Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #1997 üzenetére
nekem nem, legyen 21:01 lecci
-
Sirandrish
legenda
nah amugy jó mindenkinek a 21:00ás kezdet?
-
gyiku
nagyúr
nekem microfos explorer 2.0 mar vagy 5 eve teljesit szolgalatot, mohaa, ut, q2,q3,cod4, semmi bajom vele
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1991 üzenetére
azt nem mondtam,hogy a cod4 multi jobban megy.csak azt,hogy darts-nál már bizonyított.majd ma meglátjuk.
Ma azér veszek egy másik egeret,kis géniusz íziszrkoll kezd megelleni..kis is néztem már ,vmi samsung Pleomax patkánt veszek.. láttam valami 1,5k-ért nemrég a spárba... -
válasz
BandiHUN #1957 üzenetére
Namármost.
Nekem razer Copperhead egerem van. azon ugye van 4 programozható gomb oldalt.
Csipánál 2 egérérzékenységem van. Ha lenyomom az egyik gombot akkor kb 3-as. Ezt zoommal együtt nyomom le és akkor pontosabban tudok célozni.
Ha leveszem a zoomot akkor nyomom a másikat és akkor a jol megszokott 9.29 -es érzékenységem van. Közelharcra ugye jobb a gyors.NA ez még kb fairplay.
De mikor olyat látok hoyg a gyerek az m17-el 2 mp alatt kitolja a tárat anélkül hogy elmozdulna a cucc akkor kicsit azért ideges vagyok
Cod2-ben ha fekve voltál és nyomtad a basht meg közben lőtél akkor kb 2 mp alatt kinntvolt az mp44 tár a srácon. Persze ezt gyorsan kellett tolni
Namost igy visszaolvasva minden hülyeséget irtam ami eszembe jutott.
SZerintem nem sportszerű ilyeneket hasznalni. Hax-os cfgről nem is beszélve
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1984 üzenetére
szokott segíteni. Győri ph-s talin is jobban megy a darts,ha előte benne van az emberbe egy kis peros absynth...csak úgy mennek a double-in ,double-out,meg a tripla20,duplabull...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1985 üzenetére
Amiket mondanék azt te is fejből vágod!
VÁGOD -
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1979 üzenetére
Mondjak neveket
Hosszú a lista! Én is gyakorlom
-
Balinov
titán
hazaértem beveszem az XP növelő HP 59%-ot,thanks to szilva és széjjelcélzok mindenkit..
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1960 üzenetére
köszi!
csak azért mondom,mert nekem logitech g15 gamer billem van pl,ami ezredmásodpercre rögzit makrót 54 lépésig,azzal kisérleteztem...vagyis pl.képes vagyok 1 gombnyomásra akármilyen fegyóval maximum sebességgel lőni,amennyit beprogramozok,ha lemérem az időt,amit a cod4 enged,akár csipával is
viszont eddig nem használtam,haverok ellen nincs is tervben,de néha nem lenne rossz félautomata csipával duplákat lőni a biztonság kedvéért
az egér meg szopó,mert amim tudja,az meg vezetéknélküli,és gyors mozgásra kihagy,vagy késik
még mindig a G-627-es jó kis Corás 999ft-os egér a legpontosabb nekem,pedig van extra 2000dpi-s lézeres is,extra mintavétellel,stb,mégsem jött be....
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1968 üzenetére
Ma beszéltem vele telefonon! Nagyon jól van köszöni szépen este jön harcolni
Úgy hogy kössétek fel a gatyót -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1968 üzenetére
A sapiról?? Ha hazaérek csinálok róla 1-et és felteszem...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1966 üzenetére
Volt az 2-3 perc is... Kitettem a szekrény tetejére dísznek..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1953 üzenetére
Mégszép....
Valaki tud valamit-ről??
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #1961 üzenetére
kar
azert valljuk be, az 5let ottvolt nagyon
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1957 üzenetére
demo felvétel consoleba /record
kilépés előtt /stoprecord
a stoprecordot nem muszály mert ha simán kilépsz akkor is menti.Gamer bill illetve egér használata megengedett...valóban van olyan egér amin van a 3katt gomb (az enyémen is) én mondjuk sose használom de ha valaki igen akkor mivan?
lehet hogy előnyhöz jut de nem nagyon lehet ellene mit tenni...meg ugye ez is olyan dolog hogy neked jobb géped van több fps elvileg könyebb stb..tehát ilyen dolgokat nem lehet tiltani.. -
gyiku
nagyúr
mi van akkor ha a nyev vesz 1 db cod4et, es mindenki azt a serial hasznalja? nem csalnak, csak kerdes 1 sero felenged mondjuk 6 embert ugyanazzal a seriallal?
mert akkor mingyart nem 60 rongy, hanem csak 10, az meg 6 fele lofutty. -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1935 üzenetére
talán hogy egy kis technikai részlet legyn,akkor irhatnátok erről a demó-rögzitési dologról,mivel kell,hogyan,mikor,kinek....csakhogy ilyen is legyen.mert ugye a waron én is pislogtam,mint a sült hal,amikor a német faszi irta nekem...nem mintha egy komoly waros pályafutásra törnék,de ha néha ógy alakul,inkább tudja az ember a dolgát,hogy normálisan menjen...jaés kisebb technikai kérdés:gamer cuccok.mert ugye esik szó arról,hogy cheat meg minden.de mi van a gémereknek szánt extra egerekkel,billekkel?mennyire etikus használni?mert ottvan egy sima office egér is,amin ott van a 2x gomb a duplakattra,elég jól lehet vele lőni...duplát,nagyon gyorsan.ami egy 1lövetű karabélynál elég sokat számit,vagyhogy géppityuval remek rövid sorozatokat enged meg,csökkentve a visszarúgás miatti elmozdulást...ezekre tulképp mi vonatkozik waron,meg úgy általában?mert ugye ezt nem szűri a PB
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1952 üzenetére
ÁÁ, én 1.4-es verizó használatakor 54-es szeróra jártam igaz a tdm volt és csak 2 pálya váltotta egymást crash, shipment... csak az a baj hogy a szeró még mindig 1.4
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1949 üzenetére
Sőt még COD4-es sapim is van, mert előrendeltem
-
-
ovecs
senior tag
Kipengettem a lovettát, szombaton indul a szerooooooo
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1939 üzenetére
Eredeti game kell öccsém
Azt nyomom
De előbb vagy utóbb ugy is meg kell vennetek
H a komoly ez a war dolog
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #1935 üzenetére
világos.értem.
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #1931 üzenetére
4től 6 főig leszünk, igazából összesen 6an vagyunk a klánban Balinov, Gyerpi, Pyros, Yako, Lorenzo és én
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #1934 üzenetére
a szabályok WARON ugyanazok mint a PUB-on...
Kivéve persze hogy pl nincs Jump...de nemhinném hogy valakinek is eszébe jutna ugrálni a Háboruba
20körös egy Map azaz a ti mapotokon meg a miénken is 20-20kör fog menni.
aztán mivan még?...hm azthiszem semmi mivelhogy amit nem lehet használni az ki van véve... -
Balinov
titán
meg felkéne homályosítani csóringer kezdő nyugdijas war-ozókat,hogy mik a szabályok...
-
gyiku
nagyúr
jelolgettek itt, mint iwiwen. hiaba, szep dolog a szerelem
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #1914 üzenetére
m21-el hamar megvan a piros, eleg konnyu loni vele
ovecs en kurvara raerek 9kor, mas kerdes, hogy kellek-e
-
ovecs
senior tag
Ide írom, hogy a másikat ne offoljuk:
9re jön: Gyerpi, Pyros, Balinov(persze rajtam kívül), ők akik eddig nagyon valószínűre mondták(de még lehet h jönne Yako és Lorenzo is) gyik megleszünk elegen
-
Sirandrish
legenda
Ovecs felkérésének engedve felmentem játszani vagy 20 percet és elég is volt ahhoz hogy meglegyen az M21-re a Red tiger
Ugyhogy már csak az M40A vagy mi van meg a dragunov...és megvan az Aranydragu
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #1912 üzenetére
továbbfejleszett ferde...a ferde ugye egy irányba megy de a ferda rögtön 2be
és ráadásul lézeres célzóka is van rajta ami ha embert érzékel már lő magától...tehát a sarkon nemis fordulok ki csak kiteszem a puska csövét majd pásztázok aztán ha a lézer embert érez már lő isamugyis ez csit bill nem helyesírás bill
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1911 üzenetére
Bazz... ilyen rossz az "új" billentyűzet?? "ferda"
Hát ez-az ki sem nézel a sarkon máris kill.. -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1908 üzenetére
Erre csak eggyet tudok mondani: CSIPACSÍT
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1905 üzenetére
ÁÁÁ én mire meglátok valakit csipával már rég fejbelőttek... Nekem csipával csak a superman mód jön be.. Na ott lehet a fejeseket gyűjteni csipával...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1903 üzenetére
A többiért Saint-et zargatom...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1897 üzenetére
Azokat az IP-ket nekem is elküldhetnéd... Had próbálkozzam én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest