Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Makaveli
senior tag
Jó árakon dolgoznak, csak kicsit drága a házhozszállítás.*
Azért egy egeret megveszek 3 ezer valamennyiért, és majdnem annyiért hozzák ki nekem (2400Ft?) Jó OK, hogy másnapra, bla-bla-bla...*= Persze, ha veszel egy komplett gépet, akkor nem drága... Ha 150 ezres videókarit veszel.
-
ovecs
senior tag
Nagy khm, hogy is mondják ezt magyarországon? Olyan szakértő féle vagy mi a srác
Én viszont megszoptam mint a torkosborz, csak csütörtökön érkezik a szállítmány, szóval nézek ki a fejemből ezerrel, hogy hol tudnám holnap jó áron beszerezni a cuccot -
Balinov
titán
Miez a pangea?
-
kavicssli
addikt
Remélem tud valaki segiteni... X firebe ha felveszek valakit illetve felvesznek engem bartának akkor az illető nevét átlehet irni? (pl mint msn be) kicsit zavar hogy felvan véve 13 emberke és szerón tudom ki az illető a neve alapján viszont X fire-n teljsen más a felhasználóneve és olyan nehéz megjegyezni!
vagy nem létezik ilyen és tanuljam meg szépen a neveket! -
CséZé
őstag
Akinek 5ms-os moncsija van az rántson már vagy 2-3 nagyot a codba, aztán mondja el h van-e utánhúzás vagy nincs
(már cask h szítsam az indulatokat
)
-
ent
őstag
Skacok
Össze tudná vki gyűjteni azon gém szerver ipéket amelyek HC modban vannak? (magyar)!
thx -
kerlac
őstag
azt szabad-e tudni, hogy gyiku fenn van a prohardver iwiw ismerősök között??
-
kerlac
őstag
Barackszínű függöny előtti 226BW monitoron tolni a COD4-et, mikózben csipkéssel kíséred a Bacardi Colát.
-
ovecs
senior tag
Mondtam h este felmosom a fedélzetet...
ki akar lenni a felmosórongyom?????
Valami van ebbe a cola light ba, mert ma nem vagyok normális
Vagy csak a cod elvonási tünetek?
Imádkozzunk, h pegazus hoz minél előbb megérkezzen a szállítmány -
kavicssli
addikt
Leirom mégegyszer! Nem foglalok állást senki mellett! az más dolog hogy Andrishal msn en kommunikáltam de ennyi! max mondta hogy nem itt kell kibeszélni! és? ezt szerintem kúltúráltabban is meglehet volna beszélni! ahogy olvasgatom a topicot itt mindenről volt! azt hiszem tegnap pont én kértem segitséget az egér illetve hogy milyet érdemes venni!
-
PyroS
senior tag
-
kavicssli
addikt
Kedves gyik! Nem húz senki fele a szivem nem vagyok b*zi
de most tedd a kezed a szívedre és mond azt magadba hogy nem volt erős ez a sz@rkupacozás! Sajnos nem ismerlek de előző hsz ba írtam hogy itt csak jó fej emberek hozzászólásait olvastam! és az egész nem ellened irányult ezt tudnod kell!
-
-
-
ovecs
senior tag
Elég esélyes h még ma sem lesz gépem(rohadt szállítók!!), teljesen bekattanok...
ja tegnap király bizniszt nyomtam eladtam egy 20as vinyát 2k ért, és vettem egy 160ast 5 ért -
kavicssli
addikt
Biztos olvassátok a topicot urak! Mégegyszer tisztázni szeretném a dolgokat miért is fordultam a moderátorokhoz! Nem sok közöm van az itteni bandához mert sajnos nem ismerek senkit!
Viszont ahogy olvasgattam a topicot úgy tünt mintha 1 nagyon összeszokott jófej banda írosgat ide! viszont ezzel a sz@rkupac beszólással és utánna a csipkelődéssel valahogy arra kényszerültem hogy "cselekedjek" Lehet jobban is tettem mert utánna itt a PH-s és a NYEV-es kollegák is kifejtették volna a véleményüket ami már csak olaj lett volna a tűzre!
Szerény személyem szerint Andrishal már beszéltem msn en mert segitséget kértem tőle és nagyon segítőkész volt! én ennyit tudok felhozni a "mentségemre"
Ja és ez egyik fórumtárs is megfogalmazta itt nincs helye a veszekedésnek! ez egy topic ahol kilehet beszélegtni mindent...
Részemről off! -
PyroS
senior tag
Egyet értek veled,szerintem ez már nem csak only COD4-ől szólj.De ezért is került át a lokálba.Jobban szeretek az ismerősökkel írkálni mint az idegenektől megkérdezni,hogy milyen FÜGGÖNYT vegyek a monitorhoz
.De ha ez nem illik ide akkor többé nem írok ilyeneket.
Szerintem itt egy nagyon jó kis társaság jött össze,vannak viták és problémák de azért jókat is lehet röhögni.
Gyiknak meg ilyen a természete de amúgy jó fej. -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7528 üzenetére
Elősször is az nem tetszett neki amikor szét offoltuk a topicok,ezt meg is értem.Ezért is lett áttéve a lokálba a topic.De most már az se tetszett neki amikor itt kértem tanácsot.Mi az elején indítottunk egy külön NYEV-es topicot ami egybe lett téve a PH-al,szóval nem tudom mi lenne erre a megoldás.
-
kerlac
őstag
Hát pedig már jóideje úgy tűnt, hogy ez egy cod4-el játszó, közössségi topik lett, ahol főleg a PH és NYEV klántagok és velük gyakran játszó emberek társalognak midenféléről, úgymint: házasság, játékidő, monitor, FÜGGÖNYök, élet a halál után ill. előtte....
mi lenne ezzel a baj?
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7531 üzenetére
Félek hogy ő gyik...de ne legyen igazam.
PyroS: Szétválasztva biztos nem lesz, már annak is lehet örülni, hogy lehet ez a topik. Mondjuk a "jó reggelt" féle hsz-okat mellőznie kéne egy-két embernek, mert erre is harapnak a modik. Sztem ez a klánoknak fenntartott topik, ahol gondjaikat megbeszélhetik szóljon az akár játékról, akár a hozzá való hardverről.
-
Balinov
titán
válasz
SirBandika #7530 üzenetére
Gyerekek,ennek a duplanickeskedésnek nem lesz jó vége.Tessék szépen belenyugodni az egynapos tempbanba
-
Boci_83
őstag
Egy órája még senkinek semmi baja nem volt, megtárgyaltuk amit akartunk. Ez lett az eredménye hogy a két fő okos hajba kapott.
-
Balinov
titán
azt hiszem,a duplanick-ért sem vállveregetés jár.
Boci: Sirandrish és Gyiku kapott 1 nap ban-t
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #7512 üzenetére
Ezt a monitoros témát én indítottam el.De mint kiderült egy jó páran járunk még ebbe a cipőbe,hogy monitort akarunk venni.Mivel főleg COD4-el játszunk ezért is írtam ide főleg olyanokat kérdeztem meg akiket ismerek.De ha ez téged zavar akkor csak szólj.Átmehetünk egy másik topicba,hogy téged ne zavarjon a dolog.
-
kavicssli
addikt
Ne civakodjatok már! Okos enged szamár... Felnőttek vagytok!
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #7506 üzenetére
erik mar az a szajbabaszas ocsi
nem undorodnek hozzad nyulni, mar veged lenne
te selejt
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #7508 üzenetére
Főkúszni de mán...
-
ent
őstag
TS en tengek lengek skacok!
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #7503 üzenetére
jobb is hogy nem lettem phs, most kotnem fel magam egy fara
erdekes, tobbivel semmi bajom, mert AZOK normalisak, jofejek. de te?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #7498 üzenetére
te 1 szerencsetlen szarkupac vagy ocsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest