Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De a lényeg ami a lényeg, hogy melyik szerón nyomjátok?
-
Sziasztok népek!
Melyik szerón nyomjátok mostanában?
-
Állandóan kidob a PB valami Ignore MD5 tool akármivel. A lefrissebb PB van fönn, tegnap még semmi baja nem volt. De szinte bárhová megyek ez van...
Tud valaki valamilyen megoldást? -
Mostanában nagyon kihalt a szeró. Délutánonként a legritkább esetben van bárki fenn...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy kicsit vicces volt az biztos. A legérdekesebb a flashgránát volt. Egyszerre dobtuk egymásra, én elvakultam, ő meg jött és lekéselt. De többször is volt ugyanilyen, hogy amit én dobtam vakító az semmit nem ért, amit ők dobtak, az 100m-es körzetben elvakított

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát Tsunami sose volt az a kifejezett kemper

Jól lealáztak minket tegnap a "saját pályánkon"

Tényleg az a saját pályánk egyébként? -
Vista 64 bit alá lehet valahogy TS-t varázsolni? Nekem legalábbis nem engedi, valami hvdi.dll-t hiányol...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, hát úgy nekem is van hypermoduláltoros interkontinentális távgondolkodógépem, csak nem használom

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Á dehogy. Van telefon, e-mail, fórum. Elég ennyi is a jóból

-
Én szombat este 7 után ráérek. Viszont TS-t csak hallgatni tudom, mert valamiért nem megy a mikrofon...
-
Hát lehet, hogy átírom a nevem -=Ph!=- Pilóta -ra, mert így senki se tud beazonosítani

Azért nem pilótaként vagyok egyébként, mert még COD2-es időkben volt már egy pilóta valamelyik kedvenc szerón, és azért választottam másik nevet, így lett Bagarja. Aztán meg megszoktam...Más: Neked Zalman 5.1-es fülesed van ugye? Meg vagy vele elégedve? Akarok én is venni valamit, csak nem tudom melyik legyen, a zalman vagy sharkoon. MIt javasolsz?
Vagy bárki más, aki használ ilyesmit...
-
Hát igen. És mi lesz a rengeteg etióp éhezővel? És a bálnák?
Melyik klántag ne játsszon, hogy te tudj?
Például ha akarunk warozni, akkor bizony néha gyakorolni kell. És olyankor csak klántagok lesznek fenn. A többieknem meg sajnos marad a 468724 másik szerver. Tudom, hogy azok nem olyan jók, de azért hátha megteszi valamelyik.
Amikor COD2-t nyomtam sokat és nem voltam klántag sehol, akkor mindíg volt 2-3 kedvenc szerver, ahová jártam. Ha az egyiken épp nem volt hely, vagy jelszavas lettt, akkor mentem a másikra... -
A gép egy szörnyeteg, csak még nincs itt a proci. 8400-as lesz benne, de amíg nem jön meg, addig valami picike egyhatos van benne, de azért hasít így is. Egyedül a vinyók a lassúak, mert hiába 10000-es fordulatú a raptor, eddig 15000-es scsi-t használtam, azért érződik a különbség.
Abit IX38 QuadGT alaplap, Powercolor HD 3870, 4 giga ram (1066-os 2x2 giga), 74 gigás raptor meg egy 500 gigás sima WD vinyó, Samsung 244t monitor, Vista Business 64 bit.Modnjuk a COD4 szerintem CPU limitált, mert full grafikán 4x-es AA 1600x1200-ban eléggé ugrál az fps 30-90 között
Kár, hogy nem enged 1920x1200-at a játék 
De így is nagyon szépen mutat a 24"-on
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dógozni is köll valamikor

-
Nem tudom hogy mit hallotál, de a tény akkor is ez.
Nem vagyok szent, csak van egy értékrendem, nem lopok csak azért mert könnyű, nem csalok adót csak mert úgysem derülne ki, de pl. nem erőszakolok meg nőket sem, csak mert erősebb vagyok náluk.
Mindenkinek mondom, hogy tolvaj, aki lop, nem csak neked...
-
Inkább ellopod. Gratula.
Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha a főnököd azt mondaná, hogy most nem kapsz fizetést, mert pár hónap múlva úgyis kirúg, akkor meg minek...A moderátor meg olyan, hogy ha nem tetszik neki, amiket írsz, akkor bannol szépen. Ha nem tetszik a rendszer el lehet ballagni máshová...
-
Tényleg senki nem ismer Domination szervert?

-
Domination szervert tud valaki közelben?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, akkor szállel, ha nem eredeti a játékod, és más a generált kulcsod...
-
Van magyar Domination szerver? Nem látok egyet sem, pedig szvsz a legjobb, már a Cod2-ből is hiányoltam, végre újra van, de csak külföldi...
-
Szerintem egy kicsit el lett cseszve ez a szintlépéses téma. Mármint túl gyorsan lehet szintet lépni. Már tele vannak a szerverek hadseregtábornokokkal ezer csillaggal, pedig két hete sincs kint a játék. Egy hónap múlva csak generálisok lesznek és elveszíti az értelmét az egész fejlődősdi. Én is két nap játszottam igazán, és már harmincvalahanyas vagyok.
Nyílván kiadnak majd kieget, és lehet menni 100-as szintig, de akkor is... -
Valaki elárulná a PH-s szerver IP-jét? Esküszöm visszaolvastam meg kerestem is, de nem találom egyik topicban sem...
-
X-fire megy már valakinek rendesen? Tegnap még 0/0 volt a szerverk száma, ma már 0/3143, de nem akarja megjeleníteni egyiket sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest