Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Tud valaki aktív, laza arcokkal rendelkező cod4-es társaságot akik esténként SD warokat játszanak? És persze akik nem vetnének meg egy új arcot.

-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Csak úgy sz..rja kifele a hsz-okat a játékoknál

Am. jelentem, valószínűleg én vagyok az utolsó még valamennyire aktív CoD4 SD játékos a bandából. Múltkor felnéztem Piriék klánjának szerverére, de kick-kel lettem fenyítve.
Pedig csak kb. 2-3 perce voltam a szerveren... aztán Pirire való tekintettel visszafogtam a kis számat és lejöttem. 
-
athomi
veterán
válasz
Baloghjanos
üzenetére
persze, és lehetsz te az admin

-
athomi
veterán
humbelebumbele; jót játszottunk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
athomi
veterán
Szeró: 85.25.148.131:29971
-
athomi
veterán
épp izz az ideje, hogy szép napot kívánjak
sok szép szereetetben szép gazdag fregban behéhányok!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
attól, hogy valamiért nem adtam pénzt még szar lehet, így nem értem az összefüggést
ha nem veszel meg egy autót csak kipróbálod, akkor már nem is mondhatsz róla kritikát?

-
athomi
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Force, Crash-en B ház alatt az üveget lőve nem a VGA hibája az alacsony fps, hanem a játéké. CoD2 híres volt arról, hogy DX9-ben izom VGA-k alatt néhol igencsak lement az fps. Sajnos ott vmi nincs jól a motorba. Ezt CoD4-ben kijavították, de úgy látszik maradt még homokszem a gépezetbe.

-
athomi
veterán
válasz
[Vazz]
üzenetére
Nem véletlen nem vettem meg, már a megjelenés előtt néhány héttel a levegőben terjengett a szar.
A játékot nem a PC-s igényekre szabták, ennyi. Ezt inkább csak azért nem értem, mert bár az eladások 5-10%-a történik PC-re, ennek ellenére ezen a platformon is igen szép számmal adnak el, amit sok más játék megirigyelne. 
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és ezzel bőven megcáfoltad a saját állításodat

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy 50 km-es út után elmegy az egész napod? Ahhoz már tehetség kell. Vagy a röcsögefalva - bivalyossártaposdi vonalon?

-
athomi
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
jól elbeszélsz a lényeg mellett, semmi köze a véleményemnek ahhoz, hogy a 2. pályán szarrá akadozza magát a játék, bár gyanítom hogy többek között ez is a játéknak roható fel

mondom, vkiknek tetszik a konzolos igénytelenítés, másoknak meg nem

meg lehet venni jövőre is a szuper nídforszpíd szintű játékokat, és a gta4 típusú átiratokat
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vettem meg, nem támogattal egy Ft-tal sem, de attól még egy szutyok konzolport lett ez is. Konzolon teljesen rendben van, de PC-n elfogadhatatlan.
Akiben van igény az érzi, akiben meg nincs, annak úgy is mindegy
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elég durva, ami manapság megy a pcw és cb warokon.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem, egyszerűen csak nincs olyan avatar, ami meltó lenne hozzám

egyszer nekikezdtem, össze is jött egy avatar, de valahogy nem volt az igazi...azóta meg nem foglalkoztam vele -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked meg melyik moderátor mert egyéni avatart engedélyezni?

-
athomi
veterán
Zavar titeket? Bezárassam?

-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Ha aktív csapatot szeretnél, akkor keresned kell. A volt PH-s és Blizz-es tagokból már biztos nem lesz egy csapat, bár szerintem ezt te is tudod. Új csapatot keresni, ami az igényeket kielégíti nem könnyű, de nem lehetetlen. Normális arc vagy, játszani is tudsz, biztosan találnál csapatot.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
melyik vagy andrish?

-
athomi
veterán
nincs vmi trükk a 100-as maxpackets ellen?

-
athomi
veterán
De kihalt itt minden, de kihalt.
Modern Warfare 2-ről tudni már, hogy pam vagy promod lesz benne? Nagyon szeretném, ha megint pam lenne.
-
athomi
veterán
Amúgy innen ki szokott még játszani Cod4-et? Hol és kikkel?
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Nálam a játék a promodnak köszönhetően sokat vesztett a játék a népszerűségéből. Ráadásul ahogy jöttek ki az újabb promodok, úgy vált a játék egyre unszimpatikusabbá. Eléggé promod ellenes vagyok, bár ezt eddig is tudtátok.
Már a név is egy vicc, promod.Az utóbbi időben nagyrészt CoD2-zök, ez az a játék ami hosszú évek óta leköt. Van egy jó pam mod, és egy társaság akikkel szívesen játszok együtt.
SipiBcs: Szerintem a játékot is szétverték.

-
athomi
veterán
szabin vagyok egész héten, ha kell egy lámi beugrós szóljatok

-
athomi
veterán
Huáááááá!!!
-
athomi
veterán
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TOMI!

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de ebből nem fogtok megélni.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is tudom, talán most igazat mond.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ismerősöm sem tud angolul, még is talált kint melót és jól is keres

de az tény, hogy nyelvtudással sokkal nagyobb esélyed van -
athomi
veterán
Kicsit érdekesnek találom a csapatátszervezést. Előre borítékolom, hogy lesz olyan tag, aki köddé fog válni.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
top secret
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
semmi, mert Andrist zavarja és megesett a nagy szívem

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ma este sztem már 8 után is leszek, mert tesóm itthon van, én meg most megyek el, és kiadtam, hogy netezze ki magát.
Persze csak ha szeretnétek egy pro-t is magatok mellé.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ilyenek vajon miért nem gyakorolnak önkritikát, és keresnek real low csapatokat?

Nem játszottam már napok óta CoD4 wart, kezd hiányozni.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ismerős, 40/0 beszólással távoznak.
Biztos kitesznek a honlapjukon titeket a szégyenfalra. 
Nekem olyan warom volt CoD2-ben két nappal ezelőtt, hogy az ellenfél tagjai nozoom-ban osztogatták a fejeseket futás közben egy-két golyóból, úgy hogy mi a pálya másik végén átugráltunk. 0/5-nél beleuntunk és távoztunk. Amúgy 40/0 ide, mert csaltak.

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kellett volna beengedni a promod-ot a játékba, de sajnos megtették. Én promod ellenes vagyok a mai napig. Gyanítom a CoD6 is promod-os lesz, mert az 5. rész is az lett.

horyk: Mi van a promod 4-ben az 5-ös menüpontban?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
xfire-n be is szóltam neked.
Én nagyon szeretem Backlot-ot. A csipás viszonylag kevés vizet zavar. Még ha ki is kapok rajta, akkor is úgy jövök le a pályáról, hogy öröm volt rajta játszani.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs gebasz, a 3dmark nem alkalmas két különböző konfig összehasonlítására, a HD48XX széria 3dmark06 alatt ennyi pontot csinál.
-
athomi
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Van még az UO-ban és a MoHAA-ban élet, bár ezt inkább a pub-ra értem. Németeknél még mindig sok a Medal of Honor szerver. Ezeken kívül én említésre méltó multival rendelkező játékról nem tudom ahol élet is van. Próbáltam MoH Airborne-t, Far Cry2-t, de mind szutyok volt.
szerk.: Crysis Warhead nem rossz, és ott élet is van
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot
üzenetére
Kicsit szerkesztettem a hsz-on: [link]
Igazából ezt a csipafix-et nem tudom lenyelni mái napig.Azt hiszem visszaszokok az only AK47-re.
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot
üzenetére
Közelre ott a Desert Eagle, ami nagyon erős. Most így meg már túlzás amennyire kinyalják a csipások seggét. Közlre használhatja a desertet, a nozoom-ot és még csipafix-e is van.
A mini AK-ban 24 golyó van a promod óta, elég gyorsan kiürül. Mellesleg egy gyorsabb reagálású embert nem nagyon lehet messziről lelőni a mini AK-val. -
athomi
veterán
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nekem a gránát időzítés után nem fáj a szívem, így is elég zavaró volt, hogy kinéztem egy folyosón és hozzám vágtak egy nade-t, ami pont az orromnál pukkant fel. Elfutni sem nagyon lehet előle. A csipa nozoom találati esélyének növelése viszont zavar, mivel a csipásnak már így is van egy csipafixe és egy Desert Eagle-e. A mini AK-t meg tovább gyengítik.
-
athomi
veterán
Nekem ismét nem tetszenek a változtatások, mint ahogy az egész promod...
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot
üzenetére
Geri viccelt mindig azzal, hogy zárható.
TS megváltozott, a régi nem él. Új van a nyev-nek és a blizz-nek is. -
athomi
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
Kívánok minen BlizZarD Tagnak és Családjának! -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hogy neked mindig követési mániád van
azt írtam huááá, nem azt, hogy hurrá
különben egészen más volt a hsz-ban, csak aztán meggondoltam magam és semmi értelmes nem jutott eszembe -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
huááá

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
tessék érteni a humort

-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ebben a hsz-ban van némi infó, de elsiklottál felette: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig csak kb. 2-3 perce voltam a szerveren... aztán Pirire való tekintettel visszafogtam a kis számat és lejöttem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)