Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4899 üzenetére
aha
-
gyerpi
aktív tag
más ezt 1 interjúban olvastam a callofduty.hu -n 1 lan partis rendezvényről írták
"Hallottam arról is, hogy az oXmoze valamint a H2K csapataiban játszó valamely játékosok szabálytalanságot követtek el, én valami config problémáról tudok, elmondanád, hogy mi történt pontosan? Mi a véleményed erről?
Nem torkollott verekedésbe az ügy, nem úgy mint a ETQW-soknálde röviden a lényeg az, hogy oXmoze egyik játékosának a configjába volt pár sor, amitől real-time írta a cod4 hogy, mely koordinátákról dobták a flesset / füstöt , illetve megjelent a gránátjelző is, hogy mely irányból jön a füst ( repeszgránátnál van csak, máshol nem ). Ő azzal védekezett, hogy ez nem hax, mivel nem dobta ki a PB. Ebből nem is lett balhé, majd úgy emlékszem, hogy TooSpot úgy döntött, játsszák le újra a meccset. Ezek után még pár embernél megtalálták ugyanezt a config haxot… melyet nem minősítenék…, főleg azért, mert később a H2k-nál is megtalálták ezt, mikor tisztába voltak vele, hogy pár órára még ők conflictoltak amiatt, hogy „ezmostakkormi”"
szóval szánalom -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4893 üzenetére
snajder haverodet szivesen megneznem azert
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4893 üzenetére
Brass 0-át kivetted?
Amúgy meg bármit gyik-al együtt bármit is átküldhettek, lehet van egy alap cfg vhol, oszt azt küldözgetitek.
Amúgy én elhiszem mindenkinek hogy alap cfg-s. -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4890 üzenetére
ocsem, az en confom olyan szuz, mint a ma szuletett pics@
barmikor barkinet atkuldom, ha nem hiszi -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4887 üzenetére
Majd meglátjuk este ki lesz, ki nem és megbeszéljük mi lesz.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4887 üzenetére
mint allat. csitercfg-sek nem kellenek
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4881 üzenetére
Ha más nem, akkor gyikot kihagyjuk a csapatból.
Amúgy csak a szája jár.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4877 üzenetére
minimum lovegtorony
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4873 üzenetére
Én este 8 után leszek, és ha kedves testvérem nem a netet fogja bűvölni a másik gépen, akkor tőlem nyomhatunk wart.
gyiku: Emlékezz rájuk jól, életed legnagyobb makkjaira kell is, ilyet többet nem fogsz lőni.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4873 üzenetére
nincs annyi penz a vilagon
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4872 üzenetére
hat en nem!
igaz, nem is vagyok sniperes
-
ent
őstag
csőváz skacok!
szombat este, legkésőbb vasárnap délelőtt már veletek vagyok. kényszerszünet, parketázás, gép szétkapva. kitartás. -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4861 üzenetére
mivan tata?szökünk tata?ratatata...
sztem is jó cucc,közelre ott a kp vagy a kés
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4861 üzenetére
nem szeretem a ratatatatata csuzlikat. puttyputty jobban bejon
oda mar kell skill is
tunkolni minden lama tud. es nem csak a p90 a tunkcsuzli
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4859 üzenetére
nem, inkabb puttyputty. ha kozel van az ellen, akkor tud puttyputtyputty is lenni
-
yako
tag
én meg akarok tanulni bánni az m14el, igen hatásos lehet, bár a hátránya is van tuti.
egyszer-kétszer volt már hozzá szerencsém, de a játékmenetben még nem tartok ott, hogy választhassam.
kicsit messzebbről kéne fedezni a társakat - én nem vagyok egy lerohanós fajta -, persze waron kevésbé hasznos. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4847 üzenetére
egy méterről sem egyszerű sokszor fejest osztani, az 1. lövés nem adja be a fejest csak a 2.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4847 üzenetére
helyesbitek: 2 talalat tok kozelrol hangpityuval = kill
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4845 üzenetére
demokat visszanezve, m4el 2 loves utan meghaltal. az 1 dolog, hogy mikor dolsz el, azert meg kapsz rendesen
m14et is birom nagyoncsak kb senki nem tud vele loni
ovecs neha felveszi, ha elejtem, aztan tsen szentsegel
-
gyiku
nagyúr
amugy minden fps jatekra igaz sztem, ha megtanulsz 1lovetuvel normalisan loni, (kvakkban rail, mohaa+cod rifle, ut-ben az a kek ize) akkor utana sokkal pontosabban tunkolsz is
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4841 üzenetére
a jó öreg garand!
-
Sirandrish
legenda
ez az igazi
-
gyiku
nagyúr
dá szép puszka...
nagyban
-
gyerpi
aktív tag
ja mondjuk nem azért írtam, hogy most pam mod-al toljuk
mert azt nem mindenki szereti és az a jó ha minél többen vannak a szerón
ez személyes vélemény volt és észrevétel Hunor-ral és Ovecs-el diskuráltunk róla a minap ts-en, Hunor is mondta, hogy kiszedte a extreme condition-t mert nagyon rá volt szokva és war-on észre vette hogy hiányzott, Ovecs pedig elég sok perket használ neki pedig egészében hiányzik
Gyik-nak igaza van ha lelövöd mind1 milyen perkje van
Ezzel azt akarom mondani, hogy csodálkozom mikor akármilyen mapon war-on hamarább oda ér a plant-hoz mint én /kevés fps-em van és kompenzáltam én is az extrem codition-al/ csak ez war-on nincs és lassú vagyokfőleg ha ak-val rohanok vagy csipával
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4823 üzenetére
Az okés,hogy mi csak azt használjuk de aki ellen játszunk Pub-on az meg használ mindent.De végülis nekem mindegy.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4815 üzenetére
akkor passz, pedig ottvan sztem
-
gyerpi
aktív tag
más, nem tudom ki, hogy van vele, de mostanában el kezdtem perkek nélkül tolni /Hunorral minap tárgyalgattunk TS-en erről és azóta és Ovecs is panaszkodott mennyire megszokta a kis perkjeit war-on pedig nem megy neki/ mert az ember nagyon könnyen hozzá tud szokni waron pedig les mint a moziban ha nem úgy megy ahogy kéne - ebben nagy szerepe van a perkeknek már csak a csipáról veszek példát - claymore, stoppin power/ ez van waron is/ és iron lungs - mondjuk a cly-t eleinte használtam de mondjuk jó volt tudni, hogy valami védte a seggem és jobban ment a kemp, de az igazi nagy segítség az iron lungs volt, dupla annyi ideig vissza tudtam tartani a levegőt ami nagy segítség volt főleg ha átfutókat lőttem ezerrel waron pedig idegeskedtem mikor lelőttek mert a fegyó járt össze vissza a kezemben mert nem tudtam már tovább vissza tartani a szuszt úgy hogy szépen kiszedtem mindent és war-os perkekkel tolom csak
több példát is lehetne még mondani ami nagy segítség a játékban dead silence, double tap, juggemaut hogy már a owerkill, martyrdoom, last stand vagy a frag x3 ne is beszéljek mert ezek a legalattomosabb perkek /a gl-t azért nem említem mert általában minden szeróról ki van tiltva/
ezeket nem azért írom mert zavarnak ha valaki használja ellenem pubon semmi bajom vele csak megpróbálok ezek nélkül játszani mert észre vettem hogy nagyon sokat esik vissza a teljesítményem ha perkek nélkül játszom és élesben megy a játék
persze a 3. perket nem tudom kivenni pubon úgy hogy a legártalmatlanabb perket próbálom választani ez sztem az evaesdrop ahogy szokták mondani ártani nem árt, de nem is használ -
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4807 üzenetére
msnedben nezd meg eszkozok/beallitasoknal, hogy milyen path van beallitva, hova mentse. na, ott lesz az osszes, ha be van pipalva.
-
Sirandrish
legenda
köszike de valaki megtudná pontosan nézni mert a doc and settingsben még annyi minden van hogy ihaj...
Pliiz -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4804 üzenetére
documents and settings-ben "Naplózott beszélgetések" mappába.Kikapcsolni sima live ban talán,live Plus-ban tuti ki lehet a naplózást
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #4804 üzenetére
kikapcsolni vhol a beállításoknál lehet, és a doc. and settingsben menti el őket vmi beszélgetések vagy hasonló mappába, a beérkezett fájlok környékén.
-
Sirandrish
legenda
köszike...este nem lesz valami WAR?
Esetleg beugranék hozzátok ha nem baj
Vagy hát nemtudom..a saját timemről sokat nemtudok mostanság...itt se ír szinte soha egyik tag se...jah tényleg..egy nem ide illő kérdés...hova menti az msn a beszélgetéseket? illetve hol lehet kikapcsolni hogy ne mentse?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4797 üzenetére
Neked is jó reggelt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest