- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
JanR
addikt
Megmondom oszinten en most Laufenn-t vettem, mert sürge kellett teligumi. A hankook gyartja, az olcsobb szegmenst celozza vele. Erzekeny vagyok pedig a gumikra, de ezt nagyon nem bantam meg, nagyon jo gumi. Igaz havat meg nematott, de hideg es nyirkos uton is nagyon jol tapad!
-
7
addikt
válasz hszilard666 #89096 üzenetére
Szeretned te is "megmozgatni" valamelyikuket?
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ace owner
addikt
Salvatore bar jol vizsgázott igy hetfo este alkalmabol. Uj tf is kilatasba kerult, vegre valaki akk igazán megmozgat, remélem nem kerulok szili zónába
Zen btw
Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
Ko reggelt urak!
Tudtok ajanlani szekesfehervari etterme? Szombatra kellene.
koszi.Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #89089 üzenetére
Tök mindegy hogy tárolod a gumi akkor is öregszik.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Zombireggelt mindenkinek!
Live-Die-Respawn
-
TROG AIR
aktív tag
Nekem firestone van, kb fél literrel dobta meg a fogyit,de tapad is mint a dög.
Szerintem - bridgestone - firestone - hankook -ban gondolkodnék.
( a dot11-es bridgestone az már túltárolt,abban az esetben azt ne,egyébként jó gumi lenne...)[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
MurdR
veterán
Reggelt!
Megkérdezem azért tőletek is, mivel itt mindenhez is értünk, hogy Ti melyik téligumit vennétek? Az alábbi közül kéne egyet kiválasztani:
-Kumho 155/70R13 T KW7400 *9790HUF
-Hankook 155/70R13 T W442 Winter iCept RS *11064HUF
-Bridgestone 155/70R13 T LM20 DOT11 *11386HUF
-Firestone 155/70R13 T Winterhawk 2 EVO *11450HUF
-Semperit 155/70R13 T Master-Grip 2 *11515HUF
Kleber 155/70R13 T Krisalp HP *11555HUFAz alábbi linken pedig megtalálhatóak a tulajdonságok: [link]
Illetve vannak olyan paraméterek, mint hogy fogyasztásindex, és nedves fékezési index. A fogyasztásindexnél az mennyire gáz, ha valamelyik a G-hez tartozik?
Mert én ezt gondoltam: ''Bridgestone 155/70R13 T LM20 DOT11'', a tapadása ezek közül a legjobb, ami nem hátrány, mert nálunk eléggé le szoktak fagyni az utak Miklóson, rengetegszer van tükörjég, simán beáldoznék fél litert hogy biztonságban érezzem magam, vagyis ne azon múljon hogy spóroljak.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #89079 üzenetére
Egyebkent en az Ftv.52.$(7)bek. alapjan hivatalosan fogom hasznalni igy: dr.jur. XY.
Ez nem felvagas. Sot. Amit Gabn irt, hogy fogorvos. Meg kell kulonboztetni. Mert nem vagyok orvos (sajnos, nekik jar a legnagyobb respekt a tanulmanyaikert), sem allatorvos, stb. Es ugye, ha mindenki ihy hasznalna, felreertes lenne.
Meg nekem amugy igy tetszik egyebkent.
De sajna az okmanyokba nem igy jegyzik be, csak omlesztve dr., Akarmi is a vegzettseg. Holott nem akarhatok ugyanolyan latszatot, mint ami az orvosnak jar. Erted.
Neg amugy is igy tetszikBtw. Az elmult 10evben talan ket embernel lattam, hogy igy hasznalja.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom
-
-
föccer
nagyúr
Agyhalal a mostani autios kozlekedes
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
válasz GabN73 #89069 üzenetére
Jártál mostanában szemésznél? Rád férne. Utána a Tinderezés is sikeresebben menne neked.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #89065 üzenetére
Maross!!! Személyesen ismeresm, az ő stílusával elképzelve még ütősebb.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #89055 üzenetére
Dijlert nem akartam kiirni, mert a vegen visszakoszon a munkahelyen
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #89055 üzenetére
Honnan tudod hogy csak egy...?
Saint_ - Gratuláció dottore! Akkor most már mindenhez IS+1.
-
Mercutio_
félisten
Miért, családnak ha jön a pulya jó lenne
Ace_owner: valami jó kertesért meggyőzhetsz, hogy elgondolkozzam a vidékre költözésen a panelből
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #89047 üzenetére
a fogorvos nem is igazi orvos ....
Grat Szentember!
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom, hogy drukkoltatok!
dr. §aint rendel
-
Tim82
félisten
válasz Melack #89038 üzenetére
Üzleti SFF gépeknél nem lesz HDMI, inkább DisplayPort a jellemző. Core 2 Duo-s gépeknél tudtommal meg még nincs az alaplapi VGA esetében hangátvitel DP-n, ha ez számít. (Mondjuk mindkettő megoldható egy 3-4k-s low-end Nvidia low profile videókártyával.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Van olyan olcsó sff gép, ami gigabites, dual core,4 Gb ram, hdmi, és 3,5-ös vinyót fogad?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Ace owner
addikt
Ja es megint lattam szobát sulitol 2percre kemeny 30+rezsiert..
Galaxy Fold 4
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #89029 üzenetére
*légüres térben
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ace owner
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #89010 üzenetére
A fogkefét föcceré mellé tette a tartóba és vitt saját fogkrémet - gazdaságos nagy tubusban!
Uram Isten, segíts! Föccernek komoly kapcsolata lesz, ha nem figyel oda!
föccer: a férfi szívéhez a
mellkasánhasán keresztül vezet a legrövidebb út.
Kérdezd meg tőle, hogy akkor is szeretni fog-e, amikor kövér, kopasz és öreg leszel? Hívd fel a figyelmét arra, hogy ha így halad, kövér előbb leszel, mint kopasz, vagy öreg.
Mi a gond a testiséggel? Akár priviben, de persze nem tartozik rám.iszilard: egy kis munkamániával el lehet felejteni a gondokat.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #89016 üzenetére
Szili moccanj ra a fonokodre akkor
Foccer: Enni ad, ruhadat viseli, eskuvo mikor lesz?
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Pörög a bánya.
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #89018 üzenetére
Igen, igen. Ezert sem egyertelmu a dolog. Testiseg inkabb a problemas. Tegnap beszetunk errol. Erintolegesen.
-
hszilard666
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #89010 üzenetére
Esti filmnezesre belebujt a polomba, mondvan olyan jo piha es meleg meg kenyelmes. Meg mindig hoz sutit tegnap meg kaptam sult kacsacombot. Veszelyes ez a csaj.
-
MurdR
veterán
Reggelt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
TROG AIR
aktív tag
Aloha'
430 pozitív , 0 negatív....
-
Mercutio_
félisten
-
CoolBoy323
nagyúr
Fujjj de nagy a munkaundorom!!
Joreggelt!
-
föccer
nagyúr
Jo reggelt!
Ez a leanyzo lehet azt forgatja a fejeben hogy hidfoallast epitsen ki nalam. :-/
-
Spet
addikt
Normal hetes reggelt mindenkinek.
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Dead Island 2 beszámoló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok