Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnum_

nagyúr

válasz rizso #70509 üzenetére

Húsvét szombaton Te voltál bent a deszkás outfitben? :D
    vagy még akkor, amikor a billentyű matricát vettem kb 2-3 hete?
    az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ismeretségünk még a hivatalos laptopbiznickedését megelőzi, de én meg már akkor a bolt ügyfele voltam, amikor még csak pécsen voltak jelen. sok dolgot vettem ott, pl wifi kártyát, mert az első laposomban wifi se vót :D
    még annó egyébként (azért mesélem el neked, mert tudom, hogy te értékeled :D) az első laptopom vásárlása előtt a bátyám küldött be oda, mert neki is onnan volt a Compaq gépe (akkor az még nem HP logo alatt ment). aztán mondta is a Feri, hogy ne a papíron lévő teljesítményt nézzem, vannak itt jó üzleti gépek 512mb rammal, stb stb. 220k. ennyi volt a bugyet. akkoriban azért az többnek száímtott. igaz, nem is volt ekkora kínálat áhh ,mondom lóphasz, METRO Co. ott van a fasza FuSi Amiló 1gb rammal. ki is merítettem a budget-t, báz, megértem szabadulni tőle, mentem MediaMartkba akciós Asus-t venni. Fasza volt, semmi baj nem volt vele, csak dög nehéz volt, akksi kibírt tán 1 órát. Aztán jött barátunk, mondta a frankót, vettem a frankót, azóta magam részére nem kérek tanácsot a milyennotebookotvegyek topikban.
    megyek tanulni.

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

Új hozzászólás Aktív témák