Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz Mercutio_ #69598 üzenetére
Nemrég béreltem autót, legújabb Seat Leon 1.4 TSI.
Eddig csak dízeleket vezettem, kellemesen csalódtam, azt gondoltam, a benzinesek zabálnak de legalább nem is mennek. Ez minden tekintetben rácáfolt erre.
Sokat ugyan nem mentem vele, de Bp-Debrecen távot 140 km/h-val megjártam 6,5 literből, plusz ebben volt pesten belül kis vandálkodás is Nem tudom mennyire tartós egy ilyen 1.4 TSI technika, de simán bevállalnám.
üdv
-
-
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Ez milyen gép? Nekem valahol 6 liter küröl van a fájdalomküszöböm, bár nincs saját autóm. A céges kiteherrel 6,5-7 között vagyok, ha az opellel megyek, akkor 5 körül.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #69590 üzenetére
Ez nem befolyásol semmit.
Qru, alakul, de mi a cél? Hogy utána el lehessen menni kikormolni?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #69588 üzenetére
Közben elkönyveltem életem egyik legjobb fogyiját a rizsrakétával: 8,18. Ez 110-120-as
cirkálástforgalom akadályozást jelent a pályán. Ha a családot kell fuvarozni nincs hülyülés.mod:
A legjobb 7,8 volt de akkor tisztán országúton kódorogtam 80-90-el.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Boldog nyári időszámítást mindenkinek!
#nincsbennetarcsi
-
hszilard666
veterán
Boldog nyuszit mindenkinek!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #69574 üzenetére
Ezeket ingyen hozzám vágták. A fém részek polírját és az elemcserét én is meg tudom oldani, a számlapokéra kellene költeni, meg egyiknél pótoltatni a koronát.
Az ötből egyébként nekem három tetszik is, a két Edifice és az MTP-1192 abszolút vállalható óra.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #69576 üzenetére
Ez biztos tetszene neked is, csak felvennéd és elrántana
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #69576 üzenetére
nekem szerencsére megvannak azok a dievrek, amik kellenek, bár ez kellene a fekete számlap miatt, mert olyan nincs (illetve van, de nem hétköznapi viselet)
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Költeni nem érdemes rájuk, a harmadik konkrétan újonnan 8k ebay-ről, de 30$ körül bevált webshopból kapsz hasonló új órákat.
szerk.: Ha nincs konkrét érzelmi kötődés, akkor én amennyire lehet kipofoznám őket, eladnám, aztán a linkelt shopból rendelnék 1-2 nekem tetszőt, pl.: 1, 2, 3, de 55$-ért már automata is van, ha valakinek bejön a zöld számlap, vagy a military stílus az is örülhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
elő is keresem
meg is van. Elszinezodestol nem kell megijedni, boven jok ezek. De csak ugye iranyba szabad huzni (szaliranyba), majd megmutatom. Penteken ugye volt szo az orakrol, de a kek citizenemen is athuzogattam a csatot (ahol erintkezik az asztallal) es szep lett.
Annyi, hogy ha van valamelyik szijon fenyesebb resz, az ugyanugy matt lesz, mint a tobbi resz. Egyebkent volt egy wannabe rolex Parnisom (cool vette meg, aztan tovann is passzolta ), azon a szij belso resze fenyes volt, direkt megcsinaltam ezekkel, hogy matt legyen, mert ugy tul csiricsare volt, bar biztos fura ezt olvasni a penteken kitargyalt bikolor szinu casio utan)[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #69565 üzenetére
Típusok (az első két kép alapján balról jobbra):
Casio Edifice EF-303
Casio Beside BES-105
Casio MTP-1192
Casio AQ-227
Casio Edifice EF-113Igazából nem annyira eladni akarom őket, csak kíváncsi lettem. Egyelőre amúgy is kipofoztatom őket.
(Apósjelöltem és családja nem használt órái, nem kellenek nekik.)
Saint_: köszönöm, élnék a lehetőséggel.
Melack: azt hiszem, igen, megy Kodival a YT. Válaszoltam is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #69561 üzenetére
MM-ben powerbankot adnak mellé
Tim82: Jól mondja Saint, ha a körömpolírral szép állapotba lehet hozni lehet a szíjakat külön eladva többet ki lehet hozni a cuccból.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Már el is felejtettem
Ki az a "Sanyika"?
bandus: igen, ezt én is tapasztaltam, hogy Pestről kiérve pályára mindjárt nyugisabb vagyok. Bár pályán is inkább többször hátranézek, néha a semmiből bukkan fel egy 200-zal "totyogó" dög...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
sajna, az állapotuk miatt zsebpénz lenne. azt még bejátszahtod, hogy a fém szíjakat (a tokokat nem) ilyen kocka alakú körömpolírozóval, ami a műkörmösök használnak (a legfinomabbal persze) "felpolírozod a szíjakat), elég szépen eltűnteti a karcokat (tudok adni ilyet, ha gondolod, én is poliroztam már fel szijat és szép lett, karcmentesen adtam el az órát) 2-3-4k óránként
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Próbálj a pontos típusokra rákeresni ebay-en, ha nem ritkább ma már keresett modellek, akkor nem túl sokat.
-
Tim82
félisten
Óraszakértők! Ezek vajon mennyit érnek?
Melack: médialejátszó kell tulajdonképpen? Raspberry Pi 2/3, OpenELEC/Kodival?
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Egy HP G62-t mivel érdemes kiváltani az alábbi szempontok szerint:
- HDMI-n menne ki a kép TV-re
- FullHD minimum kell
- böngészés nem lényeg, de ha tudja, jó
- USB kezelés külső vinyók miattKb ennyi. Router még kérdéses, mi lenne a nyerő megoldás.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
edigiben jó áron volt az arany szinü dulasimes P8Lite, elugrottam venni TL-nek, aztán két évre meg oldva a baja, a mostani Huawei-e megmakkant.
-
bandus
veterán
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek 3D BD lejátszót, meraznektekjóóó!
-
Mercutio_
félisten
-
bandus
veterán
Ezen egyebkent ne akadj fenn, magamon megfigyelve ezek leginkabb attol fuggenek milyen allapotban van az ember. Ha ugy van kiengedek mindenkit, atengedek minden gyalogost, megvarom a parkolosdit. De ha sietek, szar napom volt akkor nyilvan en sem vagyok ilyen elozekeny, turelmes.
A varosban volt mostanaban egyket neccesebb esetem savvaltaskor, es arra jutottam, hogy a sok autopalyazas miatt van. Ott eleg megnezni egyszer a tukrot es viszonylag nyugisan lehet savvaltogatni, a varosban azert jobb ketszer haromszor belepillantani elotte."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #69550 üzenetére
Az elmult ket evben ott volt a karacsonyi partink, a koktelok faszak voltak a kaja nem nagy szam tenyleg. Nalunk kimarad igy h a kedves korhazban volt/van. En most az emilet vettem fel a listara ha mar kozel van, azt erdemes lehet kiprobalni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
-
hszilard666
veterán
Najóvan' napi fail megvolt, pedig nem is vagyok részeg
Építem a vízhűtött konfigomat, tolom be a második radit a gépházba és lezúztam vele az alaplapi USB 3 as csatit. Olyan ferdék lettek a lábak mint a hajlamaim péntek este. Aztán rájöttem mitől volt. Túl merev a ház USB 3 as csatija ezért útbanolt, nekem sem kellet több kivágtam a faCCba Tartálynak nincs hely a házban (láttátok milyen pöttöm a konfig) szóval kihagyom a fenébe és remélem a hőtágulás nem lesz probléma.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #69539 üzenetére
Új, általában étterem hét alatt új helyeket nézünk.
Ami negatív még a "koktélkirály" csóka La Bodegita nevű étterme, pedig a hely jó helyen van és hangulatos, de a kaja gyengus.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
T-betűt felejtsd el. Azonkívül, hogy önmegbélyegzés a pesti forgalom amúgy is daráló ha kint a T betű, akkor mindenki meg akar előzni akkor is ha nem indokolt mert "ne hogy má' a hülye mazsola feltartcccson".
Pl az ilyen story-k mindennaposak lesznek ha kint a T betűd: [link]
Hát hiányzik ez?? Gyakorolj parkolóban aztán mehet a gyér forgalmú utakon a gyakorlás, aztán a lvl 10 amikor már kézifékessel fordulsz meg a Hungárián.
Ha szerelőt keresel akkor csak is Sanyika!
mod:
Bár most elgondolkoztam, hogy poénból kirakok a nagy vasra egy T betűt...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Ez mekkora szívás hogy ingyenes lett a Nik Collection de nem W10 kompatibils.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #69540 üzenetére
Szerintem is nagyon klassz film
-
aizen92
addikt
válasz Earl_Muttley #69540 üzenetére
Örülök, hogy tetszett!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Earl_Muttley
őstag
Nem tudom ki írta be ide valamelyik nap a Locke-ot, de köszönöm utólag is, nekem nagyon bejött!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #69537 üzenetére
Sajnos benne van a pakliban. Ez új próbálkozás vagy korábban már voltatok itt?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
rizso
addikt
válasz GabN73 #69534 üzenetére
Persze tudom, a rutin majd mindent megold
Mondjuk en is tuti paraszt leszek valamennyire, mert pl a gyalogoskent is felbasz sok gyalogos, autoval valoszinuleg meg jobban felbasznak majd az idiotak
Elso utam ma 14. kerbol Szekszardra egy fulladast es ket ugralos indulast leszamitva jo volt, bar nem is volt akkora dugo 7 utan a varosban.
Holnap gooo Pecs, minden megtett km es szituacio rutin
Mas: ajanljatok pls egy profi szerelot, aki tenyleg erti a dolgat, es nem dolgozik horror aron Van egy pecsi megbizhato srac, de jobb lenne idovel helyben valaki...
Tele von Zsinór: igen, itt Szekszardon is "kicsit" nyugisabb az elet
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #69536 üzenetére
Trattoria Mamma: Hely olaszos jellegű, de pl.a padló totál szocreál kocsma,, vargánya leves korrekt, kacsacsomb felejthető, házi csokikrém jó, de semmi extra. Lehet, hogy a tintahalas vagy vaddisznós fogást kellett volna választani, vagy tipikus olaszban jobbak, de ez így felejthető volt.
-
MrSealRD
veterán
Fortuna hajó még mindig nagyon, nagyon kellemes és ajánlott hely. Kellemes környezet, szép a belső. A kiszolgálás kifogástalan. Nagyon kedvesek voltak. A kaja finom volt a mennyiségre sem lehet panasz.
A borravaló kérdés nagyon könnyen megoldódott. Számla kérése után kártyás fizetésnél mondtam, a borravalóval növelt összeget. Mondta, hogy azt nem ütheti be. Rendben akkor szeretném másképp megoldani, így KP-ban külön adtam oda. Nem volt gáz, örültek.
Sötétedéskor kifejezetten látványos a kivilágított Margit-híd.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
GabN73
addikt
Sajnos muszáj felvenned a forgalom tempóját, rutinnal, meg a forgalomban eltöltött idővel ez majd javul, hidd el. Főleg ha csak 1 útvonalon jársz, ismerni fogsz minden lámpát, kereszteződést, kátyút
(idővel meg mindenki kicsit paraszt lesz, ne izgulj )
Saint_
Én most valami értelmesebb hajóscipőt keresek, decemberi h&m raktársöprésnél lemaradtam róla [mondjuk h&m-es cipőben azért kételkedem] -
Tele von Zsinór
őstag
Nekem kinn volt pár hónapig a T, az első kb. 2 hónap után került le, a hátsót fesztiválon tépkedte le egy leányzó "ültem eleget melletted és nem kell ez már bmeg" felkiáltással
szerk. helyzet hasonló, Veszprémben tanultam vezetni, bő 2 év teljes kihagyás után vettem pesten kocsit és álltam neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #69523 üzenetére
Ja, inkább régi vágású olasz dzsigolo
St.István 15-ben egyáltalán nincs Wolf, a 26-ban voltak, de a linkelt nem, egy másik tetszett, de 22k-ból csak 30% jött le, és minőségérzet terén annyira nem győzött meg.
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #69523 üzenetére
Hát ez nem az én stílusom... De ettől még neked lehet az ami. A talp témához még annyit, hogy ez nekem nagyon vékony. Szerintem érezném a macskakövek közti hézagot is ebben... (Feltéve ha felvennék egyszer is ilyen fazont a lábamra. De ez tényleg szubjektív. )
-
rizso
addikt
válasz GabN73 #69484 üzenetére
& Melack: érdekes, én pont fordítva gondolnám, legalábbis én tuti türelmesebb lennék egy "tanulóval". Egyébként tényleg elég sok paraszt van, este már azért dudált az egyik gyökér, mert a gyalogos átkelőnél voltam olyan hülye, hogy lassítottam, és körültekintő voltam Mit csinálna egy ilyen, ha parkolást gyakorolnék vagy lefulladnék?
-
Magnum_
nagyúr
Reggel mar hivtak is a cipi miatt. Mondtam, hogy ne tokoljunk a futarral, az egyik boltjukba beugrom hazafele, olcsobb is. Oke. Hozzacsaptam meg egy bőr(!!!) ovet 1500-ert.
Ja es kaptam egy igeretet, hogy probalnak ugyanilyet hozni vilagos barnaban nekem, hasonlo aron (mert amim van, mar nem szalonkepes)
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #69519 üzenetére
Miért nem maradtatok annyiban, hogy egyikőtök sem tudja ellátni a másik munkáját és mindketten a sajátotokért kapjátok a pénzt?
Szerencsére jön a hosszú hétvége, majdcsak valamelyik locsolkodó elmagyarázza neki, hogy úgy értetted, foglalkozzon a saját dolgával.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #69519 üzenetére
"Jogi alapismeretek arról szól, hogy hogyan beszéljünk úgy magyarul, hogy senki se értse."
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
Ma kiosztott az egyik fogatlan mancika, hogy nem tudok fogalmazni. Mondtam, hogy ez a jogi szakzsargon. Erre mondta, hogy a jogaszok nem tudnak fogalmazni. Nyilvan nem alltam bele... De nyilvan belealltam volna
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #69516 üzenetére
A guglis linked alapján Ubuntus gépet használsz épp.
Mercutio_: dehogynem, csak teljesen egybeírva.
*
Nab+. Két hete vettem egy jó megbízhatóságú fórumtárstól elvileg tesztelt, hibátlan 2*2 GB DDR2 noti RAM-ot, apósjelöltemék gépébe. Holnap levinném, ma eszembe jutott, hogy oké, megbízható, de azért megnézném előtte Memtest86+-tal. A "tesztelt, hibátlan" modulok eddig 166 db errort dobtak a tesztnotiban... Még szerencse, hogy vállal rá három hónap garanciát, de ez akkor is b+.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #69512 üzenetére
Én ezt nem értem, egyszerűbb lett volna egy ellenkampány, hogy pénzéhes nepperek azt terjesztik a Ph-s árazókról, hogy....mert féltik a piacukat, és nem tűrik, hogy valaki megakadályozza a lehúzásukat.
Nyilván Kalandorék arról híresek, hogy szeretnek bevállalni egy esetleges bírósági ügyet jó hírnév sértésért, rágalmazásért stb. (mittudomén, melyik lenne az idevágó).
Igazából az tök jól körülhatárolható, hogy kik azok, akik szerint "kartelleznek" az ármesterek (mert ugye, egy opcionálisan igénybevehető, ingyenes és nem kötelező érvényű szolgáltatást nyújtanak, ahol a hülyének is megéri "kartellezni", nem igaz?), elég csak picit olvasgatni a Nagy hülyétkapok az aprótól-topikban.
Amúgy az egyik ilyen kolléga a tőle megszokott szerénységgel finoman megjegyezte az ori által linkelt cikk topikjában, hogy bezzeg amikor ő csinálta az árazást még az ármesterség intézménye előtt, akkor mennyivel jobb volt.
DeFranco: Ubuntu?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #69513 üzenetére
Nem, de a linkből kiindulva megtaláltam: Ebben a cikkben alul a kék nyelű kés, csak fekete nyéllel.
-
Mercutio_
félisten
Konyhába 1,5k-ért volt az ikea-nak bitangjó kése, szerintem 5+ évesek és még mindig élesek, pedig napi szinten vannak használva. Sajnos 1-2 éve már nem forgalmazzák, bár ahogy nézem más nyéllel, de leginkább a VÖRDA sorozat hasonlít ra.
Originen Medal of Honor - Pacific Assault ingyenes
ori: Én ezt nem értem, egyszerűbb lett volna egy ellenkampány, hogy pénzéhes nepperek azt terjesztik a Ph-s árazókról, hogy....mert féltik a piacukat, és nem tűrik, hogy valaki megakadályozza a lehúzásukat.
Ráadásul a Ph látja milyen IP-ről jönnek, talán még a valódi usereket is be lehetne azonosítani, jó hírnév megsértése miatt feljelentést tenni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki lemaradna róla:
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #69503 üzenetére
Ahogy DeFranco is mondta, ez nem konyhakés.
Konyhakésnek vegyél Lidlis kerámiakést, amikor van akcióban - most nem jut eszembe, milyen márkanéven fut. Az bőven olcsóbb (ha jól emlékszem, tavaly novemberben én 2 vagy 2,5k-ért vettem) és zöldség-gyümölcs-sajthoz tökéletes (húsból nem mindegyikhez, de ahhoz is lehet használni). Egy hátulütője van, vigyázni kell rá, nem szabad dobálni/leejteni, mert mint minden kerámiakésnek, ennek is törékeny tud lenni a pengéje, különös tekintettel a hegyére.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Amugy ert valamelyikotok a kesekhez?
-
Mercutio_
félisten
Ennyiért nem veszünk konyhakést
ALL:Létezik olyan (elő?)szerződés amiben, ha megnézek egy lakást, de mivel még nincs tulajdonilap nem akarom foglalózni rögzíthető a vételi szándék és az, hogy ha eláll az eladó engem X összeggel kartalanít?
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #69499 üzenetére
3600 körül forog, helyenként láttam picit olcsóbban, de kb. ennyi a normál ára.
értsd: hasonló kategóriájú kések, amiknek az extráit nem használnám ki, vagy nem lényegesek számomra tizen-huszonezrekért mennek. nyilván nem a 860 a csúcs de ha fel kell bontani az oldalast, vagy bemegyek az erdőbe akkor ez pontosan tudja azt amit kell. és nem csak számomra, a nemzetközi híre is jó, kb. bargain áron kapsz egy (késmániás és prepper szinten szerint is) használható kést.
@Mercutio: én nem tenném bele, bár inkább tiszteletből. a penge szinte biztosan megbírná, de a markolat gumírozott, attól azért lehet megkérdezné a vegyszer, meg a magas hőmérsékletű szárítás, hogy bírod-é. plusz a mosogatógép az élnek sem tesz jót. ez nekem tipikusan az egy-szent-kés kategória, ha kell valamit vágni akkor ezt veszem elő, így elmosogatni nem nagy kunszt. a 840-esnél is csak a vegyszárazra törlés és az olajozás fárasztó kicsit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest