Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Petyyyyy #88296 üzenetére
Nem volna kenyelmetlen, mert szeles, kevesbe feszul a felnin (gondolom, nem 9x17-est akarsz). Nekem is az volt az audin es ha minden jol megy, az lesz a jettan is.
Alternativa lenne a 205/50, de nem alternativa nekem (elvileg 7.5x17-es cserem lesz, ha osszejon)
ez fasza es itt a legolcsobb ez a tipus. Ilyen mintazatu volt a Potenzam. Imadtam -
DeFranco
nagyúr
vacsorára gyöngyöző tűzforró orjaleves kellbeleerőssel, jó zöldséggel, aztán meg egy kis benne főtt orjahús némi mellé dobott tarja-aprajával, sóval-mustárral frissen sült lágy kenyérrel
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Magnum_ #88295 üzenetére
G Astra. Igazából már maga a márka is nagy kérdés, nem tudom ki gyárt még jó árút.
Úgy tudom 2,5% a limit, így a 215/50 2%-kal még bent maradhatna, max tehermentesítő.
Jól írtad, 225/45-tel lenne tökélet, csak az meg lehet már kényelmetlen vóna. De nem zárom ki azért.
#számológépalert -
Petyyyyy
addikt
Nem igazán vagyok képben az árral. Ha tényleg jó a gumi - tehát nem túl hangos, viszont fog rendesen - akkor az sem gond ha ennél drágább. Nyilván a minőségnek ára van, be it so.
tomcsi23 - Eeegen, jól látod. Meg ami beragaszt a kanyarba ahogy kell.
Szerk még: a te szetted pl nem piskóta, csak lehet azzal én el sem tudnék indulni.Saint_ - Bátyámnak 215/40 van, megmondja a százasról fej vagy írás, így annál mindenképp magasabb oldalfal kell.
-
tomcsi23
veterán
Na, gratula előre-utólag az új posztosoknak.
Pet5y: jó kis tapadós
sportgumi, amivel fékezni is lehet? -
GabN73
addikt
Grat Szentember!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323 #88260 üzenetére
Vigyázz akar tőled vmit mert én még csak a várólistán se vagyok pedig már vagy fél éve jeleztem az igényem egy sörözésre.
Petyyyyy: Barum Polaris 3 vagy Hankuki W452
Jah és grat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #88260 üzenetére
várólista van. különeljárási díj ellenében előre lehet soroltatni magad
de a forrasztár projekt nincs elfelejtve egyébként. mit csinálsz most a hosszú hétvégén? itthon vagy otthon leszel?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Petyyyyy #88240 üzenetére
2,5 hónapja vettem, fincsi...
gyanakszom, hogy vajon miért játszotta le a bejelentkezési hangot még egyszer, ha gpu hiba, de nincs más hátra tényleg tesztelni kell... ha meghótta magát, akkor IJ kártya (ééérted, kártya
) kiárulom a hűtését és lövök helyette valamit.
@orcaharcos: teszt lesz. nincs mese.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DeFranco #88238 üzenetére
Színétől függetlenül is maradna az álláspont. Az éppen aktujális tartalmat nem bírja kiszámolni vagy rossz helyre koordinálja, mert nem tudja használni a fedélzeten lévő memmóriját annak hibája miatt.
Annak idején X1950 Pro-m is ezt csinálta és érdekes mód szinte mindig skype közben. -
DeFranco
nagyúr
mostanában sokat hagytam a bioshock infinite-t kitabolva akár fél-egy órára is, az meg olyan, hogy ha alt-tabolsz és elkezdesz böngészni, akkor is úgy futtatja a programot mintha előtérben lenne, terheli a gpu-t cpu-t rendesen, ha ott nem dobott bugot, akkor a videokártyát kizárnám.
arra gondolok, hogy jó esetben vagy a skype frissítette le magát és az dobott egy bugot, vagy esetleg volt egy kisebb áramingadozás és az lökte ki a gépet. bár akkor nem szokott így becsíkozni, vagy újraindul vagy kimerevedik.
@Pet5y: lásd fent, amúgy inkább ilyen volt: [link], kékfehéres, de azért nem ezt linkeltem, mert nem volt mögötte bsod. szerintem a skype alap kékfehérje miatt adta ezt a színt, de a lényeg, hogy nem szivárvány volt.
@Qru: nemá'... és idlében dobja ki, nem terhelve? pár hete kínoztam meg furmarkkal emlékszel, jó pár kört futott hiba nélkül.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #88232 üzenetére
Vágom, pont ezért írtam az Aranya Ászokat. Van aki a kukorica grízzel felpimpelt söröket szereti mert lágyabb az íze a gríztől. Engem nem hajt meg de ha van és megfizethető a jobb minőség akkor azt iszom inkább. Ma pl egy jó kis Andechs-i búza lesz műsoron.
mod:
VGA-n behalt a ram. Kuka.
-
DeFranco
nagyúr
mindenhez is értő fórumtársak:
reggel ment a gép idle-ben, elindítottam a skypeot majd úgy hagytam, tovább idlézett magában.
egyszer csak hallom hogy újra lejátssza a skype bejelentkezési hangot, odanézek és egy ehhez hasonló kép fogad: [link] nem láttam mögötte bsod-ra utaló jelet, és nem volt teljesen kimerevedve, a kép alsó része ugrált.
nyomtam egy reset, teljesen rendben adott képet postra is, winre is, skype-ra is.
varufakiszdisz?
-
DeFranco
nagyúr
alja nem alja, egyrészt nekem ízlik, szeretem, másrészt attól egyáltalán nem vagyok beteg, míg a tájfunban csapolt staro-tól meg igen, mint ahogy szinte az összes hazai sörtől ami nem búza, mert mostanra már minden mainstream sör fel van ütve kukoricagrízzel biztos ami biztos.
kivéve a heineken ami amúgy jellegtelen de épp iható (ha van), a kozel, ami viszont valami enzimmel van felütve, meg szörprájz szörprájz a hb lager. más nem nagyon van már, max. kisujjeltartós 500/üveg kisker árasok, csapolva 900.
így marad a búza.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, utánvét lóvé mennyi idő múlva ér vissza
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #88222 üzenetére
Szoval nevet is valtoztattal
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
JanR
addikt
Nem tudom mi van, de tegnap mar 10-kor lefekudtem aludni, de ugy keltem, mint ha 3 perc lett volna..
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
-
JanR
addikt
Reggelt.
-
föccer
nagyúr
Otthon hagytam a penz es irattarcamat. Mar most ehes vagyok.
-
Spet
addikt
Utolsó munkanapos hét reggelt mindenkinek!
-
MurdR
veterán
válasz
Zsmester89 #88211 üzenetére
Milyet vettél?
-
MurdR
veterán
válasz
Zsmester89 #88209 üzenetére
Te akartál új kocsit venni? Vagy ez az új?
-
Zsmester89
őstag
Nem, én már csak óvatosan iszogattam...meg inkább kólát
GabN73: Beteg
Amúgy az örök klasszis hangszer nélkül: Don't worry be happy! - amit sokan Bob Marleyhez kötnek, idióták...meg a Bad boys című számot is..
--
Szerelő azt mondta, hogy kotyog a szervószivattyú szíjtárcsája, így az bármikor szétmehet (akár a vezérlésbe tolva a hosszbordást) a svédben. Írtam szervók javítására szakosodott cégnek, amire ez a válasz jött:
"Az Ön autójának a szervószivattyúját olajfolyás esetén tudjuk javítani ami a tengelyt is megfogja."
Lehet csak fáradt vagyok, de ez most azt jelenti, hogy meg tudják csinálni, vagy azt, hogy nem?Mert nem folyik az olaj, csak a tárcsa mozog.
--
Kötsög váltásos munkarend szétcseszi az ember napjaithosszupihenős vagyok, aztán még ébren
--
Valakinek nincs eldaó 6m-es lindab lemeze?4 tábla elég lenne, akár horganyzott is jó.
-
GabN73
addikt
-
Magnum_
nagyúr
nagyon jó! (fejessel ofc)
ha van nálad fejes - YTA!
-
MurdR
veterán
válasz
Magnum_ #88203 üzenetére
Eztet hallgasd meg - nem használnak hangszert.
Minimum fülhallgató, de inkább fejessel, jól kimaxolt hangerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Villanyszerelés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest