Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1367 üzenetére
miert Lorenzot es gyikut nem ismeritek
-
kisa8800
tag
Andris, Zeee talán most elment de nem mindegyiket raktam rá. Ha kell még valamelyik szoljatok és küldöm
-
gyiku
nagyúr
grat gyerekek
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1382 üzenetére
köszönöm,hogy ennyit látsz bennem,egy idegent,aki ph reggel rendelkezik.de legalább nem rejted véka alá,jön őszintén.részemről ennyi volt,a továbbiakban nem óhajtok veletek,mint csapattal kapcsolatot fenntartani.benézni benézek,ha van kedvem,beszélni beszélek bárkivel,ha van miért,de kösz a véleményt,tudomásulvéve,sajnálom,hogy rátok pazaroltam az időm,bocsi a zavarásért...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1386 üzenetére
Miért, mi volt utojlyjára????
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1381 üzenetére
Megcsinálom, de holnap estére lesz csak kész, ha addig tudsz várni..
Bevállaltam egy oktatást csütörtök-péntek-szombat 17:00-20:00 -ig.. Jól jön egy kis plusz pénz..
Úgy értette a 2 klánt hogy kapcsolatot kialakítani 2 másik klánnal és gyakran gyakorolni velük...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1375 üzenetére
hát sajnálom hogy ennyire bánt a dolog mert ez tényleg nem szól senki ellen...csupán valóban nem lehet mindenki klántag aki PH reggel rendelkezik...sajnálom...örülök azért hogy értelmes hangnemben tudtuk ezt megbeszélni és hogy nincs harag..legalábbis nagyon remélem...
-
Sirandrish
legenda
Amit boci linkelt a mapokról térkép az kicsi...valaki esetleg megcsinálná nagyobbra?
arra huzok két vonalat és tele van -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1366 üzenetére
lehet,hogy te igy gondolod,hogy az előtag nem számit...bocsi,nekem igen.és nem fogok képeket csinálni,nem fogom a guide-t sem odaadni,hogy kirakjátok az oldalra,mert NEM vagyok a csapat tagja.nem vagyok jogosult a nevét viselni.ennyi.játszani felmegyek,veled bármikor szivesen beszélgetek,segitek,hogyha kell,jó fejnek tartalak,de ezt nem keverem össze a csapattal...
-
ent
őstag
Nem a szavazásra gondoltam Andris, hanem az eredményre. Nem kaptam tőled semmi PÜ-t a végeredménnyel kapcsolatban
. Ez be is tett egy picit nekem tegnap és lementem anyósomhoz és nyomtam neki egy maflást, olyan kékülőset. Éjfél örül talán, mikor békésen szundított.
Ok Andris, fasza ha készen leszel majd a taktikkal. Zéé köszi, hogy nyomod neki a térképeket! Andris és Napster, akkor ezerrel álljatok rá...
Boci, hogy állsz a feladatkörökkel?
Van egy két feladat még, nem Boci? Adatok további begyűjtése a klántagoktól, war-organizer kijelölése, szerver adminolások kibővítésének kérdései, a klán életével kacsolatos problémák menedzselése = szóvivő (ne kelljen már baromságokkal foglalkoznia mindenkinek: qva any**átok nem vettetek be a klánba, nem megy a szerver mert ilyen köcsögök vagytok - hozzá teszem tegnap fullon volt megint, netottam felmenni, sokadjára - stb.stb.), honlappal kapcsolatos feladatok, stb. Neked vannak már ötleteid?
Ezekre meg kellene határozni a szükséges ember számot, majd kihírdetni ki melyikre hajlandó. Amiről már beszéltünk.
Van egy két ötletem még, pl.: szeretném ha lenne legalább 2 klán akik normális hangnemben, stílusban és eltérő skillel rendelkeznek. 1 aki hasonló tudású mint mi, 1 akik jobbak... GYAKORLÓ KLÁNOK! majd jövök még...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1368 üzenetére
Uzi mini ak p 90 akár hogy is számolom az barátok közt is 450 fejes
-
Balinov
titán
ti akartátok..nekem ugyan 115km...de csak lefele kell néznem...
pff...ezé mitkapok..
-
mr.saint
tag
Bocsi csak 233 egész pontosan
-
Sirandrish
legenda
te nem akarsz tag lenni..ez is fontos...
meg az is hogy ismerjük...csak nem veszünk be olyat akit nem is ismerünk..és ismik közül aki ide van regizve is plussz a szerora is jár és még tag is akar lenni Napster a legjobb...szvsz...természetesen utánnam csak én nem szeretek egyhelyben állni -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1360 üzenetére
de attól hogy nincs egy PH előtag a neved előtt még a közösség része vagy..a WARokon nem szerepelsz ennyi...de a szeron bármikor szivesen látunk..TS-en is...képeidet továbbra is várom a honlapra...nem kell ezt ennyire komolyan venni...cod2-t több mint másfél évig nyomtam és sose volt klánom..kértek pár helyre de sose érdekelt...mégis jártam olyan helyekre is ahol esetleg nem kértek fel...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1316 üzenetére
Én is arany uzira gyurok még potom 350 fejes azt megvan
Remélem szombat hajnalra meg lessz
Vagy nem
-
gyerpi
aktív tag
válasz
szabozeee #1362 üzenetére
figyu annyira nincs időm a cod4- re (és nem is vagyok annyira fanatikus mint ti) főleg nyáron hogy klánozam. Mellesleg annyira nem játszok rosszul hogy ne hívtak volna már klánba mondjuk többet cod2 - ben de előfordult 4-ben is . 1-2 óra bele fér esténként mikor az utód engedi mert tanul de mondjuk már nyáron nem lesz időm mert falun lakom és sok dolog van a ház körül, kertben stb. habár ez már tavasszal is így lesz.
Ha van idő játszom hogy hol nekem mind1 nálatok ott is jó ha nincs hely akkor felmegyek más szerverekre ennyi
már nem érnék el a lánc hídra mert kb 120 km lakom Bpesttől meg még melóban is vagyok de mondjuk snipert tudok szerezni és máskor lejátszhatjuk -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1357 üzenetére
mondjuk napsterrel bármikor kiállok csipával 1vs1 ben
lehet hogy (ÉN NEM AKAROK KLÁN TAG LENNI) - csak megjegyzem volt már a PH szerón jobb is nem magamról beszélek de volt
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1357 üzenetére
mindegy,ógyse érted...nem gond.nekem az a bajom,hogy mi is többek voltunk egyszerű betérőnél,de szépen ezzel le lettünk fokozva,hiába voltunk ott annyit,stb...ez a hála,ha másért nem,az edzésért.veled semmi bajom egyébként,meg senkivel se...tök mindegy,majd keresek más csapatot,kértek ógyis mostanában 1-2 helyre,akkor meglesz nekem is a közösségem,aminek tagja lehetek,akikre számithatok,mégha nem is vagyok olyan fullos,és akkor warozok,ha más nem ér rá.felesleges szájtépés,bocsi,hogy szóbahoztam...elleszünk mi gyikuval máshol is,Isten ments,hogy haverságot erőszakoljak ki.de mostmár legalább tudom,mennyit értem a csapat szemében...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1356 üzenetére
De csak azért, mert még nem álltam rá igazán a csipa használatára..
Egy ember kimaradt a warokból??? Én eddig mindegyikből kimaradtam, még sem sírtam miatta
, mert ismerem a képességeimet, hogy pam módot gyakorolni kell...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1353 üzenetére
látod ez itt a baj..téged nem az zavar hogy WAR meg ilyenek...hanem az hogy te nem vagy a része...ha te is tag lennél magasról lekakilnád hogy a WAR miatt lepassoljuk a szerot...meg kinnmarad 10ember..
Mondjuk neked akkor se lenne jó mert 4v4es WARok voltak eddig általában és 1 valaki szinte mindig kiszorult..ha te lennél az az lenne a baj...
VAnnak emberek akiknek semmi sem jó...az előbb olyan értelmesen el tudtam veled dumálni xfiren most meg megint forud itt az egész rendszert...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1350 üzenetére
EZt szeretem...amíg csak PUBoltunk akkor mindenki (köztük te is) azzal jött hogy persze mert gyávák vagyunk meg nem merünk kiállni meg ilyesmi....most hogy WARozunk (kisebb nagyobb sikerrel) ez a baja mindenkinek...mert lezárjuk a szerót mert ő miért nem jöhet be meg had legyen már most ő is WARON (holott nem klántag és az ember is megvan) kérdem én...mi értelme az egész szeronak ha nem arra használjuk amire szeretnénk?
Az hogy sokan elpártoltak meg nemighaz mert akárki panaszkodott annak a 98%-a a mai napig oda (IS) jár...nemhiszem továbba azt se hogy a hangulat nem lenne jó mert érdekes módon én mindiog jól szórakozok és 1-1 kivétellel(akik nem szeretnek meghalni) szerintem mindenki jól érzi magát...legalábbis erre tudok gondolni akkor mikor nem férek be a szerora 2 óráig mert tele van..gondolom nem szenvedni járnak az emberek.
Az a baj hogy mindenkinek minden baj..ha nincs wwar akkor jahj PUBon minek klán ha van war akkor meg jahj már csak a war...
-
-
szabozeee
aktív tag
válasz
BandiHUN #1350 üzenetére
"mindenféle jöttment klántaggá lehet" - nem vagy te egy kicsit he???
Ember ha minden jöttment klántag lenne akkor már 140-en lennénk a klánba...
Napster sokat játszott és játszik a szerveren, és fent van mindig ts-en (igaz Andrish??), és már régóta dumálunk és játszunk vele..
Boci:
-
Boci_83
őstag
Itt is vannak mapok térképei. [link]
Mod: mindenféle jöttment <-- ez mi??
Úgy látom megjártad a nagy CSIKÁGÓT 'oszt itt mindenki parasz lett.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1348 üzenetére
én meg nem értem,miért nem vettétek be csipásnak gyiku-t....bár én már nem tudom ezt követni,már igazából nem is vonz igy,hogy tag legyek,inkább látom már ezt olyannak,hogy jöjjön bárki,bárhonnan,ha ismerem,ha nem,csakhogy legyen mire verni magunkat...de ti tudjátok,tuti nem fog jóra vezetni,és már elbukta a szeró az igazi jó hangulatot,elpártoltak az emberek tőle,mert nem fog egy gyengébb emberke már belépni se mégegyszer,nincs hangulata az egésznek...már csak a kurva warok lebegnek a szemetek előtt,nem egy jó közösség.itt dumálgatunk,ok,de már ide se nagyon jár mindenki,mindenféle jöttment klántaggá lehet,csak legyen profi,szerintem már semmi köze az egésznek a ph-hoz,van saját fórumotok,találjatok ki valami frappánsabb nevet inkább...
-
szabozeee
aktív tag
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1343 üzenetére
Jah, hát azt itt olvastam hogy Napster be van véve.. Csak az hogy addig hogy jutottatok el, az kimaradt.. Amúgy tessék megfenyíteni Napstert mert tegnap is 1-2 percre írta át a neveét -=PH!=- -ra...
-
Balinov
titán
X-fire-val lehet keresni??
Hogy?
-
Balinov
titán
.
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1340 üzenetére
PÜ-ben küldted a petíciót?? Mert én nem találom..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1334 üzenetére
Héjhéjhéj milyen szavazás??? Napsterről??? Én kimaradtam belőle!!!!
Milyen szintű térkép kell?? Mert ha elég az ami van a programon belül amikor nyomsz játék közben egy esc-t akkor azokat meg tudom csinálni.. Ha annál jobb kell azt nem.
-
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish #1334 üzenetére
Küldöm a térképeket
-
Sirandrish
legenda
héjhéjhéj...arról volt szó hogy valaki csinálja a térképet én meg a Taktikát dolgozom ki valakivel aki Napster...
Napster már PH klán tag ugyanis mindenki szavazott rá, te is tudtommal..
Napsterrel addig nemtudunk szervezni semmit amíg nincs térkép..ha jól rémlik te mondtad hogy csinálod...
én csinálnám de kéne a térkép...
Sőt nem is muszály Napster...nekem mindegy ki...én csinálok valamit valaki más megnézi alakitgat rajta majd a csapat elé tárom...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1329 üzenetére
Ment e-mail IP-ről.. Tegnap is arról volt szó hogy lesz egy kis war, vagy maximum gyakorolunk egy kicsit pam módban aztán a végére egyikből se eltt semmi, pedig ráértem tegnap..
Kellene egypár nap amikor a PAM mód van fent, nekem nagyon nem megy még a pam mód, kellene egy kis gyakorlás... -
ent
őstag
válasz
szabozeee #1328 üzenetére
Ennek apropójaként. Ezt a warszervezős dolgot is meg kellene beszélni. A múltkor is lett volna több is, utána jártam, xfire regeltem, cod.hu ról kiválogattam cod4 címeket, msn re mászok, mircet tanulgatom és erre Kifli beszervezett egy másikat. (nemgáz) A bonyodalmak elkerülése végett ki kellene jelölni egy embert akinél összefut a szál. Általában rá ér és legalább ez a 3 szervező lehetőséget ismeri.
Andris: a térképekkel, hogy állsz? Csinálod, vagy szarsz a közepébe?
Kifli: a feladatösszeírással hogy állsz? Kellene már e miatt is!!!
Mindenki: az Andris álltal benyújtott petíció hogy áll, Naster, ha véletlen nem tudná vki???
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1327 üzenetére
IP címekről volt szó...
Szombatra nem tervezel semmit?? Mármint nem az asszonnyal
hanem a ph-s bulival kapcsolatban.
-
válasz
Sirandrish #1323 üzenetére
Ja. Mindenkinél ez van szerintem. Nekem is megjelenik az asztal kb 0,5 mp-re. Aztán utána setting up game 1mp-re és már tölti is a mapot.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #1322 üzenetére
kereses a kontinensen, kijon 9000 server, csak eleg.
-
Sirandrish
legenda
nah lenne egy kis gondom az Xfire-vel..méágpedig az hogy ha meg van nyitva akkor nem indul a game..
Ha rákattolok egy FAVra elindul a töltési kép majd feketeség majd asztal...amíg megvan nyitva ugyanez akkor is ha rányomok szimplán a multira..amint bezárom indul a game...találkozott már valaki ilyesmivel? -
Sirandrish
legenda
nah regiztem egy sirandrish66 nevet meg felraktam az xfiret de hogy mivan arrol fingom sincs..nyomtam balra jobbra de semmi
nah jó..találtam szerókat...pár olyan van amin van is valaki..rákattolok 2szer erre elkezd tölteni majd feketeség és kidob asztalra...azthiszem ennyi volt xfires pályafutásom
jah meg összviszz találtam 15 magyart
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1310 üzenetére
küldtem invite-t xfire-re
-
BandiHUN
veterán
válasz
tök egyszerű pedig.....
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1316 üzenetére
18-as az kevés..
Az 54-esen a konténeres pályán min 30-40 frag minig összejön.. Persze ez fegyver függő is..
Küldd el az IP-t akkor majd otthonról én is elküldöm, érdemes kipróbálni.. -
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #1315 üzenetére
nekem van egy Obinetes helyem ahova járok..18 slotos de mindig TDM megy rajta..ott szoktam bohóckodni..pl most szereztem meg a Barettre a Blue Tigert
Nem szeretem ezt a fegyot de azért kéne a Redmondjuk most az Arany Uzit akarom de ahhoz az összes SMG-t meg kell csinálni fullra
Még csak az MP5 és a Skorpion van kész..de még ott az UZI a mini AK és a P90is -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1312 üzenetére
Én egy olyan szervert ismerek ahol 2 pálya van össz. vissz.
Az egyik a crash, a másik a konténeres, ezek váltogatják egymást a mód TDM és 54-es szerver ami du. mindig 50 ember körül van. Na ott lehet gyűjteni a fragokat..Csak az a baj hogy 1.4 a szerver.. De mintha Boci linkelt volna valami verzióváltó progit csak már nem találom, meg nem tudom hogy működik ha tudsz valami konkrétat akkor megírhatnád, és én is tudnám fejleszteni a fegyókat....
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1312 üzenetére
csaheknél próbáld meg ott szoktak lenni 32 slotos tdm szerverek és ott sokszor tele is van majd otthonról küldök IP-ket
-
ent
őstag
Na skacok, halleluja, sikerült. Dánke: cunaminak és kisanak a kitartó ötletbazár fenntartásáért. Végén letöröltem már regcleanerrel is a cod4 hez tartozó mindent. Erre ha lemezt tettem be, akkor is a menü csak uninstallálásról szólt. Fogtam már kínomban a dvd-t, menyitottam manuálisan és elindítottam setu exét. Erre felment. Megcsináltam rögtön azt a pbsvc dolgot és voálá... De érdekes volt mert először a PH ra nem csak a külföldi szerókra tudtam felmenni és fennmaradni. PBs szerók voltak. Utána két külföldi látogatás folyamán a H ra is felmehettem
. Ovecs volt egyedül fenn éjfél után fél órával, ugribugriztunk.
Viszont kellemes meglepetés volt számomra (előzményt elfeledve), hogy a vistában min 10-20 fps plusszom van.
Tetszik, nem megyek vissza xp
. Miniadmin is megy, mi kell még. Ja, ts el még bíbelődök másik driver miatt...
-
gyerpi
aktív tag
válasz
pedig az jó szerver kereső jobb mint az ASE
-
Sirandrish
legenda
már nem használok szerverkeresőt...game-monitoron néztem magamnak párat de nem nagyon jönnek be...valami jó kis darálós kéne ahol könnyen kilehet osztani egy két fejest...ase is tuti találna de már azt sem használom..
AMik bejönnek elmentem favba a gamebe és kész...
X-fire-m még életben nem volt azt se tudom hogy müködik.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #1308 üzenetére
onnan, hogy xfire, nem ase.
-
BandiHUN
veterán
válasz
mr.saint #1305 üzenetére
na,ha heccsát kell,itt: 193.47.83.178:28932 megteheted...
igaz nem TDM,hanem FFA,de moddolt a dolog....annyit mondok,hogy ma nyomtam egy órát,és 17kill volt a rekordom halál nélkül
persze ez csak a fegyós,a többi még rá a heliből,airstrike-ból,de azt nem számoltam...angol szeró egyébként,mindenkinek javaslom fegyótuningra,vagy csak ha sikerélmény kell...bár a nagyobb sebzés/kisebb életerő miatt nehezebb a headshot,de szerintem nem vészes...ha tele van,milyen lehet...én 7 emberrel nyomtam csak a fenti max eredménnyel,mi lehet,ha tele a szeró?
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1304 üzenetére
Mert mi a gond? Mondjuk elég pörgös néha én se szeretem! Csak itt gyorsan tudom löni a hendcsatt-ot
most az a lényeg
-
Sirandrish
legenda
Tud valaki ajánlani TDM HC szerot?
a Saint-é nem jó nekem -
mr.saint
tag
Na 193.47.83.178:28932 én ide járok a fegyvereimet szinesíteni szerintem jó kis szerver!
HC csak azért hogy ne keljen má annyit az ellenbe lőni -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #1301 üzenetére
mondom,a profilomon is N/A a többi szerveradat,de az xfire-mben most is megy mind,1en nem játszott épp senki,a többin vannak jópáran....majd megjavul remélhetőleg,erre most nem tudok mást mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest