- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Gyerekek... Nagyot csalódtam a KM klánban. Itt is kell fizetni Ph, és NYEV klánnál? Mert ott igen, 500Ft-ot havonta. Mindegy. Még remélem itt bevesztek valamelyik klánba.
-
Makaveli
senior tag
Most pedig játszhatnánk, booz.
-
athomi
veterán
Elmentem a városba (Debrecen) úgy, hogy veszek egyet, a ph!-s tesztben is jól szerepelt, ennél a típusnál elég kismértékben látható utánhúzás! Még 5ms-on is jobb az átlagnál. Egy gond volt. Nem volt sehol ebből a típusból.
Samsung 223MW volt csak ami egy bűtűvel tér el, de ez már 100k volt mindenhol. Most vagy az az egy betű vmi olyat jelent ami miatt ennyivel drágább, vagy ennyire szar a helyzet a vidéki boltokban! Félek az utóbbi igaz.Amúgy lehet dobok egy tájékozodó pü-t a srácnak. Elég jó árban van.
-
Makaveli
senior tag
Hol, mennyi most az eredeti CoD4? Mondjuk 576-ban? Még mindig 10k van az oldalon, de valak iírta, hogy katalógusban látta 6k-ért.
-
ovecs
senior tag
asszonynak samu 931 bf van, és netre elég jó
Játékban nem tudom milyen, még nem próbáltam -
Makaveli
senior tag
Nem jönnél inkább játszani booz?
Ui.: Mondjuk már látom előre. Lejátszuk, és jön majd booz: - Elvertem a kis szarost...
-
booz
senior tag
Pyros jó az a fejhallgatós képed az iWiW-en! Aranyos!
hmmm pedálgép -
Makaveli
senior tag
Pyros jó az a fejhallgatós képed az iWiW-en! Aranyos!
-
ovecs
senior tag
Valaki vegye meg a kártyám: [link]
kistesónak, szomszédnak, kiskutyának vagy mittudoménkinek
Eddig ezen játszottam ám -
Balinov
titán
valakinek nincs kedve? 1755-ig ráérek.
-
CséZé
őstag
Én is a 931BW-ben gondolkozom, valaki vegye már meg és ossza a tapasztalatokat!
-
athomi
veterán
-
-
athomi
veterán
Amúgy tényleg nem tűnik rossz monitornak, de ez is ilyen turbo-val csinált 2ms-os, ha kikcsapcsolod a funkciót csak 5ms-os lesz. Legalább van választási lehetőség. Vagy utánhúzás, vagy elszíneződés.
Kicsit viszont drága.szerk.: Hova ez a nagy billentyűzet és egér láz? Nekem 700Ft-os Dana optikai egerem van és egy 1000ft-os FCS billentyűzetem, még sem érzem hátrányosnak. Ad a franc 6k-t egy egérért...
-
kerlac
őstag
-
Balinov
titán
-
athomi
veterán
-
kavicssli
addikt
A monitor témához annyit tennék hozzá hogy szerintem már érdmes 20' illetve 22'es moncsikba gondolkozni ha hosszabb időre tervezel mert azt hiszem ezeknek a felbontása 1650*1050! és imvel a 19'es Wide moncsiknak csak 1440*900 hiába van 8800Gt a gépedben ha nem tudod elővarázsolni belőle azt a teljesitményt amiért vetted a VGA-t! és elnézve a VGA piacot (hogy esnek az árak) inkább 22"es moncsi a nyerő! én 19'es Asus Wide TFT-n nyomom egy 2900Pro karival de többet is vinne a VGA csak hát ugye a moncsi nem birja! minden fullon van maxon az AA minden minden fullon és akadásmentes! bezzeg ha nagyobb moncsim lenne ki is tudnám használni...és nekem már VGA cserénél moncsi csere is lesz majd...
-
PyroS
senior tag
Hát ennek "csak" 1280*1024 a felbontása és sima 4:3 a képarány.Én inkább valami wideot akarnék.
Az Edigital 2ms választéka. -
Balinov
titán
Tomi,nézd meg a Racecam féle TFTPanel.hu-t
-
kavicssli
addikt
Köszönöm szépen az egérpad adatokat mindenkinek?
Erről az egérről tudtok valami jót mondani!Használ valaki ilyet?
[link]
-
athomi
veterán
Monitorosok! Esetleg ez: [link]
-
Makaveli
senior tag
Olééééé
Nyertem 200Ft-ot a Lays chips-es zacskóba volt!
-
Balinov
titán
válasz
mr.saint #7325 üzenetére
nekemse az orvos adott rá gyógyit,hanem párom,aki nővér.
1 jótanács: krémmel,kenőccsel (richtofit és társai) ha bekened,akkor csak finoman hordd fel a bőrre,nem szabad beledörzsölni. Ezt Veráéknál a rehabos gyógytornász mondta,hogy belemassszírozni a diclofenac-ot,stb krémet csak ront a helyzeten.
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #7324 üzenetére
aham most másztam ide
de nem birok ülni se se feküdni
-
gyiku
nagyúr
ha monitort akartok, vegyetek eizo-t
kb arany arban merik azt is. meglepodnek, ha booznak nem ilyen lenne
elnezest kerek, iiyama-ra gondoltam
-
Boci_83
őstag
19" 1440*900 (nativ) 5 ms. TN panel. Egy rakás kakkanat. Most van nálam egy kipróbáláson. A betűk hol szétfolynak, hol élesek. Játékban utánhúzás mint állat. 19"-t kihagyom az tuti. Viszont ha csak a válaszidőt veszem figyelembe, az ugyan ilyen lesz mindegyiknél.
Egy MVA vagy PVA paneleset szivesen kipróbálnék ezek után.
-
mr.saint
tag
Na akkor reggel melóba menet a boltban lehajoltam az ásványvízért
Eredmény idegbecsipődés
Mozdulni alig birok hogy rohadjon meg
-
Makaveli
senior tag
Nem akarok én világháborút... Nekem se arról szól a játék, hogy mindenkit elverjek, hanem, hogy jól érezzem magam. De ha úgy emlékszem egy szót se mondott booz miközben játszottunk. Hzzám egy szót se szólt, csak Hunor és Pyros csítított. Mindegy, mondtam majd legközelebb. Már várom, mert veletek szeretek jobban játszani, mint "idegenekkel". Bár mondjuk ti is idegenek vagytok, de hozzátok mégis kötődöm.
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #7309 üzenetére
KisPiszoly
#7311: ja ok
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #7306 üzenetére
1-gyel kikaptunk, de nagyon gyanúsak voltak. KP-val jöttek mindig, meg mindig tudták hol vagyunk...
-
Sirandrish
legenda
Kábééé
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #7303 üzenetére
Annyi volt h leplanteltünk aztán hirtelen egyedül maradtam védeni a bombát. Shotival voltam, pont 4 golyó volt benne, ahányan ellenem voltak. 4shot 4kill 10 mp alatt
majd Nap$ter-től elkérem a demot, mert 1-3 menetbe pont nem vettem
-
CséZé
őstag
wááá, tegnap a waron az az első kör a mapunkon
Aki ott volt tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)