Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moretimer
aktív tag
válasz
BandiHUN #4498 üzenetére
Szóval mind1 mostmár,leírom.
A Vakegér volt közülünk a leggyengébb a tegnapi nap folyamán.
Talált jópárszor,ezt el is mondta,ezen nem is vitatkozunk.Viszont!
A fejesek számában kicsit nagyolást tapasztalok,nem lőtt ő annyit,
és nem olyan jól mint ahogy erről szó van.(Rookie sokkal nagyobbakat lőtt)
Nem vitázom,ezt is megbeszéltük.
A másik dolog,hogy pam modban nem elég 1-2,van olyankor hogy 3 lövés sem az emberkének,konfig nélkűl.
Úgy érzem,hogy a HC moddal kapcsolatban még tapasztalatra szorúlsz. -
BandiHUN
veterán
válasz
Moretimer #4495 üzenetére
pont az a baj a hc moddal,hogy elfedi azt,ha valaki sok "pontosat" lő,hisz igyis-úgyis belehalsz max 2 lövésbe...nem is az erő a kérdés itt,hanem hogy aki mod nélkül is halálosakat lő,az feltűnő.téged is zavarna,ha normálban valaki pl.80% eséllyel dob egy fejest neked,amint meglát.mindegy mivel,mindegy,honnan,akár falon át is.hc-n ezt annyira nem is veszed észre,mert ugyan mindegy,hol találnak el,tudod,hogy kampec.
-
Makaveli
senior tag
Valaki 4494???
Nem jöttök valamelyik szeróra?
-
Moretimer
aktív tag
Gyerpi:nincs gond...azért ahogy hallottam jött cukkolás a másik oldalról is.
PyroS;Köszönjük!........úgy legyen!
(legalább jót gémelünk akkor is.
)
Lorenzo:Az én megjelenésem garantált a szerótokon,de a többieket nem tudom garantálni sajnos.A srácok inkább a HC-t szeretik,én meg elvagyok mindenhol általában.
1 nagyon jó dolog a HC-ban,hogy a konfigot hamar észreveszed(1 lövés,1 ember)főleg,ha az illető nem hal bele,sokszor esetlegesen a második lövésbe sem.Én keresem a kapcsolatot a Kulturált,Fair Play klánokkal,és ezért is szeretném,
hogy összelökődjünk még jópárszor.Szóval én rajta vagyok a témán.RESPECT Uraim!
-
Makaveli
senior tag
Kiírja, hogy NEW a Create A Class mellett. De sehol nem találom, hogy mi az új. Semmi fegyver, semmi kiegészítés hozzá, semmi szín nem új. És nem is Perk. Nem találom, hogy mi lehet új. Azt meg lehet valahol nézni, hogy mit kaptam, ami új és nem találom meg?
-
BandiHUN
veterán
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4488 üzenetére
Most kátottak hogy kaja, majd utána.. Ugrok fel majd ts-re..
-
Napster01
tag
válasz
szabozeee #4486 üzenetére
ablak gomb + R / start menü -> futtatás, beírja h regedit, bjön a reg-kulcs kezelő, nyom 1 keresést erre a kifejezésre: "codkey" és megtalálja a cod4 kulcsát elvileg, azt egy jegyzettömbbe és utána ugyan ez csak visszamásolja, miután felrakta a gémet és mielőtt visszarakja a profilját, de talán egyszerűbb ha megnézi a dvd tokban a cetlit amire rá van írva
és ha mégis kell neki akkor google mindenki barátja, cod4 lvl55 kb. ezt beírja és megtalálja
-
szabozeee
aktív tag
Honnan lehet letölteni 55-ös szintet? Nem nekem kell, de valakinek újra kell raknia a wint-t és nincs meg a serialja, nem akarja lvl 1-ről kezdeni..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4484 üzenetére
Hi!
Üdv itthon..
Egy kis 1v1 vagy valami?? -
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #4472 üzenetére
Hali! Nem is volt ez hosszu
Még ha bringával mentél volna
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #4478 üzenetére
Mivel nem voltál, igy azért nem csináltunk...
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #4476 üzenetére
Volt, de többnyire csak vegyes válogatott warok voltak, olyan igazi -=PH!=- warra nem emlékszem...
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #4474 üzenetére
Jah este csinálhatnánk valamit.
Utálom az óra átállítást és a vasárnapi műszakot...!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #4472 üzenetére
Üdv itthon vándor!
Semmiről... -
Sirandrish
legenda
Szevasztoook!
visszatértem a hosszu vándorutamról
Miről maradtam le? -
Moretimer
aktív tag
Szeretném megköszönni a jó játékot a =NYEV=klán-nak az egész :HSC: nevében!
Reméljük,hogy találkozunk még a harcmezőn,a nézetek megváltozása után! -
Balinov
titán
Szevasztok srácok,este lesz valami játszódás? történetesen ma is ráérek....Csak ne Sabotage legyen.
-
Balinov
titán
sajna van bőven artifact a cod4 motorjába is...nézd csak meg,asszem feltettem a nyevclan site-ra azt a képet,amikor shipment ffa-n Övecs úgy murdelt meg,hogy a kocsi tetején,vízszintesen feküdt.Meg asszem volt vmi hason-ló PH-s war-on Crossfire-n.A-nál Boci egy késelésem után hasonló módon feküdt meghalva,csak ő a bombakupac tetején.Mondjuk való igaz Airborne-ban sokkal több ilyennel találkoztam,pedig azzal nagyságrenddel kevesebbet is játsztam.
-
booz
senior tag
hy képzeljétek feljött két idegen egy klánbol az ultra szerora azt modják nekem tegyem be a shipment és only kés legyen betölt a játék és mind a ketten csak rám mondom jolvan hát legyen csak sajnálom a két kis butát
[link]hát ez lett belölle -
booz
senior tag
nemakar valaki puffogtatni?
-
Makaveli
senior tag
válasz
cucmalajmc #4454 üzenetére
Én nem akarok klántag lenni (majd szeretnék), hanem hogy ki lehet-e írni név elé
athomi: Köszi a normális választ!
-
Makaveli
senior tag
Mostanában (délig) nem jöttök fel???
Ui.: Hogy lehet nevet változtatni? Ja és ha ilyenre akarom (-=NYEV=-Safi) Azt nem szabad? Mert még nem vagyok klános???
-
BandiHUN
veterán
ezt nézzétek meg,ez én lennék
-
BandiHUN
veterán
kell aimbot?
adj a szájuknak ;) régi bebukósok vannak szép számmal torrenteken,pb mentes szerón max az admin vág ki
igaz szerintem eredeti gémmel hülye,aki kockáztat...bár azt ki tudja,rögtön bannra kerül,akit a pb elkap?az lenne a normális,GUID global érte...mondjam azt,hogy ez nem csak a pb mentes szerókon van azért?ffa,tdm szerón nyomják ezerrel,ha pb-s,ha nem...én az egész táras csávókat jobban utálom.állsz mögötte,lövöd,semmi,alig akar megdegleni.de még arra se méltat,hogy megforduljon,ki a fene lövi 2 méterről a fejét
és téged meg persze eközben kiszúr valaki úgyis egy nagyobb szerón...
-
BandiHUN
veterán
egyébként az a 3fős team warra jött volna?pislogtam is,mert amikor indultam fel,6an voltak a szerón,3 a mieinkből,meg ez a team,már nem is emlékszem a nevükre,fura volt sztem nem magyar...sajnáltam a srácokatnagyon nem ment még nekik,ráadásul mi piszkok is voltunk,valljuk meg,mert sabotage ide vagy oda,vadásztunk,pedig 10perc alatt lement volna a menet.de állták a sarat,nem sértődtek be látványosan.gondolom csak hivva lettek,ha együtt jöttek
-
athomi
veterán
Ahogy elnézem elég sok pb nélküli szeró van. Fel ne menjetek rá, hemzseg a WH-s, aim-osoktól.
Felnéztem egy negyed órára, ami megy ezeken a szerevereken az szánalom.
-
athomi
veterán
Bejelentettem mapváltás előtt hogy mapváltás lesz. Sőt, még kérdeztem is szabad e nekem ilyet csinálnom.
-
gabx76
senior tag
Na, jól lelépett mindenki egy perc alatt. Pedig azt gondoltam, pénteken azért tovább tart...
-
mr.saint
tag
válasz
Makaveli #4433 üzenetére
Na ez már egy elég összetett kérdés! Sok dolog van ami fontos egy klánban!
Jól kell játszani (nem úgy mint én) és gyakran!
Meg kell ismerned és össze kell szoknod a leendő csapatoddal!
Egy jó csapat előtt egy csomó kihívás is van warok esetleg lanpartik és van egy csomó komoly verseny amire be lehet nevezni!
Tehát elég komoly dolgok is vannak!
Egy szónak is száz a vége sokat kell játszani! (És jól) -
Makaveli
senior tag
Hogy lehetek klántag???
-
Makaveli
senior tag
Ma én is fönn leszek NYEVEN, vagy PH szerveren, ha nem baj.
Ui.: Amúgy miért nevezik lámának a P90-esket???
-
BandiHUN
veterán
lehetne egyébként a nyev szerón is a cucc....van hely dögivel,és szerintem sebességre is jó...nomeg az oldalon is van eleve letöltések.el is kezdtem a patcheket felftp-zni,utána megy fel,amim még van....viszont amilyen okosságok,stb. vannak a cod4-el,telepitési,stb.leirások a mapokhoz,össze kéne szedni azokat is,felrakni.
-
BandiHUN
veterán
195.56.55.114:28961 én ide járok sabotage-ezni,csak az megy,és nem váltogatja senki,magyar,ajánlom....viszont nem nagyon van admin,és néha megesik,hogy ki-be lépkedés után felborul a létszám,vagy eleve váltogatnak csapatot emberkék,hogy jobban muzsikáljanak,mert eleve nincs kialakult közösség,de nem ez a jellemző.viszont ha épp ilyenbe futsz bele,ne csapjon be,10böl 5 körre tuti azt mondod,hogy eredménytől függetlenül nagyon jó volt...egyébként én is támogatom nagyon is a sabotage-t a szerón,asszem tegnap én is kértem,hogy legyen...viszont ahhoz tényleg kell min.8fő,met külömben sosincs vége...és én pl.nagyon tudom unni már az sd-t,ott a domination,capture the flag,ami szintén nagyon jó,mégis nehéz rávenni az embereket...
-
athomi
veterán
Vki dobjon már vagy 3-4 IP-t, ahol nincs semmilyen mod, SD megy és tört a szerver.
-
kerlac
őstag
köszi, megkaptam már.
-
kerlac
őstag
okés, no para.
ha lehet, naná, hogy legközelebb megyek TS-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest