Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
nekem mind aktiv...
xfireból másoltam eleve,volt,amelyik épp üres volt,de mindnek volt visszajelzése,infója.de fura,most nézem az xfire oldalon a profilomat,aszerint 1(!) szeró él,például a ph szeró sem! valami gondjuk lehet...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1291 üzenetére
hát igen,csak még 5 is sokszor alig több a semminél,nem méghogy 3...idegenekre meg minek várni,amikor más szerón vannak is...ha meg beugrik ph-s akkor meg lőttek a tdm-nek is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #1289 üzenetére
pl.: 62.112.194.111:29065 itt vannak új mapok,viszont AWE4mod,level 1,stb...de jó szeró.korrekt manusok.vagy: 84.2.39.213:28965 ,195.56.55.114:28961 itt fegyótuning,vagy csak simán ha nagyon lelőhetnéked van,ha épp a shipment vancsak a reflexeiden és a szerencsén múlik,teszel-e 1 lépést is a spawnról
gránátvisszadobás betanulásához is jó,itt van mit visszadobni
193.202.63.176:28968 ezt meg mittudomén mért szeretem,favok között van,ki tudja...84.2.39.215:28967 ők is jók valamiért...
-
magi20
senior tag
eladó cod4-et keresek...........--köszönöm,hátha van valakinek
-
MaciG
addikt
Hali
A CoD4 multinál, valahogy lehet betenni bot-okat???
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1285 üzenetére
piszok sokat számit a ping....tegnap éjszaka toltam 30as pinggel PAM szerón,hihetetlen élmény...ha jól lősz,nincs mese,akár szinte sniperként hat minden fegyó,mondjuk inkább kempelősen ment a meccs,tdm.ráadásul a max8fős meccs is jót tesz a gémnek,nincs amúgysem csak 4/1-s netem...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1283 üzenetére
nappal a kutya sincs,este 6-7ig semmi mozgás,sőt néha később is alig indul be....én 32-es HQ szeróra járok,ha sok áldozat kell ;) fene egye meg,a piros M4 utolsó 4 fejesét rátok tartogatta,erre waroztok a szerón...nem is birtam magammal,no majd a G36c-nél
szerintem egyébként mindig lesz,akinek nem tetszik a PAM,mint ahogy a sima is,kár ezt ógy venni,hogy 1ember miatt vissza,akit talán a szerón se látsz többet,de talán kompromisszum a heti mondjuk 2 nap PAM próbaképp.bár ez ugye képlékeny az éppen fentlévők függvényében,nem élet-halál,járok másik PAM szerókra,de én pl.kivi vagyok,mit tudtok waros környezetben
de ezért nem lépek be valamielyik klánba,hozzátok nem kellettem,nincs más mód...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1283 üzenetére
Akkor legyenek olyan napok amikor a PAM mód megy.. Mert személy szerint talán ha összesen 1 órát játszottam PAM mód alatt, az meg édes keveés akár egy gyenge war-hoz is.. SZVSZ
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1280 üzenetére
napközben sok DM megy...szerinted hogy csináltam meg tegnap vagy 5 fegyo Marksman Challenget 3. szintre?
este viszont valóban SD megy...szeressük
PAM mod teghnap is volt a szeron..TS-en meg is kért minket (már sajna nemtudom ki) valaki hogy rakjuk vissza a Normalt..tehát megint ottvagyunk ahol eddig...5 embernek jó 5nek rossz...aztán lehet mérlegelni -
Napster
tag
Látom elkezdtetek warozni ... tökjó
Grat az eddigi eredményeitekhez, majd hétvégén ha otthon leszek tolhatunk egy PH vs. KLT -t is ... valamikor szombat körül ...
-
ent
őstag
Sry skacok, de asszony tegnap pörgött és nem tudtam maradni. Na de ma...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1274 üzenetére
lehet lejárt lemez,de nem lehetne a szerón is néha PAM mod?énnekem bejövős a dolog,nektek gyakorlás,meg szerintem mindenkinek jó a változatosság.meg talán buta észrevétel,de néha azért lehetne hagyni,hogy lemenjen 1-1 FFA vagy TDM meccs is,amit épp bead a szeró,mert ha fentvagytok,akkor SD-re rakjátok,amúgy meg mostanában nincs senki a szerón,amikor nincs PH!-s
és végülis ez lehet attól is,hogy a semmilyen modos SD azért megunható,főleghogy az új mapok is sehol
azok se annyira jók igaz,de legalább mások),gyakorlatilag estig a kutya nem jár arra...
-
Boci_83
őstag
válasz
Boscorelli #1275 üzenetére
Hali. Igazából nem nagyon értem mi a gond, és mi nem megy, de sd crach a köv képpen..
/rcon login *******
/rcon g_gametype sd
/rcon map mp_crashPróba..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boscorelli #1277 üzenetére
hát igazán nincs mit
-
Boscorelli
csendes tag
Akkor marad a tálca......
Köszönöm...
További jó napot... -
Sirandrish
legenda
válasz
Boscorelli #1275 üzenetére
még tálcára való lerakással is gyorsabb mint parancsozva...mióta van szeronk én így csinálom uugyhogy sajnos már ötletem nincs
-
Boscorelli
csendes tag
Hát kipróbáltam.../rcon login "jelszó".....semmi csak kitörli a sort amit beírtam....
Modernrcon-om van...csak azt szerettem volna elkerülni hogy játék közben ne keljen lerakni a futó cod4-et a tálcára a game konfigózáshoz...
Esetleg még valami ötlet?... -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1269 üzenetére
ok,akkor már mindent értek.Megyjegyzem nem rossz mód,de kevesen voltunk hozzá a war-otok után..talán 4v4 a végén meg már 1v1-be voltunk
-
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish #1269 üzenetére
Azaz: készen állsz
-
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish #1257 üzenetére
A mi mapunk végeredménye 9-11 lett. Az utolsó körben volt az a jelenet, amikor Kiflee 3 az 1 ellen helyzetben üvöltve rájuk rontott és 2-t lekéselt, majd a 3. állitotta meg örjöngését egy rövid sorozatal
Tehát elmondatjuk, hogy 1 métere voltunk a döntetlentől
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1266 üzenetére
993-an játszottak már a PH!-s szerón? Gratula!
PAM-ról: hány nyert körig megy,van-e valami spéci szabály,ami pölö az általam ismert TDM,FFA,S&D módoktól eltér. Mi ez a press "F" to bypass az elején.ovecsHUN miért szólt rám,hogy Balinov "F"....szal ennyi,nagy vonalakba ami így melóból eszembejut.
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1264 üzenetére
köszi.Még egy kérdés. extra.hu-s klánoldalon a szerverstatnál látom magam,hogy 12x.-ik vagyok. Ez ugye nem a ph!-s szeró megalakulásától van logolva? Új Player name-nél előrőlkezdődik a stat,jól gondolom?
Még 1 kérdés: PAM módról valami összefoglalót,hol találok? A fegyóválasztás az egyértelmü,csak a szabályok nem.Tegnap kicsit lámának éreztem magam,nem akarok mégegyszer hülyét csinálni magamból.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boscorelli #1261 üzenetére
hát először is be kell jelentkezni rconba..ezt nem irtad..azaz map betölt aztán /rcon login "pass"
utánna kell figuzni..viszont szerintem egyszerübb a Miniadmin nevü progival...csak egyszer beirod a pass-t aztán elég elinditani és mindent 1-2 gombnyomással megcsinálsz..map váltás..mod váltás..bann stb...nem kell parancsozni
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1260 üzenetére
Juteszembe,ph! vs. nick kérdés: használhatom úgy a nickemet,hogy:
" Balinov Ph!"?
-
Boscorelli
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segitségért fordulnék hozzátok....szerintem itt többen is vannak akik jártasak a témában.
Rcon parancsokról lenne szó...nekem sajna valahogy nem nagyon akar sikerülni..
leírom lépésröl lépésre hogy mit is csináltam..
consol: connect szerverünk ip címe majd enter....kapcsolodás...ez idáig ok..
consol:/rcon_password (jelszó)map_restart.....enter.....és nem történik semmi
A jelszó tutira stimmel mert webcontrolon is ez a jelszó...és ott mükszik..
Próbáltam mindenféle variációval írni..pl.szóköz...egybe...jelszó elé és mögé idéző jel...de semmi..
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék
Ha lehet .."szájbarágosan" lépésröl lépésre...
Esetleg nem valami szerverbeállítási probléma lehet?..
A segitségeket elöre is köszönöm... -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1258 üzenetére
Gratula neki...
Jah, és azért van ! jel a neve mögött mert ő a csipás??Nincs képed a teganp esti warról??
-
Sirandrish
legenda
Jah és ünnepéjesen bejelentem hogy a Klán megtalálta Csipását!
Napster mától -=PH!=- Napster!
Gratula!
-
Sirandrish
legenda
Nah mivel senki sem irta így rám marad...Este nyomtunk egy Wart a Horda Klán ellen és kikaptunk
Minden tiszteletem az övék..nagyon jó kis meccs volt...
Mapjuk a Vacant ott 14-6ra kaptunk ki a mi mapunk a City ott 12-8ra talánörülök hogy végre összekerültünk egy ilyen Klánnal...sokat tanulhatunk tőlük
-
Balinov
titán
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #1253 üzenetére
ja,lehetett menni,csak a kutya nem ment...
de végre egy másik szerón igy kipróbáltam az ój mapokat,bár fura,hogy én leirás alapján rendben bemásoltam mindent,mégis ójra letöltötte...de legalább full sebességen jött.hát ritka vackak szerintem,max a vacant night ami érdekes,bár ott meg csuma éjszaka van,csak goggle-val látni.sokkal hangulatosabb lenne némi holdvilág
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1252 üzenetére
akkor végre vége,lehet menni public?
-
Balinov
titán
war van srácok,vagy mér pass-os a ph!-s szerver?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1247 üzenetére
nekem a csipa,az ami fehér folt...kábé 5 gyilok minddel összesen
utálom használni,utálom,akik használják
no meg az ilyen ak,meg gépágyú sem jön be.az uzi meg szerintem rémgyenge.a többivel azért ellőttem pár fejet már...valahogy annyira nem álltam még neki megnézni,mi fekszene nekem,az m4 bejött,az fullos is...de ki tudja,mi lesz a következő kedvenc?sajna az sd meccseken nehéz fejleszteni,challenge-ezni,bár lehet maradi vagyok,de a bomba a legfontosabb
tök mindegy,ha frag nélkül kapnak le
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1245 üzenetére
én még most kezdtem a g36c-t tegnap,azzal is csak az első 25ön vagyok túl,a többi még vegyesen marksman1-2 kész....de megvan a red M4 mint kedvenc
szintén tegnap
-
Zin
őstag
válasz
Sirandrish #1241 üzenetére
Nekem 7 fejes hianyzik 100%-os nagy AK-hoz
Sajna a tobbit meg csinalom.... -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1241 üzenetére
pedig fenn se vagyok fraggyűjtés alanynak..
-
Sirandrish
legenda
nagy AK Marksmenja is kész
-
Sirandrish
legenda
nah a mini AK marksmanja is megvan
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1237 üzenetére
Csak arra vigyázz ne hogy nagyon lefárasszon estére... Ne legyen annyi erőd sem hogy az egeret taszigáld...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1235 üzenetére
Munka, munka
majd 4 után érek csak haza, 6-kor meg edzés..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1233 üzenetére
Akkor talán valami claymore volt a ludas.. Vagy valami hasonló..
pl.: granyó__c4__claymore__ellen -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1231 üzenetére
Domino chellendzs
: eldobsz egy granyót felrobbanik egy autó attól még egy autó és attól meghal az ellen..
-
Sirandrish
legenda
nah ma is csináltam a cslenedzseket
Mini Uzi,Scorpio,P90...ezekkel megcsináltam a Marskman cslenedzseket
ugyhogy az összesel még cirka 200fejes és ezek is fullosak
jah meg közben csináltam valami Domino Csllendzset...az mi? mert megadta de hogy miaz azt nemtudom
-
Sirandrish
legenda
Aki még nem tette meg az nyugodtan regizhet
Ide -
Balinov
titán
Hi Srácok,
ki játszott tegnap délután,estefele Miki nick-kel közületek a ph!-s szerón?
-
gerus1981
csendes tag
válasz
Sirandrish #1223 üzenetére
Grat! Jól játszottatok.!
-
Vista 64 bit alá lehet valahogy TS-t varázsolni? Nekem legalábbis nem engedi, valami hvdi.dll-t hiányol...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1216 üzenetére
Az a progi istenkirály szerintem is
-
Atomgeszi
nagyúr
Andrish! Ez a progi ez nagyon durva! Hasznos kis cucc! Thx!
-
Napster01
tag
Közös megegyezés alapján a Klán oldalára feltöltöttem a felvételt, hangcsúszás van benne meg hangos vagyok mivel én vettem fel - hangos a mikrofon szal elég lesz a média pléjer 50%-os hangon... xD
-
gyiku
nagyúr
O F F
ki tudna vki okositani parabola ugyben? -
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #1205 üzenetére
kűdtem, annyi a probléma ts-el mint írtam h a pingek miatt a hangok csúsznak, van 1 kis visszhang is néha, emg én egyenesen üvöltök mivel elsődlegesnek veszi a mikrofonom, majd megpróbálok finomítani rajta
Átkonvertáltam MP4-be felraktam telóra ma vagy 10x meghallgattam
(fenntvok ts-en... ha gondolod feljöhetsz xD - megengedem
- am. lenne 5letem azé hívlaKK )
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish #1199 üzenetére
hazaértem! - kösz am. reméltem van xfireöd - de mind1 akkor elküldöm mailbe (hopsz
most ment el a mail a kb 6 sor szöveggel de elfelejtettem csatolni a file-t
minnyá elküldöm külön
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sirandrish #1187 üzenetére
Köszi! Ment pü!
-
mr.saint
tag
Hát vazzeg a tegnapi war demót megnézve igen csak úgy voltam mint a magyar focista a pályán ő se tudja hol van meg hát még a labda! Meg én se tudtam hol vagyok hát még az ellen! Főleg az első pálya
Van még mit bepótolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest