Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
este lesz valami?látom,még a szeró is üres,itt sincs valami nagy mozgás

-
BandiHUN
veterán
üdv mindenki
-
ent
őstag
Csall
Egy érdekes üzenetet kaptam Andris kollegától!!!
Szerintem, ezt a "kényes" kérdést nem PÜkben hanem ts en kellene megbeszélni. Este 21 órakkor ha tudtok gyertek fel!
Aki este tud 21 óra után maradni az lökjön egy PÜ-t 18 óráig nekem!
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali srácok!
Estére lesz valami banzáj? Jó vóna' ha vóna'
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ellenem az is megteszi nem???
Korán?? Lool .. Te is fent voltál 3-ig??
-
Napster01
tag
Este lesz valami? Remélem csináltok

-
Napster
tag
Izzéé jóestét ... vagy inkább reggelt ?

-
csana
senior tag
Látom néhány PH-s klán tag jó korán kezdi a mai napot
. Vagy későn fejezte be az előzőt? 
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy délután leléptél volt egy kis balhé az eggyik arccal..
TDM pálya kezdődött, kiválasztottam a P90-et mert a piros színűt is meg akarom szerezni belőle...
Ekkor kezdődött hogy ChorSB@kt3r elkezdett anyázni, lámázni, hogy de köcsög láma vagyok P90-en a szerveren..
Montam neki ha nem tetszik menjen át másik szerverre, erre azt mondja, HA ITT LENNE ANDRISH AKKOR KIVÁGNA mármint engem... Erre írtam neki hogy mindjárt szólok neked sms-ben hogy gyere és vágj ki.. Azt mondta OK... Erre kilépett...Ugye az nem baj ha mégegyszer mewglátom a csávót fent a szerveren akkor azonnal átváltok P90-re????

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát gondoltam ez a minimum amit az ember elvárhat a klán társaitól

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még jó hogy szereti ő a legkisebb a leggyengébb és amúgy is olyan kis elesett
Na majd este mert tegnap hama leléptem mert sík ideg voltam és a drágám már nem bÍrta elnézni ezért segített rajtam
Úgy hogy reszkess sir mert ma odaba...unk ha más nem a billentyŰnek
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézegettem a honlapunkat.. Nem lehetne azt megcsinálni, hogy a képgalériánál nekem is az avatarom lenne kint úgy mint neked??

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bevették-e?? Mint a szél... Nálunk is volt egy-két sötét gyerek aki addig még szgépet sem látott nagyon..
"áá csak szimplán befingtam
" nem bírod a stresszt?? Vagy csak a fotóstól rezeltél be?? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee
üzenetére

és bevették?
ez kb olyan hogy én ugye Informatikai Hálózati Rendszer telepitőnek tanultam (vagyis meg is van a szakma) és volt egy osztálytársam aki hackelte a windowst meg minden tehát ő volt az isten...a saját bevallása szerint
aztán ő 3 év alatt nem vizsgázott le aztán 2 éves volt a szakma...de volt egy gyeró aki ugy vizsgázott le hogy a vizsgán a vizsgaanyagot a tanár másolta fel neki a gépre mert még annyit se tudott hogy hogy kell másolni
áá csak szimplán befingtam

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah.. Annó a fősulin a gépterembe minden reset gomb fölé oda volt vésve HELP! felirat, igy ha valaki nem tudott valamit akkor csak annyit mondtunk neki hogy nyomj egy helpet..

Amúgy sikerült lefényképeznem egy csítedet.. Nézd meg a 003.jpg képet a lábad között van egy furcsa füst... Szerintem a mustárgázot nyomatod kifele...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos az én bill nem csíítes.. Csak egy sima döntött, osztott bill..
De azért kipróbálom, hátha.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaja szépia..
Pedig kiabáltam hogy a bombát senki ne vegye fel.. Csak hát Saint túl gyors volt..

-
Sirandrish
legenda
akkor azért villogott a jobb felső sarokba egy pisor körben hogy "alt+f4"...ahha...nem tudtam mire vélni de majd kipróbálom

és a teljes körvonalba oda van irva az is hogy az adott fegyverből hány lövés kell testre meg fejre meg ilyenek? ugy hallottam a legujabb billekbe ilyet épitenek be

amugy jó már neked hogy csak így szolgáltatót tudsz váltani..én ugy tervezem hogy ma vagy holnap felhívom őket reklamálni aztán közlöm velük hogy 3 napot vagy max egy hetet kapnak (ezt még kitalálom) aztán azért fogom hívni őket hogy hogy és hol lehet kártéritést követelni....benne van a szerzősésbe hogy ha jelzem a hibát és nem javitják akkor lehet...hát én meg nem fogok havi 9K-t kiperkálni egy olyan netért ami 80%ban esténként és hétvégén egy edges telo sebességével sem ér fel... -
ent
őstag
Az erő legyen veletek, is!
Még az új csíteket meg kell szokni
, nekem is fura, hogy eddig négzetek voltak, most meg teljes alakú körvonalak. A kib*szott invitel meg elmehet a pecsba. Eddig a pinggel és sebességgel voltak gondok, most meg, hogy este állandó vonalszakadások vannak, ez már sok... Áttérek kábelnetre...És mindig a legizgulósabb résznél kapcsolják le, ez szívás.
Este gyüvök azt ölök. Azé elég sokat számít, hogy mennyi napot hagy ki az ember!!!
Andris: az alt+F4 et kipróbáltad már, állat, csak fejeseket tudsz majd osztani...

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok! Küldök esemest.. Most mennek fel a csoportképek (e-mail), azok itt voltak nálam a munkahelyen..

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor úgy küldöm őket (1280*1024).. Várlak 1 v 1 ...
Csíte bill ellen nincs sok esélyem..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
OK majd elküldöm (1600*1200-ban jó lesz?)ha hazaérek kb 3/4 2 körül.. Remélem akkor nem lesz üres a szerver, mert ma csak 3/4 4-ig érek rá gémezni

-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee
üzenetére
á még csak akkor tudtam nagyon ha mázlim volt..mellékeltek itt nekem egy csitgombkonbinációkat tartalmazó kis könyvet de még nagyon bonyolult nekem

amugy én nem láttam a matmatan kivül még egyet se...tegnap mikor szeron voltam nem szólt senki hogy map figyelő tura lesz így nem is tudtam...majd keresek képeket róluk aztán kiderül hogy kb milyen

amugy az ablakonbehányós/lopós képet nagy felbontásban majd küld már el

mega a csoportképeket is
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah.. Hát az új kombonációkat is meg kell tanulni.. Te is csak tegnapra jöttél bele igazán..

Milyenek az új pályák?? Már kipróbáltátok öket??
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolhatod, ha neked adta ezt a bill. akkor most milyet vehetett magának???

-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee
üzenetére
észre is vettem valami furcsát...pl ha elkezdek lőni egy bármilyen falat veri kifele hogy sebzem

meg azok a kis piros négyzetek is furcsák..de azért hozzá lehet szokni

amugy az még furcsa a billben hogy mindig arra megyek amerre akarok...ezt még szokni kell..hogy nem ragad be az A meg ilyenek...a space is 99%ban akkor ugrik mikor akarok és nem kell tamtam dobként püfölni egy ugrásért ugyhogy vannak szokatlan dolgok

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alapból bele van építve a csííít a bill.-be..
Ent nekem is küldhetne ilyen billentyűt.
-
Sirandrish
legenda
huu..tegnap este nagyon ment a game...District,Crash meg mégvalamin magasan a legjobb voltam...

Ha a legroszabb formámban csak fele ennyire menne már jó lenne
Ent billjéből áradó erő azért megteszi a hatását

-
-conrad-
addikt
Boci!
Elmailoznád nekem a szerver cfg-jét ha nem gond?
Pls..
Köszi -
mr.saint
tag
Én ráérek holnap meg szombaton is! Támogatom a pályákat is csak legyen dust 1 vagy 2

Csak ma nem mert most keltem és megyek is vissza aludni mert zombi vagyok
Amugy komolyan meg kéne ezt beszélni a ts szerintem jó ötlet. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, hát úgy nekem is van hypermoduláltoros interkontinentális távgondolkodógépem, csak nem használom

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Á dehogy. Van telefon, e-mail, fórum. Elég ennyi is a jóból

-
Sirandrish
legenda
ááálö vettö...frenk szinátrá lettö

-
Én szombat este 7 után ráérek. Viszont TS-t csak hallgatni tudom, mert valamiért nem megy a mikrofon...
-
ent
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Látom ez sem vált be, egy utolsó megoldást ajánlok. Szombat este nem szórakozunk, hanem ts en megbeszéljük ezeket a problémákat! Addig nincs értelme az egésznek, puffogás, sértődés, megbántás és egyéb csúnyaságok lesznek csak!!!! Ki ér rá és ki nem? És csak akkor érdemes összejönni ha mindenki ott lesz!
-
Boci_83
őstag
Én azt mondom ha 70% egyértelműen szavaz akkor elfogadva. A többséghez kell alkalmaszkodni szerintem, azért is tartom fontosnak mindenben a mások véleményét is, persze mindig lesz akinek valami nem tetszik. Ez van, alkalmaszkodni kell az életben is. Például nekem rohadtul nem tetszik hogy minden hónapban adód kell fizetnem az állambácsinak, de elfogadom mégha puffogva is.
Hozzáteszem jó lenne ha a tagok gyakrabban járnának ide, vagy ha járnak akkor az irást is gyakorolhatnák....

-
-
-
Tsunami73
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Szerintem tölthetsz,de csak kíválló mínőségü pályát.
Bár lesznek ellenzők is,akik szerint még az alap pályákat sem tanultuk be,És lesznek olyanok is akik már unják az eddígieket.Most is az megy hogy csak ezt a mapot ne,meg azt a mapot ne,rakd át másikra.
Ha van új map kipróbáljuk,és azután eldöntjük hogy maradjon e. -
ent
őstag
válasz
Richard
üzenetére
Te klán tag vagy? Kérdem, mert csak nekik szólt a téma! Ha engem ki akarnak tenni: én miért szavaznék? Ez nem egy csicska társaság 15 évesen, mi felnőtt emberek vagyunk 30 évesen, családdal a hátunk mögött... Evidens, ha vki témát hoz fel a kirugásról az nem szavaz, de ezek már másodlagos kérdések és csak pl volt a rengeteg megbeszélés között.
Valahol igazat adok, mert eddig nem úgy néztünk ki mint felnőtt emberek. De hidd el, itt mindenki egyenlő. Nem "olyan" klán szeretnénk lenni. Léci skacok támasszatok alá!
-
Boci_83
őstag
Szeretnék peticót beadni, melynek a témaja: Tölthetek fel a szerverre új mapokat?
Kérem a testületet szavazzon! Amenyiben 24 órán belül nem lesz 8 azaz nyolc érvényes egyhangú szavazat akkor a petíciót semmisnek tekintem, és majd szeretnék interpellálni is vagy hogy kell ezt, mert ebben azért annyira nem vagyok otthon..
Addig azért én keresgetem a mapokat és bízom az egyhangú szavazásban. Délelőtt látogattunk Kisa klántársammal idegen szerverekre pálya felderítés céljából, és én igenis találtam jóképű új pályákat. Pl.: Blacklot 2 az alap pálya van kibővítve plusz emeletekkel illetve plus helységekkel, valamint ennek az éjszakai verziójára is rábukkantam. Emlegetve volt a Harbor nevű pálya amit igen dicsértek többen, valamint igéretesnek tűnik számomra a Meanstreet nevű pálya is. Ezeknél a minimap is működik rendesen...
-
válasz
Boscorelli
üzenetére
módisítások után újra kell indítani a servert. A cfg-ben változtatott dolgok csak akkor lépnek életbe.
-
Ha valakit ki akartok tenni és az a valaki nemmel szavaz (ami eléggé esélyes) akkor benntmarad?

Ebben a felállásban amit írtál soha nem léptek előrébb. Itt az van hogy valaki akárki lesz a CL /ClanLeader/ aztán ő majd rendet pakol. Ilyen megszavazom eztazt kicsit halva született dolog. Mindenhol így működik.
NEM kötözködés miatt írtam.
-
Boscorelli
csendes tag
sziasztok...nem rég béreltünk 1 cod4 szervert....az a problémám hogy csak sd vagy ffa-t tudunk rajta játszani...és ezt is váltogatja pályánként......probáltuk módositani a cfg file-ba....de nem jutottunk semmire..raktunk be elöre definiált cfg-t....ott minden jól ment....csak szerver nevet nem tudtunk adni...hiába modositottam....nem változott semmi...valaki tudna segíteni?...

-
ent
őstag
válasz
mr.saint
üzenetére
Muszáj leírnom amit kigondoltam.
Megoldást találtam mindenki bajára. lsd Boci baja, Andris baja, mi bajunk.
Egy jó közösség moráljának pozitív hagnulatának megtartására érdekében egy megoldás van CSAK! Ha szavazásra kerülne bármi, illetve megbeszélésre kell felhozni vmilyen témát, csak akkor lenne az ötlet elfogadva, ha mindenki egyhangúan elfogadná. Ha lenne egy a sok közül (és ez lehet név nélkül is!) akinek nem tetszik vmi az ötletben vagy vitban, akkor nem lesz az ötlet megszavazva!Ebben az esetben senki senkire nem fog haragudni, hanem gondolkozunk KÖZÖSEN a következő ötleten!!!!
Úgy gondoltam ennek a rendszernek a bevezetését, hogy felvállalom vagy bárki más, hogy neki jönnek be a PÜ-k és ő fogja kihirdetni: Téma = igen/nem!
De fontosnak tartom, hogy mindenkinek legyen beleszólása az adott ötletbe, témába!!! Bármi legyen az. Pl.: legyen a custom map a szerveren, legyen e PAM mod a szerveren, legyen e a klán WARozos klán, legyen e tagfelvétel, rugjuk e ki ent-et, legyen e szerver bővítés, legyen e ts bővítés stb.
Kérem szépen a TAGOKAT, DE CSAK ŐKET, hogy szóljanak a témához és ha mindenki, hangsúlyozom mindenki IGEN-t mond, akkor szentem be lehetne ezt vezetni és nem lesz soha többet ilyen félreértés. Ha netán 1 db NEM is érezik, akkor elvetve!!! Elnézést kérek a líderektől, hogy velük ezt nem beszéltem meg, de úgy érzem ebben a zürzavarban nem tudnak reálisan gondolkozni egymás mellett!

-
Boci_83
őstag
Na megnéztük a Matmata cod4 es változatát! Ez az első olyan pálya amire azt mondom hogy ez már valami. Cod2 ben is szerettem, azt hiszem itt is kedvelni fogom..
Töltsétek le, érdemes.
Itt egy link
Ugyan az a módszer. Usermapsba bemásol mappástól, majd cod4/mods/pam400hun mappába kell még külön is bemásolni a matmata.iwd file.t -
ent
őstag
Én meg az öregebbjei meg tartjuk a frontot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ennyit megért!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mindig ezt mondom én hüle