Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Köszi
.
Nálam is úgy volt, h nézem de még 1 mapot letolok , erre összejött az első Nuke, és maradtam, és jól is tettem, ( igaz közben félszemmel néztem a focit ) mert alig 2-3 mappra rá jött a második.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Gratula hozzá. Én tegnap a meccset néztem, de hiba volt. Utána meg idegbeteg voltam, uh hogy inkább nem mentem fel TS-re. Ma már leszek sztem.

-
LackoMester
addikt
Köszi srácok, 2 Nuke 1 óra alatt, hát mit mondjak nem volt rossz .

-
Mappa
addikt
én is köcce a játékot...

BigStraw - milyen néven toltad most ???
-
BigStraw
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Jah az már más !
Ilyet még nem is hallottam, hogy a level-t nem dobja !Nekem az volt, hogy ahogy beléptem egyből P10 Lvl 70 de a challengeket nem kaptam meg (hála Istennek)
Akkor told végig és állj meg ha annyira akarsz, ha meg nem akkor rátolsz
Attól függ melyik prestige logó tetszik -
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Mennyi esély van, hogy bekapok még egy ilyen hackelt servert? Mert amint látom, az összes missiont a barackba kinullázta és csak lvl19 vagyok -.-
Legalább dobjon át egy új prestigebe megint, és kezdhetem ismént előről.. igy viszont alig fog xp jönni, mivel minden maxolva van.. összes perknek a szarja, fegyverek amik megvoltak.. basic cuccok
-
BigStraw
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Gratulálok még 1x is
Azért a fedezés megint ott volt a toppon 
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Tupát jól lebökték itt a végén.

-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Szép volt!
THX a gémet. 
-
albert8
veterán
Kösz a játékot

USP 1000kill

-
Dictator^
veterán
LVL2-es prestigem szintén elkurva, mindent felhuzott ami megvolt fegyver, de a lvl70et nem adta meg....
Anyját.. Igy még az XP se fog jönni, amivel az M4A1-et húznám.. legjobb lenne most megint egy ilyen buzit kikapni, hogy legalább előről kezdjem.... szégeny.. és TDM-be. -
EkSYS
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
namost lehet hogy kicsit sarkallatos volt csak mw2-öt írni. Persze lehet más is, de pl. olyan baráti kör mint nektek van és nyomják hlóba meg neten stb. nem tudom Győrött van-e.
Mert lehetne.
Nem is ismertek győrieket? -
LackoMester
addikt
Lanparty-t én is szoktam szervezni, sőt március 19.-én lesz is a szlovákia Nagymegyeren ( 20 km Győrtől ), de az csak COD4+ minden, vegyes a társaság.

Igazából MW2 csapatba nem akarok belépni, a mi MW2 mondhatom, baráti társaságunknál
jobb nem kell. 
Keresgess hátha találsz másokat, akiknek van kedvük csapatba nyomni.
-
albert8
veterán
-
EkSYS
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
kéne csinálni...én tudok helyet biztositani no cost-ért egy lan partyra.
hol lenne érdemes keresgélni - mert akkor pl. lehetne egy győri (győr környéki is ok) mw2 csapat
szerinted?
-
EkSYS
senior tag
győri mw2 csapat van itt?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
A másik topikban válaszoltam.

-
kutga
félisten
Sziasztok!
Régi Cod4-esként lassan át szeretnék térni az MW2-re, elsősorban a multi miatt.
Lenne pár kérdésem, az első hogy Cod4-ben 125 fps-sel játszottam, a kérdés MW2-nél lehet-e fps-t állítani konzolból, vagy ezt már letiltották?
A másik, ehhez a játékhoz jött már ki DLC új pályákkal ha jól tudom, ezt meg kell-e venni a multihoz, vagy egyszerűen ha DLC-s map jön, abból a körből kimaradok?
A játék szerver kezelése eltér a 4-től, van jól bejáratott PH! szerver amin lehetőleg csalóktól mentesen lehet játszani? 4-ben megvoltak a kedvenc szervereim, csalóval nem nagyon találkoztam rajtuk.
Köszönöm a segítséget!

-
BigStraw
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Így van
nah akkor látom van itt is egy hozzáértő a csapatban
szóval, ha háborúba indulunk megvan a két tolmács 
-
BigStraw
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nema na cemu
Ha máskor is kell fedezni, akkor ott leszek 
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Meglett az a lényeg.

-
LackoMester
addikt
Tegnap éppen nem ment, leszámítva az utolsó mappot.

Már a Chopper lehívása előtt ahogy éppen búvóhelyet kerestem leszedtem 4 ellent, aztán szépen megvártam emíg elmegy a PaveLow ( azthiszem a Polgármesteré volt- neki is grat a nukehoz ) aztán darálás.
Egyébként BigStraw fedezte a seggemet, hvala neki.
-
Winne
nagyúr

-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Szép volt!
Köszi a gémet mindenkinek ma is. 
-
BigStraw
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Grat

Am a végén lekésletek alattad csak addigra már megszerezted a nuket

Ja és köszi a mai játékot

-
Dictator^
veterán
Tehát azt mondjátok, hogy inkább prestigeljek?
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
sp@rtan
üzenetére
Nálam az idegesitöbb, hogy ráadásul a fegyverekre semmit nem adott meg csak a fegyvereket... érdekes.. és idegesitő.. legalább húztam volna szépen 20as szinttől, most vagy teljesen kezdem előről, amikor már kezdtem megszokni a fegyókat, vagy nyomom ezekkel, de nincs semmi rájuk..
-
Mappa
addikt
OFF Left4Dead játszik itt valaki ??? jó game ?
-
Dictator^
veterán
válasz
Pickle Rick
üzenetére
TDM volt. Aztán a leaveltem, kövi gamebe meg volt velünk egy WH-s...
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Mostanában a sok ember miatt kb csak Ground War megy és mégsem hackelt, bár a legtöbbször tőlünk van a host.

-
-
Dictator^
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
De, ha most rámegyek, hogy prestige, és elkezdek újra lvl-ezni, megeshet megint, hogy felrántja lvl70-re a 2-es prestigem? :\
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
keressek?

-
Dictator^
veterán
Üdv!
Most kezdtem az MW2-vel, kb 3 napja játszok. LVL22 voltam, M4A1-et kezdtem el kitolni. Fasza élvezetes, de beléptem ma egyik haverommal egy TDM-re és lvl70 lettem.. Ez mi?!
Ráadásul minden szart megadott, de nem lettek maxosam a challangeim.. ez mi?!
Azért örültem, mert szeretem kihuzni a karit maxra, de ez így...
Ha prestigere rámegyek, akkor megint megeshet, hogy ilyen faszom serverre rak be? -
LackoMester
addikt
Én is benne vagyok, bár nekem jó az is, ahogy most van.

-
albert8
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
Szerintem is jólenne egy war csak nincs kivel sajnos mindenki megunta vagy átmnet BO-ra
Timeg nem birjátok az SD-t

JAh és a 12 ember szerintem simán meglenne majdnem minden este vagyunk 9 en
nem hiszem hogy még vagy 5 embert nem tudnánk össze szedni
Szerintem inkább az időpontokkal lenne baj mert mindenki máskor ér rá
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
Én benne lennék. Bizarreval már felvetettük, hogy legyenek ilyen meccsek. Kupa szerű ökörködések, de leszavazták a pudingok.

6 évig cod1-ben napi szinten waroztam volt cb és nagyon sokszor ismert, úgynevezett baráti klán ellen. Úgyhogy nekem a sikerélményt az sem veszi el, ha kikapunk. Mondjuk ilyen esetben taktikát is bele kell vinni a játékba és nem csak a féktelen hentelést
A crysis onnan jött, hogy amikor elmentél pihenni elkezdted a a játékot és onnantól kezdve mélyrepülés

-
LamaCube
addikt
Látom menni akarsz a crysis fele. Na ott van kihívás. Kb 5 éves gyerek szint.
A baj az mw2-el, hogy nehezen megoldható a war része. Lenne kihívás, ha klánok ellen lehetne játszani.Bár az SD játszik inkább warokon, ami igencsak taktikus és izgalmas játék.
Cod4 és az 1-2 még igencsak népszerű ezen okoknál fogva.
Egyébként leszarom a kihívást, ha a banda ilyen jó és jól érzem magam.Egyébként a hanyatlásod a crysis kipróbálása után indult el
Szétment a géped, platformot váltottál és még így se jó 
Tegnap benyeltem ezt a hányós vírust a gyerektől. Egész nap 39.6 volt a lázam, így nem is voltam, de este leszek

-
Winne
nagyúr
Most nézegettem a screenshotokat és az esti játékban kb egy használható menetem volt, ami azért lássuk be nem sok, és ami a legrosszabb, hogy már nem is vonz annyira, kicsit kevésnek érzem a kihívást benne. Nagyon jól kitalálták ezt a 10 prestige-t, mert az embernek volt miért feljárni és gyakni a népet, de nem tudom meddig tart ez így ki.

-
Winne
nagyúr
válasz
goodluck
üzenetére
Gyere máskor is.

@(#25715) Pavti: nekem valami nem jó mostanában, nehezen tudok ellent kifektetni, és amikor azt látom, hogy bevetődött a pali elém és kilőtt fél másodperc alatt, akkor a killcamből az látszik, hogy kilőtt rám vagy 10 töltényt.
Nem tudom mi lehet a baj, de szerintem a netemmel lehet valami... -
BigStraw
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére

-
goodluck
tag
Köszönöm Én is ma esti játékot, jó volt új arcokat megismerni.

-
Winne
nagyúr
Ha már így mindenki köszöni, akkor én azért sem! NEM köszönöm!

-
BigStraw
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Jaja énköszi, hogy befértem

Holnap nem biztos, hogy leszek !
-
tupacamaru
veterán
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én is THX a mai gémet mindenkinek.

-
Pickle Rick
senior tag
Köszöntem a mai gémet urak! Volt pár idegesítő ellen, de azért így is hoztuk az összes kört.

-
Wans
aktív tag
Akkor kezdődjék a mai hent!!!

-
BigStraw
senior tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Jó munkát !!!
Bele ne gebedj 
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Cseles.

-
Pickle Rick
senior tag
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Elolvasni, vagy megérteni is?

Nem feleződ volt most?

-
Pickle Rick
senior tag
válasz
LamaCube
üzenetére
Grat a nukehoz. Remélem ma már én is tudok lenni. Sajnos csomó dolgom van, diplomára készülök, és most kaptam 50 oldal angol cikket a 'Koegzisztens rendszerek Interferenciavizsgálatáról' amit holnapra el kell olvasnom. Remélem 8-ig végzek vele, és akkor leszek hajnalig.

-
Wans
aktív tag
én is köszönöm!
Cube: grat a TN-hez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Ilyet még nem is hallottam, hogy a level-t nem dobja !
Attól függ melyik prestige logó tetszik

THX a gémet.

ebben nem vagyok biztos
....
wh wh wh wh mindenütt