Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt azóta Lorenzo kikapcsolta,szóval már nem írogat ki ilyeneket.Amúgy elég sok emberkét megfogott különféle cheatekkel.Lehet,hogy nem lenne rossz ötlet felrakni hozzátok.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
google!

Pl most a CB-n regizett klánokat nézegetem meg a weboldalakat!
http://www.cod4central.com/ itt elég sokminden van ami COD4el kapcsolatos
és még angol is
kicsikét átirom a szöveget és voliláááá 
http://game-violations.ggl.com/ WAR szerónkon ez felvan téve?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
most baszogass amig ráérek és tudom csinálni a dolgokat mint amikor nem érek rá!
most klánweblapokat nézegetek hátha eltudok lesni 1-2 hasznos dolgot! -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Először a magyar nyelven szeretném megcsinálni..mindent feltölteni,megformázni hogy teljesen készlegyen legyen és csak utánna az angol nyelvü oldalt!
Kezdőlap majd olyan lesz hogy kilehet választani hogy az angol nyelvü Blizzard honlapot böngészed e vagy a magyar nyelvüt de minden ugyan az lesz! Copy Paste és csak a szöveget cserélem le angolra!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
HA végeztem a weboldallal mert nem akarom 1000 szálon belefogni az egészbe!De hallgatom az ötleted!

-
gyerpi
aktív tag
válasz
Boci_83
üzenetére
minek annyi szeró ott van nekünk is 2 ha nem CB-t akarunk - akartok játszani tessék úgy is többnyire együtt játszunk sőt te a rcont is tudod úgy hogy ez nem gond és különben is mi is azon gondolkozunk, hogy egyiket lemondjuk vagy min. Obinetesre átrakjuk, hogy lehessen cod2-őzni is
a PUB-on vannak azért esténként sőt még kora délután többen vannak ( gyerekek, de nem baj az - lehet elkezdődik az iskola kevesebben lesznek )
uborkaszezon van mint mindenben és mindenhol azért is írtam, hogy origim csak augusztus végére lesz - meg ugye fizu is csak 15.-én van
. de megígértem akkor lesz és ha kellek megyek veletek CB -re és természetes, hogy adok lét a szeróba is ha kell -
kavicssli
addikt
Ilyen lesz a profiloknál a szöveg helyett!

Természetesen a cowboy betütipussal és szépen megformázva
csak melóban vagyok és nem tudom felrakni... 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
TS.Xfire..na mindjárt utánna nézek miket lehetne felrakni!
Ma és holnap még sokat dolgozok a weblapon mert péntektől-jövőhét közepéig elruccanunk párommal pihenni!
Mod: Most nézem a CB oldalán hogy van vagy 5 Cupa
Tuti nem fogunk unatkozni
CoD4 TDM OpenCup Spring 2008
itt lehet 1 vs. 1be is nyomni

-
kavicssli
addikt
Sirandrish Várom a további ötleteket a weblappal kapcsolatban! Ma egy letöltés oldalt szeretnék csinálni!

Ötleteket várok milyen dolgokat töltsünk fel? Milyen progikat?

10080hsz! Oksa akkor meglesz majd a sima 2 nyelvü oldal!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
Jahjah..az mindenképp előny hogy a CB-n van pont és van Ranglista...így az nem fordulhat elő hogy low teamet keresve HIGH-okkal állunk ki mert ugyis küldeni kell war előrr egymásnak a Linket és ott meglehet nézni hogy az adott csapatnak hány pontja van..hanyadik,hányat nyert vesztett stb

Tehát remélhetőleg ott nem esünk a "highok vagyunk de olyan jó érzés alázni" csapatok áldozatává...a Bog meg jó elrettentésnek...ha esetleg elmennek? hát istenem...van egy nyert meccsünk plusszba

Cb wart könyebb találni amugyis..
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
SipiBcs Köszönöm

Boci_83 Teljesen megértelek és megpróbálom "átérezni" a dolgot! Ezzel a WARozással kapcsoltban ..hááát igen..nagyon ritka az hogy végig nyomjuk mind a 2 mappot! De remélem mihamarabb tudunk már egy jó pörgős izgalmas WAR-t nyomni!
Ezért is irtam le a véleményem illetve a gondolataimat hogy inkább most "vitassuk" meg és lássuk tisztán a dolgokat mint késöbb!
Ezért is jók illetve kellenek ezek a visszajelzések szerintem mindenkitől!Viszont azt mondod ez a szeró bérlés teljesen halott project lenne?!
Mennyi most egy 14-16 Slotos szeró?
Ja mellesleg tőled is kérnék adatokat illetve képelet ,videókat amiket feltudok majd tölteni !
De csak ha szeretnél kirakni magadról infot! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöma figyelmet mindenkinek!

Még annyit kérdeznék hogy ebbe a CB-s klánba most akkor hény embert képzeltetek el? Esetleg a weblapra irjam ki hogy van TGF? Persze a feltételekkel 1ütt!

-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Volt már rá próbálkozás. Mindenre. Nyeveseknek sem megy a szerverük, ők is próbálták PAM SD--t is.
Szerverért fizetni nem mindenki akar, nem dobnák össze a pénzt, hidd el! Valaki még 10 gombot sem nyom le, hogy válaszoljon arra a kérdésre hogy akarod e hogy fizessük a szervert tovább...!
Tisztelet a kivételnek!
Kiket akarsz a Blizard nem origi teambe?
Őszinte leszek, nekem nincs kedvem hozzá. Mindíg csak a bonyodalom van az ilyenből. Nem kell ezt túl bonyolítani!
Akiknek van eredetije, azokkal mehetünk külföldi szerverekre is, akinek nincs, azokkal nehéz. Látod milyen nehéz korrekt, fair play ellenfeleket találni igy is...
Nem akarok egy szétszórt, feszültségekkel teli klán tagja lenni, a Ph-s klán is addig ment amig nem kezdtünk warozni, mert ahogy kezdődtek a warozások, úgy jöttek a megsértődések, meg a szúrkálódások.
Az meg teljesen mindegy mi van a neve elé irva. Van egy közösség, aki mindegy hogy milyen klán nevet visel, ismerjük egymást, innen-onnan, valakit a ph-ról, valakit a volt szerverünkről, valakinek az ismerőse vagy a szomszédja, tök mindegy. Ez egy közösség.
Vannak emberek akikkel szivesen megyek játszani, vannak akikkel nem annyira. Ritka az az eset mikor annyian jövünk össze hogy lehetne 2 wart is játszani. Néha még az egy is nehéz, lásd szombat este pont Te is megjegyezted, és András is irta a fórumban. Ha meg mégis összejön 4-5 ember vegyesben, teljesen mindegy kinek mi van a neve elé irva, ha jó a játék akkor jó, ha nem akkor megette a fene. Nekem abból van elegem ami tegnap is volt, hogy vagy lelőhetetlen, vagy lealázhatóak. Én abban bízom, ha CB-zünk, lehet hogy találunk ellenfeleket is, akikkel élvezetes játékot lehet játszani...!
Szóval részemről ennyi az elvárás az egésszel kapcsolatban! -
SipiBcs
őstag
Grat Kavics a honlapért! Tetszetős, pofás, áttekinthető. Szerintem....

-
kavicssli
addikt
Tegnap már TS-en elkezdtük beszélni ezt a 2 klános dolgot!
Az én véleményen a következő! Szerintem nyugodtan összeszedhetünk pár embert akinek csak virágbolti verzió van meg és tudna sima WARokat nyomni...
Szerintem lenne előnye a dolognak!
-A BlizZarD klánnevet mégtöbben fogják megismerni ha nem csak CB-n nyomjuk!
-Nem hiszem hogy mindig csak CB-t fogunk nyomni ezért ha van kedvünk mi is betudnánk "segiteni" sima WAR meccsekben!
-Public WARos csapat legalább igy "gyakorol,edződik" és ha Origit vesz akkor mehet a CB-s klánban!
-ha összejönne pár ember nyugodtan indithatnénk egy SD PAM modos Public 16 slotos szerót! Akik a Public WAR csapatban lennének ők elosztanák azt a pár ezer forintot egymás között!Személy szerint gondolkozok hogy egyedül fizetnék egy szerót 3 hónapig hátha bejönne a népnek! Mivel elég kevés SD PAM szeró van ami nem Origi úgy érzem lenne forgalom a szerón! Ha meg nem jönne be akkor meg visszamondom! Nem vágna anyagilag földhöz ez a pár ezer forint amit kifizetnék a szeróra egyedül...

Esetleg ha valakinek ellenvetése van a dologgal kapcsolatban kérem jelezze!
Ez az én állásponton.
-
kavicssli
addikt
Szép jó reggelt!
-
kavicssli
addikt
http://www.blizzard-clan.extra.hu/ tessék nézegetni!Ötleteket várunk mivel ehetne jobbá tenni!
A hibákért elnézést kérek
-
kavicssli
addikt
Na Kiflee mostmár csak neked hiányoznak az adatok a weblapról!

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam a csipafix kiverte a biztosítékot.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
20.00 után leszek de legkésőbb 20.30 után 100% hogy leszek!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
msn-enbe sajnos nem lehet mert csak akkor látszódik a partneredmél ha neki is felvannak rakva a betűtipusok! A feltöltést meg csajomnál megcsinálom!
na mostmár meek mert sosem jutok a dolog végére! vagyis a weblap végére!

Este írj rám X en a WAR miatt de csak 20.00-20.30fele leszek
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
akkor

Kapcsolat..oda felkerülhetnének a tagok adati mint msn,mail,skype,irc nick meg ami kell
Plussz mondjuk egy letöltés fül ahonnan mapokat modokat patcheket lehetne leszedni..a feltöltében esetleg segithetek is mert nekem 120K a feltöltésem..tehát ha elmondod hogy kell még fel is töltöm
Jaah..betüstilusok..nem válogatok..az a wantedes TÖKÉLETES

de ha eltudod mondani hogy kell ezeket msn-be beszurni akkor zsir lenne

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
mondjad nyugodtan!
ja és ajénlom figyelmedbe a ezt az oldalt! válogass
ha hiszed hanem előttem van egy füzet abba jegyzetelem az ötleteket!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
amit szeretnénk!
ezt csak azért raktam fel hogy megnézd a dolgokat! de mondom van egy elképzeléem! nagyon fain lesz! 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ment PÜ!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
5 perc és adom a linket! a lényeg látszódni fog

először a magyar nyelvű részt szeretném befejezni mert utánna onnan csak copy-paste lesz az angolra és a szöveget kell átírnom! most a magyar a lényeg!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
mindjárt feldobok egy próbát neked! 10 perc!
Hirtelen a zászló jutott eszembe de van jobb ötletem is!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaja!
a nyitóoldalon két zászló! HUN and ENG
A hun zászló alatt sima WARos Team az ENG alatt a CB-s team és angol nyelvű oldal!
Nyugi nem vagyok hűűűűűűűűűje!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most értem gép elé!
Az ötlet jó és támogatom!
Először befejezem a hibákat a mostani weblappal kapcsolatban és utánna nekiállok megcsinálni ezt a 2 nyelvű izét
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vadul döfködi már......

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
most vagy nagy a meló..vagy épp hazafele mész..vagy épp a vudubabámat csinálod hogy jól megszurkáld

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
Voltam a Postán és közben kiötlöttem valamit.
Ezzel a 2 klán dologgal kapcsolatban..
Nah..vannak olya oldalak amik ugy kezdődnek hogy mondjuk egy kép vagy fekete háttér és csak 2-3 gomb van mint pl Angol,magyar,francia stb---nah esetleg ha megtudnád azt csiálni hogy a miénk is ugy jöjjön be akkor fasza lenne mert akkor meglehetne adni hogy CB klán meg PCW klán pl...és természtesen csak a CB-s részét kéne akkor angolul is megcsinálni a másik maradhatna full magyar..
nah most nemtudom hogy ez túl nagy falat-e vagy kivitelezhető-e csk így hirtelen eszembe jutott

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
most akkor mi pam vagy pro modon nyomjuk majd?! Este mindenféle képpen kellen valami WAR-t nyomni!

Csak egy ötlet! Mindenféle képpen csak olyan játékosok kellenek akiknek origi van?
Esetleg pl a sima Clan War ba besegithetnének a virágbolti verzióval rendelkezők! Igy lenne egy CB illetve egy Clan WARos csapatunk is!
Mondjuk az sosem baj ha többen vagyunk a klánban!
ez csak egy javaslat!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Irtam Napsternek remélem délután sikerül összehoznunk valamit!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
na majd X-en megkeresem őket de egy elérést majd adhtanál nekem!
-
kavicssli
addikt
Utánna néztem ennek a 2 nyelvü weboldalnak! Úgy látszik akkor majd a forditást a kis fejecskémből fogom végezni!
meg 1-2 külföldi klán weblapról fogok elcsenni 1-2 mondatott 
De az biztos hogy először a magyar nyelvü weblapot szeretném teljesen megcsinálni és csak utánna fogok neki az angolnak!A PH klánnak ki csinálta a weboldalt? Már kérdeztem de elfelejtettem! Na ő tudna nekem segiteni a fórum készitésbe mert ahogy láttam a régi honlapon megvolt frankón csinálva!
ja meg ezeket a fehér részeket fogom átszinezni (pl ahol bekell lépni a forumba) mert nagyon elüt a fehér és a sötétszürke egymástól!
-
CséZé
őstag
Köszi a lehetőséget a volt PH! klánba, jó volt (már amikor, de többször) játszani veletek.
És sok sikert az újaknak és persze azoknak, akik maradnak az új klánba.
Még egyszer kösz mindent

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
mittomén..
a nevét majd ki kell találni de az alábbiakat tartalmazza
-warok
-képek-videók
-Klántagok
-klántörténet(oda pl mehetne a cb-s szereplésünk..tehát hogy buktunk-e pontot és mennyi maradt avagy nyertünk és mennyi lett)
-a szabályok jó ötlet csak fingom sincs mi kerülhetne oda..."ne csalj"
ez szerintem egyértelmü
stb stb..de más is gondolkodhatna..meg akkor könyebb lenne me kiegészitenénk egymás gondolatait
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A menüpontokon is tudunk változtatni..sőt tuti hogy változtatunk csak mondjátok mire!
-Külön klántagok menü amin mindenki rajta lenne meg lenne egy profil ahol feltüntethetjük a gépünk alkatrészeit..kedvenceket(régi oldalunkon megnézheted mire gondolok) ez jó ötlet
Mindjárt utánnanézek hogy tudok 2 nyelvü weboldalt szerkeszteni mert valamelyik nap itt a cégnél láttam valami oldalon ahol levolt irva részletesen!
..és igen a NYEV klános emberkéktől is kérjük a visszajelzéseket a weblappal kapcsolatban!
-
Sirandrish
legenda
Nah megpróbálom csokorba szedni hirtelen a javaslatokat aztán amikor ráérsz megcsinálgatod..persze amit tudsz

-2 nyelvü dolgok(kezdve a menügombokkal almenükkel stb)
-ez a képben lévő IP dolog
-regisztráció
-amit mondtam a videokkal kapcsolatban hogy 2 almenü kéne
-ez a war dolog nem rossz ötlet..lehetne PCW és CB war almenü (tominak a véleménye is kéne)
-Külön klántagok menü amin mindenki rajta lenne meg lenne egy profil ahol feltüntethetjük a gépünk alkatrészeit..kedvenceket(régi oldalunkon megnézheted mire gondolok)
- nem ártana valami klántörténet de a megirását másra biznám főleg hogy angolul kéne
-hirek menü...oda miket kéne rakni?
-képgaléria? oda miket kéne rakni? csináljunk bugos képeket vagy mit?Hát így hirtelen ennyi..minden menü alatt legyen valami hogy ne legyen üres az a lényeg

-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
oksa!Akkor csak CB-s Warok lesznek fent! (De pl külön szedhetjük CB-s illetve sima WARokat is) csak javaslat!..
A fórum része az oldalnak az uccsó dolog lesz amit megfogok csinálni mert azt nem nagyon vágom...és oda nekem is elfog kelleni a segitség
Igen megoldahtó a 2 nyelv!
Első körben a menügombokat irom át a szöveg csak a 2. dolog lesz...
Amit tudok fél óra alatt megcsinálok ha hazamegyek!
Sirandrish nem a felbontás miatt lesz az de az is közrejátszik hanem rosszul formáztam a képet és a videót!
meglesz az IP cim is! De bele a Wantedes képbe gondoltad?Esetleg további javaslatokat várok a weblappal kapcsolatban...
-
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a legnagyobb f@szság amit eddig csinálatk hogy fix csipa. Kurvára semmi köze nincs a valósághoz....

-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Na csak annyit szeretnék mondani hogy nem tudok beregelni az oldalra.. és ha ez egy cb-s clán, cb-s eredményeknek kell majd csak felkerülni a warok közé, valamint ha megoldható hogy 2 nyelven legyenek a gombok, és a szövegek. Tudom nem egyszerű, de menni fog az neked. Köszi előre is!!

-
kavicssli
addikt
válasz
gyerpi
üzenetére
úgy vettem észre, hogy inkább nyakra kell célozni csipával, hogy fejes legyen én meg úgy tudtam hogy egy kicsit a feje felé kell lőnni!
LEgalábbis ezt olvastam valami okos COD oldalon!Átlett nevezve a topic!
gyerpi! A blizzard oldalon neked hogy jeleniti meg a képet és a videókat? ...
ja és milyen felbontásba nyomod!? 
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát ja ez mondjuk az fps teszi ( mert amíg nem volt 100 fölötti az fps-em addig én is belehaltam 1 csipa lövésbe most már van, hogy túlélem, persze ha nem felső testre kapom) és a bug - úgy vettem észre, hogy inkább nyakra kell célozni csipával, hogy fejes legyen - tudom futó embert nehéz el is találni nem még a nyakát keresni
az ugrásos dolog (nem lehet ugorva lőni) nem tudom működik vagy sem mert engem nem egyszer beugorva lőttek le igaz nem volt időm megfigyelni, hogy már akkor is lőtt mikor a levegőbe volt vagy csak mikor már földet ér, az tény hogy én ugorva csak akkor tudtam lőni ha már csak földet értem -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na felraktam mostmár én is ezt a promod_final-t mostmár működik is elvileg. majd nézzétek meg plz és egy visszajelzért kérek. Köszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
gyerpi
üzenetére
jó ez mondjuk olyan hogy ha futás közbe oldalba lőlek egy ilyen csipával nem is futsz tovább fedezáket keresve

Me akkor vegye el a zoomot de haljon bele 1 lövésbe mindenki..valakit meglövök..eddig még elkaphattam a még egy lövéssel..most ha egybe nem hal bele már nemtudom lelőni..
a nagy fps növekedést én nem vettem észre mer fix 125ön vagyok...
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát mondjuk valóságban sem tudsz ilyen csipával zoomolni ha újra csőre töltesz csak utána

mondjuk nekem tetszett főleg az hogy az fps-em ezzel a géppel is 180 alá nem esett és sokszor volt 250 is úgy hogy a gyengébb configgal rendelkezők is jobban élvezhetik a játékot -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja és ment rePÜ! -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rádbizom hogy mi legyen a neve a topicnak de szerintem ez a PH már ideját vesztette
BlizZarD Clan és COD baráti társaság Topic 
Mellesleg akkor most ki(k) vannak a klánban? jöhet privibe is!
feltüntetném őket is a weblapon! -
kavicssli
addikt
ja és a topic nevét is átirhatnánk valami másra!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gold AK rulezz

Mellesleg jól hangzik ez a mod...a szeróra mikor rakod fel? ha egyáltalán felrakjuk...

Mellesleg te milyen felbontásba nézted a weblapot? (blizzard) mert most melózok és itt 1024*768ban elvan csúszva a főoldalon a WAnted os kép és a 2 videó is! De ha hazamegyek kijavitom mert tudom mi a baja ennek a szarnak!

-
Sirandrish
legenda
hát amin mi tegnap voltunk az nem egészen ilyen volt..ami nagyon szemetszurt az pl az hogy nincs hang indulásnál..tahát minden kör elején van ugye egy zene az nincs...a másik a csipa...nah a csipa egy kalap trágya lett...nem elég hogy nem mozog a célkereszt (bár lehet ez a másik modtol van) de minden egyes lövésnél leveszi a zoomot...mondjuk utánna automatikusan visszateszi de az a 1-2 sec bőven elég hogy az átfutók akármelyik pályán elérjék a védett helyet....a Spect bug tényleg nem jött elő...Bombalerakásnál a COD2-ből megszokott Plant hang van, és lehet a fegvyrekre skint rakni..tehát mehetsz Blue Tiger AK-val is akár...
Jah meg nincs Red Dot meg ilyesmi...van benne ujitás de nem mint a hasznára válik.. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hello.
Jaja tényleg jó kis warok voltak tegnap
.Kissé furcsa volt az a Promod
,de ha az fog elterjedni akkor azt kellene gyakorolni. -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
képet csináltál?
ja és 10001
ha ott lettem volna simán hozzuk! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. de megígértem akkor lesz és ha kellek megyek veletek CB -re és természetes, hogy adok lét a szeróba is ha kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tisztelet a kivételnek!