Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ugye,nem okoztam csalódást?
Amúgy ezt akartam eredetielg.Vigyázz gyiku a mellékhatásokra...
-
emre
veterán
Jól láttad!

De addig mit szenvedtem, mire végre addig eljutottam, hogy volt honnét kidobnia
Leszedtem egy vacak 1.4-es peccset, amire nem ment rá az 1.5. Az egyész uninstall, kezd elülről, majd kb fél órán át fagyott az xfire. Explorer leáll- elindít. De nem lett az igazi.
Erre sértődés GSC fel> regizni ez kb 20perc mert mindig volt valami baja.
És csak ezután kaptam bant.
Ami elég kínos, de tulajdomképp örülök hogy eddig eljutottam.köszi mindenkinek a segítséget.

-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valahol a háttérben ott van egy torta is csak az nem látszik
. -
Sirandrish
legenda
-
gyiku
nagyúr
koszonom, koszonom

még, tobbi is!
-
Balinov
titán
ja,demó,update! tegnap hazamegyek,Kábelmodem led alapján van kábeltvs- net.Nos,a lófaxot,tv az volt,de net vmi központi hiba miatt csak 6 körül lett.gondoltam demózok neked,de az a qrva vacant-os tdm-et vagy 3 demóban van rögzítve.szóval abból lesz egy 2 részes cucc,semmi több. volt egy Bloc ill. egy másik mapos tdm-ed,amit felvettem,majd valamikor meg vágom,azt megy az up,jóvan, gyikarc?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
tényleg,hamár itt tartunk,hogy futsz,futtok olyan hal-kan?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
mi tegnap Entel felmentünk egy szerora aztán gyaláztuk a népet

nagyon állat volt...szidtak is minket..meg ent Folyamatosan valami diablotol mást se látott csak "Fuck you" meg "little fuck you"
Engem azért szerettek mert halkan futok ugyhogy állat volt...kát hogy aki velünk volt 3-4 ember összesen nem ölt annyit mint pl ent vagy én így ki is kaptunk faszányosan

-
SipiBcs
őstag
Köszi!
Addig gyűjöm a heccsátokat!
Persze nem úgy, mint más! Én azt strigulázom, hogy mennyit adok! 
Más: A CoD4 topicban 1 fiatal titán (az írásstílusból következtettem) lelkendezett, hogy feliratozni lehet a fegyvereket... ez igaz?? Nem semmi játékélménylehetne...

Üdv: S!pi
-
kerlac
őstag
Jóreggelt! Morgen!
Jó volt a tegnapi game! Kár, hogy nem játszottunk valamelyik új mapon, én már kicsit unom a régieket (annyira megvannak a sablonos beálló, kempelő stb. helyek).
-
Balinov
titán
Tegnap kár volt felmennem,srácok,mert nagyon nem ment.Mostanában nem igazán megy,hogy a rosseb egye meg.
Lorenzo, extrás klánsite oldalon ,mit gondolsz,nem kellene letölthetővé tenni a mapokat?
-
Moretimer
aktív tag
Nem ér Lorenzo!
Én akartalak törölni X-fire-ről!

-
PyroS
senior tag
-
SipiBcs
őstag
Ezeket a custom mapokat honnan tudom leszedni? Merthogy mint a 250et gondolom nem kell tárolni!
Nem tudtam kivárni azt a kb fél órát, mialatt lejött a cucc a NYEV-es szeróról! Pedig csábítana az Extrém mód!
Megköszönök 1 linket... a NYEV honlapon nem találtam ilyesmit! 
S!pi
ui: egész délután a topic után vadásztam, nem gondoltam, hogy kikerül lokálba :S
-
CséZé
őstag
gyiku!
de megnőttek a közösségi hsz-eid, délután még nem volt egyse
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Napster01
tag
ahhoz hogy szervert csinálj jó net is kell

gondolom nem home made szervert akarsz(?) - lehet az is kevés emberre... 
mind1, szal internet és a dedicated ha be van kapcsolva akkor nem indítja el a játékot csak 1 ablakot dob be, ezt használják azok akik pénzért adnak szervert
nem húzza a gépet, csak futnak a mapok + cfg-kha nem dedicated akkor addig fut a szerver még fenntvagy rajta, és téged is berak játékosnak
kb. érthetően ez a lényege a cuccnak
-
emre
veterán
Hát valami nem stimmel.
Látom mozgolódtok, gondoltam felmegyek..
Start new server , ip beír, de az alatta levő menűbe (dedicated) mit válasszak?
Gondolom net
Ja, a map-ot betölti, vagy mi?Az xfire nálam meg nem találja a NYEV-et
-
athomi
veterán
-
Balinov
titán
gyerpi, pls. dobj egy emilt az fgcklan-nak,mint a múltkor,hogy fixálják azt a "hibát",.hogy csak 10-13k-val lehet a custom cuccokat letölteni a szerverről.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt a legújabb ATT
gyik: Most is elmegy a netem.
-
booz
senior tag
látom átraktátok a szerot pam-ra kircsi
-
gabx76
senior tag
Tetszik ez a mod. Medikit-et automatikusan használja?
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
öreg hiba rám számolni...mivel configolok ezerrel,csak tesztelni ugrok be,most még nem sokan jáccanának
de most be lehet ugrani már megnézni,mi alakul.vannak perkek,nincs gl,megy a gyógycsomi rendszer,nincs regen!érdekelne a vélemény,stb...bár most szvsz úgy néz ki,hogy a cfg-ben megadott életerő alatt maga használ gyógycsomit,mert nem találtam rá gombot...meghát ellenfelet sem tesztelni.1gyógycsomi/fő,max 2 a begyűjthető,és elvileg 50% alatt használja el.életerő bal alul.és sabotage megy.Gyerpi is nyúzza mostmár,majdcsak kialakul,lehet ő már izzit customot is,van fent vagy 15
elvileg pl.minden az extreme bloody-s szeróról... -
kavicssli
addikt
Balinov Tegnap felugrottam a szerverre nyomni egy kis SD-t...háát nekem nagyon szokatlan volt..mondjuk eddig TDM meccseket nyomtam... De tetszett

Menjünk a nyev szerverre nyomunk egy kis gamet! 1 ember =NYEV=Lorenzo már várakozik...
-
Boci_83
őstag
Befrissült az X -fire!
2 napig megint fognak látszódni a Nyev és a PH! szerverek..! 
-
BandiHUN
veterán
jaés még be sincsenek téve a mapok,csak a sima mapokon megy tudtommal az extreme mod,és ráadásul Gyerpi sincs fent,hogy megbeszéljem,mit alkotott délelőtt,úgyhogy azt se tudom,mi lett átszerkesztve.de ha jó lesz,utána már könnyen fog menni a dolog,ez a tanulópénz

-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
jaja...de talán még annyi,hogy szokott néha sabotage menni,de egyébként én a sabotage-t javaslom,vagy esetleg ffa-t,tdm-et,ha be lesznek az új mapok lőve,ismerkedni
sd alatt akinek nincs szerencséje/rossz napja van,nem sokat lát a mapból,és igyis,hogy én már mindegyiken lezavartam egy sabotage-t,igyis épp alig ismertem meg a pályákat,vannak igen szépek és nagyok is,és van olyan,ami pl.tele van alagúttal,kilátóval,mindennel
bár én pl.tervezem,remélem más is támogatja legalább egy nagyobb teszt erejéig,az akár auto gyógyulásmentes,vagy esetleg kombinált gyógycsomag-rendszer bevetését is,jó kis plusz taktika,hogy mikor használod el az alapban nálad levő/a killekért kapott gyógyulást,főlegha auto-n nem gyógyulsz semmit.viszont ez segit a profikat is lenyomni,mert bújkálva még örülhetsz a végén ;) no,majd meglátjuk,még sok sebből vérzik a dolog,egy nagyon alap konfigolással végeztem tegnap,ami még élesben általam nem is tesztelt,és vannak gondok az új mapok körül is,megint 10kval/sehogy nem jönnek a mapok... 
-
emre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hali!
To: Sirandrish
Ha jól emlékszek, akkor megy az auto update, de mint írtam a Joint new server (vagy mi) menü alatt beírt valamelyik PH ip címre felenged.A PB lehet felrakom, majd meglássuk...de engem jobban vonz a helyi server.
Nincs kedvem vadidegen gamerekkel, vérre menőt csatázni. Jáccani akarok és slussz.To: gyiku
Mint írtam a serverkereső működik, de nem érdekel.
Inkább PH-s arcokkal zúznék
A hétvégén lanoztam egy kicsit (CS volt, számomra vadidegen arcokkal), és tök utolsó lettem, de nem nagyon zavart, mert közben meg folyamatosan ökörködtünk. Különben is utolsónak is kell lennie.
Nincs kedvem klánok csatájába keveredni.Nálatok általában deatmatch megy?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ennél frissebbet nem találsz
de lehet Rivával is szabályozni a ventiket,nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Happy Birthday

.