Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
-
-
Undoroid
őstag
válasz Trident28 #20526 üzenetére
Szia!
A videón látott fegyveredhez és játékstílusodhoz szerintem a cold-blood(radarzavaró) illene,mert annyira közel mész az ellenhez,hogy még le is tudod késelni őket...Illetve az ellenséges légi dolgok sem fognak megzavarni az áldásos tevékenységed közben! A másodlagos fegyveredet nem láttam,de oda mindenképpen egy Stingert javasolnék!Hasznos tud lenni a csapattársaid számára,ha még azelőtt leszeded a helikoptert,UAV-t,stb...mielőtt komolyabb csapást mérne rátok!
Ezt a perk-et inkább a könnyebb géppityukhoz,közelharchoz használd(P90,MP5,stb...) és leginkább a Favela vagy a Skidrow mappon lehet hasznos!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Zefír
őstag
válasz Trident28 #20523 üzenetére
"Megvettem " a fraps-et Most már minden jó, Csak annyi a bajom vele, hogy 4-napja egy uavo-t nemt udok összelőni annyira lámulok
Illetve, összejött 1 nuke majdnem 1 kill kelledt volna, fel is volt véve wegame-el. De a programból ahogy eltávolítottam a gépről is törölte:@@
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Trident28 #20681 üzenetére
Hát majdnem könnyeket csaltak a szemembe a COD2-es screenshotjaid. Már én is közel állok hozzá, hogy felrakjam. Ha találnék egy extreme modos szerót, már felejteném is az MW2-őt.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Trident28 #20815 üzenetére
Nem bénáztál egyáltalán, jöhettél volna ma is, volt még egy hely. Én meg arra döbbentem rá, hogy egész vicces sd-n riotozni, ugye Tupa? (A videód sajna eltűnt valamiért, lehet, hogy nem futott az a fos fraps... :S)
@Penis: beszéljünk. Neked is volt már?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Undoroid
őstag
válasz Trident28 #21161 üzenetére
Szia Trident28!
Építő jellegű hozzászólás: ON
Az előző videódat tényleg hamar letiltották...
A mostaniban még most is zavaró a képi anyag gyenge minősége!Esetleg nincs mód rá,hogy egy kicsit jobb legyen...akár a zene rovására is?A találati hangokat is alá lehetne keverni!A videód végén kétszer is láthatóak a korábbi gyilkolások!
Várom/várjuk a további videókat!
Látom,hogy azért nem maradt ki ott sem a G18 noob-ozás!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
SipiBcs
őstag
válasz Trident28 #21470 üzenetére
Grat neked! Végre lepirítottad az arcbőrét a mappon mindenkinek!
Undoroid cimbi: Ami a CoD4-et illeti bármikor szívesen játszom vele, de mostanában nagyon jókat hentelünk Winniékkel (bocsi, hogy nem említek mindenkit) Megy a röhögés, csíterezés, ellenfél lealázás. No meg persze ha kemény partnereket fogunk ki akkor a szájszorítva küzdés.... szimpatikusak ezek az esti pörgések! Köszi Urak, hogy beleférek a Teambe!
Skyline.... ezt meg AKAROM nézni!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Winne
nagyúr
válasz Trident28 #22139 üzenetére
Automatán valószínűleg lejjebb vette a textúrákat, ezért ment feljebb az fps-ed. Ezt a játékot azoknak, akiknek kisebb gépük van, vagy kicsit akad a játék teljesen felesleges nagy beállításokkal futtatni, mert nem sokkal rondább alapon sem.
-
LamaCube
addikt
válasz Trident28 #22142 üzenetére
Egyértelműen a v-sync miatt volt 60 fps-ed. Alapból ki szoktam kapcsolni minden játéknál, ahol lehet állítani. Te is tedd azt
Most, ha megvan a 89-91 az a max amit enged a játék, úgyhogy az bőven jó.
A soften smoke edget se kapcsolom be.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
válasz Trident28 #22148 üzenetére
Ja, kihullottak a pudingok. De azért volt egy-két jó kör a végén is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz Trident28 #22148 üzenetére
szűrők maximumra
mondjuk szerintem a játékteljesítmény,közel sem beállításfüggő a 90FPS az mindenhogy 90FPS..mindegy az hogy milyen beállítással,csak kevesebb ne legyen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Biriboyka
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz Trident28 #22585 üzenetére
ilyen fényképezkedést szeretnél? Már meg is történt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Trident28 #22600 üzenetére
-
-
Winne
nagyúr
válasz Trident28 #22693 üzenetére
Azért toljuk néha, mert kell a 200 one shot one kill, ami még nem sikeredett, hiszen nem használtam sosem. Kör elején megbeszéljük, hogy most akkor barett kör és akkor barett kör, csak a pudingok szoktak kimaradni ebből is...
Sipi te meg egyél nyulat!
-
tupacamaru
veterán
válasz Trident28 #22728 üzenetére
Jó ez a fejes, csak az a baj hogy én a puska rossz végén álltam.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz Trident28 #22929 üzenetére
Itt van, innen le tudod menteni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest