Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pittbul
csendes tag
Szevasztok
Nemtudom ki tudna segiteni, teljesen kezdőként szeretnék beüzemelni 1 CoD4 game szervert a baráti brancsnak és fogalmam sincs mit hogyan kell csinálni?
Ha valaki adna némi infot megköszönném. -
Sirandrish
legenda
Nah haller!!!
Mint azt észrevették a Klántagopk neveket cserélgettem...
Az oka a következő...eléggé meguntam hogy WARon sokan sokszor (direkt nem mondok neveket tudja az mindenki hogy kire/kikre gondolok) nem a csapatszellem hevében indulnak neki a WARnak hanem a Fragvadászat vezeti őket.Ma Kisa , Kiflee és Saint is halhatta hogy Ricsi szerint sem egy jó megoldás...ha már rám nem hallgattok akkor lkegalább egy olyan emberre halgassatok akire felnéztek..én aláirom hogy gyenge csapatok ellen bejön ez a leigázás de erősebb csapat ellen csak annyit érünk el ezzel hogy annyival kevesebben maradunk az első 10 sec után mert egy értelmesebb Tim max 2szer szop be egy ilyet.
Szóval a lényeg...
Szeretném megkérni a PH-s csapatot arra hogy legalább WARon ne a Fragre menjetek...ne az vezéreljen titeket hogy nem az élen vagytok hanem a fennt lévő szám..Ha ez nem következik be akkor önként kilépek...nincs ezzel semmi gond de lassan szeretnék egy olyan csapathoz tarrtozni aki komolyan veszi a WARokat...ha a PH erre alkalmatlan (ez csak rajtatok áll) akkor keresek mást....
Ezt az üzit minden PH-s PÜ-ben is megkapja ha esetleg nem olvasná most a forumot...
-
mr.saint
tag
válasz
Boci_83 #4982 üzenetére
Nem nem mondhatni hogy olyan szar lenne még egyelőre! De a tegnapi cseh szerver ritka bunkó népek voltak! Majden bant akart adni az egyik hüle gyerek! Röhejesek voltak komolyan mondom.
Kicsit jobban ment és vezettem erre a saját csapat társam lelő mondom véletlen de nem nem az volt meg az azkövető másik kettő sem! Szóltam neki hogy tudja kivel szórakozzon erre visszaír nekem csehül! Na akkor küldtem el a picsába erre közli magyarul hogy adni fog egy bant
Hát én meg mondtam neki a...-nak és ott hagytam őket!
De ez volt eddig a legdurvább esetem amúgy normális origi szerokra járok.
-
athomi
veterán
Betettem bind-be a pályákat, így nem kell sem miniadmin, sem konzolban való irosgatás a pályaváltásokhoz.
Ha vkit érdekel és nem tudja:
/bind F1 rcon map mp_showdown
Ekkor az F1 gomb lenyomásával [természetesen rconba való bejelentkezés után ( /rcon login "rconpass" )] showdown-t töltjük be. Ennek mintájára lehet a többi mapot is bindelésre állítani. -
gyiku
nagyúr
nyevesek, ma lesz vmi? 8ig kb raerek
-
BandiHUN
veterán
szerintem nem kell feladni.hanem azért összegyüjteni egy közösséget a klánon kivül,akikkel tudtok játszani,és akik szoktak is játszani sűrűn....tulajdonképp most is ez a helyzet nálunk is,akkor van jó parti,ha nyevesek+phsok játszanak,+pár visszajáró vendég.no,az ilyen körökért éri meg,meg az 1v1,2v2,3v3 meccsekért,mint ami pl.tegnap is volt a pamon hagyott szerón nálunk.nem mondom,hogy mindig jó persze,mert nem mindig megy mindenkinek ugyanúgy,de még mindig sokkal szivesebben játszok a mi szerónkon vagy a ph-n.mint a legtöbb idegen helyen.szerintem igenis még most is meg lehet oldani,hogy nagyjából mindenki számára jó partik legyenek.csak persze ehhez kell az is,hogy lehetőleg a klánból azért mindenki játszogasson,ne csak warra tünjön elő.sajnálom a ph-s srácokat mostanában,mert náluk sajna nagyon warorientált lett a helzet
szerencsére nálunk működik ez a 8felé összeröffenős téma,egyelőre,remélem sokáig.
a mi csapatunkkal én full elégedett vagyok.(leszámitva,hogy ritkán használják a honlapot
)
-
CséZé
őstag
Na igen ezzel a bindes csalással az a baj, h teljesen észrevehetetlen és ezen múlik az egész war, mivel ha úgy áll a helyzet h "hú ezt a menetet le kéne hoztunk" akkor bizto használni is fogja, és leeht cask abban a menetben amelyik a győzelmen múlik. Na ilyenkor ki vegye ki, h csaltak vagy csak makkja volt?! Ezt nem értem miért nem lehet tisztességesen játszani. A 10-en egynehány éveseket meg meg kell értenünk sajnos, ugyanis nem érik fel ésszel h mi is az ha valaki csal és elrontja a másik játékát.
Nekünk is volt olyan warunk h csak azért nyert az ellenfél mert egyszerően semmibe nem haltak. Mi meg 1-2 golyótól, ők fél tár mp44 semmi. 1 rifletől szinte sose. De az ilyen cuccokat általában mindig azok használták/használják akik amúgy is jók. Tehát az ilyen nagyon kis csalásnak tűnő dolgok el tudják dönteni az egész war sorsát. Volt már oylan warunk is, akik mozgásra nagyon noob-nak tűntek (azok is voltak) de mindig tudták hol vagyunk. Az ilyen dolgok nagyon el tudják venni az embertől az önbizalmat és kedvet a játéktól. (A mi klánunk 1.5 éves ami elég ritka vélemányem szerint, és most telt be a pohár. Szerverünket sem fogjuk tovább bérelni. Elvették a kedvünket az ilyen "gamerek"
)
-
Boci_83
őstag
válasz
BandiHUN #4981 üzenetére
Nem teljesen igy van, mert ha egy szeróról a pb bannol, akkor névváltással sem tudsz visszamenni. Egyébként akik eredeti játékkal rendelkeznek is hozzászólhatnának a témához hogy az origi szervereken is szar a helyzet...?
Más: Tegnap sikeresen betörölköztünk, olyan szar a belem hogy hihetetlen, de megmaradtok úgy tűnik. Tegnap este fogadáson nyeretem ismét egy 0,7l-es Jagert..!
-
BandiHUN
veterán
sok ember sz...ik bele,mit hogy ér el,mert nem is a játék maga a fontos neki,hanem az eredmény,hogy verhesse a nyálát.az ilyenek járnak a pubokon végig mindenféle álneveken gyakorolni a genyózást,és bárcsak pro lenne,és nem valami trükkel csinálná,bár azt se érteném meg,mert akkor meg nem etikus dolog.nagyon elment már ez a játék végletes irányba,nov-dec a ph szerón még olyan jókat lehetett vadidegenekkel is játszani,sd-zni,de máshol is jobb volt a helyzet.de most?nincs egy normális szeró,ha a épp a többiek nincsenek fent,max ffa-zni szoktam mostanában,legalább alakulnak a fegyók...már a sabotage is kezd eldurvulni.10ből 2 ember bombázik,a többi esetleg besegit,ha nagyon fekszik neki a map,és nyomni akarja a magán ffa-ját,és épp defuse kellene...a rohadt pb-t is fejleszteni kéne,vagy legalábbis megoldani,hogy érjen valamit,nem értem,miért nem képes kiszűrni az olyan dolgokat,amit killcamon simán lát az ember.jelenleg annyi"haszna",hogy az első bétás minden sarkon hozzáférhető aimbotot,wh-t,kiszedi esetleg,de aki olyat használ,az aztán tényleg lúzer.jelenleg többet szop az ember a pb frissitésekkel,ilyen olyan hibaüzikkel,amik a lehető legváratlanabbul jönnek elő frissen tartrás esetén is,mint amennyi hasznát érzi...nem tudom,miért nem lehet online profil rendszert kitalálni,hogy legalább aki csal,repüljön a keye,multi mentése végleg,SEMELYIK PB-s szeró ne engedje be.de elvileg tudtommal tiltást csak arra a szeróra kap az illető,ahol megfogják cheattel.és ott is elég nevet váltani,hogy újra bemehessen...
-
válasz
Sirandrish #4977 üzenetére
tegnap olyan serveren játszottunk magyarok ellen, hogy a csippának nem mozgott egy dekát sem a célkereszt alap állapotban. Nem is kellett shiftet nyomni. Gyereknek a mini-ak 1 golyóra ölt. Backloton pl a pálya másk feléről 1 golyot eleresztett és neked annyi
Többet se megyek más serverére warozni.
-
Sirandrish
legenda
huu mi hány ilyennel taliztunk már..legalábbis én.,..a saját mapjukon döntetlen max 11:9 a mi mapunkon meg megmozdulni alig tudunk és ilyen 14:6ra vernek meg hasonlók....
Vagy mikor az első 3 kört lehozzuk 2 perc alatt aztán meg az ellenfelet se birjuk lelőni...tegnap pont ilyen volt a Backloton azthiszem...5:5ig ment az első "félidő" vagyis annyi lett az eredmény..térfécsere után meg hozzájuk se tudtunk érni...80%ban max 2 embert szedtünk le a többi szarrá lőtt...akárhova bujtál kiszedtek...falon keresztül is akár meg ilyenek....
Ezek nagyon furcsa dolgok...
-
gyerpi
aktív tag
én is erről neszélek szóval nekem mindig az a furcsa, hogy játdzunk 1 szoros első meccset az ellenf-el az ő mapjukon mondjuk egy 7.13 félidőt
erre a mi mapunkon az első 5 kört 0:5-re hozzák és már csak 3 kell a győzelemhez azt már pedig jácva össze hozzák
án nem azt állitom hogy mindenki csal sőt csak ...........csak fenn áll az a tényező amit irtál az egyén mert általában 1 ember dönti el az ilyen meccseket és igen elég ha 1 ember csal -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #4968 üzenetére
A több,stabilabb fps-ért,minden zavaró effekt hiányában a jobb áttekinthetőségért.
Inkább játszanak hulladék grafikával,hogy ebből is előnyt kovácsoljanak.
Mert nekik az a fontos,hogy elmondhassák jobbak.Mi pedig noobok vagyunk ha lelőjjük őket.
Ezt meg is tették,úgylátszik vannak akiknek erre áll föl. -
ent
őstag
Olvasgattam visszafelé erről a ki csal ki nem csal dologban. Egyet azért mindenki nagy ívben elfelejt. Rengeteg tapasztalat volt a régebbi codos élményeim között, hogy voltak olyan (és nem 1-2) klánok, akik tisztességesen próbáltak játszani, eredményeket elérni. Viszont, volt a klánon belül 1 ember, aki nem igazán eme szellemben versengett. Ezeket az embereket azon klánok kívülre tessékelték.
Ezen csalásokat, legyen az cfg, legyen az segédprogram, nagyon profi módon el lehet sajátítani, úgy, hogy szinte nem lehet észre venni. Főleg ugye a cfg és társai dolgokat. De mondjuk egy aimos program érzékenység csökkentése vagy esetleges bindre tevése segítségével soha nem fogjuk kiszűrni ezen emberek "tevékenykedését".
Szóval, a csalásnak - legyen az klánon belül vagy egyének esetén - kb 95% láthatatlan marad. Ez ellen pb se tud mit tenni.
Visszatérve a klánon belüli csalásokra: konkrét példa, utána lehet járni esetleg ha vki ismeri, akkor meg nem mondok újat: sokat játszottunk a cod1 klánok közül (szinte testvérklánunk volt) a wermacht klánnal. 1-2 évig minden hónapban, mindig elagyabugyáltak, de nem bántuk, tényleg segít ha ilyen klánokkal is játszik az ember (élmény vagy tapasztalatszerzés? ebbe ne menjünk bele). 2 évig egy srác benne volt a klánjukban, majd hirtelen eltüntek a cb ről illetve a cod.hu oldalról. Kérdeztem utána leaderüket, jól ismertem már msnen keresztül, hogy mi a stájsz. Elmondta, hogy volt a klánjukon belül egy ember akit elkaptak (és nem egy waron, hanem több egymást követőn) szimpla wh és aim program használata közben (külföldi szerver). A teljesítménye mindig a legjobb volt közülük, se nem jobb se nem rosszabb volt 2 évig, tehát feltételezhető, hogy mindig használta... Hozzáteszem mindenkinek mindig furcsa volt a srác. A leader elmondta, hogy soha nem feltételezte volna a srácról, és a beszélgetésük során kiderült, mindig is segítette vmivel tehetségét "fejleszteni".
Ez a legnehezebb egyébként, ha összességében a klán makulátlannak látszik de nem az vmely egyén badarsága miatt. Nehéz bebizonyítani: ezen segédprogramok beállításai között nem csak az érzékenységet de egyéb beállításokat használva (szakaszos bekapcsolás, stb.) képtelenség belőni ki is használja. Ha például a wh-t használót kidobja Andrish gránáttal, az ugyanúgy tud segíteni a többieknek, hogy azok észre sem veszik, hogy ő honnan tudja... Nem szükséges folyamatosan használni ezeket, elég ha az első 10 körben használja, megpecsételődik a folytatás.
Szóval srácok egy marad, ha vmelyik KLÁN (és innentől kezdve az egyén lényegtelen) büdös, azzal többet nem szabad foglalkozni. Hiszen mi se és ők se tudják bármely helyet képviselni.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #4968 üzenetére
en 800x600 ben tolom mediumban. miden min. elhuzodik reform, parkettas virusos beteg....
-
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #4966 üzenetére
Mai napon kicsit warozgattunk végre,első alkalom hogy rendesen leültünk játszani.
Vegyes eredmények voltak,az első asszem 3 delikvens csapat kis idő után lelépett,volt aki egyből,vagy pár kör után.
De akadt akivel frankót játszottunk,szó nélkül végigjátszották a két pályát.Igaz nem annyira fölényesen de megvertük őket
Viszont legutolsó ellenfeleink azthiszem hollandok voltak,csúnyán elbántak velünk.
Elismerem,jó taktikájuk volt a saját mapjukon,jól kommunikáltak.Adták egymásnak az infot,ez meg is látszott a játékon.
Tőlük ki is kaptunk.A mi mapunkon azért kitettünk magunkért,kapták az ívet.Egy dolog nem stimmelt velük,nehezen haltak nagyon vagy szinte egy golyóval meg is öltek.
A pb shot-okat böngészve vettem észre a hogy a srácok eszméletlen alacsony grafikával játszottak valami törpefelbontásban,Deejay cimbora célkeresztjében elfért volna a srác teljes hud-ja,teljesen mosott,butított volt minden náluk.
A "pro-k" így játszanak?Nem hiszem hogy érdekes lövéseiket ennek köszönhetjük,max jobban kiszúrnak minket.De hát ha ez az ára,akkor játszon gameboy minőségben a siker érdekében.
Ezt azért írtam le hogy tegyünk különbséget játékos és játékos között.
Van aki minden eszközt szentesít a siker érdekében,őket én csak pöcsméricskélő sd-s kis buziknak hívom.Náluk nem számít a fairplay,egyenlő esélyek,stb.Ő akar jobb lenni.
Ezek szeretnek "alázni".
Mi csak játszunk legjobb tudásunk szerint és legtöbbször sikert érünk el.Személyszerint engem nem érdekel hogy kiket mennyire vertünk el vagy kaptunk ki,csak jót játszunk.Egyenlő esélyekkel,itt nem a képességekre gondolok.
Mi nem "alázni" járunk serverekre,maximum ha megsértenek.Akkor viszont kösse fel a gatyót aki indok nélkül tette ezt. -
Sirandrish
legenda
nah ugye..gondolom menyét nem kevéssel volt jobb Lorenzoéknál ha ilyet irnak hogy elrontja a szorakozást...nekem tényleg mindegy csak nem értem hogy mi a jo neki abba hogy folyamatosan alázza a gyengébekket mikor saját belátása szerit is ugy lehet fejlődni ha erősebb az ellen...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4964 üzenetére
Így van. Voltam olyan waron ahol a sárba tiportak. Nyilván nem élvezem és még csak fejlődni sem lehet tőle. Fejlődni akkor lehet, ha csak kicsit erősebb az ellen. Viszont ha látom, hogy az ellen baromi gyenge, akkor le szoktam lépni a szerórol, mert az sem játék.
-
Sirandrish
legenda
nah jó de ha már ilyeneket mondanak hogy elrontod más szórakozását akkor gondolom nem 3/5ös statokkal futkározol..és ha ilyen 20/3as meg hasonlók akkor gondolom te is látod hogy nem egy súlycsoport a téma...nem baszogatásból mondom de ha ellenem is jön valaki akit pl 30bol 2szer ha lelövök vagyis le tudok lőni akkor persze nem csiterezem le de nekem is elmegy a kedvem az egész gametől...
És szerintem ha ti is játszanátok PUBon egy olyan "összeverődött" csapat ellen amiből mindenkit letudtok lőni de van egy olyan aki 25/2es stattal feszit plussz 1 a 4hez meccseket hoz le 5bol 4szer akkor szerintem te se vidáman fogod folytatni...
Nekem tök8 én szeretem az erős elleneket de amikor megmozdulni se tudok akkor az engem is irritál..és szerintem mindenkit, akárhogy tőle lehetne tanulni...
-
Boci_83
őstag
Na uraim, azt hiszem én ma este nem leszek, kollégámal és barátommal kaptunk fejenként 1-1 0,7l-es Jager-t, ezt ma el elpusztitjuk..!
Holnap annak függvényében leszek hogy sikerül a mai este!?
Az x-team kiállna egy war erejéig a -=PH!=- klánnal, valaki vegye fel a kapcsolatot velük!
Üdv! -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #4958 üzenetére
nem én mondtam magunkra hogy túl prók vagyunk
-
kopf
csendes tag
válasz
BandiHUN #4953 üzenetére
Na azért ne reagáld túl a dolgokat légyszives!
Általánoságokról beszéltem,nem várhatsz el csapatmunkát gyakorlatilag idegenektől.
Mindenki a saját közösségén belül marad kommunikáció és összetartás terén,nem vagytok ti sem kivételek.De ez nem is gond szerintem.
A lényeg nem változik,le kell lőni a másikat.
Azért szeretek hozzátok járni mert ti legalább nem hasonultok a többi sd-s kis nyavajáshoz,nálatok legtöbbször rend van rakva a nem kívánatos személyek között.
Illetve van normális pb!
De had jegyezzem meg,hogy akkor fejlődik az ember ha erősebb ellenfelek ellen játszik.
Ezt átéltem én is.
Legvégül,nem akarom senki szórakozását tönkretenni. -
athomi
veterán
Nem nagyon fogok menni többet pubolni. Elegem lett a perk-ekből.
Warra hívjatok, megyek szívesen, ennyi. -
BandiHUN
veterán
hát elég kár,hogy igy gondolod,és az is baj,hogy kellően prók vagytok,hogy gátoljátok a más szórakozását emiatt,lásd tegnap."piszkosan" játszotok,nem mutattok csapatmunkát idegenekkel...köszönöm,részemről nem kivánlak látni titeket a szerónkon.nem vagyunk egy súlycsoportban veletek amúgysem,kéretik nem tönkretenni a MI szórakozásunkat.thx.
-
BandiHUN
veterán
az se jó...szerintem a dead silence,uav jammer,bandolier,bomb squad maradhatna...talán esetleg a sonic boom,de igyis van elég baj a granyókkal...én a warba is beraknám a dead silence-t és a bomb squadot is,mellé a claymore-t és a c4-et is.biztos segitene taktikusabbá tenni a játékot.
-
kopf
csendes tag
Az sd játékmódnak két célja van,lerakni a bombát és mindent elkövetni hogy fel is robbanjon,illetve ezt megakadályozni..Vagy kiírtani mindenkit az ellenfél csapatából.
Melyik könnyebb?Az ugribugri játékra kitérve,nincs olyan beállítás amitől nagyot ugrasz!
Megfelelő mozgástechnika van,ne feledjétek ez még mindíg egy kvék.
Nincs olyan hogy nekem több fps-em van,ezért akár másodpercekkel is előbb érek oda valahova!
Vannak fix értékek,mikor a játékos sebessége és ugrás magassága nagyobb a más értékekkel rendelkezőktől.Ezek a fix 125 és a fix 333.Ez olyan kis mértékben befolyásol,hogy maximum egy jump-nál lehet szerepe.
Ebben a játékban gyakorlatilag mindegy mennyi fps-ed van 60 fölött.Mert ugyanúgy működik,ugyanúgy random fos az egész.
Nincs az mint az elődöknél,hogy például kevésbé szór a fegyver,nem mozdul ki annyira,stb.Itt amúgy sem ütnek a fegyverek normálisan.A taktikának public-on azért nem sok értelme,mert mindíg van idegen akire nem számíthatsz,aki ott van ahol nem kéne és aki sz@rik rád
.Ebből kifolyólag le kell csak lőni az ellent és kész is van
.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #4948 üzenetére
hi
kesek 1 napot. ha vissza jovok, reformalok.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4946 üzenetére
Na jó, de Lorenzo publikon szeretne taktikát látni.
Nyilván nem lesz taktika, ott mindenki magának taktikázik.
A többire meg nem reagálok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4941 üzenetére
Lorenzo hsz-ére válaszolok de MINDENKINEK AJÁNLOM elolvasni!!!!
Legalábbis azoknak akik WARoznak!ezzel tökéletesen egyetértek..mármint az SD-ről...ezért nemis WARozok mostanában annyit mert semmi értelme...5v5ben is azt veszem észre sokszor hogy plantelek és simán mögémjönnek és lekéselnek vagy benéz egy ablakon és gond nélkül lelő aztán mikor názem a többieket sehol senki még a közelembe se...az hogy egy ember másfele megy az egy dolog de az hogy 15 sec mulva már az ellenség kezdőjén van az tulzás..nem szeretem...szurja a szemem hogy egyszerüen nem képesek sokan felfogni hogy mi is az az SD...mert ha még PUBon csinálják megértem de WAR-on???
Másik idegesitő mikor mi védünk...vagyunk 4en 1 ellen a táska egy halál jól kempelhető helyen...és mit csinál a 4 emberből minimum ketten? hát elmennek levadászni azt az egy szerencsétlen ahelyett hogy leülne a seggére 30secig...és persze leszedik őket mert szarrá kempeli az agyát az illető...
Nah mindegy...én nem fogok így warozni...ha ilyet tapasztaléok akkor lelépek...nem a csapat ellen szól vagy nemis egy ember ellen de ha már WARozunk (mégha jóval gyengébb csapat ellen is) akkor szeretném ha nem a fragvadász hajlam irányitaná az embert hanem a csapatszellem és azt csinálná ami a csapatnak jó.
Meg azt is unom mikor gyengébbek ellen játszunk hogy lerohanja őket mindenki mert hogy fél kézzel is gyaláznánk őket...és akkor mivan? legalább lehetne gyakorolni a "Taktikát" ami egyébként nincsen mert ugye mire elszálnak a granyok már az ellen kezdőjét ostromolják sokan..
-
BandiHUN
veterán
modokban minden tiltható....még a rögzitett géppuskák is kivehetők.menj sd szeróra,ott nem adja be azért olyan sűrűn ezeket...
egyébként teljesen irreális,hogy miért a jó játékosnak kell pont segiteni?ráadásul a helis,airstrike-s killekből összejöhet a következő airstrike/heli,tehát tulképp egy jó helyen letáborozó emberke egy nagyobb ffa szerveren nagyot kaszálhat...a cod3-ban meg volt oldva szépen,aki snipert választott,annak szépen lassan töltődött,nem befolyásolta semmi az airstrike-t.még az se számitott,hányat lőttél,haltál,adott idő alatt jött be a dolog.jaés volt a cod3-ban doki.nem tudom,miért nem lehetett meghagyni,amikor hatalmasat dobna mondjuk pl.egy sd meccsen,és használtuk is sokat x360on,egy jó doki simán el tudja dönteni a meccs sorsát.azt már meg se emlitem,miért nem lehet granyót találni/hullától elvenni,vagy akár claymore-t,flash-t,amit nem használt el az ellen...nesze neked reality.ha az ember a felszin alá néz,egy hót primitiv 5éves játék bújik meg a szép külső alatt sajnos.de ez van,ha nincs konkurencia,nem kell megerőltetni magukat a fejlesztőknek...
-
CséZé
őstag
Újra elkezdtem cod4-ezni
De annyira kiborít ez a folytonos heli+airstrike h az valami hihetetlen, nincs 1 oylan perc h le lenne egyik. halálaim számának felét simán ki teszi ez a két funkcióMiért nem lehett megcsinálni h ne legyen iyeln, vagy legalább valamelyik patch tartalmazná ezeknek a tiltását
-
BandiHUN
veterán
válasz
Makaveli #4940 üzenetére
két pont között,pl közted és a szerver közötti adatforgalom késleltetése.minél kisebb,annál jobb,pl.játék közben annál hamarabb látod meg pl.azt aki jön szembe.magas,2-300as pingnél például simán lelőhetnek,mert te egyszerűen későn reagálsz,és ráadásul ha meg is látod az ellent,már mire kimegy az infó,hogy lőttél,a szerver szerint már kampec is van neked,ilyenkor jön az,hogy valakivel összefutsz,mindketten lőni kezdtek,elfekszel,és a killcam alapján meg sem húztad a ravaszt...
-
BandiHUN
veterán
ennyi erővel akkor is ha 3 fragx3-as ember van,akkor is...mire kivárod a granyókat,már leshetsz,mert addigra berendeződött a kemp,vagy már valaki rakja is le a táskát.ennél rosszabb,ha robbansz,frusztrálóbb,ha te maradsz is,de mondjuk 3csapattársadnak már annyi...mostanában ritka a jó meccs.ráadásul mostmár nem is sd az sd,mert mindenki nyomul,rushol,kell a frag,nem számit,hogy csapatjáték,nem számit,hogy a bomba lenne a lényeg...erre tipikus példák az xteamosok.jól játszanak,de ha veled vannak,le sem tudod rakni a bombát,mert kiirtanak mindenkit,ha védekezés van,akkor meg akár a kezdőn is elcsipnek semmiperc alatt,tök mindegy,hogy a plant a közelben sincs.szerintem sokan nem érzik igazán át a játékmódok közötti külömbségeket,ez jobban bosszant,minthogy valaki lelő/egy jól lerakott claymore miatt van kampec.jaés gondolom csak nekem okoz gondot az 5métereset ugrálók lelövése,mindenkinek csipőből megy a 2méter magasan a sarokról megjelenő teljesen reálisan közlekedő emberek leszedése 2golyóval...undoritó dolognak tartom a beállitásokkal,hardverrel,configgal csinált előnyt....
-
Makaveli
senior tag
Ping az mit jelent?
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4937 üzenetére
Az ugrálós bakkecske rajtad áll hogy lelövöd e, de a kempelős, magát claymore-al bebiztosító csipás ellen elég idegesítő játszani. Nem tudsz hozzá felmenni a claymore miatt. Nem is arról van szó hogy felrobbansz, hanem mindenképp szét kell lőnöd a claymore-t, abból meg tudja hogy jönnek fel és rákészül.
Képzeld el mi van akkor mikor egy csapatba 3 ilyen csipás is van.Élvezhetetlen lesz a játék...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Napster01 #4936 üzenetére
193.47.83.217:28931 itt gyűjtsed....no,itt hamar meglesz minden.pl.2óra alatt lett arany shotim úgy,hogy volt 10alatti headshotom mindkettőnél.én itt tunningolok mindent,sd-ben a büdös életbe se lenne meg annyi headshot.ja,meg mostmár majdnem 21000 killem van,szóval lehet haladni
-
athomi
veterán
Hogy őszinte legyek nagyon elegem van ezekből a perk-ekből. most utoljára a claymore-al lettem torkig. Sajna a csipások így is elég sokat kempelnek, az pedig már csak hab a tortán, hogy claymore-okkal körbepakolják magukat.
Ugye Napster? -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4932 üzenetére
én fél 7 óta vagyok, eddig senki nem szólt hogy menjek játszani, pedig mennék bárkivel/bárkikkel szívesen
Amúgy fentebb írták kiflee-ék hogy 9-től lesznek -
Sirandrish
legenda
vááá..hova lehet ilyenkor menni egy jo kis harcra..a PH-sok sehol sincsenek
-
booz
senior tag
jelentem megéleztem a késem lehet jönni közelharcra
este 20,45töl vagyok remélem
kiflee szép a mocid -
gyiku
nagyúr
na, mingya hazahuzok, kosse fel mindenki a textiliat, ki vagyok ehezve egy kis verengzesre, nagyot kaptok mind
-
Boci_83
őstag
-
Napster01
tag
válasz
Boci_83 #4914 üzenetére
főnök, én 8-kor F1-ezek, utána simán SZÁMOLHATTOK velem is, kb. 9, majd ha rámszóltok 9 körül akkor modnom mi a helyzet, csak 8 után ne nagyon jöjjetek hozzám be mert olyankor nem tudok figyelni és ha nyugodt leszek akkor elfelejtem amit mondotok, ha ingerült leszek akkor max még jobban szidom a játékot meg mondom h f1 van vazze, és szintén elfelejtem amit mondotok, szal 9-től ajánlott a dolog
- de akár 8 előtt is mehetünk, mondjuk 6-7 között elkezdjük akkor nekem az tökéletes
-
kopf
csendes tag
Háj!
Látom waroznátok,mit szólnátok az X-team-hez?
Elvileg leszünk 5-en estefelé.Jó lenne összehozni egy kis gyakorlásnak valót,ugysem waroztunk még nagyon.
Server van,frankón beállítva.
Tehát egy 5v5 valamikor? -
Boci_83
őstag
Mese! Hallottam Ts-en ahogy az asszony osztotta az észt, hogy jó lenne ha hanyaglolnád a játékot, mert már az töke kivan vele hogy állandóan a géppel foglalkozol...
Én meg röhögtrem egy jót!!
Többiek: Este valami war!?? 8kor lépek, fél 9-től játcható állapotban vagyok..!
Esetleg Fiftyké-ékkel is nyomhatunk egyet...!? -
booz
senior tag
estére valamit csináljunk mert megőrülök
-
Balinov
titán
gyik,itt a how to a saját awatarhoz. 1-es post.gyk.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4906 üzenetére
errol inkabb gyerpit kerdezd
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #4901 üzenetére
hunort siman ki lehet loni, nem nagy kunszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Videós, mozgóképes topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Anime filmek és sorozatok
- Mobil flották
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest