Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
ent
őstag
FRISSÜLT AZ ADATLAPOM!
Tesztek és finomhangolás miatt csak holnap este lehetek teljes vértben a tietek...
-
booz
senior tag
ha engemis bevesztek a buliba akár péntek estétől -hétfö estig csipázhatunk beinditom az erömüvet és hajrá
asus triker+Q6600+4gb crucial ballistik+8800gtx sli és mehet a buli juhééééééé
akár szerverkén is müködhetne mit szolnátok hozzá csak valahogy megkéne buherálni a dolgot ha esetleg valakinek valami ötlete van irjon és müködtessünk 1 saját szervert
-
ovecs
senior tag
=NYEV= szervezzek wart estére, vagy inkább hétvégére?
Ez minek ment el kétszer?
-
ovecs
senior tag
=NYEV= szervezzek wart estére, vagy inkább hétvégére?
-
booz
senior tag
hy alig várom már a szombatok a nagy csipázások miatt
Andris engemis vegyél a cimem kérd a Bocitol

-
Sirandrish
legenda
Gyerekek!!! felraktam az MSN-t

csak 22 ember várt visszaigazolásra

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Otthon megnézem van-e róla kép, csak azt nem tudom mi volt a nevük, kikeresni a sok kép közül...

Tsunami: Azt mondtuk, hogy csak akkor rakd át ha vesztésre állunk..

-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Micsodaaaa!
Hát nem ti mondtátok hogy véletlenül tegyem át a mapot hogy megóvjalak titeket egy csúfos vereségtől? Most meg én vigyem el a balhét mi?

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt így rakd ki, poénnak sem utolsó..

-
Balinov
titán
válasz
szabozeee
üzenetére
maga a hardwer le tudja. mondjuk 4x1gb simán megy kétcsatornás memóriakezeéssel,vagy akár a 2x2GB-is.csak az 32bites oprendszer (windows vista,Xp, win2k) nem tudja lekezelni.Ill. ha jól rémlik lekezel 4gb-ig,de abba beleértendő mondjuk a Sata vinyód 8mb vagy 16mb-s cache-je,a dvd firkantó 2mb puffere,a vga-d dedikált memóriája. boot.ini-s kapcsolókkal rá lehet bírni,hogy 3-3,5GB-ot lásson és kezeljen,ezért jobb a 64bites többek között,ott semmi trükközésre nincs szükség.
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Volt elötte is.. Nem emlékszel?? Tsunami megviccelt minket..

-
Sirandrish
legenda
nah ha már Tominak köszönhatően végre kikerültek a 3 nappal előtti WAR eredmények akkor ideje a tegnapi vereséget is kitenni

Valaki csinált róla piccsört?
és amugy azóta a tegnapi volt az első WARunk vagy csak az emlékeim viccelődnek?
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De gondolom a Vista mellé még dukálna 2 GB RAM nem???
Már úgy értem hogy most van 2 és még 2-t venni és úgy oké lenne...
-
Balinov
titán
tegnap jó volt végre egy kicsit a saját NYEV-es szerveren játszani.bár nagyon nem ment.biztos csak a gebola mijatt..

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt nem értem...

Tegnap jó volt a SZÁLLJ SZÁLLJ SZÁLLJ FEL MAGASRA..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ent
őstag
válasz
szabozeee
üzenetére
Én váltottam és a kezdeti problémák amik végül nem is az oprendszer miatt voltak, megszüntek. Én maradok pista mellett. Ha ninsc olyan hardvered (pl: szkenner) amihez nincs vista driver akkor megéri. T-online vagy www.tisztaszoftver.hu segítségével, szentem. Sőt, március végén csökken a pista ára!!!!
-
ent
őstag
-
mr.saint
tag
Ja a war még csak-csak jó lett volna a nem fagyogatok annyiszór ki
A tököm tele már a kurva driverekkel
Hát én az ati kártyámnál beszartam ha ment a cs rendessen nem magától lő meg fut meg stb akkor nem ment mondjuk a test drive csak csikossan! Meg ilyenek azt hittem megőrülök
Erre ez is kezdi nekem
Hát ez nem igaz! -
Boci_83
őstag
Ne aggódjál, amig tanultam, addig nekem is az a gépem volt amit anyuméktól kaptam 11 éve karácsonyra, aztán még egy p2-t össze tudtam varázsolni, de ott meg is állt a szg fejlesztés, egészen tavaly májusig, akkor vettem ezt, persze még mindíg lehetne benne mit fejleszteni, lassan kezdem is unni, ez olyan véget nem érő alagút...
-
Csyppa
senior tag
Hát gyerekek eldobom az agyam, mindenki sír hogy 11000 meg 5000 pontja van démárkba, nekem meg még 1200-at se éri el

-
ovecs
senior tag
Gyertek játszani, mert már nagyon unatkozok!!!!
-
booz
senior tag
nekem 14304 pötty 3dm06 alatt hol a mappa vista alatt megörülökkkk

-
mr.saint
tag
Na videokártya csere megtörtént! És láss csodát
a 3d mark06-ban 7000 pontocskával több lett
A duty 1024x768 mert abban tolom 160 fps alatt nem igazán van
de van aho
l 250-is hasít 
-
booz
senior tag
gyerekek valaki legyenszives megmondani nekem hogy vista alatt hol találom meg a profil mappát ahová bebirom a mentésem másolni?

-
Balinov
titán
ilyen nincs,mindenfajta szteroidot bevetve COD4 multi közeli állapotba hoztam magam,alighogy hazaértem,erre mind a NYEV,mint a PH pub szeró csont üres.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De sztem evidens is... 

A tököm tele már a kurva driverekkel