Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Mennyi ismerős arc első olvasatra jó a topic, ha nem gond csatlakozok
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #84177 üzenetére
A héten fellövöm a prémium tagságot
---
A sok km miatt nézegetünk most pont 1.8T benyát (Audi A6 C5 vagy Passat B5). - családi atónak bajárósnak meg marad az 1.0 swift az a betyáros, 130-al repít bár a kocsi súlyának javát én teszem kiA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #84187 üzenetére
(Qru-nak is)
Mi baj van velük? Olvastam a népítéletet, azt írják hogy igénytelen, nem sok minden romolhat el benne, igénytelen (ebb mint a tsik).
Dieselből a 2.5re nagyon panaszkodnak, meg a kettős tömegű, stb...ami az 1.9-nél is játszik..A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
pedig sajna ez az 1.2-1.4m a keret...és a diesel hibái (költségei) miatt nézzük a régebbi benzineseket. Én úgy tudom ezekben a benzinesekben nincs még kettőstömegű.
Tomcsi, elég ritkák is az 1.8t-k, abból is a magasabb árfekvésen lévőket nézzük.
Az a baj, mindenre lehet költeni, ha sz@rt fogsz ki...[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
válasz macilaci78 #84224 üzenetére
Nekem is még kérdéses, hogy mennyire férnék el kényelmesen egy A6-ban
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #84228 üzenetére
az a durva, hogy kényelmesen. Ülés fullon hátul, holttér nincs, mert a hátsó ablakon is simán kinézek, ha nagyon hátrafordulok amúgy azért jobb mint a többi, mert függőlegesen le van vágva a középkonzol így a térdem jobbra ki tudom hajtani. Amikben ültem, ott volt dőlésszöge a középkonzolrésznek, így a lábam nekiszorítja a kormánynak és baromi kényelmetlen vezetni (pl. W124 merci)
-
Zsmester89
őstag
Honap meló ma még piálás...meg lehet elpattintom a 980--at és veszek a helyére egy 1070-et..
-
Zsmester89
őstag
Na a végén 1.9TDI lesz (nem pd), ha ismerős szerelő is úgy látja, hogy okés a verda. Tegyük hozzá, hogy a térdem ennél (A6 C5) is hozzáér a kormányhoz
-
Zsmester89
őstag
A szerelőnknek annyi melója van, hogy nem tud eljönni megnézni a kocsit...rág az ideg, laikusként semmit nem ér, ha én nézek rá.
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #84326 üzenetére
Rendes vagy de úgy akkor 3an nézzük és nem vagyunk előrébb (na jó, több szem többet lát ).
---
Beszéltem egy másik szerelővel, géppel ránéz majd a kiszemeltekre, azt mondta, hogy a pd-től sem kell tartani (ha géppel megnézte és okés).[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
válasz CoolBoy323 #84330 üzenetére
Na 5-6 ember már kevesebbet téved.
-
Zsmester89
őstag
válasz DeFranco #71587 üzenetére
Itt van pár akciós, érdemes lenne ránézned.
Úton, zenéhez ezt használom: SENNHEISER CX 300-II - tökéletes, de nem a könnyű zene szeretőinek találták ki, pörgősebb, mélyben gazdag számokhoz ideális.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz DeFranco #84406 üzenetére
Tudom, hogy nem azt keresel, de a linkeltek között van fejes is (az agybadugósról csak a véleményem mondtam el)
---
Tim: ok...mi lesz velem éjszakásban, ha már most le vagyok lassulva[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Egy lehetséges áldozat...csak 200km-re van
-
Zsmester89
őstag
Hamburgeres témához: Székesfehérváron a Dreamburgerben hatalmas és ízletes hambikat csinálnak, rengeteg választható feltéttel, jó áron. Az 5e ftos 3Kg-os Godzilla burgerrel még szemezek (ha megeszed helyben, 10e-t adnak vissza).
----
Átveréssel kapcsolatban:
Értékelésektől függetlenül ekkora összegnél (20e+) már a személyes üzletkötést preferálom.
----
Órák:
Következőnek egy nagyobb doxát néztem ki....anya meg fog ölni, már van 3 órám..de mit csináljak ha 6 férőhelyes tartóm van
----
Ma a tetőfedőt várom...lapostető vízszigetelése-szélső lakás-3 szomszéd esővize folyik felém-leáztam-szomszédok le...ják-drága mulatság lesz.[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
A casioban én is nagyot csalódtam, pozitív irányba egy ilyennel:
A másik hétköznapi pedig ilyen, csak a gyorsan kopó szövet szíjat kellett sportosabb fekete bőrre cseréltetni:Mindkettőt 50 környékén szereztem, casiot órásnál lévő kedvezménnyel, invictát pedig amazonról.
Mindkettőt ajánlani tudom.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz bandus #84650 üzenetére
Milyened van?
--
Nagyon szeretem az órákat, nekem "csak" egy Longines jutott a magasabb kategóriából, de a családban van több embernek is rolex-e, mégsem tartom őket semmivel sem különbnek nálam.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
szombati autó vásárlás elmarad...lekértem az adatokat róla, 2012-470e km, 2013-260e km...most 320e, vagyis 530e. Na azért nem adok közel 1.2m. Pedig beleéltem magam.
-
-
Zsmester89
őstag
válasz macilaci78 #84800 üzenetére
Olvastam, hogy üléshűtés nélkül nem szabad bőr belsővel venni...
--
Azt mondta a tulaj, hogy őt is átverték és fel fogja jelenteni azt, akitől vette. Az adás-vételijét fényképezte (aztán ki tudja mi igaz, mi nem), de már nem lényeges.
Az alább linkeltet pedig elvitték ez az én szerencsém.
Van itt egy, ami külsőleg hibás, de belülről csodás..lehet megcsörgetem. Érdekes ez a km téma...
Ezt legalább meg tudnánk hatan nézni, ahogy azt pár napja beszéltük, mert Bp.-en van[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #84805 üzenetére
Akár, bár egyet találtam (az is facelift előtti), 300km-re
---
Úgy véltem, hogy ennél jóval egyszerűbb lesz találni egy normális árban és korához megfelelő állapotban lévő manál váltós sedan A6-ot.
Bár face előtti 1.8T-ből van kettő is, ami megközelíthető. Az első az rendben van, még árban is. A másodiknak valami nagy motorbaja lehet(ett)?
ElsőA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Lekértem négy lehetséges célpontot... Gusztustalan, mind a 4 óráján látszik a babrálás....
Nem sok kedvem van tovább nézelődni.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #84886 üzenetére
Erről jut eszembe néztem két régi s80-at. Azokról vélemény?
Benzines - diesel
Benzinesnek 2015ben lett Mo.-n rögzítve (2012 óta látni) elsőnek km, szerintem külföldről akkor hozták be. Dieselnél reálisan növekszik a km leolvasásonként.
2.4 sima benzin és D5 manuál ritka mint a fehér holló, ami van az is innen 150-200kmre, pedig azokkal lenne állítólag a legkevesebb gond.
--
Jobb lesz ha veszek valamit vagy kivágtok a topikból a verdás faxságaimmal.[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
1 éves múlt a fiam, 4 napra mentünk nyaralni és a kis swiftben elfért mindenünk bár már kiismertük, Ikeás bevásárlásnál is simán el tudok benne pakolni (max. asztal méretig), mosógép, 55" tv, stb....ha akarod, belefér
---
Tegnap kipróbáltam öcskösék B5-s passatját...csessze meg, még a háttámlát 90% kellett állítani, hogy elérjem a kormányt, a térdem és a kormány között meg 5cm hely. A6-ban meg hozzáért...érdekes dolgok ezek. Ma megyünk meglesni egy S80-at, remélem abban elférek kényelmesen.[ Szerkesztve ]
-
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #85703 üzenetére
Végül S80 2.4 D5 volvo lett, aminél meglepődtem, hogy a hozzá kapott számlák alapján az is igényel 6.5l olajat....
---
Szilárd: Kávé árából vegyél inkább játékot a GO-hoz Amúgy minden "életem szerelme" szakítás után úgy voltam vele, hogy soha nem lesz még egy ilyen "igazi". Most meg a szépséges sárkányom fent alszik az ágyunkban a kis hercegem (fiam ) mellett. Szóval fel a fejjel, meg lesz majd az igazi.[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Mikor még lovaskocsival vittek titeket iskolába
---
Meg kell csináltatnom a vezérléscserét, 3 opció van:
1- Pesten áll. jó szaki 86ért (csak) saját beszerzésű alkatrésszel (gari kérdéses)
2- Jóval közelebb Deltamárk Bosh szervízben 150-ért, saját alkatrészekkel, garival vagy gari nélkül 85e munkadíjért hozott alkatrésszel
3- Ismerősömben eddig nem csalódtam, most fog átállni főállású szerelővé (másodban már legalább 10 éve tolja), de ő csak 9.e után ér rá, nagyon jó áron dolgozik, hozott alkatrészt is beépít (papíros gari nincs)Jó lenne mozgásba fogni a volvot is suzuki mellé 3.tól mert a kölyköt hordani kell az asszonynak bölcsibe.
Nem tudom, hogy mi tévő legyek, komplett SKF vezérműszíj készeletet vízpumpával, újonnan 37e-ért tudok így nem mindegy.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz hszilard666 #85873 üzenetére
"Én kérek elnézést, leraktam a cigit és egy picit érzékenyebb vagyok miatta. Meg rohadjá+! "
-
Zsmester89
őstag
válasz Magnum_ #85901 üzenetére
Nem Közben sikerült autót venni, a nagy A6 (C5) vadászatból egy 2004-es 2.4 D5-s automata S80-as volvo lett. Az előző gazdájának megvan hozzá minden számlája, kormánymű, váltó felújítva, 20e-ként minden kötelező csere, stb, stb. vezérlés viszont 140e km-el ezelőtt 2009-ben volt. Mióta erre rájöttem, az udvarból nem álltam ki vele, nehogy elszálljon. (bezzeg amíg nem tudtam, gyorsan megnéztem M6-on, hogy megy a "kicsike").
Qru: Igen, nem elhanyagolható, 17.-én lenne oda időpont, SKF-et raknának bele ott is.[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
SKF készlet + vízpumpa, akkor is ha a garis cég csináltatja, akkor is ha én rendelem és maszekkal csináltatom. Ez a fix pont
tomcsi23: Az ősöket vittem 1-1 körre, egyik pálya felhajtón fel, kicsit odaléptem (200-ig), aztán le a következőn. Nem akartam jobban nyomni neki, csak 1 napja volt nálam És ezt ugye 2x játszottam el, meg asszonynak is mondtam, hogy kicsit lépjen oda mikor elsőnek ment vele pályán, ő csak 195ig mert elmenni
Saint: Sajna nem láncos A váltó 260e km-nél lett felújítva, szintén megvan róla a számla.
[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Osram izzókra (led fényforrásokra) nincs valakinek kedvezménye?
-
Zsmester89
őstag
Ezt néztem ki A gond, hogy lecserélném a helyzetjelzőket, segédfényeket, belsőfényeket, rendszámtábla, stb.-ket ledre. A márkásabbakkal állítólag nincs gond, nem világítanak halványan lekapcsolva, nem villognak. Viszont húzós áron vannak 4000K-ekre gondoltam, de baxott drágák.
DeFranco: Köszi, itthonra, meg faterékhoz is onnan szoktam rendelni, nagyon jó áron képviselnek minőséget, viszont autós dolgokat még nem láttam náluk.
[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
A fehér frsz. világítás miért baj?
-
Zsmester89
őstag
-
Zsmester89
őstag
válasz hszilard666 #85979 üzenetére
Melós adatlapot nem linkelsz?
-
Zsmester89
őstag
válasz macilaci78 #86110 üzenetére
Nem is az a jó kérdés, hanem ő fingott már előtted? Onnantól van meg a zen
---
Szili ilyenkor vagy picsán kéne rúgnom téged az 50-es bakancsommal, vagy lerészegedni veled. Két megoldás adott, de együtt is alkalmazhatóA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest