Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Manson
tag
HELL all!
Tudna valaki segiteni az FPS-es növelésében? 1024-be tolom neten de elég lassúcska (20-50fps
!
Elsimítás kivan kapcsolva meg minden felesleges cucc! Ezt a meghajtót használom mert a korábbival voltak gondok (fekete emberek fegyverek tereptárgyak stb) 169.04_forceware_winxp_32bit_english_beta
Ha valaki tudna valami megoldást vagy jobb drivert az írjon!
Köszi előre is!
-
Emanuel91
csendes tag
üdv!
nekem van egy olyan problémám h ledob pár szerverről pb init failure szöveggel. mit tudok ez ellen tenni? és még azt is meg szeretném tudni h melyik az a fálj amelyik a create a class meg a challanges cucockat menti? mer gondoltam ha reinstalálom a játékot nem lesz pb init ehelyett csak a statomat vesztettem el level 22-ről és most kezdhetem előröl. ugyanis reinstall után vmi oylasmit írt ki h nem tudta olvasni és reset-elte a statomat. ezután kiléptem és bemmásoltam a profilomat (reinstall előtt csináltam a profile mappából egy biztonsági másolatot) de ezek után se működött. vároma segítséget előre is köszönöm!!! -
Atlantis
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Bizonyám...és felhívnám a figyelmét arra, hogy akárhányszor újraregisztrál, ki lesz rakva. Ez a stílus nem megengedett, néha elnézzük esetleg azoknak, akik már valamit leraktak az asztalra, de nekik se ajánlott.
Senki nem szólt be neked, te kötöttél bele Ripper03-ba, bár nem igazán értem miért. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
cod1-et?

-
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok!

Teljes mértékben egyet értek az elöttem szóló fórumtársakkal.
Ezért ellnézést is kérek, de már nem bírtam megállni ezt a hozzáállást. 
Végre én is elkezdtem "keményen"
játszani a COD4-el. Kemény 10-es szintű vagyok.
Bár még szokatlan egy kicsit mert hozzászoktam a COD UO-hoz. A COD UO-val elég sokat játszottam LAN-on. És azt is nagyon megszerettem. Ez is elég feeling-es és nagyon jó vele játszani.
Ugyhogy harcra fel. 
-
snoopzkaaa
csendes tag
Hát sztem semmi gond ezzel a szintesdivel, hiszen ha vegtelen lenne vagy nehezebb lenne szintet lépni(bar szintenkent egyre tobb xp kell igy is), akkor soha nem erned utol azokat akik fanon egesznap megtehetik h otthon nyomjak only 24-be, és ez nagy elonyhoz juttatna oket, es eselyed is kevesebb lenne egy nalad lowobb ellen, ez csak ezert kellett sztem h 1 kis plusz varazst adjon az egesznek, akik ujonnan megveszik lehessen versenyezni a fegyokert es a perkekert, ez igy sztem teljesen jo, otletes h nem egybol all weapon meg minden ilyenek, hanem kicsit meg kell kuzdeni erte, eltelik 1 honap es mindenki lvl 55 lec es egyenlo eselyek, mindenkinek meg lec minden fegyo, egyenlo eselyek, amik kellenek egy lovoldozoshoz sztem(igy is eleget karogok ha ha vmikor lelonek, és fogom mindenre, ha meg a szintkulonbsegre is foghatnam az meg jobban idegesitene, ilyenkor marad csak a szokasos indok: lassu vok, gepem lassu, kapcsolat lassu, lama vok stb.
) 
-
Szerintem egy kicsit el lett cseszve ez a szintlépéses téma. Mármint túl gyorsan lehet szintet lépni. Már tele vannak a szerverek hadseregtábornokokkal ezer csillaggal, pedig két hete sincs kint a játék. Egy hónap múlva csak generálisok lesznek és elveszíti az értelmét az egész fejlődősdi. Én is két nap játszottam igazán, és már harmincvalahanyas vagyok.
Nyílván kiadnak majd kieget, és lehet menni 100-as szintig, de akkor is... -
fpeter07
veterán
válasz
snoopzkaaa
üzenetére
ezt valahol régebben olvastam, megnézem, hátha meglesz
-
snoopzkaaa
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
sirandis en ertelmes valaszt kertem nem ezt,,,
ha egy forumba irsz(foleg valaszolsz) akkor mer a belekotok az elo faba modszer az alap?
sztem k*rvara egyeretelmu mire gondolok, ha nem tod ne irj, de ne jatszd itt meg magad te tulintegralt....
kosz
Értelmes valaszokat tovabbra is varom
thx
-
szabozeee
aktív tag
Hi!
Bocs ha már volt: 1.1 patch
-
Atlantis
veterán
Takarítva. arix véglegesen kitiltva. 0 konstruktív hozzászólás, volt 1-2 szabad órája, amit nem tudott hasznosan eltölteni...Legyen ez intő jel a hozzá hasonlóknak.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Beértelek én is level 26

-
tothm
őstag
Arix!Ha ilyen megnyílvánulásaid vannak megkérünk hogy nem írj be!

-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sirandrish,jutottál vmire tegnap ezzel a magas ping problémával? szombat este 3 órát játszottam azon a 2-3 szerveren,ahova tegnap este is fel akartam menni (codwars.gr szervere),de hiába volt szabad slot,only for low ping players,mint neked is. böngészés,meg cod2 faszán ment,de sehova nem tudtam becsatlakozni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
snoopzkaaa
üzenetére
és azt hgy gondolod? fél óra levegő nélkül vagy mi?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ugyanugy mint ahogy a cod2-ben csak itt a cod1et választod ki..
-
Rabbitf_24
addikt
akkor valaki tényleg el tudná magyarázni, hogy hogyan tudok bejutni egy tört szerverre?
az elejétől, mert nagyon láma vagyok....
vagyis COD2t nyomtam, de allseeingeye most nem látja a játékot..köszönöm

-
snoopzkaaa
csendes tag
pls help all
olyan bindet keresek vagy parancsot, amivel ha belenezek a sniperbe automata levegot vesz mas gomb megnyomasa nelkul, csak a puskat kell vallhoz emelni vagyis celzni es egybol levego, ha vki tudja hogy van ez pls irjon
elore is thx, sokat segitene

-
jossua
tag
Emberek nem tudjátok miért dob ki a game ha a grafikán akarok állitani?

-
Brent
aktív tag
Commander lettem

-
Azareus
csendes tag
Hali okosok!
LAN kérdésem van: lehet betenni BOT-okat, hogy haverral tömegmészárlást rendezhessünk? Van erre mód?
Köszi szépen! -
ricsy888
senior tag
Hát itt aztán van jópár szerver!
Amúgy, tom nem szabadna ilyet kérdezni, de ezeken lehet jáccani warez-os verzióval is?
Na nem mintha szeretnék, én majd eredetibe veszem meg a gamet, csak érdekelne
-
-Mike-
addikt
-
wasdw
csendes tag
mostmár látja a cod 4-et csak szervereket nem lát. mi lehet az oka?
-
wasdw
csendes tag
THX
-
wasdw
csendes tag
kb hanyadik oldalon?
valaki dobjon egy linket pls -
wasdw
csendes tag
valaki mondja már meg honnan szedjem le a filter.txt-t
-
fpeter07
veterán
Az Obinetes szerók mindig tele vannak? Egyszer láttam 2 üres slotot, de mire felértem volna elfoglalták
-
Chalez
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megoldva! ld #517. post
-
Sirandrish
legenda
HELP!
Mitől magas a pingem? mostanában a PH!-s szero is azt irja hogy csak alacsony pingü emberkék mehetnek be...én akármelyik szerora bemegyek mindenhol 200felett van a pingem.
le/fel töltés nem megy...sőt semmi sem megy everesten kivül
Mi lehet a gáz? -
Freeman444a
csendes tag
hello
az lenne a gondom,hogy akármilyen serverre lépek be azt írja,hogy a cd kulcs használtban van,ha 0-sal lépek be akkor is!!thx
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is voltam már rajt párszor
-
Sirandrish
legenda
hát én erre a PH!-s szerora nembirok feljutni...tele van mindig.
vagyis nem mindig de ha játszanék ugy hogy esetleg PH!-sal is talizhatok akkr tuti...már párszor voltam de szinte semmi ismerős nem volt
-
szabo01
csendes tag
válasz
fpeter07
üzenetére
hello
az lenne a gondom,hogy tört a játékom és akármilyen serverre lépek be azt írja,hogy a cd kulcs használtban van,ha 0-ásra lépek be akkor is.
a call of duty2-nél ki kellett valamit állítani a cd kulcsnál,de ennél is ki kell állítani valamit a menüben,valaki segtsen,köszönöm! -
Chalez
őstag
Hali
Találkozott valaki már olyannal, hogy singlebe 1280 minden max, folyik a grafika, multiban pedig még 640-be is játszhatatlan képregény?
Ha valaki tud vmi infót mi a baj, plz szóljon.
Köszi!
-
scoree
újonc
hellosztok
indítottam egy cod4 servert minden okés más is látja kívülről.............de amikor fel akarok lépni akkor nem enged a cd key miatt mert nem eredeti a codom de más szerverekre meg felenged mit tudok tenni hogy jó legyen?
valaki segítsen pls MSN: tucsike_14@freemail.hu
THX
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
be szeretnék lépni vmelyik magyar szerverre, tudnátok segíteni??

-
-Mike-
addikt
van olyan csít ami xp-t ad, pl egy pályán ellehet érni 20as szintig
kezdem hova tenni az 55ös szintű nagyon bénán mozgó embereket -
Bencus88
nagyúr
Ma megint lövök magamnak pár fraget

-
fpeter07
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
jaja, már elég régóta vannak, itt van pár
-
Rabbitf_24
addikt
hello
vannak már magyar szerverek?
allseeingeyeon nem látok semmit.. -
Kanczy
veterán
andrish te vagy CsoCso?
Ruher nagy szívességet tett nekem...egy kill kellett a Last Stand III-hoz,lelőtt,majd visszajött,hogy ezúttal tényleg megöljön...ehelyett kapott 3 golyót a desertemből,és ezzel(1) megnyertük a meccset
(2) meglett a Last Stand III
(3) meglett a Brigadier General I (level 44)
(4) a szintlépés miatt megkaptam a Dead Silence-tszóval köszi Rusher,akárki is vagy

-
Sirandrish
legenda
nah megint voltam a PH!-s szeron és egy ismerőst se véltem felfedezni

Amugy 3. lettem...többet öltem mint a második de 3al kevesebb pontom volt.
azt viszont mondja már meg valaki hogy miért 200 feletti a pingem?

nagyn zavaró...kib*szott nagy hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!

játszani a COD4-el. Kemény 10-es szintű vagyok.