- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz bandus #89997 üzenetére
Jobb, ha tudod, hogy nem a ruhaneműnek kell értékesnek lennie, hanem a házimanó felszabadítási nyilatkozatnak, amit mellékelsz hozzá.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #89995 üzenetére
van még mit tanulnod én anno ilyesmire elég sokat tudtam költeni, jó kis sál 30k-ért, vagy kabát 80-ért ezt mondjuk bármikor megvenném megint, imádom a wellensteyn cuccokat, de a sál nyilván phasság volt.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #89991 üzenetére
Én fehérneműt nem vettem nőnek. Teljesen feleslegesnek tartom.
Combfix az más, azt kapott egyszer, de azt hittem, ennyi pénzért többet is kibír, mint egy alkalom.Viszont adtam már Mikulási ajándéknak sapkát - november végén. Már megvolt előre véve, és hát hamarabb jött a hideg, úgyhogy előhúztam zsebből. Nagyon örült neki a leányzó. Mikuláskor pedig egy csokimiki jelzésképpen.
Asszem, ennyi volt a barátnőnek ruhaneműt veszek történeteim tárháza. Hiába, vetkőztetésben vagyok penge, nem öltöztetésben.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #89986 üzenetére
SK forraltbort kell kortyolgatni az tudod miből van
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #89985 üzenetére
Ó, ne is mond! Két éve vettünk Párommal két műanyag duplafalú termoszos poharat, piros rénszarvaszos díszítéssel épp az ilyen karácsonyi forgatagokban lődörgésekre. Tavaly még elővettük, idén már csak felvetettem az ötletet, hogy hazaugrok érte, munka után pedig Allee-nál tali. Inkább ne, azoktól a kotyvalékoktól fáj a feje...
-
GabN73
addikt
Az amúgy milyen már, hogy a karácsonyi vásár nyitva van majdnem egy hete ?
-
Qru
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #89968 üzenetére
Szili elengedi magát hanyadt fekve az ágyon, és szegény a szívszerelmére gondol
naja... k.v.rem 'szt lefekszem a g.ibe
-
MurdR
veterán
-
Melack
veterán
Most nyerítettem fel
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Spet
addikt
És még én gondoltam, hogy szörnyű vagyok
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ace owner #89962 üzenetére
Ááá, nem hiszem azt. Gondolj bele, ahogy Szili elengedi magát hanyadt fekve az ágyon, és szegény a szívszerelmére gondol, eszébe jut, hogy épp más fekszik alatta úgy, mint most ő, és egy könnycseppet morzsol el. Mindeközben a dolgozó nő élete kudarcaként éli meg az esetet, felhagy a szakmával és elmegy foddiggernek, merthát ugye ugyanazt kell csinálni, csak szex nélkül.
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #89958 üzenetére
Zenéljünk egy picit!
Remélem, iPod-on.
Nálam most satánista speed metal pörög így ebéd időben.
Inkább klasszikus zenét hallgass.
Na jó, még egy találat, a klasszikusokból való továbbképzés témájában.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #89958 üzenetére
Egy szóval kifejezve: Pussy
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
válasz macilaci78 #89961 üzenetére
Én simán elkurváznám azt a pénzt inkább..Ott legalább tuti a siker.
Galaxy Fold 4
-
-
hszilard666
veterán
Igen. De én még mindig megdöglök érte.
Jah, tudom, de még mindig csalódott vagyok... meg ideges, meg szomorú, meg egy picit visszatért a vérszomjam is
Mindegy!
Zenéljünk egy picit!
Nálam most satánista speed metal pörög így ebéd időben.
Baphomet's Blood - In Satan We Trust[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #89956 üzenetére
Plasztikai sebészet, vagina szűkítés, szájfeltöltés, hajbeültetés, zsírleszívás... sokat kellene már most félretennie
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #89946 üzenetére
Az érzés, mikor kiderül, hogy fűvel-fával, csak téged néz bokornak...
Komolyan, önkéntes nyugdíjpénztárban nem gondolkodtál? Majd öreg napjaidban a most félre tett vagyont elherdálhatod a mai szívszerelmeidre...
-
macilaci78
nagyúr
Apám Békés megyéből Gödöllőre, Mezőtúrra járt egyetemre, motorral. 250-es MZ, majd Pannónia. Felöltözött ő rendesen, amennyire akkoriban lehetett, de észrevette ennek ellenére azt a 7-8 év motorozást...
Ma már persze vannak fűthető motoros ruhák, amiket csak bedugsz a motor szivargyújtó aljzatába és élvezed a motorozást. De kötve hiszem, hogy ezt is adná a munkáltató.
-
föccer
nagyúr
Ezen csak te lepődsz meg.
Tudom nem hiszed el, de tök semmibe vesz téged az a nő. Úgy ahogy vagy, mindennel egyetemben.
üdv, Föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mr X
veterán
Bepalizott az uj etkeszletevel?
-
Melack
veterán
-
hszilard666
veterán
Basszameg, szívszerelmemnek új csávója van.
"Reasons to live:
-
"
Valaki este egy sör? 21:30 körül végzek.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #89924 üzenetére
OKs, akkor még téged is útba ejtelek, de passzolom, hogy mikor, olyan 1/2 6 és 6 között saccra
-
Petyyyyy
addikt
Mindig is utáltam filccel ráírni a cimet a lemezre, igénytelen hatású nekem. Megaztán első emeleten amúgy is ott a masina, hát megcsináltattam.
#picalertSzemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
föccer
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Havas eső reggel + robogó = oriic-nak még az agya is fázik..
Live-Die-Respawn
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #89919 üzenetére
Az 1. enyhén sérült, azaz első lökös, motorháztető, lehet még az is, ami közte van. A baloldali lámpa mellett az egyik képen nincs sérülés, a másikon van... A bal hátulját be sem fotózták rendesen.
A 2-esben az FM transmitter extraként feltüntetve: kb 3$ ebay-ről.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #89919 üzenetére
Most voltam nála az alvázvédőzés miatt múlt héten. Azt a sok romot amit ott tákoltak... De azt mondta most nagyon pörög a biznisz a kintről behozott autókat csomagolják újra. Am szépen megcsinálják csak ne ütközz vele újra mert megvédeni nem fog...
#nincsbennetarcsi
-
-
Mercutio_
félisten
Erre írtam én is, hogy Sanyika-pozitív tuti nem nézném még, eleve gyanús, ha a beléről nem raknak fel képeket.
Hasonló páros 1 - 2 (bár az a 300k km és a kissé boyracer felnik.... )
-
GabN73
addikt
Valszeg német lelakott egyed, eleje is meg van húzva, hátulján horpadás, jobb hátsó ívnél is kezd rozsdásodni, ajtóknál is ahogy írtad, az első lökös fénye kicsit furcsa nekem.
Belsejéről 0 db kép (az látszik hogy van valami üléshuzat féle a hátsó üléseken), valószínűleg az is elég gány.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz sketchifun #89899 üzenetére
Ha így lenne, elég lett volna az a 2 perc is. Szerintem inkább túl lassan aludt.
-
Mercutio_
félisten
Qru és más autós szakik: Ez ilyen sanyika-féle összelapátolt járgány lehet azrt csak ennyi? Mert ez majd duplája, ennyit egy kis horpadás és a 2 év nem kellene, hogy jelentsen
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Valaki egy kávé a 3-as valamelyik állomásán?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
hszilard666
veterán
válasz sketchifun #89891 üzenetére
Ezt most mé' kaptam baCCki?
Valahol reggelizni kéne.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qru
MODERÁTOR
Reggelt!
Élvezet volt a Hungárián bekorizni ebben a jó kis havas-ónos szutyokban. TS850 powa, csak a nyárigumis lámákat kellett kerülgetnem.
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
válasz sketchifun #89899 üzenetére
Akkor most felkeltem pihenni?
föccer - De akkora pelyhekben, mint amekkora a rántotthús a pléh csárdában.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest