- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
én is már csak egy átalakítót várok a CPU-hűtőmhöz és asszem össze is állt a Reactor
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #25395 üzenetére
Na ez jó hír, várunk vissza.
Nekem meg már van mit néznem a Tv-ben, felment az állásra a kisebbik tányér. Nem kell a holdat néznem. -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #25395 üzenetére
Jó lenne, már hiányzik kicsit (!) mindenki.
-
Winne
nagyúr
Most ért fel a win, már az update is lement. Sima UD3 lett, átmenetileg teljesen jó, a hűtőm nem ment fel, nem lett jó a lefogató, úgyhogy nem lesz tuning még, de nem is érdekel annyira.
-
Raidon
őstag
válasz
Svájcinéger #25385 üzenetére
Jóvilág van én meg itt tespedek a cégnél...
Most lenne kedvem lőni de hát ez van
Látom végre Winnie nek is meglesz a gííípe -
busman
veterán
válasz
Hehe fasza is volt.ma nooboskodok
-
Winne
nagyúr
válasz
Nem járulok hozzá én semmihez, a sok cigó ellopja így is a pénzem...
Gigabyte lett és kissé fail van, ugyanis nincs ide csati a lapon és nekem meg ide-s az íróm, így hát elég nehéz telepíteni...
-
Svájcinéger
őstag
-
Winne
nagyúr
Már indul is a buli, remélem nem akad szét semmi...
-
Winne
nagyúr
Megjött a lap, mindjárt neki is állok...
-
albert8
veterán
válasz
Lankadatlan #25375 üzenetére
Nem mondanám hogy fan, de van egy jó újság adnak hozzá ingyen játékot én pedig megrendelem és jól járok vele
-
BigStraw
senior tag
Én ma jönnék gémelni veletek ha majd beférek valahova
Írjon rám steamen valaki ha kezditek
-
LamaCube
addikt
Köszönöm mindenkinek, hogy betegnek titulált, de nekem csak egy ilyen gyenge gépem van és ilyen screen shotot tudok készíteni vele.
Majd az autóból kiveszem a xenont és beteszem az alaplapba, na akkor kaptok normális shotot
A lényeg, hogy Lackó első nukeja emlékezetes maradjon
Tupa ne filléreskedj vegyél gyorsan egy tápot .Winne most tervezik a szilícium völgybe a gépedet? Ennyi idő alatt 3 gépet elfüstöl Lara
ui: nincs is az autómba xenon
-
Lankadatlan
tag
válasz
tupacamaru #25363 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #25348 üzenetére
Mától meghatározatlan ideig nem leszek.
Jövőre ugyanekkor ugyanitt.
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #25359 üzenetére
Tisztelt Cím!
A fenti felkérésnek megpróbálok eleget tenni.....Lehet kicsit kések...de biztosan jövök.
-
Tomko78
őstag
Belépek egy szervere erre minden fegyverem resetelödik csak a rangom maradt meg
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #25356 üzenetére
A www.cdcovers.cc-n van borító dögivel, mi ?
Tisztelt Uram !
Mivel Tupa meghatározatlan ideig kiesik a lobbymaker szerepéből, ezért a kollektíva nevében felszólítom Önt, hogy pontban 20:00-kor méltóztassék a számítógépe előtt ülni és lobbyt csinálni (mivel csak Önnek van bannolója).
Köszönjük.
-
BigStraw
senior tag
válasz
Svájcinéger #25353 üzenetére
How do you kick him and why ? Ezt kb 10 leírta
hogy meglepődött mikor ki lett rakva D
-
csigacska
tag
Sziasztok!
Látom a topic igen aktív, én tavaly február környékén befejeztem az mw2 multit, kb 170 óra játék után elegem lett a sok csalóból, hekkelt hostbó, de valahogy megint kedvem lenne játszani.
Ti közösen toljátok, ahogy a képek alapján látom, lenne rá lehetőség, hogy néha én is beszálljak?
Ha jöhetek, akkor majd dobok egy steam elérhetőséget, ha pedig nem akkor bocsi a zavarásért
-
LackoMester
addikt
válasz
gyáliSanyi #25349 üzenetére
Ez messze nem Gears of War.
Egy kis segítség. [link]
Itt minden részletesn le van írva. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
LackoMester #25346 üzenetére
Na jó csak kérdeztem Winne.
Tényleg csak most kezdtem el játszani vele. Úgy látszik, hogy a free for all játékmenetet még mellőznöm kell. Kicsit szokatlan GOW-ozás után. -
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #25347 üzenetére
Be, teljesen.
Ma már nemleszel? -
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #25346 üzenetére
A tegnapi nap betette a kaput rendesen.
-
LackoMester
addikt
válasz
gyáliSanyi #25344 üzenetére
Nem emós vagy véletlenül.
Kicsit játsz még vele aztán rájössz, mik azok a kis pilos pöttyök, meg mikor jelennek meg vagy tűnnek el. -
Winne
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #25344 üzenetére
Miért nem kérsz mindjárt egy wh-t?
-
gyáliSanyi
őstag
MW2-nél a multiplayerben a felső kis kamera csak azokat a pilos pontokat mutatja, amelyek éppen lőnek nem? Nem lehetne beállítani úgy, hogy az összes ellenséget mutassa?
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #25341 üzenetére
már rajta vagyok hidd el...
-
busman
veterán
Reggelt! Hol vannak a sárvári Emósok?
Grat a rajzhoz....
-
Winne
nagyúr
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #25328 üzenetére
-
S4ND3R
tag
Kérnék én is SCREEN-t!!! TUPA!!!
-
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #25321 üzenetére
Csak szívom a véred.
Amúgy nem azt írtad nemrég, hogy van egy cseretápod valami gyengébb?
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #25317 üzenetére
Na de te egy kis burzsujpalánta vagy, mi tartott ennyi ideig?
-
SipiBcs
őstag
válasz
Svájcinéger #25292 üzenetére
Az első kettőnek nem hittem. De ha már kb 5 számomra hozzáértő emberke monnya, akkor csak beadom az egyébként hajthatatlan derekam!
-
Winne
nagyúr
válasz
BlackfireXIX #25310 üzenetére
Majd beadja valamikor. Véres képről éld túl 5* muredelés nélkül.
@Tupa: és mit fejlesztessz?
-
albert8
veterán
válasz
BlackfireXIX #25310 üzenetére
Valaki megsebez te felgyógyulsz és ez megtörténik úgy 5 ször hogy nem halsz meg
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #25309 üzenetére
Azért biztonsági lépéseket teszek az ügyben, körbe tekerem magam hosszabító kábellel, van egy 10m-es.
Estleg ha lepottyanok az kábé, richter skála szerinti 5-ös erősségű rengés lesz. -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #25307 üzenetére
nem szeretem az ilyen vicceket..főleg ahol áldozat is vagyok...
remegett a virgács amikor beléptem a dokihoz...hát amikor még nyomta ki a levegőt a tűből,és a végén kibuggyant a tuti... kb elájulás szindróma -
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #25308 üzenetére
Ha leesel úgy is érezni fogjuk a rengést.
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #25307 üzenetére
Sajnálattal olvasom.
Ha nem laknál olyan messze adnák kölcsönbe egyet. Van egy tartalék 600W -os tápom.Más, szigetelik a panelunkat, felrakták, az állást, körberakták úgy állással a multifókuszos parabolát, h. semmi jel.
Este bányászlámpával megyek ki az állásra és felrakom a kisebbik tányért, legálább az UPC-t nézni tudjuk. Ha nemleszek akkor leestem a 4.-ről.
Kitűnő Hétfő esti prgaram.
-
tupacamaru
veterán
Fejlesztés!
Laraxior Nekem egy ostálytársamnak úgy adta be a fogdoki az injekciót hogy átszúrta az arcát és cpriccelt a lidokain a tű végén a padlóra.
Amikor visszaért a suliba akkor az arcán kb 10 centi átmérőben fehér volt ahogy kiszaladt a vér az érzéstelenítőtől csak a közepén volt egy piros pont ahol átszúrta.
-
Laraxior
titán
válasz
@rglaaf #25304 üzenetére
én már jönnék gamelni,de sajna beszart az alaplap...ill úgy mondanám hogy így vettem egy "kollegától"...vehettem másikat,amíg ezt legarizzák
pofámba most ütött lyukat a fogdoki..full happymég a smile is ideillik... csak nekem nem a felső egyest verte ki...hanem a bal ötöst
-
@rglaaf
veterán
ha gondoljátok biztosítok a számotokra valami talicskát hogy elhordjátok magatokat valami alaplapos topicba
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #25302 üzenetére
Ejjha. Mi folyik ott?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #25301 üzenetére
Sajnos Winne sorsára jutottam, holnaptól nincs gém.
Megvették a tápom és anélkül elég nehéz energiához juttatni a szerkót még nekem is.
Ezen felbuzdulva aktualizáltam a videó karesz hírdetését is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1