Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Csak úgy sz..rja kifele a hsz-okat a játékoknál

Am. jelentem, valószínűleg én vagyok az utolsó még valamennyire aktív CoD4 SD játékos a bandából. Múltkor felnéztem Piriék klánjának szerverére, de kick-kel lettem fenyítve.
Pedig csak kb. 2-3 perce voltam a szerveren... aztán Pirire való tekintettel visszafogtam a kis számat és lejöttem. 
-
[Vazz]
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Nemgond more, megyek én utánna. Aztán a nyáron elszámolunk, 4x telitankolod a motorom (mindet), meg egy merszest a Hringen. Amúgy hány szlotod van meg most mennyi ramod van a letöltőgépedbe, mert nekem van elfekvőben 2*256 ddr1, és ha van 4 szlotod akor már te vagy a király. Na majmegbeszéljük, csak az a baj hogy már esti mese után ágyba vagy.

-
-
[Vazz]
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Azt kérdi az asszony ez az új csajod?

Andris: amúgy nemtom mithittem, hiszen tudtam hogy ez lesz, mert olyan még nem volt hogy ne így lett volna, csak azt akartam hinni hogy eljött a codkánaán, de annyira hogy el is hittem. Az bánt a legjobban hogy nincsenek szerverek és nincsen war. De még reménykedek hogy lehet. Mert már nem vagyok egy pubhiró!
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Ha aktív csapatot szeretnél, akkor keresned kell. A volt PH-s és Blizz-es tagokból már biztos nem lesz egy csapat, bár szerintem ezt te is tudod. Új csapatot keresni, ami az igényeket kielégíti nem könnyű, de nem lehetetlen. Normális arc vagy, játszani is tudsz, biztosan találnál csapatot.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csak kb. 2-3 perce voltam a szerveren... aztán Pirire való tekintettel visszafogtam a kis számat és lejöttem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az se rossz