opsra tippeltem, de lehet alter iw-re tért át

-
Laraxior
titán
válasz
@rglaaf
üzenetére
HomeFront...tolódik
bukta 
-
Laraxior
titán
holnap jövök én is...már nagyon lőhetnékem van bhászkiii

-
-
Mappa
addikt
ezek mekkora állatok Dance Party in Iraq
3:03 azon az arcon szakadtam egy nagyot 
-
albert8
veterán
Kösz a gamet

Jó volt
Higrise team deathmatch ,first blood ,double headshot rpd-vel
-
SipiBcs
őstag
Urak töredelmesen bevallom, hogy 2 napja áttértem a sötét oldalra!
Egyre jobban tetszik, de majd kíváncsi leszek az első visszakacsintásomra! 
-
Winne
nagyúr
Biztos össze lehet hozni egy olyan dátumot, ami mindenkinek jó. Két nap, főzés, sütés, dumálás, ivás, másnap józanodás és ugyanez visszafele.

-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Én benne vagyok. Augusztus 1-10-ig nem jó, mert nyaralok.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Semmi jónak nemvagyok a elrontója. Én bennevagyok. Kéne valami összeröffenést csinálni, japán nagymesterrel nem szolgálhatok, helyette van Lackó.
Páratlan. 
Én is szivesen látnék itt nálunk Nagymegyeren mindenkit.
Winne sajnos nekem a nyár nemigazán a legjobb, az asszonykám végett.
Meglátjuk. 
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Én még mindig tartom egy kis találkozó rendezését a nyárra, ha lenne jelentkező.

-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Nekem már csak a Cod1 van meg. A második részt odaadtam a keresztfiamnak. A 4-ik nem tetszett azt meg se vettem. Az 5-ik részt vártam, mint a messiást meg is vettem és el is adtam. Na onnantól kezdve megfogadtam, hogy "tréarctól" nem veszek játékot.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Sok legyen ?! Más fizesse ?! Meg ártson ?! Gondolom csupán csak ennyi az elvárás.

Egyszer összefuthatnánk itt a végeken egy kis szürcsölésre. Talán még kerti partit is rendeznék egy ilyen nívós vendég tiszteletére.
Elvégre nem sűrűn fordulnak meg nálam, japán nagy mesterek. -
koshmar
veterán
Na át is vittem!
Köszi, Mester!
-
koshmar
veterán
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ja akkor jó.

Én meg bolyongtam világtalanul...

-
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Ez igaz. Gyűjtőknek minden darab kötelező. A COD2-től kezdve nekem is megvan mindegyik eredetiben. Bár a következő Treyarch-ost nem hiszem, hogy elő fogom rendelni.
Busman: inkább bort iszik.
-
koshmar
veterán
A COD6-ban van az a küldetés, amikor Alex Rojas-t kell megmenteni.
Eljutottam odáig, hogy van az épület rengeteg, tele lépcsővel, ajtóval.
Ott hogyan kell továbbmenni?
A kis nyilat látom, hogy 70 méterre vagyok attól, ahova mennem kell, de tovább nem tudom.
-
busman
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Hát az a ledddddes lámpa meg minek?
A sör nem találja meg sötétben a szádat?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
A Fiam végigtolta a single-t, most végigcsinált egy prestige-t. Neki legalább tetszik a BO, így nem kidobott pénz.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem porosodik, csak pihen.
Lehet szépíteni rajta, de nem tolod az a lényeg.

-
Svájcinéger
őstag
Este még visszanéztem a 3 killem, amit a winning kill cam visszajátszott. Nagyon fasza lett. Pedig nem vagyok egy nagy tarzan.

-
BigStraw
senior tag
Remélem nem harapjátok le a fejem
Végigtoltam teljesen a Black Opsot és úgy gondoltam visszatérek MW2-zni ! ( jöhetnek a szidások ) 
Teljesen ideg voltam remélem mw2 enyhíti egy kicsit ezt az érzésem -
busman
veterán
Tanker nukeja...[link]
-
albert8
veterán
Kösz a gamet arácok
nagyon jó volt
Nem tudom látta e valaki de többször is volt olyan ,hogy pár golyóval RPDvel tripla headshotot lőttem

még soha nem volt ilyen -
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha-ha ! Ezen én is majdnem jót röhögtem ! Mert kiléptetek, amíg pipiltem és csak azt láttam, hogy megy a gém és hentelni kell.

Mappa: az a virágos ing nekem is nagyon bejövős ! Két hétig nem eszek, de olyat veszek.
-
LackoMester
addikt
Elég szarul ment tegnap este a gém, rá kell állnom új helyzetre, elég nehézkes, így, h. hazavágtam az újjamat. Nem mellesleg még fáj is.

Este vagyok, valamilyen szinten biztos.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
ok.az a virágszirmos ing odabasz

-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Hát ha az lehetséges hogy hogy 2 lobby-ban játszunk egyszerre akkor itt már minden megtörténhet.

-
Svájcinéger
őstag
Igen az. Talán Lackó helijét lőtte a dzsindzsásból és nem figyelt. Sajnos a végkifejlet nem lett annyira látványos, meg a feltöltést is elcsesztem.
Winne: nem fog eltűnni senki, bár S!pi baritonját tényleg régen hallottuk. Vagy lehet, hogy be van lépve TS-re, csak néma a mikrofonja ? Lehetséges ilyen ?
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
ez melyik pálya, a vidámparkos ?
Winne - én makett projektbe kezdtem

-
Winne
nagyúr
Na mi lesz mire visszatérek mindenki eltűnik?

-
LamaCube
addikt
Köszi a játékot mindenkinek!
Sipi bácsi Trident rég hallottuk a hangotokat mi van veletek?
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Fail! -
Laraxior
titán
hát...
visszavettem a felbontást,grafikát is lejjebb állítottam...a VGA-t is tuningoltam..mégis szaggat mint állat...marad a péntek
17/30as stat...fasza -.- 
-
-
Laraxior
titán
én is..péntek este..

még a Faszbukkos Farmandia is szaggat ezen a VGAn
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Hát én csak este leszek szerintem

-
leyence2
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
van mikor elsőnek indítom a játékot azonnal talál szervert, de utána meg nem akar csak ötödjére

-
leyence2
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi a segítséget srácok, így jól működik

-
SipiBcs
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán annyiban különbözik, hogy van rajta nyomtató port?

CoD4-eztem 2 hetet, aztán most meg emerre neveztem be! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még benn szopok a cégnél. Aztán majd kifizetnek vatikáni valutával, hogy ..................
![[link] [link]](http://img703.imageshack.us/img703/6271/iw4mp2011011021083278.th.jpg)
![[link] [link]](http://img14.imageshack.us/img14/1313/iw4mp2011011021083325.th.jpg)