Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah vagyok Bali

-
gyerpi
aktív tag
Jó napot uraim!
-
Makaveli
senior tag
Valaki jön egy szösszenetre?
Off.: Jó kedvem van, mert felvettek gimibe, oda, ahov akartam menni.
-
SipiBcs
őstag
Érzem a vér és a lőporszagot, nekem meg bennt kell gubbasztanom a melóhelyen!
Ha elmegyek 1 sarok mellett benézek, hogy nincs e telepítve claymore! 
Jelzem IWIW kipipálva

S!pi
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Kérdezném Booz-t elsősorban,hogy van-e lehetőség,hogy kapjak admin elérést a 12slotos Pam szeródhoz? Néha jól jöhet,ha hozzáférek mapváltásügyileg
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok,majd benézek ide,mielőtt felmegyek.

-
Sirandrish
legenda
aki még nem vette fel az ismerősei közé az most is megteheti

PH Klán az IWIW-en is
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
csiát ne!pls..
pm-ben toljál egy pass-t ip-vel a ph war szeróhoz,légyzsi,ott még nem jártam.Kb sztem olyan félhárom körül tudok felmenni legkorábban. X-en vegyél fel,ha használod.a nickem ugyanaz -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor jelölje ki a helyet és a fegyvernemet,Moniseur!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
hát ez nem tipus szerintem hanem ez az FFA...menni és ölni...
Azért mondom ha Menni és ölni akarsz akkor állok elébe de ha elbujkálsz sarkokba és bevársz míg elfutok előltted akkor nem én vagyok az embered...Nem nagyzolásból de szerintem még így is megtudtam volna verni Ovecset (első körbe is kempelt is nyertem) csak nekem ehhez nincs türelmem...minden sarokba beskubizni stb..
SD_n más a helyzet..ha véd és kempel az tiszta sor..persze nem Shipmenten...mondjuk azon nincs is SD (legalábbis én még nemláttam
)FFA a mészárlásról szól

És azt szeressük..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nemigazán mondanám magam kempelőnek,inkább az észnélkül eléfutok a lövedéknek tipus vagyok...
-
Sirandrish
legenda
Nah Ovecs elvert

Első kört lehoztam a másodikon meg szanaszéjjel Kempelte az agyát
Le is hozta...aki ugy szeretne 1v1et játszani hogy még Shipmenten is kempel FFA-ba az ne nekem szóljon pliiiiiiiiiiz
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az erősebbtől lehet "tanulni". Akkor van gáz, ha menetközben elmegy a kedved!
Én sosem sajnálom, ha SDben meghalok, akkor megkeresem a legjobb játékos kameráját és figyelek.Különben meg 1 v. 1ben azthiszem itt senkinek nem szégyen Andristól kikapni!

To Makaveli: Emléxem 1 hete írtad, hogy felkészültél és klántag akarsz lenni! Bocs.. nem ismerem a játékelőmeneteledet, de megmosolyogtam!
Szerintem mostmár te is tudod, hogy miért! Félre ne érts, nincs bennem se rosszindulat, sem gonoszkodás! 
ui: nekem sem menne jobban Andirssal szemben!

S!pi
-
athomi
veterán
Du. 3 fele leszek és tudok is játszani.
Balinov te ilyenkor nem hamarabb végzel? -
ovecs
senior tag
Néztem a kártyát amit ent árul, nekem meg olyan márkájú a barebone- m

Ja egyébként ha nincs a monitoromon dvi, attól még ugye nem elsz baj a dvi vga val? -
Makaveli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert túl jó vagy, és gondolom terhedre vagyok.
-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
azzal az a bibi,IMHO,hogy ha pam módra raknám magam,de normál szerón játszanék,akkor nem tudom kitapasztalni az egyes classok tulajdonságait,hogy az ellen hogy tud játszani.
Öö...lehet,nem érthető,de nem tudom jobban megfogalmazni.Látja,látja.de az Booz Ex-Ultra szerója és nem az fgcklan-nál van.

-
PyroS
senior tag
Ezt most kaptam:
Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
"Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől, meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót."Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. A ribanc...
. -
cellpeti
nagyúr
Mikor szoktatok fent lenni,mert tegnap nézegettem,de üres volt a szeró.Legalábbis az X-Fire-n!!!

-
Boci_83
őstag
Ez mekkora smile!

-
ovecs
senior tag
Na tegnap jól beadagoltam a szervezetbe egy kis khm "immunerősítőt"
, és ma meg lakásavatóra megyünk(szétbasszuk azt a lakást
), na ott aztán lesz minden a piamennyiségből ítélve, holnap dél körül el kell mennem az új házért, de holnap este még tudok jöni kicsit, utána viszont csak szerda körül, mert addigra lesz meg az új gépem
Hunor neked meg üdv ismét a fedélzeten
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Ha szeretnétek hogy jöjjek, akkor hétvégén elmegyek a media-ba és megveszem, sőt sztem még egy kis engedményt is kapok belőle.
Amúgy is tervbe van véve a vétele, csak még kicsit későbbre halasztottam volna (pénz).NYEV-esnek meg megmaradok.
Már csak azért is, mert tegnap egy gyerek a pam szerón állandóan beszólt, hogy kamu szagom van, és hogy a NYEV-esekkel nincs baja, csak velem. Erre írta gyerpi, hogy én is tag vagyok. Azután eléggé bekussolt.
Próbáltam finoman alá adni a lovat, de akkor már nem nagyon reagált. Booz te meg kidobhattad volna, hidd el boldog lettem volna nagyon. 
-
Balinov
titán
Booz,
Crucial kiejtése.Mondják krúsölnek ,krősölnek..itt egy autentikus forrás,ha nekem nem hiszel
-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Álltalában az Abit latok nem szeretik AMD frontos a tuningot, legalábbis sAM2 -es rendszer esetében,ez tuti, mert nekem sem működött a KN9Ultrámon, ha csak 1 mhz-et is emeltem rajta, akkor a CnQ nem volt hajlandó működni, az Asus lapoknál gond nélkül megy, MSi és társait nem tudom hogy állnak, s939-en az Abitoknál sem volt gond tunningnál a CnQ működésével tudtommal.
Tegnap meghozta a futár a játékot nekem is. Fel is telepítettem, frankón működik. Single-t még nem próbáltam de a multija tetszik, jó ez a rangrendszer. Kicsit bugos itt-ott a játék, de végülis azt hozta amit vártam, sem többet sem kevesebbet. Furcsa hogy valahonnan ismerősek a pályák, mintha már játszottam volna ezeken a pályákon.
30 perc játék idővel Lvl 10 -es vagyok.
Ez jó egy kezdőtől...!?
Egy csomó mindenki már lvl 55-ös szinten van. 
-
Balinov
titán
Tomi! Ezt személyesen meg tudom neked cáfolni!
GA-K8NS (nf3-250) + S754 A64 2800+ 9x250-ön használtam egy TT majd egy Freezer64pro-val.Tuning mellett is,csupán az AMD Cpu driver és a minimális energiagarázdálkodást kellett beállítani és ment a CNQ
GA-K8N51GMF (tf6100+nf410) + ugyanaz a proci 9x265-ön,Freezer64PRO-val.CNQ ment.
Asus M2A-VM (R690G+SB600) + AM2-es 3200+ Sempron (manila core,128kbyte L2) 9x275,CNQ megy.
-
BandiHUN
veterán
és ez minek lehet a függvénye?bios?a régi lapomnál pl.újra kellett installálni a procidrivert+a cnq-t,és akkor olyan prociként látszott,amire húztam,és úgy ment szépen.csak ugye az behalt az emelésre.ez meg birná,de éjszaka letölteni felesleges luxus lenne fullon járatni tunninggal...nem az a gond,hogy sokat eszik maga a tunning,hanem hogy nem veszi vissza...viszont minden este biost irogatni se kóser.azt nem értem,miért nem megy az rmclock...remélem van még hasonló progi,nem akarnám elpasszolni a lapot,mert amúgy jó és olcsó,egyébként elégedett vagyok vele
-
gabx76
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
"én is úgy tudom,hogy a komolyabb lapok nem tudják együtt"
Talán inkább fordítva, nem?! Mármint nem hiszem, hogy az én 570-es ASUS-om a komolytalan lapok közé tartozna...
Az Abit-ot nem ismerem, 690-esem volt (MSI), de eladtam. Az pl. antituning lap volt (igaz, mATX-es). A mostani mATX-es 740-es és Gigabyte. Az is viszi szépen a tuning/CnQ kombót. -
cellpeti
nagyúr
Valaki help!!!???

Ti milyen szerverkeresőt használtok??
Nekem az X-Fire csak 17 magyar szerót talál

-
gabx76
senior tag
-
BandiHUN
veterán
nos,pont ez a fura,amit nem értek,mert volt egy msi lapom korábban,ami k8m890 chipsetre épült,k9vgm-v,és az ment tunningal CnQ-ban...viszont alkalmatlan volt rá,nem lehetett a pci buszt,stb.fixálni,az fsb-vel ment minden,ide,stb is.tulképp 2,4g-nél a winyóm nem birta.erre vettem egy abit an-m2-t,ami nagyon jó kis lap,tunningbarát,minden állitható külön...és erre nem megy a CnQ.ajánlották az A64 X2-es topikban az RMClock progit a CnQ helyett a tunningolást beállitva biosban,majd ezzel megoldani a CnQ órajel+tápcsökkentést.viszont ez alap beállitás mellett profin működik,viszont ha húzom a procit,kékhalál,fagyás,minden van,ha valami progit inditok.nélküle megy a proci fix magas órajelen.vagyis nem vagyok előbbre

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy a mentést hogyan lehet továbbvinni,mert nevet akarok változtatni meg Lanra akarok menni,de nincs kedvem előről kezdeni!
Hogyan lehet a mentést "vinni"???
-
Makaveli
senior tag
Legyen szíves és jöjjön már valaki...

-
Makaveli
senior tag
Valaki jöjjön má, nem a buzi gépéről beszéljen, megöl az unalom!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha elmegyek 1 sarok mellett benézek, hogy nincs e telepítve claymore!