- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winne
nagyúr
Müxik az a szar aki akar játszani!
-
@rglaaf
veterán
válasz
Thomacrew97 #20091 üzenetére
Most léptünk le de vissza már nem tudok menni mert nem enged mind1 mára már kijátszottam magam
-
LamaCube
addikt
válasz
sid9191 #20081 üzenetére
Gondolom azzal a fos rc autóval kapod ezt a verziót 150$-ért.
Már előre látom lelki szemeim előtt, ha lesznek ded szerverek, hogy ki lesz írva: no gl, no g18, no rpg, no ump, no stb, no RC AUTO
Nekünk ment a játék igaz, amikor elkezdtük nem sokára kaptuk az üzeneteket sok ismerőstől, hogy nekik nem fut.
Persze ez miattunk volt, mert globálisan lefoglaltuk az iwet. -
@rglaaf
veterán
válasz
Thomacrew97 #20088 üzenetére
Mi egész este toltuk Lamacube-al nem volt semmi gond
-
Thomacrew97
tag
Senki nem tud amúgy valami konkrétat mondani, hogy kb meddig lesz ez vagy miért van?
-
becsitibi
senior tag
engem sem enged játszani,de gondoltam ha benézek ide még találok olyan embert akinek ugyanez van
-
Godlike
tag
válasz
LackoMester #20084 üzenetére
Remélem épp bannolják a sok köcsögöt.
-
Winne
nagyúr
válasz
sid9191 #20081 üzenetére
Ez az autós marhaság sztem nagyon gagyi, nem egy fps játékba való. Aki ilyennel akar játszani lövöldözés helyett, az kukázza elő a Revolt-ot a '90-es évek végéből...
Pár pillanatkép a monitorom ezen oldaláról:
Most volt időm szarakodni vele, mert nem megy a connect az iwnethez, ha bárkinek zavarja a szemét, akkor sry érte.
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Elindítom Cod-ot rámegyek h play és azt írja ki h Connecting to IW.net... és csak tölt nem csinál semmit. Steam-et már újraindítottam jópárszor, gépet is újraindítottam. Reggel még ment a játék, most este pedig nem tudok belépni. Valaki esetleg tud segíteni?
A Választ előre is köszönöm!
-
sid9191
csendes tag
[Call of Duty Black Ops Prestige Edition Trailer]... nem rossz, csak 150$ lesz
-
LinogeOW
aktív tag
23/25 Emergency 2 nap alatt
Ebbe a prestigebe már ki akarom tolni, hiába SD-zek folyton, a végére rákényszerültem a Demora is.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20075 üzenetére
Általában azt infózom le, hogy ki hol van, honnan kempel az ellen, vagy elküldöm őket a faszba amiért lelőttek.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20068 üzenetére
Hát igen, az élet minden pillanatát meg kell becsülni, mert hát ki tudja mi lesz holnap és ki tudja kin múlhatnak komoly dolgok...
-
R@ymonD
tag
igen igen eddig énis eljutottam egészen odáig h már rá szeretnék lépni szerverre dee mindig kidob valami olyasmi üzenetet hogy "files different from the server".
nah és iylenkor nem tudom h mi a teendő... valaki?
-
R@ymonD
tag
Segítsetek plz! Alteriw-s coddal akarok jáccani neten és igazából lövésem nincs hogy hogy álljak neki megcsinálni ezt az egészet,mit hogyan kell csinálni és mik szükségesek ahhoz h tudjak jáccani. Ha valaki leírná nekem az meghálálnám! Előre is thx
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LinogeOW #20066 üzenetére
Valamit nekem is majomkodott, miután nagy kempelése közepette lelőtt, miközben hatástalanítani akartam a bombát, de múlt hét csütörtök óta egy kicsit másképp szemlélem a világot és nem is reagáltam rá. Az ilyen kis pöcsök, annyira már nem tudnak felizgatni. Nem mondom, hogy sohasem fogok visszaírni egy ilyennek, de inkább élvezem a játékot, mint idegeskedjek rajta.
A multis pályafutásom elejét leszámítva nem nagyon játszottam magyar szervereken, többek között ezért a színvonalért, ami tegnap is ment. -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20065 üzenetére
Ez így volt, emlékszem én is. Lewhzta, utána valaki más is csalózta.
@(#20066) LinogeOW: 3000 lesz, utalva jó!
-
LinogeOW
aktív tag
válasz
Svájcinéger #20065 üzenetére
Oké, erről én nem tudtam.
Winne: Kösz -
Svájcinéger
őstag
válasz
LinogeOW #20063 üzenetére
Egyedül SAS az értelmes ? Hát .... az wh-zta le a 13 éves fiamat. Nagyon ők sem lehetnek idősebbek, agyilag meg úgy 3 évesen megrekedhettek a fejlődésben. Ha a gyerek így viselkedne játék közben, már rég eltiltottam volna. Egy normális játékmódban nem lett volna ekkora szájuk azt garantálom. Ez az SD olyan messze áll tőlem, hogy csak na. Anno COD2-ben sem tudtak rávenni néhány alkalmat leszámítva a klántársaim. Akkor inkább CSS. Utána muszáj volt egy kicsit GW-znem, hogy helyre állítsam a lelki békém az SD-s gagyi statok után.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20060 üzenetére
A magyar játékosok nagy része ugyanilyen, mindenkinek beszólnak, aki kétszer lelövi őket.
Castiel ismerte őket asszem.
-
Svájcinéger
őstag
Jah. Mert rászokott, hogy az én gépemen játszik. Bekapcsoláskor betöltődik a BB Desktop Manager, aztán még most is frissítget. Talán ez fogta, de az biztos, hogy a netem sem megy úgy, ahogy kéne. Még abból a kevésből is elvesznek. Amúgy ez a magyar HVCS klán "ritka intelligens" egy banda volt ! A monitor mögött nagyon bátrak, de face to face .....
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20057 üzenetére
Fiad is laggolt ma nagyon, csodálkoztam is, hogy hogyan tud játszani.
-
dokee78
félisten
Mennyiért lehet eladni Bannmentes MW2-t mostanában?
-
Polllen
nagyúr
HC mosh pit?
-
henesa
aktív tag
válasz
LamaCube #20050 üzenetére
persze ez igaz de a cod 4 soha sem okozott ennyi bosszúságot mint az mw 2 " nekem " ezt pedig
a dediszerver számlájára írom megtaláltam a nekem bejövő szrót /kat és oda jártam
ott fél v alatt nem volt annyi csaló mint itt egy hét alatt lagg meg ugye ismeretlen fogalom de majd meglátjuk -
Plague1
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már számtalanszor feltette kérdés, de mi van akkor hogyha nem steamen veszem meg a játékot hanem kéz alol. Van lehetőségem törölni a CD-Key-t az előző tulaj steaméről?
Csak azért kérdem, mert vettem egy használt játékot és szeretném a saját steamemre beregelni.
A Support lassu, de nagyon. Van lehetőségem vagy ne is probalkozzak?
Köszönet előre is:
Plague1 -
LamaCube
addikt
válasz
henesa #20044 üzenetére
Hogy te mekkorát fogsz koppanni novemberben sok más emberrel együtt...
Ne felejtsd a BO is az activision "gyermeke" lesz csak szarabb kiadásban. Nézz át egy kicsit a BC topicba és nézd meg hová fajult az adminok hozta ostoba szabályokkal a játék. Hidd el nem kell sokat olvasni hozzá.
Ez lesz a BO sorsa is november után.
Bár ne legyen igazam, de 2003 óta codozom és tudom, hogy én is hoztam sok rossz döntést, amíg adminkodtam. Mondjuk pubra nem is nyitottam ki sokszor
Csalók ugyanúgy lesznek. Az adminok meg nem lesznek a nap 24 órájában a szerveren.
Max. a laggolásod fog megszűnni. Mondjuk én a kb.4200 meccsemből 30x léptem ki laggolás miatt.
Ezeket nem bántásként írtam. Inkább csak hsz gyűjtés végett -
henesa
aktív tag
Hát onnan már csak hamarabb ki lesznek ba...va mint a vac által itt. Megkeresem a nekem tetsző szervert és társaságot és ööm é bódottá ez a terv de majd meglátjuk nem beszélve hogy nem 250 -es pingel kell 20-as ellen játszani bár ha olyan feelingje lesz mint a cod 5-nek akkor az nem lesz teccetős " nekem "
-
Winne
nagyúr
válasz
freestailo #20043 üzenetére
Akkor játszál hardcore-t, abban nem csak az van, amit szeretnél, de még szépen halnak is. Én most a search and destroyt szerettem meg, egész más oldalát mutatja a játéknak, és én eddig nem is játszottam ilyet sosem.
@(#20044) henesa: lehet, hogy megjelenik az új, és akkor inkább oda mennek a csalók ehelyett.
-
henesa
aktív tag
Lagg és csíter minden mennyiségben eddig 2 óra alatt 6 report mind egyértelmű de legalább nemsokára november és vághatom a kukába ezt a sz@rt hú de fáj hogy én ezért a f...........
még fizettem is de ezt a hibát még egyszer nem követem el -
Mappa
addikt
válasz
freestailo #20039 üzenetére
vagy pörgesd ki a játékot fullra
bár ez csak fele megoldás a Te "problémádra" ...de tényleg hozzászokás kérdése
Szerk.: nem is emlékszem így hirtelen most ..de HC módoknál is írja ? meg mondja ?
-
Winne
nagyúr
válasz
Meg kell szokni és annyi. Az eleve hátrány lenne, ha nem írná ki, hogy öltél, meg a pontot, amiből tudod, hogy mi is történt azzal akit lőttél.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Kapcsold ki a monitort és told úgy
-
freestailo
őstag
Szerintetek valahol ki lehet kapcsolni a folyamatos kiírásokat hogy hány pontot értem el, meg hogy hedsát, meg multikill...stb? Nagyon idegesít ez a folyamatos kiírogatás, hogy öltem, meg ennyi meg annyi pont, meg 20x elmondja hogy juéjvi iz onlájn amikor elég lenne egyszer is...arról már nem is beszélek, hogy az ilyen "értesítések" hangjai mennyire zavarnak....teljesen kizökkent a játékból...Van lehetőség ilyen beállítások modosítására? Vagy ez a része nem állítható?
-
Winne
nagyúr
Vesszen a férgese!
-
Winne
nagyúr
........../¯¯/)............(\¯¯\..........
........./¯.//...............\\.¯\.........
......../..//......Fuck.....\\..\........
../´¯`/' /´`\..Cheaters../´`\ '\`´¯\...
./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \.
( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ) -
gYaLo
őstag
Zefír!
Acceptold a friendsbe a felvételt -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #20025 üzenetére
Persze jól jött nem az, csak alap helyzetben a chopper nem annyira oda való, így a chopper challenge húzódik, de ha nem akarsz prestige-t lápni, akkor úgyis mind1, meglesz majd.
@(#20029) Black Dragon:
Na mind1, lehet addig nem megyek akkor tovább, még nem tudom.
Nem állok valami jól, még a 15 win sincs meg, a uavost meg majd megcsinálom akkor, ha nem megyek tovább a végén már.
@(#20032) ErikSon: én spec azon futtatom, mert a steam amúgy sem szereti, ha nem a rendszervinyón van.
-
Zefír
őstag
Jaaa, lesz, bocsi, de csak holnap, mert most megyek pécsre temetésre.
Bocsi hogy ennnyit csúszik.
Amúgy nem nagy cucc, nem a nagy tengeralattjárra hanem a picire lehet felmászni, tuti hogy ismeritek.
De majd csinálok egy vidit, mert úgyis még 3lvl kell a one man armyhoz, az meg meg a Karcsiról való ki jumpoláshoz. És akkor vágok egy vidit, A kedvenc kemp helyeimről. -
ErikSon
tag
válasz
freestailo #20027 üzenetére
Várjuk már, látom a videó felvételt már megbeszélték.
-
Zefír
őstag
válasz
tupacamaru #20025 üzenetére
Hát az ucso ember nem akarta megadni magát
Mit lőtted azta házat mire meghalt, de a célkereszt 1szerse met rá. csak a bepattanó golyók.
Na m1, azért király volt a game.
Tegnap este 3LVL-t léptemMéghozzá 4 kör alatt. Ami szvsz nem rossz.
Ma este sajna nem leszek
De jó hentelést császtók -
Winne
nagyúr
0:57 - Rusher: jó éjt csáó
Köszi neked is, csak fürödtem és már nem voltál mikor visszaértem.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #20022 üzenetére
Há HQ-n lődd az embereket, sd-n nem sokat aratsz a chopperrel.
Ott többet ér a UAV és a care pkg.
Amúgy én is köszi! Voltak jó pillanataink!
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet.
Ma se sokat haladtam előre.
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #20020 üzenetére
Nem egészen.
Két prestigeváltás között kell megszerezni a 30 győzelmet, vagy nem nullázza le?
Mondjuk sztem váltáskor lenullázza.
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #20013 üzenetére
Ezt a részét én is értettem, az a kérdés, hogy 1 prestige alatt kell-e teljesíteni.
-
Zefír
őstag
Köszi srácok a video ssegítségeket.
Szeritnem hagyom,
De majd est emeglátom h lessz-e kedvem. -
gYaLo
őstag
válasz
goodluck #20014 üzenetére
Szerintem nagyon hasznos progi, Screenshotokat is tudsz csinálni, amit a gépedre elment, illetve fel tudsz tölteni a saját xfires oldaladra.
Emellett szerintem sokkal egyszerűbben kapcsolatba tudsz lépni az ismerőseiddel
Amit még nagyon hasznosnak tartok, hogy kiírja, mennyit játszottál azzal a játékkal, illetve a héten mennyit játszottál...
Pölö: Call of Duty 2 -vel játszottam 1,388 órát... -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20008 üzenetére
Hát kicsit össze-vissza vagyok az igaz, meg nyomunk olyan módokat is, amiket nem szoktunk.
Többször toltunk HC-t is meg S&D-t is egyre jobban megkedvelem.
-
Zefír
őstag
válasz
Svájcinéger #20008 üzenetére
Hát mostanában nagyon rendszertelen játékot nyomunk, volt hoyg 6kor nyomtuk de volt hogy csak 11kor kezdtük
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20006 üzenetére
Jójó, majd figyeld ki mikor megyek és sikíts!
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #20002 üzenetére
Hát igen ez a HC mód nagy hátránya, hogy nincs szükség stopping powerre és a legtöbben coldbloodedet tesznek be.
-
BigStraw
senior tag
Hát mindig mikor kijössz a játékból akkor megkérdezi hogy fel akarod-e tölteni vagy le akarod törölni ha meg mondjuk csak simán kijössze belőle akkor meg megmaradt a videó valahol Program Data/Xfrire/videos-ban ha jól emlékszem a helyére
És igy nem szükséges feltöltened meg asszem birod még kicsit élesiteni más programokkal és ugy feltölteni !!!
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hisense LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron