- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Petyyyyy #88296 üzenetére
Nem volna kenyelmetlen, mert szeles, kevesbe feszul a felnin (gondolom, nem 9x17-est akarsz). Nekem is az volt az audin es ha minden jol megy, az lesz a jettan is.
Alternativa lenne a 205/50, de nem alternativa nekem (elvileg 7.5x17-es cserem lesz, ha osszejon)
ez fasza es itt a legolcsobb ez a tipus. Ilyen mintazatu volt a Potenzam. ImadtamI humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
vacsorára gyöngyöző tűzforró orjaleves kellbeleerőssel, jó zöldséggel, aztán meg egy kis benne főtt orjahús némi mellé dobott tarja-aprajával, sóval-mustárral frissen sült lágy kenyérrel
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #88295 üzenetére
G Astra. Igazából már maga a márka is nagy kérdés, nem tudom ki gyárt még jó árút.
Úgy tudom 2,5% a limit, így a 215/50 2%-kal még bent maradhatna, max tehermentesítő.
Jól írtad, 225/45-tel lenne tökélet, csak az meg lehet már kényelmetlen vóna. De nem zárom ki azért.
#számológépalert[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Nem igazán vagyok képben az árral. Ha tényleg jó a gumi - tehát nem túl hangos, viszont fog rendesen - akkor az sem gond ha ennél drágább. Nyilván a minőségnek ára van, be it so.
tomcsi23 - Eeegen, jól látod. Meg ami beragaszt a kanyarba ahogy kell.
Szerk még: a te szetted pl nem piskóta, csak lehet azzal én el sem tudnék indulni.Saint_ - Bátyámnak 215/40 van, megmondja a százasról fej vagy írás, így annál mindenképp magasabb oldalfal kell.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Na, gratula előre-utólag az új posztosoknak.
Pet5y: jó kis tapadós
sportgumi, amivel fékezni is lehet?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
GabN73
addikt
Grat Szentember!
-
Magnum_
nagyúr
válasz Petyyyyy #88266 üzenetére
Hova mesz?
Gumi: Firestone v Bridgestone. Ennyike.
Bandus: akkor nyugszom.meg, ha az uj helyemen ulok.
en csipem a Millert, tenyleg.DeF: ha mar igy kerdezel engem (muhhhaha), itt leszek a 4napban, de tanulok mint allat. De egy kave a XIII-ban beeferhet.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #88260 üzenetére
Vigyázz akar tőled vmit mert én még csak a várólistán se vagyok pedig már vagy fél éve jeleztem az igényem egy sörözésre.
Petyyyyy: Barum Polaris 3 vagy Hankuki W452
Jah és grat.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #88260 üzenetére
várólista van. különeljárási díj ellenében előre lehet soroltatni magad
de a forrasztár projekt nincs elfelejtve egyébként. mit csinálsz most a hosszú hétvégén? itthon vagy otthon leszel?
-
Petyyyyy
addikt
válasz Ace owner #88255 üzenetére
Nem az ön készülékében van a hiba, tényleg túl van árazva. Az első üveg Millert 200-ért vettem, most meg 250. Az a pécsi megérhet egy próbát, csak félek csalódás lesz.
Coronát meg réges rég elengedtem, egyszer ittam.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Lemaradt [link] #Ytalert!
Amúgy meg tegnap egyik cimbivel kajáltunk sör-virsli, de nem volt nála Miller. Kénytelen voltam beérni egy Sopronival. Nagy utálattal indítottam, de nem volt olyan katasztrófa.
Azért ma este iszom néhány rendeset, biztos ami tuti.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DeFranco
nagyúr
válasz Petyyyyy #88240 üzenetére
2,5 hónapja vettem, fincsi...
gyanakszom, hogy vajon miért játszotta le a bejelentkezési hangot még egyszer, ha gpu hiba, de nincs más hátra tényleg tesztelni kell... ha meghótta magát, akkor IJ kártya (ééérted, kártya ) kiárulom a hűtését és lövök helyette valamit.
@orcaharcos: teszt lesz. nincs mese.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz DeFranco #88238 üzenetére
Színétől függetlenül is maradna az álláspont. Az éppen aktujális tartalmat nem bírja kiszámolni vagy rossz helyre koordinálja, mert nem tudja használni a fedélzeten lévő memmóriját annak hibája miatt.
Annak idején X1950 Pro-m is ezt csinálta és érdekes mód szinte mindig skype közben.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DeFranco
nagyúr
mostanában sokat hagytam a bioshock infinite-t kitabolva akár fél-egy órára is, az meg olyan, hogy ha alt-tabolsz és elkezdesz böngészni, akkor is úgy futtatja a programot mintha előtérben lenne, terheli a gpu-t cpu-t rendesen, ha ott nem dobott bugot, akkor a videokártyát kizárnám.
arra gondolok, hogy jó esetben vagy a skype frissítette le magát és az dobott egy bugot, vagy esetleg volt egy kisebb áramingadozás és az lökte ki a gépet. bár akkor nem szokott így becsíkozni, vagy újraindul vagy kimerevedik.
@Pet5y: lásd fent, amúgy inkább ilyen volt: [link], kékfehéres, de azért nem ezt linkeltem, mert nem volt mögötte bsod. szerintem a skype alap kékfehérje miatt adta ezt a színt, de a lényeg, hogy nem szivárvány volt.
@Qru: nemá'... és idlében dobja ki, nem terhelve? pár hete kínoztam meg furmarkkal emlékszel, jó pár kört futott hiba nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #88232 üzenetére
Vágom, pont ezért írtam az Aranya Ászokat. Van aki a kukorica grízzel felpimpelt söröket szereti mert lágyabb az íze a gríztől. Engem nem hajt meg de ha van és megfizethető a jobb minőség akkor azt iszom inkább. Ma pl egy jó kis Andechs-i búza lesz műsoron.
mod:
VGA-n behalt a ram. Kuka.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
mindenhez is értő fórumtársak:
reggel ment a gép idle-ben, elindítottam a skypeot majd úgy hagytam, tovább idlézett magában.
egyszer csak hallom hogy újra lejátssza a skype bejelentkezési hangot, odanézek és egy ehhez hasonló kép fogad: [link] nem láttam mögötte bsod-ra utaló jelet, és nem volt teljesen kimerevedve, a kép alsó része ugrált.
nyomtam egy reset, teljesen rendben adott képet postra is, winre is, skype-ra is.
varufakiszdisz?
-
DeFranco
nagyúr
alja nem alja, egyrészt nekem ízlik, szeretem, másrészt attól egyáltalán nem vagyok beteg, míg a tájfunban csapolt staro-tól meg igen, mint ahogy szinte az összes hazai sörtől ami nem búza, mert mostanra már minden mainstream sör fel van ütve kukoricagrízzel biztos ami biztos.
kivéve a heineken ami amúgy jellegtelen de épp iható (ha van), a kozel, ami viszont valami enzimmel van felütve, meg szörprájz szörprájz a hb lager. más nem nagyon van már, max. kisujjeltartós 500/üveg kisker árasok, csapolva 900.
így marad a búza.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, utánvét lóvé mennyi idő múlva ér vissza
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
JanR
addikt
Nem tudom mi van, de tegnap mar 10-kor lefekudtem aludni, de ugy keltem, mint ha 3 perc lett volna..
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
JanR
addikt
Reggelt.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #88218 üzenetére
Jaja valahogy megoldjuk ehen nem fogok veszni. Kar lenne ertem
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Otthon hagytam a penz es irattarcamat. Mar most ehes vagyok.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Spet
addikt
Utolsó munkanapos hét reggelt mindenkinek!
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz Zsmester89 #88209 üzenetére
Te akartál új kocsit venni? Vagy ez az új?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Zsmester89
őstag
Nem, én már csak óvatosan iszogattam...meg inkább kólát
GabN73: Beteg
Amúgy az örök klasszis hangszer nélkül: Don't worry be happy! - amit sokan Bob Marleyhez kötnek, idióták...meg a Bad boys című számot is..
--
Szerelő azt mondta, hogy kotyog a szervószivattyú szíjtárcsája, így az bármikor szétmehet (akár a vezérlésbe tolva a hosszbordást) a svédben. Írtam szervók javítására szakosodott cégnek, amire ez a válasz jött:
"Az Ön autójának a szervószivattyúját olajfolyás esetén tudjuk javítani ami a tengelyt is megfogja."
Lehet csak fáradt vagyok, de ez most azt jelenti, hogy meg tudják csinálni, vagy azt, hogy nem? Mert nem folyik az olaj, csak a tárcsa mozog.
--
Kötsög váltásos munkarend szétcseszi az ember napjait hosszupihenős vagyok, aztán még ébren
--
Valakinek nincs eldaó 6m-es lindab lemeze? 4 tábla elég lenne, akár horganyzott is jó.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
GabN73
addikt
-
Magnum_
nagyúr
nagyon jó! (fejessel ofc)
ha van nálad fejes - YTA!
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
válasz Magnum_ #88203 üzenetére
Eztet hallgasd meg - nem használnak hangszert.
Minimum fülhallgató, de inkább fejessel, jól kimaxolt hangerővel.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android felhasználók OFF topikja
- Suzuki topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest