Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Bali milyen klán volt az akivel szombaton játszottunk
amúgy elég kulturáltak voltak mert irkáltam nekikés semmi válasz nem volt
nem durván
csak már mikor 3vs1- nél cros-on 1 szuszra kicsinált mind 3-katmár elegem volt
vagy mikor vagy 5 bele kellet lőnömAK-val, hogy meghaljon akkor is
-
booz
senior tag
A DEMOT MELYIK MAPPÁBAN TALÁLOM MEG?
szeva gyiku -
Balinov
titán
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6183 üzenetére
Ó, bocsi, de nem vettem észre. Ha hazaérek kapsz egy részletes, kielégítő választ.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #6183 üzenetére
de biztos megkapta, csak leszabalyoztam a valaszadassal kapcsolatban
-
athomi
veterán
Kiköltöztetem, nem érdekel mit fog szólni hozzá. Amúgy nem jár vele rosszul, mert a mATX-es ház sokkal masszívabb, vaskosabb fallal, és dízájnosabb is. Nekem viszont így szükségem van a helyre.
gyik: sztem nem voltál gép előtt, még akkor mentem fel mikor ovecs ott volt és mondta vmi dolgod lett de jössz nemsoká. Vártalak egy 20 percet, de nem jöttél.
Amúgy ha vkinek kell egy Zalman 9500-as, akkor 5.5k-ért megkapja. Van hozzá ventiszabályzó is. Egy gondja van, csak Am2-re megy fel.
-
athomi
veterán
Megvan a lap, a gép nemsoká összeáll, már csak bekapcsolni nem lehet mert nincs procihűtőm.
ovecs: kaptál egy up-ot
-
Sirandrish
legenda
nah ugy néz ki ebből már nem lesz semmi..Booz eltünt...megint
nah jó énis léptem akkor majd később
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #6146 üzenetére
azt mondom menjetek délután amikor a szorgos munkásemberek is hazatérnek
-
Sirandrish
legenda
nah Booz akkor hol? menjünk már
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6139 üzenetére
akarással nincs gond,csak melóból nehéz..
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6139 üzenetére
na game?
-
Sirandrish
legenda
nah mostmár senki sem akar gamelni?
-
Balinov
titán
Övecs,megint okosat irtál wondergamernek látom...
-
gyerpi
aktív tag
hát ez volna [link]mondjuk annyira nem rossz csak sokat kínlódtam míg beindult mert a kicsike nem mindegyik memóriával működik
mondjuk ez furcsa az asus magyar oldalán nincs ez a lap még ez a socket sincs
van ezen minden fajta biz basz elvileg lehet tuningolni is elég jól sose próbáltam kéne valami fajta jobb táp akkor talán meg hát a pentium 4-en is csak gyári hűtő van de nem is veszek rá mást mert ha minden jó megy napokon belül lecserélem 1 pentium dual core-ra 2200-ra
ennyi nálunk ez a haver honlapja [link] -
Balinov
titán
úgy van.MSI viszont ahogy olvasgatom kezd megint életrekelni és jó tuninglapokat csinálni.
Az a baj,hogy Mo-n inkább Asrock,Asus,Gigaa,MSI az elterjedtebb márka,ebből van sok,ettől fogva lent tudják az árakt tartani.EGy Foxconn,Intel,Biostar,DFI cucchoz sokszor kurva nehéz hozzájutni.
-
ovecs
senior tag
teljesen beizgultam az új gép gondolatára
adni kéne már elfele mindent a fenébe -
Balinov
titán
mindbe van szar.normális ember amugyis chipset,bővíthetőség,tesztek,O/C lehetőség és bios ismeretében választ.Nekem volt Asus 2x,Acorp1x, Giga2x..most asus van.de nem vagyok megelégedve vele..BIOS-ból csak 2,1V-t vDIMM-et lehet adni,nem lehet memóriaidőzítést állítani,meg ilyenek.még a 13k-s Giga mATX-es S754-es int.vga-s csodában is volt ilyen.
-
Balinov
titán
Ok,csak az a baj,ha valaki érdeklődő lesz,automatice nekem jönnek az emiles hszértesítők.
Feltehetem,ha gondolod és megadlak,hgoy nálad lehet érdeklődni Tulajként.Valahol láttam egy ilyen ezbuddy tesztet,belinkelem azt is,infónak.Dojb egy pm-et,ha mehet. vagy esetleg pm-ben a pass-od a ph-ra,igérem nem élek vissza a belépéseddel.
-
ovecs
senior tag
légyszi akkor booz ne csináld +mert bali már csinálja
... as kombóról meg mi a véleményete, mert ez talán még bele is férne a keretbe(ha 1-2 hétig kenyéren és vizen élek)
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6093 üzenetére
nem,sztem nem igy volt.Köszöntem,beszólt,vissza.aztán később volt olyan,hogy nem voltak a játékosok egyenlően elosztva,akkor át is mentem másik csapatba
-
gyerpi
aktív tag
-
ovecs
senior tag
Lap:Gigabyte GA-P31-DS3L bontatlan dobozos
Proci: E2180 box bontatlan dobozos
Ram: 2db 1024/800-as kingmax.
A kombó ára 34k!Na erről mit gondoltok???
vá bali eltűnt!!
Booz megcsinálnád nekem az apróhirdetést, amit fentebb írtam??????
légyszi-légyszi... -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6109 üzenetére
Akkor utánna
.
-
athomi
veterán
Lehet közeben Giga P35-DS3 lesz belőle. Tesómat kirúgom az ATX-es házból.
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6104 üzenetére
akár odais de jöhetnél takaritani is ha akarsz
-
Sirandrish
legenda
jó jó csak ha mondjuk a Kánotokba mondjuk 8 emberből 3-4nek nincs meg a 125se és a maradék meg 250el szalaadgál viszont az ellennek mindnek megvan a 250 akkor többet árt mint használ a dolog...
Nálunk szerencsére akárhjogy is de mki ki tud sajtolni 250et a gépéből..legalábbis ha nekem sikerül ezzel a f*ostalicskával akkor mindenkinek sikerülnie kell
-
booz
senior tag
valaki jön puffogtatni?
-
Sirandrish
legenda
Héj PH Klán!
Amugy a Tegnapi RFA WAR-ól csinált valaki képeket? Kikéne rakni az oldalra de amiket én csináltam azok nincsenek meg mert az f12re bindet raktam és amelett basziik printelni -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #6096 üzenetére
hát nem, de akkor is 125 kevés 250 épp elég ahhoz, hogy még halljad mikor jön mert 300 fölött mint ha már úszna
Pyros, Hunor : amúgy a cod2-ben nagyobb jelentősége volt van a fps-nek mint a cod4-ben
de a cod 2-nél is maxfps 125-öt használok mert az meg van fix-en minden pályán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest