Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyire nem kell ám félni tőlem.. Elrettentett a tegnapi 63:5 -ös statom amit ellened követtem el???

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így már oké...
2-4-ig egy kis kill?? -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meló közben??
Annyira nem szeretem a munkám...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah.. Én meg aztat hittem hogy az valami kemény dolog..

Akkor a haveroknak elmondhatom milyen kemények vagyunk.. CB warra járunk..

-
Balinov
titán
na,már nem halok meg hülyén.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja ja a CB war az amit nyomunk
többi csak sima pam mod ott van minden fegyo és perkek is -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi az a CB???????
-
Sirandrish
legenda
hát nemtudom de Miniadminba a CB-re van állitva és ezért van annyi perk amennyi..a többibe ugyanugy van egy zsák perk...
-
Balinov
titán
melóhelyről kurva nehéz ilyen bonyolult dolgokat fejből sorolni ám! nézd meg,ami a default sörétes,ha default class-okat nézed,na azzal játszottam.EGyébként ez lesz az,mer' 4-es tára van,a másiknak meg 6 v 8,nem is tom már. Finom fegyver,csak 3-4 embernyi távolságból már van akkora szórása,hogy egy lufit se lőne ki.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov
üzenetére
M1014: Az olasz Benelli cég által gyártott Benelli M4, amerikai tengerészgyalogságnál rendszeresített sörétes puska. Gázelvezetéses rendszerű, nagyon megbízható félautomata fegyver. Főleg közelharcban hatékony. 31. szinttől elérhető.
• Kaliber: 12-es sörétes lőszer
• Tárkapacitás: 4
• Tüzelési mód: félautomata
• Tűzgyorsaság: -
• Sebzés: 30-10
• Használható kiegészítők:
o Red Dot
o Elülső markolat
én sztem ezzel nyomultál tegnap vagy lehet hogy tévedek
-
gyerpi
aktív tag
stopping power erősebb a fegyó: Megnöveli a lőfegyverek sebzését. A sebzés növekedés függ az eredeti sebzéstől. Új sebzés = Régi sebzés * (100+Régi sebzés)/100. Ha pl. előtte egy lövés 50 életerőnyit sebzett, akkor Stopping Powerrel 50*(100+50)/100 = 75-öt fog sebezni.
csak, hogy 1 perket nem használod észre vettem a kill cam-ból:
Perk 1
C4 x2: Két darab távirányítású C4 robbanóanyagot kapsz. Jobb klikkel lehet ledobni, bal klikkel pedig felrobbantani. Az Action gombot kétszer megnyomva azonnal felrobbantja a ledobott C4-eket, függetlenül attól, hogy éppen milyen fegyver van a kezedben.
Special Grenades x3: Három darab speciális gránátot kapsz. Füstgránát esetén nem használható ez a perk.
RPG-7 x2: Kapsz egy RPG-7 rakétavetőt két darab rakétával. Ellenséges helikopterek ellen a leghatékonyabb fegyver.
Claymore x2: Kapsz két darab Claymore gyalogság elleni aknát. 23. szinttől elérhető.
Frag x3: Három darab kézigránátot kapsz. 41. szinttől elérhető.
Bandolier: Kezdéskor több lőszert viszel magaddal. 32. szinttől elérhető.
Bomb Squad: Segítségével könnyen észreveheted az ellenséges robbanó szerkezeteket, amiket a HUD-on külön ikonnal jelöl. 13. szinttől elérhető. -
athomi
veterán
Most olvasom a stopping power-el nagyobb sebzése lesz a fegyvernek. Amúgy biztos vagyok benne, ha telibe lövöm az embert, akkor akár 2 AK47 lövéssel is lehet ölni. Általában 3 lövés kell, de néha csak pukk-pukk és az ürge elterül.
Azt viszont észre vettem gyerpi, hogy én rendre nem halok meg 1 csipában, de előfordult már, hogy egy láblövés is elég volt.

Tegnap viszont kicsit csipáztam és általában elég volt egy csipa lövés mindenkibe, gondolom a stopping power-nek köszönhető. Sztem próbáld meg vele. -
Balinov
titán
ez az aminek ilyen kis zöld bizgentyűs célkeresztje van,4-es tára van és sima,default Assault Class-ba adja.ha jól emléxem. TEgnap bevágtam igy a tömboló nátha 4-ik napján 1dl Szilvapálinka v. 2.0-t (57%),jobban is lettem tőle,kipp-kopp és még a játék sem ment rosszul.Mondjuk sabotage-ba nem lett volna rossz,ha cover my ass lett volna a csapattársaktól,mert Crash-on 2x csíptek el az plant utolsó 1-2 másodpercébe.1szer az emeletes ház felőll ,egyszer meg a másik oldalán a pályának a spawn pont környékén,ott a kukáknál, a lépcső felől kaptam egy -egy sorozatot..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt hiszem én csináltam.. Majd megnézem otthon fél 2 után...
Tegnap haver fel akart menni a szerverünkre, de guid bannal vagy mi a lónyállal kivágta a pb.. Ezen csak úgy lehet segíteni a másik kóddal telepíti a gamát??Egy másik haverral játszottam tegnap 1v1-et decemberben találkoztam vele utoljára egy lan-partin feljött a szeróra hogy legyaláz. 12:1-es statnál megköszönte a játékot és lelépett..

Tegnap összegyűjtöttem 2 TK-t az eggyik áldozatom kiflee volt.. hátbavágtam egy granyóval
A másik Saint crash "A" lépcső vigyáztam a tatyót erre befutott a lépcsőre.. egy sorozat és feküdt is. 
-
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor leléptél.. Kiflee szervezett még egy wart, olyat amilyenről mindig álmodsz.. Kb 1 szinten voltunk a másik csapattal.. (olaszok) Izgalmas volt a war, de mindkét pályán kikaptunk 11:9-re..
Ja és először 5-en jöttek mert azt hitték hogy 5v5 úgy hogy te is maradhattál volna..
-
Balinov
titán
NYEV-esek,köszi a tegnap esti játszódást,eléggé érdekes ez a mód,a Sabotage.Kellett egy kis idő,mire rájöttem,ha nálam van a bomba,miért nem tudom plant-olni...nem minden kupacra lehet rátenni. Shotival eléggé kezdek barátkozni,igaz az alap 4-es lövetüvel csak,talán Gyerpi mondta,hogy a másik jobb...majd cisnálok egy ilyen Class-t hozzá
-
Napster01
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
első egál lett, a második meg no comment - nyugalom ugye kisa? lehet összevágok vmi károkodás szótárt és meghallgatjuk mennyire tetszett a német csapat nékünk
bár én úgy emléxem minden körben mondtam 1 'sz***anak le' c. részt.... am. első map hoztunk kemény 3 kört, 2. mapon meg már 8-at
kemények voltunk mint a csattogós lepke...(én már lejöttem de ők még nyomnak 1 wart ahogy látom
) -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ma mit játszottatok?jól láttam,2 war is volt?
-
Sirandrish
legenda
Huu a nemrégi nagy vereségünk második Mapjárol csinált valaki képet? nekem csak az elsőröl van...ha valakinek van az ossza már meg köszi..
-
ovecs
senior tag
Szombaton nőnap, ezért lehet, hogy szombat este sem leszek
Hív a kötelesség na meg az asszonypajtás, hogy menjünk el valahova, holnap meg vendégek jönnek, és megyünk valahova bulizni is
De azért a szombat még nem úszott le biztosra, lehet, hogy estére warra kész leszek -
BandiHUN
veterán
srácok,valaki leirhatná,hogy is megy az átállitás a repkedős dologhoz a szerveren,mit mire kell állitani
néha állatkodnék egy kicsit,meg fotózgatni akarok mapokat stratégiatervezéshez,honlaphoz tutorialba,ilyesmik... -
BandiHUN
veterán
válasz
Napster01
üzenetére
az szivás...de egyébként nem egyedi az eset,úgy néztem az extra fórumán.elvileg az admin felületről megvan méretre az oldal,ftp-vel viszont üres.viszont ha beütött a crach,akkor lehet,hogy a valóságban már egy örök vadászmezőkre távozott winyón van a cuccunk
én hétvégén mentettem,a motor full megvan,kivéve a tegnap(tegnapelőtt?)hozzáillesztett kláninfós rász.de az nem bonyolult folog,oda valami komplexebbet akarok eleve majd...ha kell majd segitség,ha buktatok,szólj esetleg...ja,és méretezzétek át a bal oldali szerverinfós ablakot,furán néz ki az alul-jobboldalt görgetősáv
.sikerült a ts-t is megcsinálni,pedig tulképp azt sem tudom,mit küldtél a múltkor xfire-n a témában,egyszerűen nem találtam semmit
de megoldódott a dolog,nem tudom,nézted-e az oldalunk.... -
BandiHUN
veterán
aki a honlapunk miatt aggódik:az egész extra nem megy,jaés természetesen ha mégis gond lenne,van teljes mentés...

-
athomi
veterán
Komoly, ne helyeztessük át a topikot más kategóriába?
Most szakmaiba van és sz@rni offoljuk!
Ha áthelyeztetnénk lehetne mindent beírkálni.Lehetne a neve vmi ilyesmi: -=PH!=- & =NYEV= CoD4 klánok baráti köre
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már gondolkodtam rajta komolyan

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is van, közel is lakok hozzád, mit adsz érted?

-
mr.saint
tag
Köszönöm amit mondtatok azokon már tul vagyok
A gép amd x2 4200+ Asus A8N-E 2 giga ram 512-es 9600gt
Hát akkor egy darabig nem lessz duty
Azért köszönöm! -
ovecs
senior tag
Na a következő a tényállás:
Alkohol magamhoz vételezés miatt nem leszek se ma se holnap este, leghamarabb szombat délután leszek emberi állapotban, szóval addig nem tudok játszani
-
Makaveli
senior tag
válasz
mr.saint
üzenetére
Újraindítod a géped... Leszeded a mostani driver-t. Ne indíts el semmit, zene, net, mert a CC Cleaner letöröl egy-két dolgot. Nekem is letörölt...
Letöltöd a CC Cleaner nevű progit. Belépsz --> Registry --> Bal alsó gomb --> Mikor végigment a csík jobb alsó gomb. --> Gép újraindít. Driver föltesz, mindennel együtt, amit a driver szolgáltat. Gép újraindít.És remélem menni fog...

-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Tolja vki Cod2-vel rajtam kívül?
-
mr.saint
tag
Na valaki mondhatna valami okosságot!! A probléma a következő a gépem minden játéknál lefagy vagy hiba üzenettel megáll a játék! A kérdésem az most cseréltem videokártyát ati -nvidia az ati drivert a driver clenaer pro-val szedtem le felraktam az nvidiát és azóta szar, nem maradhatott esetleg valami a gépen ami miatt ütköhet esetleg??
Vagy ilyenkor kéne egy Winreinstall csinálni biztos ami biztos?
Mert az ideg már szét b....!
Előre is köszönöm! -
Makaveli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ti nem...

-
Makaveli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy értettem, hogy kijátszanám és csak utána nyomnám online... De mind1

-
Makaveli
senior tag
Ha meglesz a játék és kijátszom mi kell ahhoz, hogy beléphessek a csapatotokba???
-
ent
őstag
Apropó átírás:
BOCI: nem írnád át a szerverek neveit? Az eredeti játékkal rendselkezők kedvéért? Amikor a játékban a szerver listát látjuk, akkor max az 1. ~20db karaktert látjuk és nem derül ki, hogy melyik a war és melyik a pub szerverünk. Elejére zárjelbe tenéd (war) és (pub).
Lehetne színnel is megkülönböztetni (talán ez a legjobb megoldás), ha úgy tetszik. Lenne piros a PH vagy UnOff betűk a war szerveren, zöld a pubon. De az első részbe kellene változtatni vmi.
Örök hála.
-
gPoint
tag
válasz
szabozeee
üzenetére
Ezért járok én a németekhez, ill. ezért nem járok ha nem muszály magyar szerokra. Tegnap is felmentem a S.O.S. klán szerojára, nagyrészt klántagok voltak (személyesen is ismerem néhányukat) meg még 4-5 idegen tag. Namost az idegenek kapcsiból elkezdtek k... anyázni, szar a szeró, fos lag, csíterg.ci stb stb.. hááát bammeg lehet, hogy csak én vagyok már ehhez öreg de valahogy baromira idegesítő az állandó anyázás.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
10 slot-os
elejétől kezdve szval szombattól -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
erröl beszélek kell még ember gyertek
este kiírom az ip-t meg a ts-t is
nem eggyik sem airsoftosok
meg elite kommandosok 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/ belinkelte az összes fegyot és perkeket cselendzseket és elraktam magamnak 

Letöltöd a