Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Aaaa, hetfotol nem kell ki-be csekkolnom, semmi munkaidonyilvantartas.
-
JanR
addikt
BaCCki, legyen mar vege a melonak mara..
-
Spet
addikt
válasz
macilaci78 #89488 üzenetére
Yep, úgy gondoltam nem lesz mély a k1b@szhott lyuk, de végül szúrni kellett. És ahogy a dal szól: Most múlik pontosan...
Illetve megvan a jövőévi programom még vagy 3 tömés és lehet egy húzás, fuck yeah.
-
DeFranco
nagyúr
tedd fel a bubira és krúzolj a véda alatt. eljönnek érte maguktól, nem kell bevinni.
megjött az üzemi laborom, makk egészséges vagyok, hdl (jó, védő) koleszerinem az egekben (1,69 @ 1,03-1,55) ldl (rossz, fujfuj) koleszterinem alacsony (3 @ 2,6-3,4) cukrom pofás (4,4 @ 4,1-5,9)
megyek és eszek egy kis disznótorost jó házi rozskenyérrel mustárral
-
azt fejből tudja esetleg valaki, hogy hogyan működik a csomagmegőrzés a budaörsi ikeában?
-
GabN73
addikt
-
Magnum_
nagyúr
ezt csinalta rbalint88
-
GabN73
addikt
Ez nagyon jól néz ki!
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Gázkészülék-szerelőt keresek egy konvektor tisztításhoz/karbantartáshoz. Tudtok ajánlani valakit aki megbízható és nem is drága?
A javítás helyileg II. kerület.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Magnum_
nagyúr
Erdekel vkit sok es szep szonyeg? Naaaaagyon olcson
2db nagy barna mintas (230*200kb, 160*200kb)es 3db kisebb feher 80*150kb.
Mondjuk cakpak 15k.Tisztak, de azert en tisztitasra elvinnem.
-
Melack
veterán
Vkinek PS3 + kontroller a hirdetett csomagból?
-
Zsmester89
őstag
Morgen!
Adott topicban nem jött erre semmi válasz...esetleg itt
-
tomcsi23
veterán
Röggelt!
-
Spet
addikt
válasz
CoolBoy323 #89449 üzenetére
Mo-n Joy napok vannak, megyek is majd a praktikerbe occóbban megvenni pár dolgot.
-
Melack
veterán
válasz
CoolBoy323 #89446 üzenetére
Az két hét múlva lesz.
-
hszilard666
veterán
válasz
macilaci78 #89443 üzenetére
Reggelt. -
CoolBoy323
nagyúr
Kellemes blekkfrájdéjt!
-
7
addikt
gövvrt / föccer, találtam neked egy szuper házat: *katt*
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #89435 üzenetére
Tehát a régi lapról áttették?
-
Magnum_
nagyúr
Kanalas gőte.
-
MurdR
veterán
jóéCCakát.
-
tomcsi23
veterán
válasz
CoolBoy323 #89426 üzenetére
Autóstali volt.
Sajna most nem
tudtam elmenni. -
föccer
nagyúr
Jó éjt gyermekeim, holnap remélem tudok rövidített napot tartani. Péntek délutántól vasárnap reggelig le van zsírozva a program, remélem nem lesz extra szar időnk.
üdv, föccer
-
hszilard666
veterán
válasz
macilaci78 #89429 üzenetére
A lappal együtt cserélték a procit és a vgat is... köszi a bizalmat
No para, konyhabútorra raktam félre.
-
Esetlegesen egy uj, 2008-as kia ceed erdekel valakit. Majdnem 0 km-esek a szurok, es teli tankkal adom, tehat az uzemanyag sem hasznalt benne
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #89417 üzenetére
Tehát akkor 5 éves ram, proci, mindent picsázó VGA, csatlakozók, zsanérok, billentyűzet, akku, kijelző, egy félre dobott HDD, ami fene tudja, miként volt tárolva (akvárium mellett), vagy használva (usb rack, lehetőleg gördeszkàs farzsebében) és mellé meg is főtt, miután lett benne egy alkatrész újra cserélve.
Ezen az áron használt gépekből 6 hó garival van még választék, szóval ne essen szarul, amiért nem kapkodunk szponzorálni az étkészletet és egyebeket... -
Ace owner
addikt
köCC sráCCok
-
CoolBoy323
nagyúr
Mi van ma a varosban, h tele van miniszoknyas tini pi..akkal???
a retinapetting is too much volt
Föccer: gonosz vagy
-
Ace owner
addikt
Milyen progival lehet monitorozni a bizonyos hardverek hőmérsékletét? Valami szerintem megint melegszik a gépben. Egy vga-t már megfőztem, nem szeretnék mégegyet. Ugyanitt keresek még mindig ramot. ddr2 2x2GB kellene.
-
föccer
nagyúr
Akkor csak jól emlékeztem, hogy volt valami ilyesmi, csak nem voltam biztos, hogy vele történt.
Így viszint kiváltképpen jó vétel. Vacsi újként meghirdetett, valójában 5 éves, egyszer megfőzött, javított gép. Végül is, valamiból finanszírozni kell a TL-eknek szánt konyhabútort.
Bocs, ez már kicsit erős lett, de nem bírtam megállni.
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
válasz
Tehát szerinted ha egy gépben elfőtt egy alaplap, köszönhetően annak, hogy lecsukott fedéllel rendereltél vele, majd cseréltél benne alaplapot, akkor az "0 perces", "vacsi új", valamint "makulátlan"? Biztos, hogy nem autóneppernek kéne menned, kilométeróravisszapörgetéssel meg ilyenekkel? Az is egy karrier a sales-ben amúgy.
-
föccer
nagyúr
válasz
5 évig bent feküdt a dobozában a szekrény aljában?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
hszilard666 #89412 üzenetére
320k? Egy 5 éves gépért? Ohh... Nincs az a klasszis életérzés meg eye candy, ami elhiheti velem, hogy ez mennyire baromira megérős dolog és hogy nincs minimum túlárazva.
üdv, föccer
-
hszilard666
veterán
Napot!
Működik a macbook pro, vacsi új gyári alaplapot kapott, még be sem melegedett. viszont az SSD-t kipattintottam belőle és visszakerült a gyári 750gb os 7200 as HD. Szóval,
dobozos, makulátlan, számlás, 6 hónap garis, és 16 gb RAM os late 2011 es macbook pro eladó.
Ez egy CTO modell, ami azt jelenti hogy ilyet nem forgalmaztak, rendelésre csinálták a 14 éves Szilinek. (i7, 6770M)A gép mellé jár egy hordtáska is.
Totyik ár 320K.
-
Tim82
félisten
-
Melack
veterán
válasz
Earl_Muttley #89406 üzenetére
De öCCejött
-
DeFranco
nagyúr
nohomo de ccerintem hamar el fogod adni, nincs már akkora varázsa mint régen volt, a win (meg a linuggzzok is) már ccépen beérték felnaccnálói élményben meg featureökben.
maradt a feje tetejére állított logika a winhez képest hogy minden direkt másképpen van (ha valamit nem találcc keresd az interface átellenes oldalán kb.) meg hogy angol vagy egy new yorki ökoccicctémában.
bár én már 2003-ban is a halál hátára kívántam amikor egy akkori kurrens még lekerekített placctik macbookon kellett öcccerakni egy ppt-t félréccegen az éjccaka közepén a bulit megccakítva. de akkor még volt ccexepilje.
-
MurdR
veterán
Epülfanok:
tud nekem adni valaki egy linket, ahol kicsit utána tudnék olvasni a Mac OSX használatáról?
Természetesen ahol láma nyelve le van írva.
Vettem egy MacBook 3.1-et (asszem, 13.3- DDR2 2.2GHz, 4GB, 250GB, 1280x800) és most kell rájönnöm, hogy egy icikepicikét hülye vagyok a rendszerhez, mert konkrétan azt hittem hogy besz.rt a jobb egérgomb, aztán szomorúan kellett észrevennem, hogy nincs jobb egér gomb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Villanyszerelés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest