Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Szeretne valaki venni egy Sony Vaio SVT13 ultrabookot tokkal, dobozzal, vonoval, ujszeru allapotban, frissen takaritva/pasztazva, ket akkuval (esetleg 8GB) rammal?
(Ph kepfeltolto nem szerette ezt)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Viper26
nagyúr
Holnapra tudnátok ajánlani valami programot a városban?
Ki kéne mozdulni kicsit, de nem tudom hová lenne érdemes (múzeum, kiállítás stb), már ha nyitva van valami ilyenkor.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
Help! Anyoseknak lesz 25. hazassagi evfordulojuk, lesz buli, mi a lofaszt vegyek ajandekba? Nehezites: ajandek, konyhai felszereles, konyv es ruhaboltjuk van, illetve szabadidos programok nagyreszt kilove, szinte sose ernek ra elmenni ilyesmire.
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #68989 üzenetére
En balga rakattintottam...
Munchenben mar var a hideg paulaner es weihenstephaner majd az segit a dolgon
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #68983 üzenetére
De a polgari jogi felelossegben neked is karmegelozesi es karenyhitesi kotelezettseged van. Azzal, hogy 5perccel elobb indulsz el, ismerve felteteleket (bkv-nal is, pl uzemzavar, igazoltatas, barmi), azzal nem ugy jartal el, ahogy toled elvarhato (elvarhato magatartas elve)
-
-
bandus
veterán
Fejem szetmegy pedig alig ittam par pohar bort tegnap az isteni vacsi melle, az asszonyka nagyon tuti tapasokat meg kremeket csinalt. Most mar csapatom a kavet, meg van 50 perc felszallasig.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #68982 üzenetére
BKV-t ne keverjük ide, közterületen gyalogolok (mondjuk 5 percre a helyszíntől, ahol 10 perc múlva targyalnék, tehát megfelelően mértem fel a szükséges időt) és megállít a közteres.
Jelzem, hogy sietnék, mert tárgyalok,de ő igazoltatni és motozni akar (vissza)élve erre adott jogával.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #68981 üzenetére
Ez egyebkent letezik, de pl akkor ha mondjuk nagy tavolsagra utazol, pl repulovel, menetrend adott es a hibajukbol lecsuszol igazolhatoan egy 100mio $-os biz'-rol.
Bkv-nal nehezkes, mert neked kell felkeszulni azzal, hogy jol valasztod meg az utvonalat, idoben odaersz, stb. Meg szerintem a jegyvasarlassal aszf-t is elfogadsz, amit nem ismerek.
Pl hasonlo okokbol van az, higy munkahelyi baleset lehet az odauton tortent baj, HA az a legrovifebb, indokolt ut, stbPluszbonus: Mo.-n bemehet, ha az indokolt (veszely elharitas, megelozes, nyomozati cselekmeny azonnali intezkedest igenyel, stb, de utana hatarozatot kell hozninerrol)
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
De én jeleztem, hogy semmi akadálya, csak hívjon rendőrt,megvárom
Ha már jogászkodunk: Saint fenti esetben ha késve érek valahova perelhetek kártérítésért, pl. elmaradt haszon?
Pluszbónusz :külön papír (bírói végzés?) nélkül bemehet rendőr a lakásba pl. garázdaság vélelme esetén? Illetve nyomozás során idézést kell küldeniük, ilyen esetben egy éjszakai becsengetés indokolatlannak minősül? (tudom, ne nézzek rendőrös műsorokat )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #68976 üzenetére
+ MurdR:
Ezt emlékezetből írtam (hm, nem véletlenül van ott a "ha jól emlékszem" rész ), egy-két éve egy közterületfelügyelőként dolgozó ismerős még ilyet mondott. Azóta persze nyilván változott, bevallom, nem olvastam át tüzetesen a saját magam által linkelt részt.
Saint_:
Nekem is USB 3.0/eSATA Express Card bővítőkártyával van megoldva az USB 3.0.
Telefon-téma: gondolkodom, hogy veszek valami itthoni LTE-képes régebbi (2-3 éves) Motorola telefont, amire van CyanogenMod-támogatás, aztán le van ejtve évekre a téma.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MurdR
veterán
-
Magnum_
nagyúr
Tulelnem ips nelkul is, 1db usb3 kellene, de a mai gepeken meg csak az van, a fenykepezom meg nem kajalja a 3.0-at.. A vege valoszinukeg ugyis majd egy ux305 lesz matt ips-el, de szivesen hasznalnek kb fel evig egy jo x220-at (jo kis ssd-vel ofc).
Kivancsi leszek a 650tesztekre, de nekem nagyon tetstik, de tenyleg gaz, amit a wp-vel muvelnek... Pedig jo alternativa lehet, sot, az okoszisztema miatt preferalnam a wolindows mobilt is (en a w10-et szeretem gepen is).
Melack: 3.5eves, jo aron kapnad
Iszilard: ne csodalkozz, mi nem lepodtunk meg
-
Mercutio_
félisten
közterület-felügyelő intézkedése során az alábbi kényszerítő eszközöket alkalmazhatja:
az intézkedés kikényszerítése céljából az ellenszegülés megtörése érdekében testi kényszert és vegyi eszközt
szerk. :De egyébként is kissé kusza az egész, mintha valami zh feladatként dobták volna össze értelmező rész nélkül kicsit ilyen "a királyt megölni nem kell félnetek jó lesz " feelingem van
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #68974 üzenetére
Ha jól emlékszem, "erőszakot" nem alkalmazhatnak (ideértve azt is, hogy akár megfogják a karodat, ezért az idézőjel), de az utadat elállhatják.
Nyilván olyankor hívnak biztonságit, rendőrt stb.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
:
Az mondjuk kérdéses, hogy mit takar a "tetten ért személy visszatartása"-ban az aláhuzott rész.
szerk mármint, hogy és milyen kontextusban értelmezhető? pl. nem igazolom magam, nem járulok hozzá a motozáshoz, akkor engem feltartóztathat, kényszerítő eszközt alkalmazhat, stb.?
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Valakinek elado i5s fuggetlen? 16gb boven eleg..
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #68967 üzenetére
Le van valahol írva, hogy ezek a jobbára tanulatlan közteresek jelenleg mire jogosultak?
Én amúgy bedobtam volna, hogy "ló lf*szt mama, hívjunk rendőrt "
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #68965 üzenetére
3-4 hónapja volt egy nagyobb eresztés X220-ból, akkor egészen olcsón lehetett venni IPS paneles, i7-es (tehát alapból egy USB 3.0 csatlakozóval is rendelkező) darabokat.
Amik most szerintem a piacon vannak, azok a gyengébb, i5-ös, TN paneles, csak USB 2.0 csatlakozós példányok. Nem mintha azok nem lennének jók, de ha IPS panelt szeretnél, akkor ezekben valószínűleg nem az lesz.
*
Korábbi Lumia 650 témára: szerintem jó telefon lesz, annak ellenére, hogy elméletben "gyenge" a hardvere. Én mondjuk használnám a telefont, nem pedig AnTuTu-ra izgulnék.MS mondjuk tegnapelőtt jól kibacott a régebbi Lumia tulajokkal, így velem is. Közölték ugye anno, hogy gyakorlatilag mindegyik WP8-as Lumia megkapja a W10M-et. Majd finomítottak, hogy lehet, hogy az 512 MB RAM-os és 8 GB-nál kisebb háttértáras modellek nem. Majd tegnapelőtt kidobták a "végleges" build-et és persze az első generációs WP8-as Lumiák közül egyedül a 1520 kapta meg. A 820, 920, 925, 1020, 1320 nem.
Mérgemben feltettem tegnapelőtt este Insiderrel a Windows 10M-et. Ha beválik, akkor olyan mindegy, hogy 8.1-re vagy W10M-re nem kapok már a 820-ra rendszerfrissítéseket, de legalább az appok támogatása még meglesz.
Aztán majd váltok valamikor, de nem vagyok egészen biztos abban, hogy MS vonalon érdemes maradni. Egyszer már eljátszották ezt a WP7-es telefonokkal, most eljátszották ezt az első generációs Lumiákkal. Mélységesen nem érdekelnek az ilyen kifogások, hogy "az MS nem is ígérte meg, csak külső PR ügynökségek" meg egyéb hablatyok, ettől még átvágták a felhasználóbázist, megint. Kár, hogy a rendszert viszont jobban szeretem, mint az Androidot vagy az iOS-t.
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Filmezek a kettes metró moszkvai megállójában, és megjelenik 2 közteres. Kipakoltatják a zsebemet és a táskámat. Természetesen nem találtak semmit. Megkérdeztem hogy mi ez a nagy felindulásból érkezett gyanú, erre meg azt mondja az egyik hogy drogosnak néztek. Mondom köszi.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #68964 üzenetére
felnőtt gondolkodású művelt középréteg vagy, tudod?
-
Magnum_
nagyúr
jofogás tényleg pörög, de bezzeg a laptopomra semmi érdeklődés, megtekintés is alig volt (pedig úgy vennék egy hibátlan X220-at, ha van még olyan, egy fél évig tök jól ellennék vele)
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #68959 üzenetére
engedd meg hogy ne fejtsem ki, mert olyan krédót rittyentek ide, hogy ahhoz képest fidel castro egy nyeretlen kezdő versmondólány...
-
Mercutio_
félisten
Minden telkes p*r*szt 7-9 között kell, hogy a kotvány kerregő tragacsát túráztatva útnak induljon
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #68957 üzenetére
köszönöm, nem ilyenre gondoltam
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #68941 üzenetére
Van egy talán Emtec márkájú 2×2,1 A-es töltőm. 2014 decemberében vettem egy minőséginek hitt komoly töltőt, mert meguntam a kínai csodákat. Na, ez az Emtec 4 hónap eljutott arra a szintre, hogy működés közben zúgott egy telefon és egy BT headset töltése közben, akkor szoktam rá, hogy nem az éjjeli szekrényen, hanem az előszobában töltöm a telefonokat. Tölt ez mindent, telót, tabletet, powerbankot, csak zúg. 1 év gari tavaly decemberben lejárt, idő közben lett 3 db Blitzwolf, amivel köszönöm, elégedett vagyok.
Az Emtec-et ingyen odaadom, ugyanis az, hogy zúg egy töltő, nem garanciális probléma.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
7
addikt
válasz CoolBoy323 #68954 üzenetére
Tegnap 4 órát túlóráztam, ma reggel orrvérzéssel keltem.
Nem, nincs összefüggés, csak a hashtagjeid miatt
-
CoolBoy323
nagyúr
#morning #gdp #k.anyja #orrverzes
-
MurdR
veterán
Reggelt. Elfelejtettem hogy szombat van, most itt ülhetek a buszmegállóban fél órát... Illetve azt is elfelejtettem, hogy 8ra kell mennem és nem 7re, így legalább be is érek
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Morgen.
(#68952) tomcsi23
Kis madárkák kaparják a fejemet belülről a.k.a fáj a fejem mint atom, és nem tudok aludni.
szerk:
Bakker hogy minek írtam aláírást, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #68947 üzenetére
Nekem mondjuk pont van egy olyan Somogyi töltőm, amivel kapcsolatban ment az eBay-es topikban anno a vita. Nincs vele egyáltalán gondom, de ez nem reprezentatív minta persze.
Egyébként szintén az eBay-es topikban ajánlottak Arctic töltőt. Ha több dolgot kell egyszerre, akkor jó lehet, ráadásul valószínűleg azért nincs itt gond a minőségellenőrzéssel. Mondjuk lehet, hogy a te céljaidra overkill (drága és "túl sokat tud" ).
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #68931 üzenetére
Ott az iskola vezetése volt a balfax, apukát behívtam volna és elmondom, hogy nem jog, hanem érdem ide járni, ha a gyerekkel nem tudják megértetni, hogy mit jelent a tisztelet és mik az alapvető viselkedési szabályok, akkor ideje elgondolkozni rajta, hogy másik iskolát keressenek ahol elfogadott a gyerek viselkedése...
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #68944 üzenetére
Én elhiszem, akkor is elhittem, de kizárt, hogy kihagyjak egy ilyen ziccert.
-
DeFranco
nagyúr
van a somogyinak pár almárkája (somogyi, home by somogyi, sal, sma, stb.), szóval ellehetsz vele egy darabig
-
-
DeFranco
nagyúr
megkérdezem, hátha: van valakinek elfekvő és eladó márkás microUSB töltője a rezidens tagok közül? kínai cuccok nem érdekelnek, blitzwolf és társaira sem neveznék most be, samsung, lg, stb. telefonokhoz adott töltő érdekelne.
valahogy eltörte magát az egyik töltőnk csatlakozója, jó lenne pótolni. 1500 egy gyári samu töltő, szóval nem a világ vége, de mivel adogatnak azért még a telefonokhoz töltőket, hátha valakinél akad telefoncsere okán feleslegessé vált darab. nyilván vásárlásra gondolok, megvenném egy reális áron.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, ez a bkk futár egyre szarabb. Az élő járat frankón működött, de pár hete már csak fals infókat, fantom járatokat mutat többnyire.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
adatfalo
senior tag
Hello Alaplapi tálcát keresek (ATX) valamint Keresek WD2500YS 250 GB HDD-t
Aki bármelyikkel is tudsz szolgálni ne habozzon szólni!
tomcsi23 nem lehet, hogy csak frissíteni kéne az app-ot?
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #68933 üzenetére
Egyébiránt szlovákul beszélő PH!-tagot szerintem hamarabb találsz és a két nyelv annyira nem áll egymástól messze. (Nekem így BlueMerle rémlik, de nem ő az egyetlen.)
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #68931 üzenetére
Köszönöm szépen az ötletet, még mindig az eredeti szándékomnál maradnék L
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
CoolBoy323
nagyúr
Nezzetek mar meg a mai fiatalokat. 18 alatt mind egy kotsog (tisztelet a kivetelnek ofc)
Ha kaptak volna idoben ket budos nagy pofont, normalis lenne az a (de)generacio is!
Szoval szerintem nyugodtan pofonb.szhatna a tanar ezeket a hulladekokat, ha mar a tajgetosz "out of use".
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #68928 üzenetére
Lehet, hogy meg tudná oldani, pl odaadja tanult kicsi fiának a telót, aki angolul beszél. Hívd fel, beszélj konzekvensen angolul, ha trollkodik, illedelmesen mond neki, hogy kerítesz egy csehül beszélő embert és majd még keresed.
Saint_: Én is kaptam pofont ötödikben a magyar tanártól, attól, akitől apám is kapott anno. Másnap apám bement beszélgetni kicsit a tanárral, mert bár egyenes háttal ültem, de a lábam keresztben volt a szék alá húzva és ezért apám szerint mégsem járna pofon...
Aláírom, hogy rosszabbak, de egy pedagógus azért tanul több évnyi anyagot, hogy más eszköze is legyen a nevelésre, fegyelmezésre.
Amúgy ez nem új keletű dolog, gimiben a kémiatanárom volt öcsém osztályfőnöke, és a tanár év közben zavarták el egy kiprovokált saller miatt úgy, hogy már korengedménnyel nyugdíjba mehetett volna... Nem a saller volt a baj, hanem orvosok, jogászok, képviselők, TV-szereplők nagyfejű gyerekei jártak oda és a szülők nyomást gyakoroltak az igazgatóságra.
Párom anyja pedagógus az ország egyik legjobbnak titulált iskolájában a húzó tagozat szaktanára. Az én sulimból a hasonló kaliberű tanárok elhúztak, van, aki külföldön van, van, aki a bankszektorban, van, aki hajnövesztő kapszulát árul. Mindet nagyra becsülök emberileg és szakmailag, mindnek elege lett a tanárságból és messze nem a diákok, hanem a tanároknak nyújtott háttér miatt. A mai pedagógus pályát úgy kell elképzelni, mintha a számtekbótosok mindegyik Wolfman mindennapjait kellene élje...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68927 üzenetére
Az en idomben jancsikat meg lacikat tobbszor felpofozta a tanar. Es megerdemeltek, kellett nekik. Regebben (Legy jo mindhalalig) bevett gyakorlat volt mar egy pisszenesre is.
Nem kell megutni a gyerekeket, de szerintem manapsag rosszabbak, mint regen.
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #68927 üzenetére
Írtam a gúgli fordítóval egy levelet h elnézést kérek de nem beszél csak angol-magyar és mit szeretnék, erre visszaírt csehül egy mondatot h ha komolyan érdekel akkor hívjam fel. Nem értem h most troll v csak hülye
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #68920 üzenetére
Mi lenne az előzmény? Az, hogy a diák az iskola házirendjét megsértve tanórán mobiltelefont használt, felvételt készített?
Egy tanári pofon nem lehet érdem kérdése, egy diákot nem szabad megütni.bitpork: már éppen írni akartam, hogy nem szégyen megnézni a TérkéPH!-et, de látom, hogy a földrajzi adottságok nem kedveznek neked.
Ha csehül állnál a megoldással, az egyik beszállítónk ügyintézője cseh állampolgár, vele angolul kommunikálok. Végszükség esetén meg tudom kérdezni, szánna-e rád pár percet.
Mikor van nyitva a kereskedés? És ott nem beszélnek inglishül?[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #68924 üzenetére
Van egy régi egyetemi évfolyamtársam, akinek az egyik diplomája cseh nyelvből van és tudtommal részben abból is él, hogy fordít/tolmácsol, de évek óta nem beszéltem vele. FB-n viszont utol tudnám érni.
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Itt hagynék egy kérdést reménykedve egy visszajelzésben. Előre is köszönöm szépen ha valaki tudna ajánlani olyan ph tagot aki bírja a cseh nyelvet írás olvasás szintjén. Minden javaslatot szívesen veszek.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
látni akarom a videó előzményeit is. van egy olyan érzésem, hogy durvára megérdemelte.
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #68912 üzenetére
Ezzel a másik osztályra kacsintgatással csak óvatosan, korábban nem jött be..., de még az se lehetetlen, hogy itt a próbaidő végére náluk kötsz ki, csak arra vigyázz, hogy mindig tudd ki kinek a kicsodaja, mert az állam-közeli cégeknél nem mindig érdemeik szerint osztják a beosztást és hatalmat.
-
Tim82
félisten
válasz Sanyi.il #68915 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, mindig kártyával fizetek az automatánál.
-
hszilard666
veterán
válasz Sanyi.il #68915 üzenetére
Szerintem hanyagold az automatákat, inkább BKV-s bódéban kéne venned. Olyat szoktak csinálni a C típusú állampolgárok hogy eltömítik az automata tálca feletti lukat ahol dobná ki a visszajárót, aztán este odamennek kipiszkálják a pénzt és lenyúltak egy fél várost
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tim82
félisten
válasz Sanyi.il #68910 üzenetére
Igazából inkább azt kellene leírnod, hogy miért fontos a fenti infó.
Ha arról van szó, hogy jegyet/bérletet szeretnél, a Keletiben van pár automata.
-
Magnum_
nagyúr
volt ma 5perc előnyöm,mielőttfelvettem TL-t, beugrottam a MM-ba, láttam ott az új MS Lumia 650-et. Srácok, ez a telefon tök jónak tűnik. 75k most az ára függetlenül, de megy majd le, meg úgyse tartják az árukat ezek, szolgáltatónál meg majd jó áron lesz tutira. semmi különbséget nem láttam a kijelzőjén (5" HD) az enyémhez viszonyítva (5.5" fHD)
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #68907 üzenetére
Rossz ötlet, gyorsan szereld le őket, téged nem arra az osztályra vettek fel.
Sanyirómainegyvenkilenc: még a kérdést se értem
-
macilaci78
nagyúr
válasz McSzaby #68900 üzenetére
Kolléga haverjához Csepelen betörtek, még a radiátort is elvitték. Szerinted?
Camponától 33-as buszok az Info Park előtt mennek el végig a Budafokin. Én amikor kecót néztem, mindig az volt a szempont, hogy ahhoz legyen közel, ahova gyakran járok, ez munkahely, vagy bevásárlás. Most olyan jó dolgom van, hogy kilométeren belül van munkahely, rendelőintézet, tömegközlekedési csomópont, bolt, posta, bank, telekommunikációs szolgáltatókból az összes.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
Kezd beindulni eddig ez a dzar, bar a 'masik' osztalynak dolgozom, de engem ez se zavar.
-
föccer
nagyúr
-
Sanyi.il
aktív tag
lányok! a BKK ügyfélközpontja a keletinél ünnepnapokon is üzemel? kedden költözöm hozzátok, szerda reggel meg indul minden.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Aww yiss, a mai nap kaptam megint egy kis crisis managementet a nyakamba (igazabol mar 00:40-kor ebresztettek, hogy gaz van). Marha stresszes, de imadom. Foleg ugy, hogy ilyenkor az egyebkent akadekoskodo managerek a tenyerembol esznek, es barmit mondok, elfogadjak hiszti nelkul.
Hianyozni fog ez a poziciovaltas utan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Ukrajnai háború
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bittorrent topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest