Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
erre mifranc szükség van? ha ennyiből tudtuk csak véleményt modnani, inkább ne lécci.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
te értesz félre..
nade hagyjuk a témát! ami elmúlt az már történelem,ami lesz,az meg COD4 mulitplayer! 
-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hja...látszik nem voltál még Audiba felvételezni,mikor sinen vagy a magyar személyzetissel,erre bejön egy nálad fiatalabb köcsög,akinek a személyijébe Ingolstadt-i lakcím van,azt porig aláz,pedig szakmailag sokkal felkészültebb vagy.mind1,hagyjuk.van a németek között is telejsen normális,ismerek is hálistennek olyat,de ők a kivételt erősítik.Még szerencse,hogy magyarba is vannak ilyen köetschöeg-ök,szal nem kell egyik népet se félteni.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
kicsoda?én,ugyammá! annyira szeretem őket,de annyira..kivéve egypár német ismerőst,mert azok a kivétel erősíti a szabályt ellenpéldák.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
A 4 új mapból 3 már jól ismert.
Videó viszont csak a Chinatown-ról van. Sztem 1-2 hónap és itt van az a patch.
Tehát lesz Chinatown, melyet teljesen Carentanról formáztak, lesz egy nagy kültéri füves, dombos, barlangos, mely vmi csipamap lesz, és lesz egy irodaépületes, amivel a single playerben már találkozhattál. A 4. mapról viszont tényleg nem sokat tudni, de a másik 3-ról képek is vannak. -
gyiku
nagyúr
bolondgomba balit nem tudom uberelni, de ezek szerint kicsit sikerult emelnem a hangulatot
Hunor: gyik te lodozol minden kor elejen?
gyik: Eeeen? En nem...
Hunor: Jo, mert idegbeteg vagyok tole, tk-ra is siman hajlamos vagyok ilyenkor.
gyik: Ok, akkor tobbet nem lolek seggbe
-
BandiHUN
veterán
viszont a másik 3,ami ha minden igaz belekerül,nem ismert egyáltalán.vagyis még akár nyár is lehet az a megjelenés dolog,főleghogy ezt az egyet meg annyira publikálják...ennyi idő alatt akár lehetett volna már csinálni egy nagyobb,akár 8as map packot is,gondolva akár a 360on jó pénzes letöltésekre,vagy esetleg pc-n is pénzért,de egy nagyobb lélegzetű dolgot kiadni...szvsz amennyire megy a cod4,annyira nem kapkodnak a pluszokkal,mondjuk nem tudom,lesz-e még idén cod5,és az lesz-e pcre...lehet az köti le őket,és lehet,hogy ez sem lesz pc-re,mint a 3,de viszont egyidőben kirukkolnak majd a 4-hez valami húzósabbal...ki tudja?oldják meg a custom mapos dolgot,és meg van bocsátva

-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Volt egy Yako aki feltüzelte magát a war előtt azzal, hogy felrobbantotta az összes autót, gondolom érezni akarta a halhatatlanságot
, aztán volt egy Pyros aki napról-napra jobban játszik, egy nagydumás ovecs akinek szokás szerrint nem állt be a szája
, és volt egy Hunor akit a gyiku állandóan csak idegesíteni akart.
Ja és kihagytam magát a gyiku-t, ő csak haszontalan volt.
Na jó, nem is, ő a szélsőségek embere volt, 3 körben csak meghalt, aztán a 4-ben meg kiirtotta az egész ellent. Na jó, nem fényezem tovább, mert még elbízza magát, de ezt nem érdemli meg. 
Összeségében: Nyertünk! -
BandiHUN
veterán
jaja,jónak néz ki a pálya,csak lenne már...de igazából én végre azt várom,hogy engedjék a custom mapok használatát együtt a többivel,az sokkal többet jelentene szerintem,és nagyon meg is dobná a mapgyártási kedvet.szerintem már aki nagyon cod4-et akart,az már megvette,és 55ös szinten van,tehát nem kellene tartaniuk attól,hogy valami custom mapon jobban lehet fejlődni,bár azért a shipment igyis felfogható legális cheatnek multiplayerben
nomeg kitalálhatnák,hogy csinálnak még több fegyót,perket,megemelik a szinteket,hogy a hc játékosoknak is legyen mire hajtani,meghát optimalizálhatnák talán még a fegyókat is,lásd az ak és a p90 irreális sebzés,a csipa stopping power perk nélkül nem öl 1 lövésből,csak fejre,még stoppinggal sem mindig,lehetne variálni a plantok helyzetével,dominationban a zászlók helyzetével... -
athomi
veterán
Gondolom tutjátok, hogy a hamarosan megjelenő 1.6-os patch 4 új pályát is rejt. A Chinatown nagyon ígéretesnek néz ki közülük: [link].
-
BandiHUN
veterán
EREDMÉNY???
csak a lényeget hagytátok ki... -
booz
senior tag
köszi a játékot nyev thx

-
gyiku
nagyúr
kinek van meg balinov szama? most kene, de nagyon

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kellékek, Rendszereszközök
-
ent
őstag
14-tól jelentkezzen minen PH-s PÜ-ben aki warozni szeretne!
-
ovecs
senior tag
Este 7 kor NYEV war, 18:45 kor mindenkit várok szeretettel ts en
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pl xp telepitolemez menuben?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Napster
üzenetére
szerintem majd lehetne komolyabban is,jól játszotok,de van rajtatok fogás
csak ne kezdj el csipázni ;) mondjuk ezer éve nem volt szerintem egyikünk sem a szerótokon,majd menni kell szokni a módszereket
egyébként igazából szerintem az eleve 6v4-et mi sem vettük komolyan,ahogy észrevettem,inkább hogy játsszunk egy jót...nem volt semmi taktikaegyeztetés se,se igazán meghatározott cél pl.a bombával,max benyögött valaki valamit az utolsó pillanatban,amit vagy megfogadtunk,vagy nem 
-
Napster
tag
A mai WAR elég érdekes volt
4vs6
De majd legközelebb tolunk valami "visszavágót"
mondjuk 5on5 ben 
-
szabozeee
aktív tag
Hali mindenkinek..
A meghírdetett warra 4 PH-s (Kisa, Andrish, Ent, Zeee)és 3 NYEV-es (Gyiku, Lorenzo, Gyerpi) jelentkezett.Kérdés mi legyen?? Nyomjunk egy 4v4-et úgy hogy hívtok egy beurgót pl.: Mariann.. Vagy hagyjuk az egészet me és majt egy másik alkalommal megbeszélünk egy nagyobb wart..
-
Napster01
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
gyere vissza ts-re, aztán mutogatok pár dolgot

meg ha kell segítek
-
Sirandrish
legenda
a sony vegast hogy kell regizni?

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja ha elszalasztod mehet előlről. Ezért szoktam megnézni a demot és felirni hol van jo ekksön
Utána pedig felveszem.Jaja azzal a kettővel érdemes tömöriteni.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elinditod a demodat és amit fel akarsz venni ott megnyomod az F9-et. Majd megállitáshoz ismét az F9. Frapsnál ez a video recorder inditás és állítás.
Tömörítésnek pedig WMV-be lesz a legjobb. És igen ez a méretét huzza össze nagyon jo minőségben

mod: Virtualdub is nagyon jo tömörítő.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fraps-al felveszed aztan utána betömöríted valamivel. Pl sony vegassal effektezés után

-
Sirandrish
legenda
nah próbálkoznék demo készitésével...
hogy kell a demokból avi filet csinálni? -
BandiHUN
veterán
kérhetnél tőlük egy leirást,hogy mi számit standard portnak,vagy milyen extra követelmény kell.esetleg be kéne linkelni nekik a gametrackeres bannert,hogy nem mindenki ilyen finnyás...meghát a 17 favoritomból látszik 4,abból 1 magyar,3 külföldi,a többi meg a kanyarba se?ha ez az arány,akkor borzalmasan sok szeró lehet,amik nem látszanak tulajdonképp,de léteznek amúgy...és az a furcsak,ha az xfire-n bármelyikről kérek infót,irja rendesen,nem látszik semmi hiányosnak,most akkor hogy lehet,ha a port nem standard????csak követi az xfire,de mégsem???
-
BandiHUN
veterán
hmm...lehet másképp kellene megközeliteni a problémát,ugyanis az xfire tud a szerónkról,csak offline státusban.tehát valamiért rosszul figyeli.mondjuk régebben volt is ez téma,amikor adtam meg szervereket én is,amiken játszok,és mondtátok páran,hogy az xfire nem ette meg,valami központi oka lehet a dolognak,jelen pillanatban hun szeróból nálam mindössze 1 látszik rendesen a favoritok közül,a többi vagy n/a,vagy offline.és meglepő,de a booz-ék szerója látszik pont.pedig az elég új ugye,mondjuk a portja kerek 29000,a többi szerónak mind más.
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, vmi változás van klánban az PÜ ben illik elküldeni. Bagarja merre van?
-
ovecs
senior tag
"As said before, it's a non-standard port. Until Xfire starts supporting this, there's nothing that can be done."
Kapja be a xfire meg a fgcklan is
Egyébként van más szerver is ugyanezzela porttal a listában, szóval nem értem..vagy én vagyok hülye??? -
ovecs
senior tag
na akkor belinkelem ezt a szart, légyszi minél többen írjátok be, hogy hasonló a problémátok, és hogy oldják már meg, mert ha állandóan upolva van akkor az első oldalon marad
[link] -
ent
őstag
Senki nincs TS-en. Milyen klán ez? Este ki lesz?
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bazz. Hol voltál egész héten??
Szombat este szervezünk valamit, ha meglesz a létszám..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
szabozeee
üzenetére
AKTUNG!! AKTUNG!!
SZOMBAT 21:00 WAR PH! vs. NYEV, legalább 6v6 vagy 7v7 lenne az igazi..
Aki tud jönni jelezze nekem PÜ-ben, a NYEV-eseket megkérem hogy a pü-ben írják oda a NYEV-es nevüket is...
Jelentkezési határidő SZOMBAT 19:30...
Csak a NYEV-eseken áll hogy mennyien leszünk, mert a PH-sokat ismerve 7-8 embert össz tudunk szedni..
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
miért,eltűntél?
üdv újra itt!hónap gyere pufogtatni feltétlen
...;) -
BandiHUN
veterán
egyébként egy talán hülye kérdés,de az ilyen barátságos meccseken,mint a heti nyev vs ph,miért kell mindig war-ként nyomni?nem lehetne néha csak simán bezárkózni a szeróra,de a sima szabályokkal,perkekkel?szerintem sokkal szórakoztatóbb a "teljes" multiplayer mód,én szeretem a mamuszperket és a claymore-t pl,vagy akár az extreme condition-t is---a warmód meg szigorúan a célzásra van kihegyezve emiatt,hogy ezek abból ki lettek szedve...és engem ez pl.nagyon hátrányosan érint,de szvsz nem csak engem,mivel az esetek 95%-ában pubon,ezekkel a cuccokkal nyomom...ráadásul a war gyakorlatilag mindennél jobban a rusholásról szól,pont emiatt,hogy nem bújhatsz el könnyen,és 2-3golyótól fekszel,nagyon kevés kör megy el a bomba robbanásáig,és 90%a a plantoláskorra már eleve eldőlt,általában 1v3-ra a támadók javára...sokkal élvezetesebb,szinesebb,poénosabb a pub.
-
Sirandrish
legenda
Halllóóóó....megjöttem!!!

Bár szvsz senkinek sem hiányoztam de azért nah megérkezttem hosszu vándorutamról
-
BandiHUN
veterán
ezek érnek valamit?mondjuk nyelvtantanárok ne olvassák az oldalt,mindenki másnak viszont jó szórakozás

-
BandiHUN
veterán
linkeld már be,hol irogatsz nekik...egyébként valami kiderült már abból,mi a felvétel feltétele?én azt hittem,a szerókat boldog-boldogtalan indexeli befelé,főleg hogy nagyobb szolgáltatónál van a mienk is magyar viszonylatban..hisz az xfire-nek,meg minden szerverkeresőnek ez a lényege,hogy minél több szeró legyen a listán

-
ovecs
senior tag
Ezek az xfiresok töketlen balfaszok!!!!
Elküldöm nekik a problémámat privát üzetenben, erre azt írjak, hogy kjérdezzem a technical fórumban, ahol mellesleg már kb egy hete ott avn az első oldalon a problémám, de egyik sem tud normális megoldást mondani
Szóval eléggé elegem van belőlük, de hát ha minden nap írok valamit, előbb-utóbb hátha válaszolnak -
-
ent
őstag
Mi ez?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nade hagyjuk a témát! ami elmúlt az már történelem,ami lesz,az meg COD4 mulitplayer! 

.De néha már annyira nevetünk,hogy a játék se megy
ja, spricc, spricc.
.